یعنی این جور موقعیتا خوراکه صبانته اطلاع رسانی که نمیکنه تغییری اتفاق میافته یا نه . . .نقل قول:
پیشنهاد میکنم امشب یه ساعت دیر تر وصل شید تا حجمتون کم نشه! :46:
Printable View
یعنی این جور موقعیتا خوراکه صبانته اطلاع رسانی که نمیکنه تغییری اتفاق میافته یا نه . . .نقل قول:
پیشنهاد میکنم امشب یه ساعت دیر تر وصل شید تا حجمتون کم نشه! :46:
به به امروز چشممون به دزدی صبانتم روشن شد دیگه این یکی کم داشتیم بعد از کم کردن سرعت چه روزانه چه شبانه
حالا زده تو کار حجم دزدی
امروز خیلی جالب بود من ریزمصرف چک کردم تو حسابم 700 مگ بود بعد دیسکانکت کردم 1 ساعت بعد برگشتم دیدم ارورر 619 میده
زنگ زدم گفتم جریان چیه گفت معلوم حجمتون تموم شده:41: بعد گفتم جناب من مطمئن هستم که 700 مگ باید داشته باشم گفت احتمالا
-- شدین از این چرت و پرت
قبلا هم گاهی میدیدم چرا اینترنتم زود تموم میشه با اون که استفاده خاصی نمی کردم توجه به ریز مصرف نداشتم امروز اتفاقی چک کردم که ......بله
واقعا دیگه بی انصافی به اوجش رسیده
این اینجوری سرعت که پول 1 مگ میدی 60K بهت سرعت میده اخه این پول حلال نامرداااااااااااااا
خداروشکر قراردادم رو به پایان میرم یه ای اس پی دیگه شبانتون نخواستیم
میریم از یه جایی دیگه میگیریم اما اینجوری خیالمون راحت کمتر سرمون کلاه میزارن
برای من که مهم نیست چون سرعت شبانه بشدت پایینه و بعضی دانلودهام رو روزها انجام میدم تا ترافیک تموم شه فرار کنم از صبانت.نقل قول:
ولی فکر کنم اونا هم ساعتشون رو تنظیم میکنند. پس طبق ساعت رسمی باید وصل شید. وقتی پشتیبانی شبانه دارند یعنی شبها هم کسی اونجا هست که اوضاع رو درست کنه دیگه.
یکی از دوستان میتونه چند دقیقه ی دیگه که ساعت 12 میشه از پشتیبانی بپرسه همینجا بما هم بگه.
اگه بیدار بودید از یکجای دیگه هم میتونید بفهمید: هر وقت دیدید سرعت رسیده زیر 10 متوجه میشید که ساعت رایگانش فرا رسیده! :31:
یکی از دلایلی که منم دارم از صبانت میرم به مخابرات همین حجمه...... شاتل و پارس آنلاین و ... هم حجمی هستن. اعصاب آدم سر این حجم خورد میشهنقل قول:
حالا دزدی و این مسائل به کنار
7-8 تا سایت باز میکنی میشه 100 مگ....... شاید برای استفاده یک یا حداکثر 2 نفر حجم کافی باشه ولی وقتی تعداد افراد میره بالا این حجم میشه مثل یک کیسه آب با چند تو سوراخ :31:
نقل قول:
با سلام
راجع به ساعت از پشتیبانی سوال کردم گفت که از ساعت 2 بعد از تغیییر ساعت رسمی کشور
البته با توجه عدم اطمینانی که وجود داره خودم رفتم با استفاده از ریز مصرف چک کردم دیدم که با تغییر ساعت تطبیق داره امیدوارم از حجمون کم نشه
موفق باشید
دوستان دانلود رو شروع نکنید. هنوز ساعت شبانه شروع نشده! مثل اینکه ساعتهاشون رو عقب کشیدند و با ساعت رسمی کشور هماهنگ کردند.
البته من هنوز توی نخ این قضیه نرفتم ولی اینجور که بوش میاد از فناوری DDR برای محاسبه ی ترافیک مشترکینشون استفاده میکنند! شما 1 مگ دانلود میکنی اونا 2 مگ حساب میکنن!نقل قول:
راستی شما سابقاً (حدود عهد قجر) کاربر فعال سخت افزار نبودی؟
سلام به همه
من که کلا دیشب حواسم نبود برای تغییر ساعت امروز دیدم 400 مگ حجم رفته خدا کنه بقیه حواسشون بوده باشه و به موقع برای دانلود اقدام کرده باشند.
پس معلومه این آیدی دومته که تاریخ ثبت نام رو زده 2012 :27:نقل قول:
البته کاربر فعال سخت هم بد نیست ولی ما از این مسائل گذر کردیم..........
آقا بیخیال!نقل قول:
اینجا رو.خدا زیاد کنه :evil::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم حواسم نبود 300 مگ بر باد دادم