نقل قول:
سلام
دارم دیونه میشم ، :19::19: مثلا توی این کنکورایی که زدم ریاضیم پایین 60 نیومده و همچنین آزمون اول مبتکران ریاضی رو 60 % زدم ولی توی آزمون علوی حداکثر 40 % هست. دارم دیونه میشم......................!!!!!
2 حالت داره یا همونطور که یکی از دوستان گفت سوالات علوی غیر استاندارده یا اینکه شما سر آزمون استرس زیادی داری واسه همین افت میکنی . ببینم همون سوالات رو توی خونه چطور میزنی (علوی رو میگم)
نقل قول:
كاش سنجش نميدادم و قلمچي رو انتخاب ميكردم :41:
فرق چندانی نداره بنظرم . فقط خوبی کانون به اینه که سوالاش سنگین یه طورایی استرس سر آزمون رو تجربه میکنی:46:
نقل قول:
بچه ها امروز با پست برای من یه بسته اومد که انگار از طرف سنجشه!
توش یه دفترچه بود که یه سری اطلاعات در مورد کنکور و ... بود به علاوه فرم برای دریافت بسته اموزشی که انگار توش چند تا ازمون شبیه کنکور هست و تو فرمش نوشته که با این بسته تو 10 روز اخر مونده به کنکور میشه با روزی 1 تا 2 ساعت خوندنش امادگی کامل رو کسب کرد!!
قیمتش هم 25 هزار تومنه!
برای شماها از اینا نیومده؟
چیکار کنم؟ بگیرمش؟ شاید سوالای کنکور توش باشه!:31:
برای یکی از دوستام هم اومده . اصلا نگیر . همش کلاه برداریه . اینا آدرس پستی کنکوریارو از دفاتر پستی میخرن بعد واسشون این جور چیزارو میفرستن . چون میدونن الان خیلی از بچه ها نا امیدن یا نیاز به این جور چیزا دارن میفرستن و وسوسه میکنن .
مطمئن باش اگه سوالای کنکور توش بود عوض 25 تومن 250 تومنم کم بود واسش. خیالت راحت نخری هیچی از دست نمیدی . ولی بخری وقت و پولتو از دست میدی
آفرین بنظرم پیشرفت داری. فکر کنم توی ریاضی روی مشتق. حد. کاربردمشتق. مقاطع . و انتگرال کار کنی عالیه . ضمن این که این مباحث راحتن
در مورد فیزیک هم پیش 1 و 2 رو تقویت کنی + آینه ها کافیه