نقل قول:
این یعنی اینکه ممکنه وقت اصلاح یا ثبت نام مجدد باشه یا نباشه ؟
Printable View
نقل قول:
این یعنی اینکه ممکنه وقت اصلاح یا ثبت نام مجدد باشه یا نباشه ؟
از دانشگاه ازادی ها کسی نیست کمک کنه :n14:
دوستان من کاردانی رشته ای تی خوندم حالا برای کارشناسی ناپیوسته زدم نرم افزار دانشگاه ازاد
حالا عزیزان:n12::n19:تو رو خدا یکی جواب ما رو بده :n19::n12:من که از ای تی اومدم نرم افزار باید پیش نیاز بگزرونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه باید بگذونم چند واحد ؟
سوال بعدی اینه که حداکثر در ترم تابستانی در دانشگاه ازاد چند واحد میشه گذروند ؟ (اونوقت هر درسی رو میشه در تر متابستونی گرفت ؟)
کسی نیست ما را یاری کند ؟:n24:
ســـلام....نیازی نبود دوباره پست بدی ..دوستان اگه اطلاع داشته باشن میان راهنمایی میکنن...
سوال اول رو نمیدونم....دوستان دیگه راهنماییت میکنن...چون عجله داری من جواب دادم..//
6 واحد....و درسایی که دانشگاهتون ارائه میده رو میتونی برداری با توجه به چارت درسی....//نقل قول:
سوال بعدی اینه که حداکثر در ترم تابستانی در دانشگاه ازاد چند واحد میشه گذروند ؟ (اونوقت هر درسی رو میشه در تر متابستونی گرفت ؟)
=====
درمورد سوال اول هم مطئن نیستم..اما دروسی که توی کنکور کاردانی به کارشناسی درصد پایین بزنی خوب باید دوباره بگذرونی..//
دوستان من ترم اول سخت افزار بودم. امتحانمم تقریبا تمومه.
درسایی که بم دادن این ترم اینا بودن:
فیزیک پیش
ریاضی پیش
فیزیک 1
ریاضی 1
ادبیات عمومی
General English
آیین زندگی
ترم دوم با فرض اینکه همه ی اینا رو پاس بشم چه درسایی میتونم بردارم؟
ســلام....معمولا توی چارت درسی یه نمونه میدن...اگه طبق اون پیش بری خوبیش اینه که امتحانات و کلاسات باهم تداخل پیدا نمیکنه...نقل قول:
با درسای رشته شما آشنا نیستم....بهترینش اینه که چارت رو نگاه کن و ببین دروس مهم ترت کدوم هست و این دروسی که پاس کردی پیش نیاز چه درسایی بوده....
فیزیک 2(اگه دارید).//...ریاضی 2...//.. استاتیک(فکر میکنم داشته باشید)...//2 واحد عمومی..//و واحد های تخصصیت//
دوست من باس تو تاپیک دانشگاه ازاد بپرسی !!نقل قول:
اگه کسی ترم پیش با معدل زیر 10 مشروط شده باشه، این ترم با معدل 12 مشروط محسوب می شه؟ قانون خاصی داره؟
بعد اگه 12 واحد برداشته باشیم و یکی از درس ها رو حذف ماده 35 کرده باشیم، معدل بیاد پایین مشروط محسوب می شه؟ چون به نظرم جایی خوندم اگه زیر 12 واحد داشته باشیم و معدل بیاد پایین مشروط محسوب نمی شه
ممنون
نقل قول:
بله پیش نیاز میدن و تعدادش بستگی به دانشگاه داره
در ترم تابستون حداکثر 6 واحد می شه گرفت و دروس عمومی رو فقط میتونین بردارین ( هر درسی که دانشگاه ارائه کنه )
این ترم معدل بالای 12 هست و این ترم مشروط به حساب نمیاد ولی اگه معدل کل زیر 12 باشه مشروطه ...نقل قول:
زیر 12 واحد ترم محسوب نمیشه و اگه مشروط بشین به حساب نمیاد...
.
ببخشید به جای 14 واحد 12 واحد نیست؟نقل قول: