ماهانه ارزون ترينش دويست مگ هستش كه ٤٠٠٠ تومنهنقل قول:
Printable View
ماهانه ارزون ترينش دويست مگ هستش كه ٤٠٠٠ تومنهنقل قول:
برای خرید بسته شبانه 1 ماهه باید بسته روزانه 1 ماهه بخریم؟
بعد اگه حجم روزانه قبل از زمان مقتضی به پایان برسه بسته شبانه هم باطل میشه؟
افتضاح شده چه شبانه چه روزانه...فک کنم برای ماه رمضون باشه خودشون محدود کردن نت به همه برسه...من که زنگ زدم اپراتورش گفت بررسی میشه فعلا که خبری نشده...تعداد زیادی اگه زنگ بزنن فک کنم مجبور باشن یه تغییری بدننقل قول:
اگه منظورتون شبانه نامحدوده،فقط برای رجستر شدن روی فورجی باید بسته الفاپلاس بخرید وگرنه بدون بسته روزانه روی تریجی کار میکنه...البته بعضیا بدون بسته هم تونستن وصل شن امتحان کنید شاید وصل شد...حجم روزانه بسته الفاپلاس تموم شه حجم شبانه و وای فای اول هم باطل میشهنقل قول:
با اینکه گوشیم ساپورت میکنه اما هنوز راه نیافتاده. مثل 4.5g فقط آزمایشگاهی راه افتادهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
یعنی حتما باید بسته 30 روزشو فعال کنم؟نمیشه مثلا یک روزه 60 مگ را فعال کنم؟نقل قول:
سوال دیگه اینکه اگه فقط یکبار یکی از این بسته ها را فعال کنم دیگه تا همیشه روی 4G رجیستر میشه یا فقط تاوقتی این بسته ها اعتبار داشته باشه میشه از 4g استفاده کرد؟
خودمونیم ولی عجب مسخره قانون گذاری میکنه این همراه اول
چرا يك روزه هم ميشه من چون فكر كردم ماهانه مى خواين خريدارى كنين اون رو گفتم، والا تا جايى كه مى دونم و رو خط اطرافيانم ديدم بعد كه بسته تموم شه دوباره روى 4G رجيستر نميشه تا بسته بخرين..نقل قول:
من الان هیچ بسته ای ندارم نه شبانه.نه آلفا پلاس.با کمال ناباوری همونطوری ۴جی مونده حتی یکبار حالت پرواز رو روشن خاموش کردم دورباره ۴جی شد.
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
به علت مشکلات فراوان این چند وقته من فعلا بی خیال استفاده از دیتای همراه اول شدم و بسته 20 گیگی را فعلا تعطیل کردم و برگشتم سراغ وایمکس که خیلی بهتره ببینیم بعدا چی پیش میاد
نقل قول:
4جی هستش
امیدوارم بعد ماه رمضون هم همچنان 4جی بمونه