........................
Printable View
........................
به نظر من بهترین رینگ واسه نوا همون رینگ های فابریک هستند.ماشین خود من وقتی خریدمش همین رینگهای b5(فک کنم!!!) روش بود. چند بار خواستم عوضشون کنم اما دیدم مشکله تازه اون سه پرها که دیگه اصلا به نوا نمیخورن.تازه خواستم آینه هاش هم عوض کنم و شاید هم این کار رو انجام بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر خوبيه آقا مصطفي، بخصوص كه به نظر ميرسه بواسطه وجود تعداد زيادي كاربراتور نوا، امكان جمع كردن يك كاربراتور سالم وجود داره.
اگر وكيوم و ساسات برقي سالم هم داشته باشه عاليه. اگر وكيوم كاربراتور سالم داشت هم خريداريم!
اي كاش از اين گاراژ تاريخي و اون اتاق ديدني هم عكس ميگرفتيد، اگر امكان داره وقتي براي تعمير رفتيد حتما از مراحل مختلف و بخشهاي گوناگون كار عكس بگيريد تا با توضيحات شما بتونيم بهتر توي جريان اين كار قرار بگيريم.
//////////////////////////////
آقا محمد،فكر كنم اين رينگها مربوط به اتومبيلهاي كره اي كه چند سال اخير زياد وارد بازار ايران شده، باشه. مثل هيونداي و كيا، كه پنج پيچ هم دارن و احتمالا سايز 15 و 16 باشن.
اگر روي نوا سوار بشه، از نظر وزن خيلي از رينگهاي استاندارد شورلت سبكتر هست كه نكته مثبت به حساب مياد، و در مورد استحكام هم فكر نكنم كمتر از نمونه هاي آمريكايي باشه چون خودروهايي مثل آزرا و سوناتا هم سنگين وزن هستن، اما از نظر زيبايي چندان جذاب نيست. اگر پنج پره بود جذابيت بهتري داشت.
///////////////
امروز بطور اتفاقي يك بنده خدايي را ديدم كه چند سال قبل به همراه يك بيوك ايران و صاحبش به ديدن من آمده.
در آن سال اين آقا قصد خريد بيوك داشت و چون از ماشين آمريكايي سر رشته نداشت سراغ من آمد. بيوك فكر كنم مدل 68 بود و بسيار تميز، گيربكس اتوماتيك ، كولر بخاري و شيشه هاي برقي و كل بخشهاي ديگه بخوبي كار ميكرد.
بدنه و رنگ تودوزي و داشبرد و..هم واقعا تميز بود، موتور و ديفرانسيال و جلوبندي هم سالم بودن، ولي دو ايراد داشت:
گيربكس و توربين كمي ضعيف شده بود و نياز به اورهال داشت و ماشين هم گازسوز شده بود، اما با اينحال بازهم با سوخت گاز، شتاب و كشش نسبتا خوبي داشت.
قيمت پيشنهادي فروشنده 2.500 بود كه قيمت منطقي به حساب ميامد( براي همان موقع) اما بواسطه چند هزينه اي كه داشت بايد كم ميكرد.
آن موقعها من بيشتر دنبال كامارو و ماستنگ بودم و چندان در فكر بيوك و نوا نبودم، وگرنه خودم برميداشتم، چون واقعا تميز بود.
امروز اين نفر را كه ديدم در مورد بيوك سوال كردم و گفت:
ماشين را 2.250 خريدم، حدود يكسال دستم بود و 3 ميليون هم خرج كردم، بعد به پول احتياج داشتم و 1.700 فروختم.
سوال كردم چرا به من اطلاع ندادي؟ شايد خريدار بودم و يا با قيمت بهتري مشتري پيدا ميشد، كه گفت بدجوري فكرم درگير بود و ديگه شما را به ياد نداشتم.
خلاصه اينكه گاهي چه چيزهاي پيدا ميشه و از دست ميره!
علی آقا اینا رو میگی داغ ما رو تازه می کنی
سال 87 یه بنده خدایی یه مونت کارلو سفید 1975 موتور یکسال بود نو شده بود فنی عالی هواپیما بود واسه خودش
اون موقع پلاک جدید تازه مد شده بود به ما پیشنهاد داد گفت ماله یه مکانیک آمریکایی تو قیامدشته برو ببین به کارت میاد
رفتم بالا سر ماشین پلاک قدیم بود ( تهران ص ) صاحابش که مکانیک بود بعد از کلی چونه گفت بیا 1100 ببرش فقط سندش به نام یه تیمسار بازنشسته ارتش ش ا ه ن ش ا ه ی هستش و نمیاد به نام بزنه برا تعویض پلاک به ملی شاید مشکل پیش بیاد
ما رو میگی خر شدیم گفتیم حالا تیمسار رو نتونیم راضی کنیم رفته تو پاچمون نخریدیم
یکسال بعد دوستان آمار دادن یه بنده خدایی تو همون شهر ماشین رو می خره و میره پیش تیمسار با 100 تومن راضیش میکنه سند بنام میزنه باور کن اون ماشین رو الان اگه داشتم 30 قیمتش بود
جوونیه دیگه آدم خامه
نقل قول:
دوستان نظرتون رو در مورد رینگهای زیر بفرمایید.
