آموزشی که دو هفته دیگه مشخص میشه اما کد نیرو رو خوردید حالا نمیدونم وضعیت بقیه بچه ها به چه شکله.نقل قول:
ببینیم بقیه بچه ها میگن وضعیتشون چیه
Printable View
آموزشی که دو هفته دیگه مشخص میشه اما کد نیرو رو خوردید حالا نمیدونم وضعیت بقیه بچه ها به چه شکله.نقل قول:
ببینیم بقیه بچه ها میگن وضعیتشون چیه
كداي برج 4 كه قبل برج 2 نميخوره؟!!!!نقل قول:
يعني الان يك ماه و نيمه من كد خوردم؟
از كجا بفهمم كدوم نيرو خوردم؟از رو كد و ارقامش ميشه چيزيو تشخيص داد؟نقل قول:
کار هر کسی نیست. باید یک نفر تو ستاد مشترک باشه که بدونه به عنوان مثال کد نیروی زمینی ارتش با چی شروع میشه .نقل قول:
راستش اینو خودمم نمیدونم دوست عزیزنقل قول:
دوسه روز پیش رفتم پلیس +10 گفتم کد سخا میخوام گفت تا برگ سفیدت نیاد معلوم نیست
راست گفته یا الکی میگه؟ آخه وقتی برگه سفیدم بیاد دیگه کد سخا میخوام برای چی؟!!
الکی گفته :n29:نقل قول:
وقتی دفترچه رو فرستادی ، پلیس +۱۰ یک برگه پرینت شده به اسم “تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان ” بهت میده که مهر پلیس + ۱۰ هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی
دوستان من لیسانس کامپیوتر هستم چند درصد احتمال داره دوره کد بخورم و چی کار کنم که درجم به جای گروهبان 1 بشه ستوان 3 بشم ؟؟ خیلی برامم سوال!! واسه این کار از داخل پادگان مثلا سرگردی چیزی میتونه همیچین کاری بکنه؟؟ کلا معیار این درجه چیه ؟؟ اون امتحانه هست که میگرن؟؟ یا چی؟؟
همچین برگه ای به من نداده. فقط برگه سبز بهم داد. حالا هم دختره زورش میاد یه کد نگاه کنه بگه :n34::n34:نقل قول:
چقدر مردم این دوره زمونه ..... شدن
دوره كد بچه هاى كامپيوتر خيلى كنمر از ديگر رشته ها است كلا فلسفه دوره كد اينه كه برخى از رشته ها كه در ارتش كاربردى ندارند بعد از گذراندن دو ماه اموزش عمومى ، دو ماه امرزش تخصصى مى بينندنقل قول:
از سال قبل كه ستوان سومى به گروهبان يكمى تبديل شده تعدا كمى توانستند كه ستوان بشوند كه يا در دوره كد بوده يا در اموزشى اما قانون و قاعده خاصى نيست
سرگرد شايد بتواند در تقسيم شما نقش داشته باشه كه اون هم بايد به ستاد نيرو دسترسى داشته باشه اما براى درجه نمى تواند كارى كند
امتحان هاى اخر دوره نقشى در تقسيم و درجه ندارد ، امتحان ها در هفته اخر برگزار مى شود و به ستاد نيرو فرستاده مى شود حالا شما فكر كن كه كلى يگان اموزشى است در كشور ايا ستاد نيرو زمان و نفر به اندازه كافى دارد كه نمره امتحان و تيراندازى و... بررسى و كند و در درجه و تقسيم لحاظ كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلامنقل قول:
میدونید چه رشته هایی دوره کد میخورن؟؟؟
sent from my xiaomi redmi 2
رشته ها كه خيلى هستند شما بهتره مى گفتيد كه رشته تحصيليتون چى بوده.نقل قول:
من رشتم مهندسی صنایع بود.
تو برگه زده
صنایع-تولید صنعتی
بهش گفتم این نیست
گفت دیگه تو لیست همینو داره، میخا عوضش کنم
یعنی فک میکنم هر رشته ایی دلت بخاد، اونموقع میشهبگی برات بزنه
الآن دیگه نمیشه عوض کرد؟؟؟
اين زياد مهم نيست ، هنگامى كه شما اعزام شويد به پادگان اموزشى در روز اول هنگام پذيرش ، فرم هايي به شما مى دعند كه بايد اطلاعاتتون از جمله رشته تحصيلى رو نيز وارد كنيد انجا رشته تحصيلى خودتون رو وارد كنيدنقل قول:
درست گفته امكان تغيير نداره ، اما قبل از اينكه ااطلاعات رو در سامانه ثبت شود يك پرينت به شما داده مى شود شما بايد انجا دقت مى كرديد
رشته صنايع هم در دوره كد مى خورد
تشکر.نقل قول:
بهش گفتم
میگفت تو لیست مهندسی صنایع رو نداره انتخاب کنم
دیگه این رشته رو برام زد
.......
