ممنون از اینکه جواب دادینقل قول:
سیف ا.. صمدیان رو میشناسم
ایشالا که پاس میکنی:31:
Printable View
ممنون از اینکه جواب دادینقل قول:
سیف ا.. صمدیان رو میشناسم
ایشالا که پاس میکنی:31:
سلام
من و شما از چند نظر به هم شبيهيم . من هم مثل شما رانندگي بلد نيستم . اصلا خوشم نمياد .
دوست داري بري مسافرت دور دنيا ؟
چرا اي دي ياهوت رو در پروفايلت نزاشتي ؟
ممنون
بهروز
جواب ایشون اینطور بود:نقل قول:
1- از چارلی چاپلین سوال میکنن که خوشبختی چیه؟؟؟ میدونی چه جوابی داد؟؟؟
متاسفانه نمیدونم چی پاسخ دادع
خوشبختی فاصله یک بدبختی تا بدبختی دیگس....(به نظر من که تعبیر جالبی کرده)
نه آقا این حرفا چیه؟؟؟؟ پاسخ این سوال به قسمتی ربط داره که من قرمزش کردم توجه کننقل قول:
2- روزی فردی برای ماهیگیری به کنار رودخانه میرود.........طعمه را به قلاب انداخته و ان را داخل رودخانه می اندازد......بعد از چند لحظه یک ماهی به قلابی گیر میکند.....این شخص هم قلاب را بیرون میکشد......ولی خبری از ماهی نیست.....در حالی که طعمه کاملا سالم و دست نخورده هستش.....فکر میکنی چرا؟؟
نمیدونم (این ها رو بزار روی خنگ بودن من)
ماهی به قلابی گیر کرد.... خوب حتما و لزوما این ماهی بیچاره نباید به قلاب این فرد گیر میکرد...ممکنه به یه قلاب دیگه گیر کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی حال کردم....ای کاش بعضیها اینو بتونن قبول کنننقل قول:
چون من کلا با تصدی گر دولت در حوزه های مختلف مخالفم و طرفدار خصوصی سازی هستم ایرانسل رو انتخاب میکنم
اتفاقا کاملا صحیح حدس زدی....به خاطر مشکالتی هستش که با شروع فصل تابستون برای من به وجود میاد.....نقل قول:
اما فکر کنم شرایط حال حاضرت باعث اینکار شده یه کم هم تو امضات هم تو محل سکونت بوی نا امیدی می آید امیدوارم این طور نباشه یه جور نا امیدی و خستگی من می بینم
برای من ps2 هستش....آخه میدونی مشکل وقتی جالب میشه که روی مادربرد قبلی هم همین مشکلو داشتم....با هردو موس...نقل قول:
5- یه سوال کامپیوتری دارم:
موس من Genius و از نوع اپتیکال هستش .....بعضی وقتا که کامپیوتر را روشن میکنم و وارد ویندوز میشم...موسم کار نمیکنه(حرکتی نمیکنه)...بنده ناچار هستم که سیستم را مجدد راه اندازی کرده و کابل موس را از پشت سیستم در بیارم ویک فووووووووت بکنم ومجدد جا بندازم...(حالا فکر میکنی مشکل از کجاست؟؟؟ ضمن اینکه با موس قبلی هم این مشکلو داشتم من!!! اون موسم هم Genius بود ولی از نوع کاملا ساده)
آیا تمام موسهای Genius این مشکلو دارن؟؟
شایدایراد از پورت باشه از چه رابطی استفاده میکنید ps2 یا usb ؟
=========================================
حالا یه سوال هم بکنم که پست الکی نداده باشم
شما میدونی موتورهای جستجویی مثل گوگل از کجا این همه پول در میارن؟؟(آخه موتورهایی مثل یاهو یه عالمه تبلیغات داره و میشه اونو توجیح کرد ولی گوگل یه سایت کاملا ساده ای داره)
یه چنتا سوال دیگه برام پیش اومده
1- آل پاچینو اهل کدوم کشوره؟؟؟
2- تو جوابهای فرانک خانم گفته بودین که به ریشه ضرب الامثلها خیلی علاقه دارین
میتونین ریشه این چنتا ضرب الامثل را برام بگین؟؟(فقط یه خلاصه و کلی هم بگین ممنون میشم)
- موش تو سوارخش نیمرفت جارو به دمش بست
-هرکه بامش بیش برفش بیشتر
-
بازم ممنون که وقت میزارین و با حوصله پاسخ سوالاتو میدین
سلام دوست عزیز (اسم شریفتون رو نمیدونم )نقل قول:
بدبختی دو بار فرستاده شد ولی بی خیال چندتا سوال می پرسم:
تا حالا شده یکی از تیمهای محبوبت ببازه شب نتونی بخوابی؟ کدومش؟
خوب آره پیش اومده . بدترین شب فوتبالی من شبی بود که ایران از بحرین باخت و از صعود به جام جهانی بازماند و به پلی آف رفت . من نمیتونستم باخت ایران رو باور کنم هنوزم نمیتونم باور کنم که ایران اون بازی رو باخت باشه
توی بازیهای باشگاهی هم وقتی رئال تو خونه 3 تا از بارسا خورد شب خوابم نبرد .
ادر حال حاضرچه تیمی در دنیا بهترین شیوه فوتبال بازی می کنه؟
من سبک بازی لیون رو دوست دارم سبک بازی آرسنال رو هم می پسندم اماامسال هیچ تیمی به دلم ننشست اما پارسال انصافا بارسلونا بهترین فوتبال رو ارائه داد .
سبک بازی آرژانتین رو هم در جام جهانی اخیر دوست داشتم.
گر رئیس فیفا بودی کدوم یک از این قانونها رو اول بر می داشتی (به ترتیب بنویس کدومش ظالمانه تره)
پنالتی، گل زده در خانه حریف، تعیین قهرمان با نگاه به بازی مستقیم
مطمئنا پنالتی . هر وقت بازی به پنالتی میرسه چنان استرسی منو میگیره که نمیشه توصیفش کرد .
میگن مربیهایی که خودشون فوتبالیست نبودن میخوان هر جور شده جام ببرند ولی مربیایی که فوتبالیست بودن ترجیح میدن تیمشون فوتبال زیبا بازی کنه و ببره( که البته فعلا هیچ ارزشی برای مدیران نداره)
این بحث رو تو تلویزیون شنیدم . در مورد همه صادق نیست . مگه کاپلو بازیکن نبوده ؟ اون چرا نتیجه گراست . اما در مورد بیشتر مربی های نتیجه گرا به نظرم صادقه.
یه چیز دیگه هم میگن اینکه چلسی تا مجبور نباشه حمله نمی کنه. مثلا بازی برگشت چلسی آرسنال تا عقب نیافتاد یک حمله هم نکرد اما بعدش طوفانی بازی کرد (می خوام بگم مورینیو تماشاگرها رو از دیدن فوتبال زیبا محروم می کنه)
خب اینو باید بزاری به حساب استراتژی بازی چلسی . این همه بازی رو تو لیگ برتر پس چطوری برده ؟ اگه حمله نکنه باید شانسی گل بزنه . همه بازی ها رو که نمی تونه شانسی برده باشه . خب با قسمت دوم حرفت موافقم تیمهای مورینیو زیبا بازی نمیکنند.
نظرت در مورد داورای انگلیسی چیه . داییم همیشه میگه تو انگلیس داورا فقط در صورتی خطا می گیرند که بازیکن در حال موت باشه برای همین تیمهای انگلیسی خشن بازی می کنند
کاملا با حرف دایی شما موافقم منم همین نظر رو دارم . داور خیلی میتونه تاثیر گذار باشه داور های انگلیسی سبک خاصی واسه قضاوت دارند.
