احتیاجی به این کار نیست فقط بهت میگن مودمت بدرد نمیخوره و باید از ما بخری:31:نقل قول:
به همین راحتی
Printable View
احتیاجی به این کار نیست فقط بهت میگن مودمت بدرد نمیخوره و باید از ما بخری:31:نقل قول:
به همین راحتی
نبری عمرا کارت را نمیفته.نقل قول:
وردار ببر شرکت.
تستش کلا 1 دقیق بیشتر طول نمیکشه .
این کارو میکنن تا شاید یکی حال نداشته باشه یا وقت نداشته باشه یا اصلا اون مودمی که پارس ساپورت میکنه نداشته باشه و مجبور بشه از خودشون مودم بخره تا 2 زار این وسط گیره پارس بیاد.
و گرنه تست مودم و کانفیگ و ساپورت و اینا همش کشکه.
واسه منم اینطوریه ضد حااااالی خوردیما دارم یواش یواش به مخابرات فکر میکنم:41::13:نقل قول:
من هیچ مشکلی نداشتم . گفتم مودم از خودمه . فقط گفت بیار کانفیگ . خیلی محترمانه 5 دقیقه کارهام رو انجام دادن و روز بعدش وصل شد . به همین راحتی ............نقل قول:
----------------------------------------------------------
راستی نظرتون چیه که 2 روزه سایت پارس آنلاین باز نمیشه !!!!!!!!!!
دیشب پارس چه مرگش بود..!!؟؟
از ساعت 9 تا 2 نصفه شب قط بود .
زنگیدم پشتیبانی میگفت کل تهران قطع شده .
میگفت مشکل از خوده پارسه.
شما مشکل نداشتین؟
درود
256kb پارس برای کاربر خانگی میدن؟
قیمتش با 128 فرقی نداره.
:31::31:اتفاقا ینفر که شبها سرعتش وحشتناک کم شده میگفت دیشب ساعت 3 پارس نیمساعت تا 40 دقیقه از کار افتاد ولی وقتی ره افتاد با تمام قوا راه افتاد:31: از بابت دیشب که خیلی راضی بودنقل قول:
برای من هم دیشب از ساعت 2 قطع شده بود و 300 مگ بیشتر نگرفته بوده و کامپیتر الکی روشن بوده :41:
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
آقا یه سوال:
سرعت ممکنه در مدل کانکشنی با مدل یکسره بودن فرق داشته باشه؟
یهو بگو اخرالزمان شده دیگه:31:نقل قول:
من تا نصفه شب چماق بدست بالا سرش بودم تازه ساعت 2:30 اینطورا بود که راه افتاد و سرعتش خوب بود ولی امان از سکته.
سرانگشتی حساب کردم 600-700 مگ بیشتر نگرفته.
نه ربطی نداره خواستی تست کن.نقل قول:
داش امین تو میدونی NAT چی هست و کارش چیه و بود و نبودش تاثیری تو سرعت داره یا نه.اگه بقیه دوستان هم میدمنن راهنمایی کنن.ممنون :11:نقل قول: