من 2 تا خط تلفن تو خونه مون دارم که روی هر دوتاش سرویس ADSL فعال کردم. در حال حاضر یکیش پارس آنلاینه و دیگری مخابرات هر دو هم سرویس 16 مگابیت (تو پارس سرویسم رو به پشتیبانی گفتم رو حالت گیمینگ واسم قراردادن ولی مخابرات حالت عادی و غیرگیمینگه) چیزهایی که میگم براساس تجربیات شخصی چند سالیه که نت مخابرات و پارس رو داشتم. ممکنه تو مرکز و یا شهر شما فرق داشته باشه ولی واسه من در حال حاضر وضعیت به این شکله که میگم
از نظر پایداری سرعت دانلود و پینگ که مخابرات خیلی باثبات تر از پارس (پینگ 4.2.2.4 تو مخابرات بدون پکت لاست همیشه بین 130-140 و نه کمتر میشه و نه بیشتر (درحالیکه تو پارس روزها و موقع خلوتی شبکه پینگ 80-90 میلی ثانیه است ولی شبها میشه 180-220 میلی ثانیه که افتضاحه) سرعت دانلود 16 مگ هم تو مخابرات حدود 1.7-1.8 مگابایته و ربطی به روز و شب و تعطیلی و غیر تعطیل بودن نداره و همیشه ثابته (ولی تو پارس موقع خلوتی هم تک کانکشن و هم با idm سرعت همین 1.8 مگابایته ولی شب ها مخصوصا شب های ایام شنبه تا چهارشنبه و روزهای غیرتعطیل به مدت 3 ساعت سرعت دانلود چه تک کانکشن و چه با idm حتی تا 1/3 هم کم میشه و به حدود 600 کیلوبایت میرسه و مشکل دانلود از گوگل پلی هم وجود داره ضمنا مشکلات با وی پی ان و قند شکن هم بیشتر از مخابراته) ولی تو مخابرات سرعت تک کانکشن تو روز 1.4 مگابایته و تو شب فقط بین 11-12 شب به حدود 1.2 مگابایت میشه که بازم خیلی بهتر از پارسه که به کمتر از 600 کیلو بایت میرسه و حتی سرعت دانلود منیجرشم همین میشه ضمنا همون طور که گفتم سرعت با idm تو مخابرات ثابته)
ضمنا هر دو خطم به علت نزدیکی به مرکز مخابراتی و سیم کشی جداگانه که از دم در سیم مستقل به مودم کشیدم مشکل نویز ندارن و دانلود و آپلود روی حداکثر کشش خط بسته شدن (دانلود همون 16 مگ و آپلود 1 مگ رو راحت جواب میدن)
مشکل دانلود از گوگل پلی هم قبلا مدتی در مخابرات وجود داشت ولی الان برطرف شده اما تو پارس مثل سایر موارد افت کیفیت افت شدید سرعت و عملا غیر ممکن شدن دانلود و آپدیت گوگل پلی تو ساعات خاص وجود داره
ضمنا من قراردادم رو با مخابرات ماه به ماه تمدید می کنم ولی تو پارس اشتباه کردم و قبل از عید من هم با وسوسه شدن به علت تخفیف و همچنین سابقه خوب 3 ساله که از پارس سراغ داشتم متاسفانه 1 ساله تمدید کردم که این وضعیت برای نتم به وجود اومد و بعد فهمیدم علتش تغییر مدیریت شرکت هست و چون تجربه های وب هم دارم میدونم مالک و مدیر فعلی پارس که مالک و مدیر های وب هم هست اصلا به کیفیت اهمیت نمیده و به شدت به دنبال سودجویی از طریق کم فروشی هست و پهنای باندی که برای شرکت میخره اصلا متناسب با تعداد یوزرها نیست و به همین علت به محض اینکه پهنای باند شبکه پر میشه سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه در حالیکه به نظرم تنها وظیفه یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت همین تخصیص پهنای باند متناسب با نیاز و تعداد کاربران و قراردادهاشون هست که فرد مذکور (مالک های وب و پارس) با نادان فرض کردن مشتری ها همین تنها وظیفه اش رو انجام نمیده و فقط به دنبال خالی کردن جیب مشتری ها و سرگرم کردن مشتری ها با بهانه ها و دروغ تراشی های پشتیبان های بیچاره است (دقیقا همین وضعیت افت و نوسان شدید کیفیت تو های وب هم بود و اونجا حتی قطعی هم به علت اوج مصرف شبکه زیاد داشتم) به همین علت اطمینان دارم اوضاع پارس بهتر نخواهد شد و مسلما بدتر میشه ضمنا دو بار تو 195 شکایت کردم که هر باز با قول اینکه این وضعیت موقته و اضافه کردن 5 روز به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته به عنوان جبران خسارت شکایتم رو مختومه کردن ولی مشکل حل نشد و حتی هرکاری کردم که خطم رو تخلیه و پولم رو پس بگیرم گفتن قبلا این طوری بوده که پول مانده از سوریس رو بهت برمی گردوندن ولی الان 2-3 ساله که به هر دلیلی بخوای از پارس آنلاین بری و خطت رو تخلیه کنی هیچ مبلغی بهت بر گردونده نمیشه
مخابرات تا حدود 2-3 سال پیش جالب نبود ولی الان حدود 1 سالی هست که پهنای باند مناسبی رو داره به مشتری ها ارائه میده و به همین علت ثبات و کیفیتش نسبتا خوبه و از سایر شرکت ها خیلی بهتره (ظاهرا تو بخش ADSL فقط شاتل از نظر کیفیت مثل مخابرات و یا بهتر از اونه و سایر شرکت ها هم از نظر تعداد مشتری ها و هم از نظر کیفیت تحویلی اینترنت و به خصوص ثبات در طول شبانه روز و ایام مختلف هفته خیلی از شاتل و مخابرات ضعیف ترن) دقیقا برعکس پارس آنلاین که تا اواخر سال 97 جز بهترین شرکت های اینترنتی بود و ثبات و کیفیت خیلی خوبی داشت ولی الان حدود 4-5 ماهه که خیلی ضعیف بی ثبات و بد شده
حالا به نظرم باز شما اگه از مخابرات یا پارس یا هرجای دیگه که خواستی بگیری 1 ماهه بیشتر نگیر چون اوضاع شرکت ها ممکنه فرق کنه ولی الان به نظرم ارزش داره اگه میتونی خطت رو از نت مزخرف پارس تخلیه کنی و بری از مخابرات بگیری اگر بد بود چون قراردادت 1 ماهه هست اون موقع باز میتونی بری یه شرکت دیگه (مثل خود پارس یا ...)
دوستان اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم