سلام
من فایل آپدیت آفلاین کاسپر رو دانلود کردم با حجم 90 مگ وقتی می خوان کاسپر رو آپدیت کنم این پیغام رو میده license verification failed با کی ها مختلف امتحان کردم حتی در حالت تریال هم همین پیغام رو میده؟
Printable View
سلام
من فایل آپدیت آفلاین کاسپر رو دانلود کردم با حجم 90 مگ وقتی می خوان کاسپر رو آپدیت کنم این پیغام رو میده license verification failed با کی ها مختلف امتحان کردم حتی در حالت تریال هم همین پیغام رو میده؟
سلام دوستان
برای بلاک کردن یک آیپی یا یک رنج آیپی در کسپر باید چیکار کرد؟
من kis 9.0.0 دارم
با نود32 خیلی راحت میشد آیپی بلاک کرد ولی تو کسپر هر چی گشتم پیدا نکردم
سلام
جدیدا هر وقت کاسپر رو آپدیت میکنم
15 - 16 مگ دانلود میکنه اما همیشه خدا پیغام میده out of date
نمیدونم چکار کنم .....
نقل قول:
نقل قول:
دوستان لطف کنند راهنمایی کنند.:11:
سلام به همه
دوستان من یه مشکلی دارم. روی سیستمم KIS 2010 نصب هستش و جدیدا متوجه شدم که حجم درایو ویندوز داره کم میشه. وقتی با TuneUp ریز فایل های درایو رو در آوردم دیدم تعداد زیادی فایل با شکل av***.tmp وجود داره. (به جای ستاره ها یه کده) خب این یعنی اینا از نوع فایل های temporary هستند که باید بشه پاکشون کرد دیگه. ولی سیستم اجازه پاک کردنشون رو به من نمیده. میشهع بگین مشکل از کجاس؟!
ممنون از همکاریتون
دوستان متخصص در کاسپر تا حالا به این مشکل برخورد کرده بودین؟؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5332802
سلام و خشته نباشید
من یه مشکلی داشتم که ممنون میشم اگه اساتید راهنماییم کنند :
فایل "کسپرسکی لب" در آدرس زیر به حجمی حدود 300 مگابایت رسیده و فکر می کنم این افزایش حجم همچنان ادامه داره :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
وقتی وارد این فایل میشم حدود 100 مگ از این حجم مربوط به یک DMP File به اسم "KAV.9.0.0.736a_08.03_14.14_1164.SRV.full.dmp" هست
و حدود 200 مگابایت هم مربوط به پوشه ای به اسم AVP9
که بخش عمدش مربوط به آدرس زیر :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Bases\Cache
توی این قسمت فایلهایی با پسوند DAT و مثل عکس زیر وجود دارند که بیشتر از 100 مگ فضا اشغال کردند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که چطور حجم "کسپرسکی لب " رو کم کنم چون داره مثل خوره عمل میکنه
نقل قول::41::worried::worried:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن تریال برنامه کسپرو اجر کنید
ار پایین سمت راست license رو انتخاب کنید
تو پنجره ی باز شده روی activate the application with a new license کلیک کنید
تو صفحه ی بعد روی activate with trial license کلیک کنید
باید بع اینترنت متصل باسید
خب همین اگه روی next کلیک کنید تمومه.
نیازی به آنتی مالور نیست.کسپر خودش آنتی مالور داره
در مورد ویندوز دیفندر هم بگم که برنامه خوبیه و خیلی بدرد بخوره
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از شما
عکسی که این دوستمون از محیط کاسپر جدید گرفتند ,ظاهرا فراموش کردند لینکش رو بزارند. اگر برای شما مقدور هست یک عکس از محیط کاسپر 2011 بزاری.
در مورد ویندوز دیفندر می خواستم بدونم با وجود کاسپر نیازی هست فعال باشه ؟ لطفا نحوه غیر فعال کردنش رو هم بگید؟(اگر ممکنه یک توضیح مختصر هم در مورد کار کردش بدید)
مرسی