سلام
ی سینمای خانگی سامسونگ مدل HT D355K خریدم ، وصل کردم ولی بلندگوی پایینی(طبق شکل) FRONT L&R و SURROUND L&R صدا نداره . مشکل از کجاست؟
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
سلام
ی سینمای خانگی سامسونگ مدل HT D355K خریدم ، وصل کردم ولی بلندگوی پایینی(طبق شکل) FRONT L&R و SURROUND L&R صدا نداره . مشکل از کجاست؟
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام.نقل قول:
خواسته اولتون امکان پذیر نیست.حتما باید پلیر روشن باشه.
خواسته دومتون هم امکان پذیر نیست.سامسونگ مدلی نداره که کیفیت صدای خفن داشته باشه.
تو این قیمت می تونید مدل 445 سامسونگ رو بگیرید.
اگر تيوتر و بلندگوي بالا كار ميكنه مشكل قطعي داريد با نمايندگي تماس بگيريد شايد براتون عوض كنند.نقل قول:
تیوتر هم تو چهارتاش کار نمیکنه!نقل قول:
یعنی چه طور میشه تو هر چهارتاش هم بلندگو هم تیوتر قطع باشه؟!!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
يكم بيشتر توضيح بدي بهتر ميشه متوجه مشكل شد.نقل قول:
در حالت موزيك استريو دو كانال اصلي هم اين مشكل داره
دوستان یه مدل سینمای خانگی از LG میخوام که امکانات زیر رو داشته باشه .
- بلوری سه بعدی
- پخش از شبکه
- اتصال هارد USB3
هدف : روی هارد فیلمهای 3 بعدی بلوری با فرمت ISO دارم که صدای 6 کاناله داره . حالا اگه بشه از روی شبکه بخونه و 6 کاناله رو پخش کنه که چه بهتر . از روی هارد هم میخوام بتونه پخش کنه . چیزی که برام مهمه اینه که حتمأ 6 کاناله با کابل اپتیکال رو بتونه پخش کنه . LED هم هست که هم شبکه داره هم از روی هارد پخش میکنه ولی نمیدونم آیا وصل کنم به TV میشه صدا رو روی سینمای خانگی به صورت 5.1 انتقال داد یا نه .
مدل های زیر رو دیدم اگه از یکی از این مدلهای خوبه همین رو بگیرم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط nt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
من می خوام یکی سینما خانگی بگیرم تلویزیون هم ال سی دی سام هست
تا حد ممکن می خوام مدل سام باشه (چون می خوام اقساطی بردارم فقط مغازه سامسونگ داره)
اسپیکر ها بدون نیاز به روشن بودن پلیر کار کنه یعنی برای بیرون اودن صداش حتما نیاز به روشن بودن پلیر نباشه
رنج قیمت هم تا 1 میلیون - حالا 100 بالا یا پایین تر
کیفیت صدا خفن
ساپورت فیلمش هم توپ باشه
حالا اگر مدل دیگری به جز سام هم بود معرفی نمایید
ممنون
نوشته شده توسط mr_rayan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
خواسته اولتون امکان پذیر نیست.حتما باید پلیر روشن باشه.
خواسته دومتون هم امکان پذیر نیست.سامسونگ مدلی نداره که کیفیت صدای خفن داشته باشه.
تو این قیمت می تونید مدل 445 سامسونگ رو بگیرید.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
من می خواستم بدونم تفاوت این سه مدل سامسونگ در چیه؟؟
سینما خانگی HT-E4551K سامسونگ
سینما خانگی D5550 سامسونگ
سینما خانگی HT-E445K سامسونگ
1- به نظر شما من که تلویزیون LED دارم کدام از 3 مدل بالا را بگیرم که خوب باشه؟؟؟(یعنی تلویزیون LED می تونه سه بعدی را خوب ساپورت کنه؟ یا بیخیال پخش کننده 3D بشم)
2- پلیر هر یک از این سه سینما از چه فرمت های تصویری پشتیبانی می کنند؟
3- من قبلا می خواستم بگیرم که دوستان یک مدل پایونر را پیشنهاد دادند که من در یزد اصلا پایونر پیدا نکردم آیا همین سام خوبه؟؟
4- خروجی صدای 1000 وات RMS یعنی چه؟
5- Wifi چه کاربردی در سینما خانگی داره؟
ممنون از توجهتون
سلامنقل قول:
1- مدل تلویزیون را نگفتید ولی خوب اگر سه بعدی هست مخصوصا از مدل های جدید می ت.نید از سه بعدی لذت ببرید
2- به غیر از 445k که دی وی دی هست بقیه طبق سایت سامسونگ مشکلی در پخش فایل نباید داشته باشند مثل پلیر تلویزیون های جدید mkv, avchd, aac, mp3, wmv , ...( ولی مثل اینکه flac را پخش نمی کنه پایونیر من 727 ساپورت می کنه. بازم سوال کنید)
3- منم با راهنمایی دوستان پایونیر خریدم اینجا هم نیست نمایندگی پایونیر توی شهرستانها اصلا نمی دونم هست یا نه ولی یا خودتون از تهران باید بگیرید یا مثل من با باربری براتون می فرستن. من سام را تست نکردم ببینم بهتره یا نه به دوستان و سابقه پایونیر اعتماد کردم.کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/home-theater/home-theater/HT-E4551K/HC-spec
http://www.samsung.com/hk_en/consumer/tv-av/home-theater/blu-ray-hometheater/HT-D5550/ZK-spec
http://www.samsung.com/ae/consumer/tv-audio-video/home-theatre/dvd-home-theater/HT-E445K/ZN-spec
4-مجموع خروجی بلندگوها و سابووفر (وات RMS توان بلندگوها و میزان اسمی بلندی صداست)
5-wifi دوتا کاربرد داره یکی dlna و دیگری internet apps اولی برای اشتراک گذاری فایل ها در شبکه بی سیم هست مثلا فایلی را با نرم افزار های مخصوص dlna به اشتراک می گذارید و در پلیر به آنها دسترسی دارید. یا همین طور گوشی که dlna ساپورت کنه و به شبکه وایرلستون وصل باشه (من از این قابلیتش زیاد استفاده می کنم) و دومی هم که می تونه مثل اسمارت سامسونگ باشه یا پایونیر که دوتا اپ یوتوب و پیکاسا داره که ف یل تر ند!
با سلامنقل قول:
ببینید اگر که تلویزیونتون هم سه بعدی هست یکی از وردیهای hdmiاون یک قابلیتی داره به نام ARC.شما کافیه کابل مخصوص اون رو بگیرید و وصل کنید به خروجی سینمای خانواده . با همون یک کابل هم صدا ازتلویزیون میره به سینمای خانواده و پخش میشه به صورت ۶ کانال و هم تصویر منتقل میشه به تلویزیون. احتیاجی هم به اتصال نوری نیست برای اینکار. این مدل hdmi توی همه دستگاههای ۳ بعدی هست.
پخش از شبکه رو هم که تقریبا همه دارند. ازهارد معمولا مشکلی نیست. او لینکها جفتش یک لینکه و یک دستگاه.
Sent from my MT15a using Xparent Blue Tapatalk 2
دوست عزیزهیچ پلیری قادر به اجرای فایل های ایزو نمی باشدنقل قول:
برای اجرای آن بهتر می باشد یک مدیا پلیر تهیه فرمایید که قادر به اجرای ایزو باشه مثل ایگریت
قیمت هم حدود 500