خدابای
ممنون به شخصه از اینکه تو این مدت با شما بحث و تبادل نظر کردم لذت بردم با این وجود که تیمهای مورد علاقمون با هم خیلی فرق داره
پیروز باشید
سلام ساویس جاننقل قول:
وصدبار تشکر هم برای ...تحملی که بخرج دادید.... واصلاح اشتباهات من..(
تحمل یک آدمی مثل من!!! که خیال میکنه از سینما به عنون یک مدیوم ... یک.......چیزی حالیش میشه)....
خواهش میکنم این چه حرفی ست که میزنید. من در حال یادگیری از کاربران محترم فوروم هستم .
من نمیدونم چرا آقای گلمکانی ....نقدشمارو نپسندید...(میشه از ایشون این جا انتقاد کنم؟)...(طبیعتا ...نه!!!با اون دیکتاتوریه ش توی ....)
ممنون میشم اونو برامن بفرستین...که بفهمم چرا؟؟؟ردش کردن.....
من جسارت نمیکنم بگم من از ایشون بیشتر میدونم اما حتما کارم یه ایرادی داشته . می فرستم نقد رو اما باید صبر کنی تا از آرشیوم پیداش کنم و تایپ کنم اون وقت با پی ام براتون می فرستم
امیدوارم که به هر اونچه که دوست دارید برسید
ممنون . همچنین .
من جوابامو گرفتم
خوشحالم که اینو میشنوم . سئوالی بود در خدمتم.
خصوصا درمورد مالنا....:40:
واما .....چه کسی میداند که..... گردابى چنين هايل. كجادانند.....
متشکرم از شما
(این اسمایلی قلب تپنده کجا بود؟)
من از ارسال سریع استفاده کردم...
نیستش............:40:هان .........پیداش کردم
ممنون لطف دارید :11:
:11:
نقل قول:
سلام مهرداد جون ببينم من بازم مزاحمت شدم که يک اطلاعاتمو در مورده فيلم طوسته نظراته
تو بالا ببرم چون واقعا معلومه اهله مطالعه هستی خوبه اينم اين سوالا لطفا فقط کامل جواب بده
سلام داداش مهدی. مراحمی شما . محبت داری . من لایق این همه تعریف نیستم . تمام سعیمو میکنم کامل جواب بدم .دربست در خدمتیم.
1-نظرت در مورده ديويد فينيچر چيه و آيا با اين نظره من که اين فرده جهته فکريش با خيلی از کارگردانايه هاليوود فرق ميکنه موافقی يا نه و برايه چی؟
خب من خیلی قبولش دارم و به غیر از اینکه او را یه کارگردان خوب میدونم او رو یه متفکر بزرگ می دونم (درست مثل مهرجویی خودمون که فرد متفکریه) سوژه های بکری که برای فیلماش انتخاب میکنه حکایت از نبوغ بالای او داره .
موافقم که جهت فکری اش با کارگردان های دیگه فرق میکنه . او یه مولف واقعیه . وقتی یه فیلم از فینچر می بینیم امضایش رو میشه تو فیلماش دید . چند تا نکته هست که بهنظرم تو شناختش خیلی کمک میکنه یه نکته این که او ابتدا کارگردان کلیپ ها بوده و بعد به سینما رو آورده . این موضوع را میتوان در تدوین فیلمهایش به وضوح داد کاتهای زیاد تیتراژ های خلاق ویژگی هایی ست که منشا آنهادر سابقه اش در کارگردانی کلیپ است .
2-اول نظرت رو در مورده آنتونيو هاپکينس بگو و بعد هم ميشه يم توضيح بدی که چرا اين فرد
اينقدر تو فيلمه سکوته بره ها محوه نقشش شده بود بطوريکه هر کی اين فيلمو ميبينه فکر ميکنه
اين فرد واقعا يه آدم خوااره؟
آنتونی هاپکینز رو نمیشه دوست نداشت جذابترین نقش منفی سینما . دکتر هانیبال لکتر نه با کتاب که با هاپکینز جاودانه شد . سبک بازیگری اش خیلی به خصوصه .مثلا تو فیلم سکوت بره ها به میمیک صورتش هنگام دیالوگ گفتن و یا به چشمانش نگاه کنید خیلی چیزها در درونش هست . خب این نشان از قدرت بازیگری او داره که هرکس فیلمو می بینه احساس میکنه این واقعا آدم خواره . پرسوناژی که او از یک آدم خوار ارائه میدهد در دنیای سینما بی همتاست.
3-نظرت در مورده مورگان فری من و برد پيت تو فيلمه 7 چيه؟راستی ميشه 3 تا از بهترين سکانسايه
فيلمه 7 رو هم بگی من که خودم يکی از سکانسايه محبوبه اين فيلمم سکانسه آخرشه تو چی؟
تو پست های قبلی ام اشاره کردم که به نظرم تیم بازیگری این فیلم فوق العاده است . مورگان فریمن و براد پیت از لحاظ کاراکتری با هم 180 درجه فرق میکنند یکی پلیسی آرام و متین و مطالعه گر که عاصی از زمانه است . یکی جوان و پر جنب و جوش و اسیر زندگی ماشینی . یکی با نگاهی پخته و یکی ساده و پرخاشگر .
این تقابل فیلمو جذاب تر کرده .
سکانس های زیادی داره که میشه دوستش داشت .یه بار سکانس های مورد علاقه ام رو تو انجمن فیلم نوشتم
حالا بازم اینجا بهشون اشاره میکنم :
نقل قول:
نماي درشت چهره ي فريمن در سكانس آخر فيلم( همان لحظه اي كه ديويد از دست رفته و فقط او مانده) آن وقت رو ميكند به مافوقش و ميگويد كه همين دور و برها ميماند . به خاطر ديويد هم كه شده او ديگر تختش را ترك كرده است.
نقل قول:
كارآگاههاي خسته و كوفته فيلم از خيابان عبور ميكنند ؛ وارد اداره ي پليس ميشوند؛ در حالي كه هوز هيچ خبري از قاتل نيست اما دوربين با آنها حركت نميكند . اين طرف خيابان ميماند تا اينكه يك ماشين در برابرش توقف ميكند و دو تا پا وارد كادر ميشود . چند لحظه ي بعد خواهيم فهميد كه اين همان قاتلي است كه همه داريم دنبالش ميگرديم . صحنه آن قدر خوب اجرا شده كه وقتي فيلم را براي چندمين بار هم نگاه ميكنيم يعني وقتي از هويت آن پاها با خبر شده ايم ؛ باز تماشايش ميچسبد.
4-نظرت درباره آل پاچينو بگو و به نظرت 3 تا از فيلم هايه شاخصه اين بازيگر چيه البته خواهشننقل قول:
تنها در يك صحنه از فيلم ؛ خانواده اي با آرامش ؛ دور ميز نشسته اند. ميدانيم كه غنيمت است و متوجه هستيم كه ديگر چنين صحنه اي در طول فيلم پيدا نخواهيم كرد كه ناگهان همه چيز ميلرزد. ميز و صندلي و همه چيزهايي كه در خانه وجود دارد. بعدش ميلز زير لب به ميهمانش توضيح ميدهد (( مترو اين شهر لا مصب دست بردار نيست))
صورته زخمی و پدر خوانده و بويه خوشه زن رو نگو چون همه اين 3 تا رو مجبور ميشن انتخاب کنند
راستی فيلمه وکيل مدافعه شيطان رو چتور فيلمی ديدی؟
خب تمام کسانی که منو میشناسن از علاق شدیدم به این بازیگر مطلعند .به اعتقاد من یکی از اعجوبه های بازیگری ست که تاریخ مثل او به خود نخواهد دید. اگه اون سه تا رو حذف کنیم من این سه تا رو میگم:
مترسک ، بعد از ظهرنحس ، بی خوابی .
