بهمن جان یعنی کل سایت بطور کامل برات لود میشه؟(فیلد وارد کردن اطلاعات وجود داره؟)نقل قول:
Printable View
بهمن جان یعنی کل سایت بطور کامل برات لود میشه؟(فیلد وارد کردن اطلاعات وجود داره؟)نقل قول:
اصن بیا خودت ببیننقل قول:
محتوای مخفی: ...
کسی 128 نامحدود داره؟ پینگش چطوره؟؟ برای بازی خوبه؟؟
سرعت دانلودش رو چنده؟ بعد از 15گیگ دانلود چند میشه
اگر سرویس رو برای بازی میخوای می تونی درخواست فعال شدن سرویس بازی رو روی خطت به پارس بدی که پینگتو میاره پایین ولی یه کم از سرعتت کم میشهنقل قول:
میشه 32 منتها با رعایت قانون موج دندان اره ای!!! :n09:نقل قول:
مف گرونه... به جاش 256 ده گیگ بگیر...
پینگ محدود و نامحدود فرقی نداره...
همین مشکلو داریم دیگه همه ,هیچکس نمیتونه بره گیم آنلاین سره 10 مین دی سی میشه دیگه وصلم نمیشه 1 ماهه اینجوریه...نقل قول:
تایید میشه
شکایتم کلی دارن براش طرح میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی سنتره
سراسریه مثه انخابات پارسال همینجوری کردن(وظعیت پینگم اصن ناجوره با سرور ایرانی خیلیا بالای 150 میگیرن سرور خارجی time out یا بالای 500)
من بعد 10 دیقیقه هر هر چند تانیه به مدت 10ثانیه دی سی می شه !!!
احتمال داره از SNR رت باشه روی چنده مقدار Downstream?نقل قول:
12
ولی می گن مشکل از بسته شدن اون پورته هست
من مشکلی با انلاین بودنش ندارم فقط موقع دانلود هر 100 مگ یه بار این ارور میاد یا باید یه نیم ساعتی صبر کنم یا مودمو خاموش کنم تا دوباره وصل شهنقل قول:
فعلا 2 تا دارم . یکی از المان اون یکی از امریکا و هردو اینطور هستند
تنها کاری که میکنم اینه وقتی یکیشون قطع میشه با اون یکی ادامه میدم ... :n15:
شما قیلترشکنت مشکل پیدا کرده؟! یا سرویس اینترنتت هر 10دیقه قطع میشه؟نقل قول:
زیر 2 ثانیه باز شد واسه من و کامل لود شدنقل قول:
تست نزدم فکر کنم سرورش داخلیه که اینقدر سرعت داره
شما شاید مشکل از مرورگرت هست چیزی کش شده باشه یا ...
در ضمن سرورهای داخلی به ایپی خارجی حساسن و سرعتشون کم میشه برای خارج
شما یه بار بصورت پریوات بروزینگ واردش شو ببین چطوره
اینم وضعیت اینترنتی که من الان با اون وارد سایتی که گفتید شدم
مشکل فیلتر نیست مشکل دی سی شدن تو بازی آنلاینه الکی قطع میشه به مدت 10 ثانیه از دیروز هم شروع شده نویز هم همین بوده یعنی مشکل از من نیست !
