بله، مودم بسیار خوبی هست و کاملا سازگاری داره.نقل قول:
Printable View
بله، مودم بسیار خوبی هست و کاملا سازگاری داره.نقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم میگد مشکل از مودم نیست باید وقتی که قطعی با ما تماس بگیرینقل قول:
فکر کنم ایراد از مودم یا خط یا مرکز مخابراتتونه. چون من مشکلی ندارم، دیشب حدود 1250 تا دانلود داشتم. مخصوصا اینی که میگی با روشن خاموش کردن مودم حل میشه مشکوکه، شاید مودمت آپدیت میخواد، ولی با پشتیبانی هم یه تماسی بگیر.
در مورد اپدیت مودم میگد اپدیتش نکن ممکنه براش مشکل پیش بیاد
ولی من دو روزه قطعی دارم روزای گذشته خوب بود
حذف شد، شرمنده
دشمنت شرمنده، هر موقع خواستی همه پست رو حذف کنی برای اینکه مطلب خالی نباشه یه تست سرعت بگیر بذار اینجا بر و بچ حال کنن!:31:نقل قول:
راستی من امروز یه بار دیگه تلفنی پرسیدم تخفیف برای همیشه هست یا فقط یه بار؟ گفت معلومه فقط یه بار! فکر کنم اگه دفعه دیگه بپرسم سرویسم رو قطع میکنن!:31:
عجيبه!:)نقل قول:
پيشنهادي خوبيه از اين به بعد يه تست سرعت ميذاريم اينجوري بهتره، ممنون:11:
اينم واسه خالي نبودن عريضه:31::
پينگ بالاست هنوز، سرعت خوبه، اكو-128
سلام بروبچ :دی
امروز رفتم میخواستم اکو512 رو به آرت1 تغییر بدم
5 تا کارت طلایی هم داشتم ! شانسم اگه 1 کی دیگه داشتم میشد 6 نفر و 30% تخفیف و میزدم در گوشش
نشد ! گفت 25 تومن میشه :دی ! منم گفتم نمیخوام همون اکو512 رو بده :دی !
اکو512 گرفتم با 15 تومن ! 1 نفر دیگرو بیارم میشه 12 13 تومن :دی
اخر ما نفهميديم واسه يك ماه تخفيف مي دهند يا هميشه !!!!!:13:نقل قول:
سلام به دوستان شاتلی !
شاید باورتون نشه که بعد یه ماه من همین چند دقیقه پیش شاتلی شدم ! ART1 .
اینم تستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال :D و البته راضیم ، دارم با 22 دانلود میکنم با idm
عجب تابستونی بشه :D
نقل قول:
کار خوبی کردی. اکو 512 بهتره، با 15 تومن 512 میگیری بعد برای 128 باید 25 تومن بدی! حتی اگه دانلود هم نداشته باشی بازم اون 512 بیشتر میصرفه. قدر این اکو رو بدون، یکی مثل سیامک اکو میخواد مرکزشون نداره هر ماه 29 تومن برای 128 میده!!!دلم براش میسوزه ولی حقشه!:31:
ما هم هنوز نفهمیدیم، اگه کسی فهمید به ما هم خبر بده! نکنه شهر به شهر فرق فوکوله؟ اصفهان میگه فقط یه بار! :31:نقل قول:
به به ! مبارک باشه!نقل قول:
سلام دوستان مگا آپلود واسه شما هم فیل/تره ؟