فیلم بسیار عالیست .وکیل مدافع شیطان رو بسیار دوست دارم مخصوصا به خاطر فیلمنامه بسیار قدرتمندش .
بازی های فیلم در حد کمال است . غافلگیری پایانی هم که حسابی به من چسبید . فیلم رو بسیار دوست دارم.
5-بينه اين 3 بازيگر بيشتر کدومشونو قبول داری نيکول کيدمن و کدوم کارش يا جوليا رابرتز و کدوم کارش يا جودی فوستر و کدوم کارش با دليل لطفا؟
بین این سه تا کار نیکول کیدمن رو خیلی می پسندم.
از بین کارهای کیدمن : تولد ، ساعت ها ، دیگران
خب کیدمن تو دایره فیلمهایی که من تا کنون دیدم بیشتر به چشم اومده . مثلا فیلم تولد رو به خاطر موضوع جسورانه اش دوست دارم نوع گریم کیدمن دردر آوردن نقش خیلی به او کمک کرده . او به زیبایی از عهده نقشی با آن ظرافت بر می آید.
ساعت ها رو هم چون داستان اصلی مایکل کانینگهام رو دوست دارم کیدمن در نقش ویرجینیا وولف سنگ تمام گذاشته است کافیست این فیلم رو ببینید تا متوجه منظورم شوید
فیلم دیگران رو هم قبلا دربارش صحبت کردم به علت نو آوری و جسارتش در بیان موضوع بسیار دوست دارم البته از یاد نبریم دیگران بسیار وامدار کارگردان خود است.
6-به نطرت اين چند بازيگر استحقاقه گرفتنه اسکار رو دارن يا نه و در کدوم فيلم ها
لوناردو دی کاپريو و کدوم فيلم ها
به نظرم در فیلمهای اخیرش خوب در خشیده من اعتقاد دارم باید اسکار گرفتن رو با توجه به رقیبش سنجید وقتی رقیبی قدر به نام فارست ویتاکر هست خوب مسلما شانس او کمتر میشود البته یکی از دلایلی که اسکار نگرفت امسال این بود که به جای اینکه برای فیلم رفتگان نامزد دریافت جایزه شود برای فیلم متوسط الماس خونین نامزد شد.
جودی لا و کدوم فيلم ها
از ایشون زیاد فیلم ندیدم بین کارهایی هم که دیدم فقط از "دشمن پشت دروازه ها " خوشم اومد که به نظر من بازی ایشون مستحق اسکار نبود.
ويل اسميت و کدوم فيلم ها
به هیچ وجه . ویل اسمیت از نظر من یه بازیگر متوسطه و هیچ وقت بازی آن قدر درخشانی از خود ارائه نداده است که مستحق اسکار باشد (فیلم آخر او را استثنا می گیرم)
جانی دپ و کدوم فيلم ها
جانی دپ در یکی از محبوبترین فیلمهای زندگیم بازی کرده است . " ادوارد دست قیچی" . بازی او در این فیلم آن قدر درخشان بود که مستحق اسکار باشد . بازی دپ را درفیلم دانی براسکو هم خیلی دوست دارم.
بروس ويليس و کدوم فيلم ها
با فیلمایی که دیدم ازش میگم استحقاق نداشته (شاید چون همه فیلماشو ندیدم این نظرو میدم .یه موقع دیدی یه فیلم داشت که نظرمو عوض کرد)
اما به نظرم تو فیلم شهر گناه و حس ششم خوب بازی کرده است.
جان تراولتا و کدوم فيلم ها
بازیش در "داستان های عامه پسند " عالیست . جان تراولتا رو در دو فیلم داستان های عامه پسند و تبه شنبه شب دوست دارم او همبه نظر من مستحق بردن اسکار بوده است.