ایا میدونید این رینگها مربوط به چه مدل امریکایی بودن؟مشخصات اینها چیه ؟(وزن و استحکام)
اینها برای فروش هستن .ایا به نظرتون خرید این مدل رینگ برای نوا جالب درمیاد یا خیر؟
محمدجان منم پیگیر اگهی این رینگها شدم و طرف 250 هم میداد ، دو عیب داشت: اول عکسهایی که از طریق وایبر برام فرستاد مشخص کرد که لاستیکها با این رینگ خیلی داخل میرن و نمای ماشین جالب نمیشه، دوم به گفته اپارات این رینگها باید پیچ بخورن و در ماشین های ما که چرخ مهره میخوره باز و بستشون مشکل میشه، این رو اگر جاپیچشون رو با دقت بررسی کنید متوجه میشید.
نکته مثبتشون هم اینه که از نظر قیمت و استحکام مناسبند .
به روی چشم علی اقا، امروز عصر قصد دارم برم اونجا و امشب خبرشو میدم.
.....................
محمد جان نوا با رینگ اسپرت 14 خیلی زیباتر میشه، من هم دنبال رینگ اسپرت بودم و هستم (مثه رینگهای عکس اواتارم) ولی با این قیمتا فکر نمیکنم بتونم بخرم، انشالله شما یه مورد عالی پیدا کنی و بخری.
امروز عصر رفتم به همون گاراژ قدیمی، مکانیک نبود و من درحالیکه منتظرش بودم چندتایی عکس گرفتم، از در که وارد بشیم این ضلع راست گاراژه:
ضلع سمت چپ:
ضلع روبرو:
که اون اتاق با در چوبی کهنه همون انبار مخوف مکانیک بود:n31:، این هم ماشین ما که وسط این فضا در انتظار بود:
خلاصه مکانیک اومد و بعد از یه بررسی کوتاه موتور، کاربرات رو باز کرد:
کامل اوراقش کرد و با تینر شست و بعد بدون اینکه هیچ قطعه ای رو تعویض کنه یه مقدار روی سوزن و ژیگلور و شناور و سایر موارد کار کرد و بعد شروع کرد به سر هم کردنش:
و در نهایت بستش روی ماشین و تنظیمش کرد، نتیجه اینکه موتور کاملا صاف و بدون لرزش کار میکرد، گفت شتاب و مصرف هم تضمینی، برو تست کن بد بود هر وقت خواستی بیا.
منم که هم متعجب و هم از نتیجه راضی بودم 30 تومن اجرتشو با رغبت پرداخت کردم.:n33:
کلا" ادم جالبی بود در حین کار از تجربیاتش در 66 سال مکانیکی تعریف میکرد و به سوالات مختلف منم پاسخ میداد، درباره وکیوم سالم و کاربراتور در حد نو هم پرسیدم که هیچکدوم رو نداشت و به گفته خودش کاربراتورهای انبارش هم مشکل دارن و روی ماشین خوب جواب نمیدن، ولی پلوس و یه سری قطعه سالم دیگه رو داشت، البته گفت یک کاربراتور آریا داره که در حد نو هست و 150 میفروشه، آیا برای نوا کاربرات آریا مناسبه؟
برای بازسازی مورد بدی نیست
مصطفی جان قدر این بنده خدا رو بدون اینجا تو تهران نابلداش فقط 50 می گیرن برا باز و بست کردن کاربرات از رو منیفولد قیمتش عالیه
فقط یه سوالی اون وانت فینگیلیه تو نمای چپ چیه عکس دیگه ای ازش نداری؟
بله آقا مهدی همونطور که گفتین به نسبت وقتی که گذاشت و نتیجه ای که داشت اجرت خوبی گرفت، اون وانته واقعا" جلب توجه میکرد، گویا برای بازسازی اورده بودنش ولی وسط کار بیخیال شدن و سالها بود که اونجا خاک میخوره، اینم تنها عکسی که ازش گرفتم:نقل قول:
فرمونش هم سمت راست بود، شاید شورلت دهه 50 باشه حالا اساتید میان تصحیح میکنن، تو مایه های اینا: