دوستان من مودم جیبی مبین نت دارم ! اول ها کار میکرد ! 4 روزه همش قطع هست ! کل شهر هم گشتم باهاش باز چراغ وایمکس ثابت نمیشه !! تو تنظیمات مودم هم چیز خاصی نداره !! شما ایده ای دارید ؟
در ضمن ecare هم باز نمیشه برام
Printable View
دوستان من مودم جیبی مبین نت دارم ! اول ها کار میکرد ! 4 روزه همش قطع هست ! کل شهر هم گشتم باهاش باز چراغ وایمکس ثابت نمیشه !! تو تنظیمات مودم هم چیز خاصی نداره !! شما ایده ای دارید ؟
در ضمن ecare هم باز نمیشه برام
دوست عزیز منم جیبی دارمنقل قول:
این مشکل طبیعی هست
با اون دکمه ی ریست بقل شارژر مودمو ریست کم ( با یه سوزنی چیزی 30 ثانیه نگه دار )
درست میشه 100%
من اومدم از اینترنت خودم بنالم وضعیت شما رو که دیدم تصمیم گرفتم یک دقیقه سکوت کنم
ای بابا، 512 من چیزی بین 128 و 256 هست، همششششش هم ایراد از خودمو دستگاهمو خونمونو ایناس:46:نقل قول:
بچه ها جمعه ها دانلود آزاد تا ساعت 14 هست دیگه آره؟
توی سایت که ننوشته اما، تا جایی که یادم میومد فکر می کنم پنج شنبه و جمعه ها تا ساعت 14 دانلود آزاد بود، هوم؟
یه طرح تبلیغاتی بود که بر چیده شد مثل بقیه روزاست 2 تا 8 صبح فقطنقل قول:
سلام
دوستان خواهشا یک همفکری کنید من از شک در بیام
یک تلویزیون سامسونگ گرفتم که یک اینترنت مبین نت روش بود. این هم وضعیت همین الانم
خودم یه adsl شاتل دارم که دورم داره تموم میشه. صلاح میبینید شاتل رو بذارم کنار بچسبم به مبین نت؟ چون با وای فای مودم شاتلم مشکل دارم ولی این مودم مبین نت خیلی خفن آنتن میده.
این هم عکس مودمش. تو سایتشون مودم این شکلی نیست! جریان چیه؟
البته اون آنتن رو خودم بستم
آنتن رو از کجا میشه خرید؟نقل قول:
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
دوستان تو مناطقی که وایمکس مبین نت محدود سبز کم رنگ هست امیدی به اینترنت هست؟
این آنتن ماله مودم ASUS N10 ای هست که به ای دی اس الم وصله. البته میتونی تو دی جی کالا آنتن پیدا کنینقل قول:
با سلام دوستان من وایمکس 512 دارم مودمم هم outdoor هست ولی ریت دانلودم از 50 تا 70 متغیر در صورتیکه با تعرفه 1به 4 باید ریت دانلود 128 باشه
این مشخصات مودم اگه کسی مودم outdoor داره یا تجربه ای داره کمک کنه لطفا.
RSSI : -59.14
dBm CINR : 24.80
24.76 dB CINR Reuse 1 :
dB Current Frequency 3449000 :
KHz WiMAX CRC Error7 :
HCS Error
17