جان رنو و کدوم فيلم ها
تو فیلمای رنو فقط از لئون خوشم میاد . به نظرم یکی از درخشانترین بازیهایش را ارائه کرده است .
جيم کری و کدوم فيلم ها
مستحق نبوده است . نوع بازیش طوری نیست که بتونه آکادمی رو متقاعد کنه تا جایزه ای برایش در نظر بگیرن اما به نظر حقیر در دو فیلم " نمایش ترومن" و "آفتاب جاودانه یک ذهن پاک" خوب بازی کرده است .
تام کروز و کدوم فيلم ها
به نظرم مستحق نبوده .
7 -راستی چرا بينه کارگردانايه محبوبت اسمی از پيتر جکسون و اسپيلبرگ و ديويد فينيچر نيست (شوخی کردم)اما ملاکت باسه انتخاب اون 3 اسطوره چی بود؟
خب شما گفتی سه تا :31:
ملاکم فیلماشون بوده .از سبک خاصی که مثلا کوبریک داره خیلی خوشم میاد تو فیلمهای کوبریک یک نمای اوتی نمیتونید پیدا کنید . ملاک اصلیم نوع و سبک کارگردانی این سه عزیز بوده است .
8 -5 تا از فيلم هايه موفقه ژانره وحشتو از نظرت با دليل بگو؟
مهدی جان این دلیل رو بی خیال شو . سخته آدم دلیل بگه واسه علایقش
اما فیلمها :
کینه 1 و 2 ، بیمار روانی ، حلقه ، shutter
دلیل دوست داشتن بیمار روانی که به نظرم واضحه چون من عاشق هیچکاک و سبک کارگردانی اش هستم بقیه رو هم به خاطر نو آوری و ساختار قدرتمندشون دوست دارم.
9 - نظرت رو در مورده فيلم هايه زير لظفا بگو با توضيح لطفا
به نظرت 3 گانه saw فيلمه موفقی بود يا نه و همچنين نظرت در مورده کارگردانه جوان اين فيلم چی؟
خب یه انتقاد جدی دارم به این سه گانه . این فیلم هم مثل خیلی از فیلمهایی که دنباله براشون ساخته شد (مثل مقصد نهایی) در دنباله ها دست به تکرار زد و از مایه های تکراری استفاده کرد فیلم اره درجا زد و هیچگاه نتوانست از یک فیلم متوسط بالاتر برود .
نظرت در مورده 3 گانه ماتريکس چيه و همچنين در مورده برادران دايچوفسکی چه نظری داری؟
خب ماتریکس 1 رو بیشتر از بقیه دوست دارم . احساس میکنم در 2 و 3 این فیلم از هدف اصلی دور شده و جلوه های ویژه به این فیلم (استفاده زیاد از جلوه های ویژه منظورمه) لطمه زده .
نظرت در مورده 3 گانه اربابه حلقه ها چيه و همچنين چه نظری نسبته به پيتر جکسون داری؟
چون از این سبک فیلمها زیاد خوشم نمیاد تا حالاوقت نگذاشتم ببینمش (شاید عجیب باشه اما من این سه گانه مشهور رو هنوز ندیدم)
نظرت در مورده فيلمه hard candy چيه و همچنين در مورده 2 بازيگره اصليه اين فيلم چه نظری داری؟
نظرت در مورده فيلمه ديوانه کننده(از نظره منا) the descent چيه و همچين گروهه بازيگريه اين فيلم کهاکثرا قبلا کاره حرفه ايی نداشته اند؟
این دو تا رو هم ندیدم متاسفانه
نظرت در مورده 2 تا دوگانه کشتار با اربرقی و hostel چيه و آيا با اين نظره من که اين 2 تا فيلم
چيزی جز صحنه هايه وحشتناک چيزی نداشتن قبول داری؟
تو این زمینه هم نظریم . خوب فیلمهای ترسناک معمولا چیز خوبی از آب در نمی آیند .