راستی من آسیاتک دارم به خاطر این موضوع می خوام بیام پارس اگه اونجا این مشکل رو داره نیام :n16:
ببخشید ولی اسیاتک ساعات رایگانش و نجوه تقسیم این ساعات خیلی مسخره هستنقل قول:
ضمن اینکه هیچ شرکتی مستقل نیست و کیفیت به مخابرات و در نهایت به شرکت ارتباطات زیرساخت بستگی داره و اینترنت همه از اون گلوگاه میگذره ولی حداقل پارس انلاین شبانه تا صبح رایگانه
آقا وقتی از فیلترشکن کریو استفاده میکنم خیلی سریع شارژ مسرف میکنه
فیلتر شکنای دیگه هم همینطوره ؟
کریو ربطی به داستان حجم اینها نداره ها! وقتی کریو بازه شما گوگل باز کنی مثلاً 20کیلو میندازه وقتی هم بسته باشه همین!نقل قول:
اگر هم از روی نرم افزار مدیریت ترافیک کامپیوترت میگی اون چون 2تا کانکشن وصل میشه به اینترنت دچار اشتباه میشه و ترافیک مصرفیتو 2برابر حساب می کنه
برای من که اینطور نیست . فرقی نداره با کریو یا بی کریونقل قول:
فکر میکنم یک سری برنامه نصب دارید که به دلیل تحریم امکان اپدیت ندارند و وقتی کریو رو فعال میکنید شروع به اپدیت اتوماتیک میکنند
سلام . راستش من داخل بازی ESO و Guild wars 2 مشکلی نداشتم اما LoL اینطوری میشه . شنیدم داخل WoW هم اینطوری میشه. اما توی بازی های دیگه هم مشکلی ندارم . پینگ هم خوبه به جز بعضی جاها نوسان ایجاد میشه . در هر صورت ریسکه چون من همین چند وقت پیش بدترین نوسان و پکت لاست رو داشتمنقل قول:
مشکل از ویندوزمه!نقل قول:
کلا این ویندوز 8.1 نمیدونم برای من چرا انقدر مشکل داره...به vpn و inet و pm9 وصل نمیشه و ارور میده...
سایت هم اوایلش برام باز میشد ولی بعدش نصفه لود میشد
HoN _ LOL _DOTA2 _MW3 _DEAD ISLAND همشون همین مشکل رو دارن فقط مونده کانتر که امشب تست می کنم
udp خیلی وقته برای من دی سی میشه طوری که نمیشه استفاده کرد .
سرعتم امشب داغونه ...
من هم 8.1 هست . البته ارجینال رو خود لپ تاپ هست . هر شب اپدیتش میکنمنقل قول:
اولین بار که کریو نصب کردم وصل که نمیشد هیچ حتی نمیشد یوزر پسورد واردش کرد . ویندوز اپدیت کردم حل شد
در اخرین اپدیت که حدود 1 گیگ بود مهم ترین تغییری که داده شده اینکه موقع روشن شدن سیستم مستقیم میره روی دسگتاپ و مثل قبل نمیره روی منو مترو
یه اپدیت بزنی فکر کنم همه مشکلت حل شه
مگه تو سرپرست خانواری؟ :n02: کلک راستشو بگو چند تا زن داری؟ :n10:نقل قول:
ببخشید آدم QOM رو میبینه شک میکنه دیگه :14:
مثل اینکه این مشکل سراسریه...نقل قول:
احتمالاً این بازیایی که مشکل ندارن از TCP استفاده میکنن... با دستور netstat -b میتونید چک کنید این قضیه رو....نقل قول:
تو که کلاً داغونی همیشه!!! :n09:نقل قول:
10 دقیقه قبل از شروع ساعات رایگان :
10 دقیقه پس از شروع ساعات رایگان :
سرعت دانلود از 0 به 450 و مجدد از 450 به 0 میرسد ( معروف به دانلود دنده ای ) و یا همون موج سینوسی !
درودنقل قول:
اینا این محدودیت رو روی سرورهای خاصی که حجم بیشتری از اونها دانلود میشه اعمال کردن
من الان با سایتی که سرورش داخل ایرانه همین مشکل رو دارم
ولی همزمان از سایت خارجی با سرعت 400 وبدون محدودیت یا نوسان دارم دانلود میکنم
خوش به حالت دندون اره ای تو چه خوشگله..... :n28: مال من همش کج و معوجه :n14:نقل قول:
دندون اره ای:n24:نقل قول:
ولی سرعت من زیاد نوسان نداره
از 120 شروع میشه و تا 200 میرسه ولی نه یک هویی یا همون دنده ای :دی
مثلاً نیم ساعت با 125 تا 130 دانلود میکنه یک ساعت 150 تا 160 و ...
اینم سرعت ساعت 3:50
در کل چیزی بین 2 تا 2.5 گیگ دانلود شبانه دارم
اینترنت 1 مگ 4 گیگ ماهانه
حالا دانلود شما با اینترنت دنده ای چند گیگه ؟
همونطور که گفتم این داستان udp یه ماهه مشکل داره و سراسریه همه جا همینه :n03:نقل قول:
آره همون . .. :n08:نقل قول:
اشتباه لپی شد
ولی دو روزه روزگار این نمایندگی اینجارو سیاه کردم گیر شدید دادم واسه تغییر مجدد پورت قبول نمیکنن . یعنی دیگه وقتی از در شرکت میرم داخل حس میکنم همه ازم متنفرن
خداییش با پورت قبلی مشکل دندون اره ای نداشتم . حتی 9 مگ هم شبا میکشید برخی شبا تا صبح 12 - 13 گیگ دانلود میکردم با سرعت 950 تا ثابت از سرورهای داخلی مثل اندروید کده و ...
من از یوتیوب با 350 تا بدون مشکل دارم میگیرم الاننقل قول:
ولی با سایت سافتگذر این مشکل رو دارم سرعت 0 میشه .
شاید هم خود سرورهای داخلی برای کاهش مصرف منابع این کارو انجام میدن اگه دقت کنید برخی سایت ها اجازه دانلود همزمان 3 فایل بیشتر رو نمیدن . اینم شاید ترفند جدیده !!!
بیشتر سایت هایی که روی سرورهای هاست دی ال که همون مرکز داده اسیاتک میشه , این مشکلو دارند
سرعت دانلود من هم برای مثال از پی 30 دانلود یک مرتبه از 400 شروع میکنه چندثانیه بعد 0 میشه
این داستان جدیده برامون درست کردن ؟
کسی اگر با دانلود شبانه و دندان اره ای (همین بود فک کنم ) مشکل داره به من پخ بده
کسی اگر با دانلود شبانه و دندان اره ای (همین بود فک کنم ) مشکل داره به من پخ بده
دوستم پارس آنلاین داره نشسته راحت dota2 بازی می کنه !نقل قول:
راحت باش اینجا همه محرمن.... :n09:نقل قول:
چیه؟ میخوای چیز.پی. ان بدی بش؟ خودمون بلدیم بابا....:n07: :n02:
به پورتت ربطی نداره که.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مال این سیستم جدید کنترل ترافیک پارسه.....نقل قول:
میشه من از دست تو سرمو بزنم تو دیوار :n24: ؟نقل قول:
من خودم مخابرات داشتم مشکل داشت الان شاتل هم بعضی ساعات مشکل داره و رفیقم پارس داره اونم مشکل داره . این مشکل dota2 از طرف زیرساخته و راه حل نداره!!!!:n05:نقل قول:
مثل اینکه با vpn داخلی می شه محدودیت سرعت دانلود رو دور زد.
توی سایت پارس آنلاین گوگل کروم رو دانلود کردم تا 1 مگ سرعت دانلود داد ولی از سایت های دیگه حداکثر 170 می ده.
شما هم تست کنید ببینید تا 1 مگ می تونید بگیرید.
کاربر گرامی ،سرویس ADSL شما از روز سه شنبه 9 اردیبهشت از ساعت 9 صبح به مدت 72 ساعت قطع خواهد بود* تیم فنی پارس آنلاین*
اقا اين يعني چي؟! سه روز چه خبره اخه؟!
3روزززززززززززز !!! :n04::n04::n04:نقل قول:
این اکانت رسمی پارس در سایت کلوب هست می تونید علت رو ازش جویا بشید:
مگه چه خبره!!!