تو پادگان آموزشی که گفتین، میشه هر رشته ایی که دلت خواست رو بگی؟؟؟
یکی دوتا رشته که، از بقیه بیشتر دوره کد میخورن رو ممنون میشمبگین.
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
دوستان چند سوال دارم اگر جواب بدید ممنوتون میشم :n40:
1- مدت مرخصی وقتی دریگان هستیم . با درجه گروهبان یکم چقدرهست ؟
2- آیا برگه مرخصی که بهمون میدن تاریخ انتقضا یا محدودیت داره که چه موقع استفادش کنیم ؟
3- آیا میشود مرخصی ها رو ذخیره کرد و درماه های اخر ازآن به یکباره استفاده کرد؟؟؟؟؟
4 - سوال 3 با فرض اینکه فرمانده آشنا باشه باز هم میشه ذخیره کرد و در اخر استفاده کرد ؟
نه بالاخره شما بايد برگه سفيد رو هم تحويل دهيد و در ان رشته صنايع درج شدهنقل قول:
١- فرقى نمى كند شما افسر يا گروهبان يا سرباز صفر باشيد براى مجردها يك روز در ماه براى متاهل هل دو روز در ماه استنقل قول:
٢-بلهزمحدوديت زمانى دارد
٣-بله اما ممكنه با مرخصى زياد موافقت نكنند
٤- اگر فرمانده اشنا باشد حتى ممكنه تشويقى خوب هم به شما بدهد
دوستان آدرس سایت را میدید من تو گوگل میزنم اشتباه میره؟
توی سایت نظام وظیفه این جوری نوشته که اول برگه در خواست معافیت تحصیلی رو از دانشگاه میگیریم و به پلیس 10+ محل اعزام نشون میدیم و اون ها هم بررسی میکنند و اگه غیبت و فرار نداشته باشیم پلیس 10+ ما رو به یگان خدمتی برای ترخصی شدن میفرسته و ما اونجا ترخیص میشم و بعدش دوباره میایم به پلیس 10+ تا ترخیص شدنمون رو نشون بدیم و بعدش هست که معافیت تحصیلی صادر میکنه و بعد از معافیت تحصیلی که میگیریم اجازه داریم در اون دانشگاه مربوطه ثبت نام کنیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اینکه مثلا الان برگه درخواست معافیت تحصیلی میگیریم و با توجه به اون معافیت تحصیلی میگیریم و مثلا چند روز بعدش یا حتی شاید چند مدت بعدش در دانشگاه مربوطه ثبت نام قطعی میکنیم
الان دقیقا سوال من اینه که میشه الان یا حداقل چند هفته دیگه که امتحان های ترم دانشگاه ها تموم شد برگه درخواست معافیت تحصیلی بگیریم و ترخصی بشیم ولی سه ماه بعد یعنی تو شهریور که ثبت نام دانشگاه ها شروع میشه قبت نام قطعی کنیم؟؟؟
یعنی اینکه بعد از دو سه ماه که معافیت تحصیلی گرفتیم تو دانشگاه قبت نام کنیم
نهايت زمانى كه تا تا معافيت تحصيلى صادر شود دو روز استنقل قول:
خير بايد حتما در دانشگاه قبول شده باشيد تا براى معافيت اقدام كنيد، شما هر بار اين سوال رو مى پرسيد تا هنگامى كه شما در دانشگاهى قبول نشده باشيد كه به شما معافيت نمى دهند اگر اين طورى بود كه ديگر سربازى در پادگان نبود در ضمن به برگه اى كه دانشگاه به پليس +١٠ مى دهد گواهى قبولى شما به ان پيوست شده
بچه ها یه سوال من 21 اسفنددفترچه فرستادم!! چرا افتادم شهریور بعد شما 26 اسفند فرستادی افتادی تیر :n04::n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علت دقیقش رو نمی دونم . اما حتما خواست خدا هست.نقل قول:
راست میگی . خیره انشاللهنقل قول:
سلام، آیا بعد از انتقالی گرفتن با طرح آمایش به استان خودمون، میشه دوباره تو یه استان دیگه جابجایی پیدا کرد و به استان دیگه ای به غیر از استان خودت بری؟ مثلا من افتاده بودم زاهدان، الان با آمایش اومدم شهر خودم تبریز (مثلا)، حالا میشه از شیراز جابجایی پیدا کنم باهاش جابجا بشم برم شیراز و اون بیاد تبریز؟
دوستان كسي در مورد سپاه شيروان اطلاعاتي داره؟ارتش 01 تهران بهتره يا سپاه شيروان؟
من میخام چند قطعه عکس با خودم ببرم برای دفترچه بیمه و هر مورد دیگه ای اگر نیاز شد .عکس رنگی باید ببرم یا سیاه سفید ؟
2 در 3 خوبه یا 3 در 4 ؟
دوستان شما خبر دارید
یکی از بچه ها میگه قرار قانون بیارن کسایی که از 30 تیر به اون طرف اعزام هستند را 24 ماه کنند؟ درسته یا حرف مفته؟
دوباره گول نخورده باشیم:n02:
منم شنیدم فقط. 1 شهریور به بعد 24 ماه هست.نقل قول:
پس ما بدبخت چی؟نقل قول:
یکی بچا برج 11 دفترچه فرستاده برج 8 اعزامه.
پس ما دلمون درد میکنه زودتر میریم پست میکنیم؟:n05:
نقل قول:نقل قول:
مگر 21 ماه نشد ...! یا خدا ..:n27:
در حد شایعست فعلا. اگه قراره اجرا بشه که باید اعلام رسمی بشه. شایدم واسه اینکه اعتراضی نکنن اعلام نشه !!!
اینا وقتی اعزامیا شش و هشت رفتن داخل پادگانا اعلام میکنننقل قول:
:n06:
چرا شایعه می کنند :n05: سرباز زیاده سال بعد 24 ماه مبشه
:n05::n05::n05:
حالا برید داخل خدمت از این شایعه ها چند برابر میشه:n01:نقل قول:
٤*٣ رنگى يا سياه سفيد فرقى نداردنقل قول:
عزيز شما اگر تكميلى بسيج داريد شانس پذيرفته شدن در سپاه را داريدنقل قول:
هر دو يگان جز نيرو زمينى هستند يعنى شيروان جز نيرو زمينى سپاه و ٠١ جز نيرو زمينى ارتش است اما مسله مهم اينه كه شما فقط دو ماه اموزشى داريد و اصل خدمت بعد از ان است اگر در هر يگ از اين سازمان ها پارتى داريد و او مى تواند در تقسيم شما در جاى خوب اقدام كند انجا را انتخاب كنيد
شايعه پيرامىن خدمت هميشه هست شما از ورزي كه وارد اموزشى مى شويد تا روزى كه تسويه حساب مى كنيد و برگه رهايي مى گيريد هزار و يك نوع شايعه مى شنويد در مورد افزايش يا كاهش خدمت بيشتر از همه سرباز ها شايعه درست مى كنند و همه هم يا نامه اى ديدن يا از سرباز يك فرمانده شنيدند كه هيچ كدام منبع دقيقى نداردنقل قول:
اگر قرار به تغيير طول خدمت باشد از خود نظام وظيفه كه مرجع اصلى است اعلام مى شود
کسی خبر نداره میشه یا نه؟نقل قول:
سلام آقا مانینقل قول:
خوب شد آقا مهدی پرسیدن، ماهم فهمیدیم
میگم این عکسارو خودشون ازموم میگیرن، یا باید کار خاصی انجام داد برا دفترچه بیمه؟؟
بعد آقا مانی، یه سوال،
تو آموزشی هم مسئولیت گردنمونه؟
یا کلا همش کلاس و رژه و تمرین و از این جورکاراست؟
واینکه هر کاری خودمون دلمون بخاد رو میشه انتخاب کرد یا کلا خودشون میگن ؟؟
من کار با کامپیوترم خوبه، میتونم برم جایی که کارم مرتبط با کامپیوتر باشه؟
بعد چه نرم افزارهایی استفاده میکنن تو سیستمهاشون
............
یه دنیا ممنون