نظرت در مورده 2 فيلمه note book و jacket چيه از نظره من که جفتشون مخصوصا دوميه معرکه بودن
هر دو را بسیار دوست دارم . داستان هر دو گیراست .نوت بوک که یک عاشقانه دوست داشتنی است . ژاکت هم فیلمی خلاقانه است . بازی آدریان برادی رو در ژاکت خیلی دوست دارم . اون چشماش خیلی حرف داره یه حالتی تواین فیلم داره که خیلی به دلم می شینه یه دیالوگ داره این فیلم که خیلی دوسش دارم وقتی به مامان دختره نامه مینویسه میگه میدونی وقتی میری اون دنیا فقط یه چیز رو میخای اونم این که برگردی .
نظرت در مورده فيلمه آخره زمان ميل گيبسون چيه و همچنين کدوم کاره اين فردو در نقشه بازيگری
بيشتر قبول داری و کدوم کارشو تو کارگردانی قبول داری؟
در هر دو زمینه فیلم "شجاع دل " رو بهترین میدونم .ساختار قوی ، بازیگری خوب و پرهیز از سطحی نگری باعث شده این فیلم تو آثار گیبسن اثری شاخص باشه.
نظرت در مورده فيلمه بی نظيره leon چيه؟
خیلی فیلم رو دوست دارم . یادمه دفعه اول کلیپ موسیقی این فیلم رو که sting خونده رو گوش دادم بعد که فیلم رو دیدم خیلی ازش لذت بردم .
به نظرت آيا شخسيته mr bin بزرگترين شخصيه طنزه سينما هست يا نه و اگه نيست به نظرت کی
بزرگترين شخصيته طنزه سينماست؟
مسلما نیست . چارلی چاپلین کبیر و باستر کیتن بزرگترین افراد در زمینه طنز هستند تاز ه از این ها بگذریم به برادران مارکس می رسیم که آنها هم عالی بودند
10 -کدوم کارايه دنيرو رو بيشتر دوست داری
گاو خشمگین ، رانند ه تاکسی ، مخمصه و روزی روزگاری در آمریکا
مهرداد جون خيلی شرمنده که اين سوالا بيش از حد زياد شدن خدايی 1 ساعت بيشتر وقتمو گرفت
اگه ميشه با حوصله جواب بده مثله سوالايه که تا حالا با حوصله جواب دادی دمت گرم
مهدی جان خواهش میکنم . سعی کردم تا حد امکان با حوصله و مشروح پاسخ بدم (اگه کمی و کاستی تو جوابها دیدی بزار رو بی سوادی ما)
ممنون از محبتت
موفق باشی
سلامنقل قول:
يادم نيست قبلا پرسيدم يا نه. گشتم پيدا نشد. پس ميپرسم
1-نظرت درباره رونالدو؟
من تو پستهای اولیه ام هم گفتم یک از بازیکنانی که خیلی روش تعصب دارم رونالدو ست (البته رونالدوی برزیلی)
او را هم به خاطر شخصیت فوتبالی و هم کمک به فقرا دوست دارم.
2 -نظرت درباره سعيد رونالدو؟
افتخار آشنایی باهاتون رو نداشتم . اما به نظرم پسر خوبیه
3 -اگه مسئول اين تاپيك بودي مهرداد رو صندلي نشين ميكردي؟
بله .:31:
سلام خوبید عزیز دل
1- قزوین آمدید ؟
2- نظر شما در مورد ملکه انگلیس که اون نشون رو به یه کثیف داده چی هست ؟
3- چهار شنبه سوری خاطره داری بگو
4- محرم چی کار می کنی؟
خلاصه مفید مختصر بود D:
ممنون مجتبی جاننقل قول:
بزرگواری داداش.
متاسفانه فیلم رو ندیدم . اولین فرصت که دیدم اگه دوست داشتی با هم راجع به اون بحث می کنیم
ممنون