نه عزیزم درست میشه اگه پشتیبانی شمارتون را اعلام کرده باشه درست میشه ولی فک کنم همون یک شنبه بشهنقل قول:
چون فردا پنج شنبه هستش و مخابرات ایران تعطیله متاسفانه
Printable View
نه عزیزم درست میشه اگه پشتیبانی شمارتون را اعلام کرده باشه درست میشه ولی فک کنم همون یک شنبه بشهنقل قول:
چون فردا پنج شنبه هستش و مخابرات ایران تعطیله متاسفانه
غیر ممکنهنقل قول:
البته با مشکلی که دیشب بوجود اومده هیچ چیزی بعید نیست ولی خوشحال باشید که یه جا مشکل مخابرات به نفع مشترک شده چون بابت تمدید تعرفه به صورت زمانی هم باید هزینه پرداخت کنید
:n02:
لطفا به جای ارسال چند پست پشت سر هم از نقل قول چندگانه استفاده کنید.نقل قول:
سلام ترافیک هم برگشت یا فقط صفر شده واسه شمانقل قول:
+
امشب دانلود شبانه مشکل نداره دیگه ترافیک بخرم ؟
سلامنقل قول:
خیر صفر شده
منتها من از همون صفر شدنم هم خوشحالم:n19:
شاید 200 300 مگ مونده بود تو حسابم
و خدا رو شکر میکنم که این ماه 10 گیگ شارژ نکردم :n02:
خوب خدارو شکر من چرا داشتم یه 3.4 گیگ :n28:نقل قول:
الان امشب دانلود شبانه مشکل نداره دیگه ترافیک بخرم ؟
کلا خاطر جمع میشه بود ؟
این دوست پشتیبانمون فرمودن که برمیگرده به حساب اما تاخیر دارهنقل قول:
شما هم محض اطمینان مثل من یک گیگ بخر که اگر اتفاقی هم افتاد خدای نکرده ما ضرر نکنیم:n01:
من چون اول ماه هست حدود 5 گیگ ترافیک داشتم (حدود یه گیگ از ماه قبل و 4 گیگ ماه جدید) الان چک کردم شده 1800 مگ تقریبا کل دانلود شبانه دشب رو ازم کم کردن حالا چون ما منفی نشدیم فکر نکنم کسی رسیدگی کنه حدود 3 گیگ دیشب دانلود داشتم که همش رو کم کردن
دفتر کار هم چک کردم همین بلا سرش اومده منتها ترافیک اون 10 گیگ بود الان شده حدود 6 گیگ اون رو هم کلاه گذاشتن سرمون
جناب پشتیبان مورد های اینجوری رو هم اصلاح میکنن یا فقط از اونایی که منفی شده اصلاح میشه؟ نیاز هست زنگ بزنم؟ به کی چی بگم چون 2020 زنگ بزنم کار خاصی نمیتونن بکن
با تشکر
اصلاح میشهنقل قول:
شما تماس بگیرید شماره هاتونا بگید
Sent from my HTC One using Tapatalk
این ساعت خیلی مکافات بود.اینترنت قطع شد چون طرح زرین غیر فعال کردم دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم و بعد از خونه داداشم اونجا برام سرویس فعال کرد و بعد خودم برگشتم به سایت پلوتن متوجه شدم که هنوز سرویس حرفه ای غیر فعال است حتی اگر وصل سرویس بزنم باز هم خطای غیر فعال بودن میدهد.حالا باید فردا برم مخابرات ببینم چی می شود