دوستان کسی رمز باک زدن رو نداره؟؟؟
Printable View
دوستان کسی رمز باک زدن رو نداره؟؟؟
رمز باگ زدن؟!نقل قول:
چیت وال و آیم و ... داریم ولی باگ تا جایی که من میدونم به قسمتایی میگن که مپ اشکال داره ، مثلا پشت دیواره ولی اگه بزنی تو دیوار تیر رد میشه
البته تیر از دیوار و جعبه ها رد شدن باگ زدن نیست که عین واقعیته :31:نقل قول:
باگ زدن فکر میکنم مثلا کسی رو از 100 متری با کلاش هد میزنن که رمز و چیت نداره و فقط به تمرین وابسته است
دوست عزیز منظورم همان نشانه دوربین بودنقل قول:
سلام
من میخوام کانتر رو با چند نفراز دوستان بصورت آنلاین بازی کنم .
میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم ؟
منظورم همونی که از پشت دیوار کسی رو دمیج کنی فکر کنم این رمزشه ولی نمیدونم عددش چند باید باشه gl_zmax ???
عزیز همچین چیزی تو کانتر وجود نداره که بتونی از پشت دیوار کسی رو بزنی....نقل قول:
در بعضی از قسمت ها که دیوار ضخامت کمی داره می شه اینکار رو کرد که باگ نیست ولی بهش اصلاحآً می گن باگ زدن. مثلاً از تو بیس B تو مپ dust2 می تونی توی تونل رو بزنی. البته باید بری بچسبی به دیوار و از اسنایپ که قویترین هستش استفاده کنی. حاشیه دیوارها، درها و بعضی از جعبه ها به علت قطر کم و جنس ضعیف تیر رو به صورت محدود رد می کنن.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوست عزیز این که شما گفتی باگ نیست به کیفیت بازی ربط داره. درسته رمز و چیت نداره ولی قلق داره. باگ زمانیه که شما با اسنایپ می زنی تو مغزش طرف نمیمیره. به ندرت هم پیش میاد.نقل قول:
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
قبلاً بچه ها توضیح دادن بگردی پیدا می کنی. باید همراه بازی یه نرم افزار ضد چیت باز کنی و بعد داخل بازی به سرورهای ایران وارد بشی. برای توضیحات کامل تر یکم عقب تر رو بگرد.نقل قول:
من چطوری این تاپیک 770 صفحه ای رو بگردم ؟؟؟!نقل قول:
من نمیتونم کامپیوتر خودم رو سرور کنم ؟
اگه میشه ممنون میشم بگین برای وارد شدن به سرورهای ایران و نرم افزار ضد چیت باید چیکار کرد ؟
:11:
یه سوال اگه بخوام روزی 3 ساعت بازی کنم حدودا چقدر از حجم کم میشه؟
ممنون
درست شد بازیت؟نقل قول:
چیکار کردی؟