منم از اینکه تو آزمونهای سنجش ثبت نام کردم پشیمونم !!!!سوالاتش که اشتباه هستن هیچ تازه نتیجه اش یه وقتی میاد که دیگه بدرد آدم نمی خوره :41:
Printable View
منم از اینکه تو آزمونهای سنجش ثبت نام کردم پشیمونم !!!!سوالاتش که اشتباه هستن هیچ تازه نتیجه اش یه وقتی میاد که دیگه بدرد آدم نمی خوره :41:
نقل قول:
واقعا" ؟؟؟؟؟؟!! یکی از دوستای من هیچ علاقه ای به دارو نداره ازم پرسید زمین تاثیر داره من بهش گفتم نه فقط واسه داروسازی مهمه !!!!!!!!!!! بچه ی مردم رو گمراه کردم !!
اگه 30 درصد بزنیم یا 0 بزنیم تفاوت تاثیری که توی رتبه داره زیاده ؟؟
برای رشته های دکترای حرفه ای یعنی پزشکی و دامپزشکی و... هیچ تاثیری نداره. توی رتبه ی کل و رتبه ی کشوری تاثیر داره، اما این رتبه ها به هیچ دردی نمی خورن و با توجه به رتبه ی زیر گروه انتخاب رشته انجام می شه و برای پزشکی هیچ تاثیری نداره. مطمئن باش.نقل قول:
سلام
دارم دیونه میشم ، :19::19: مثلا توی این کنکورایی که زدم ریاضیم پایین 60 نیومده و همچنین آزمون اول مبتکران ریاضی رو 60 % زدم ولی توی آزمون علوی حداکثر 40 % هست. دارم دیونه میشم......................!!!!!
كاش سنجش نميدادم و قلمچي رو انتخاب ميكردم :41:
ايول داري بابا ما ته تهش مغزمون رو فشار بديم 3 در صد رياضي ميزنيم تازه اونم تو سراسري:31:نقل قول:
سلام
دارم دیونه میشم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا توی این کنکورایی که زدم ریاضیم پایین 60 نیومده و همچنین آزمون اول مبتکران ریاضی رو 60 % زدم ولی توی آزمون علوی حداکثر 40 % هست. دارم دیونه میشم......................!!!!!
خب حتما سوال های علوی غیراستاندارده دیگه!نقل قول:
به گیرنده ات دست نزن، اشکال از فرستنده است!:31:
بچه ها امروز با پست برای من یه بسته اومد که انگار از طرف سنجشه!
توش یه دفترچه بود که یه سری اطلاعات در مورد کنکور و ... بود به علاوه فرم برای دریافت بسته اموزشی که انگار توش چند تا ازمون شبیه کنکور هست و تو فرمش نوشته که با این بسته تو 10 روز اخر مونده به کنکور میشه با روزی 1 تا 2 ساعت خوندنش امادگی کامل رو کسب کرد!!
قیمتش هم 25 هزار تومنه!
برای شماها از اینا نیومده؟
چیکار کنم؟ بگیرمش؟ شاید سوالای کنکور توش باشه!:31:
چمیدونم والا!!!!! حالا امتحان 22 اردیبهشتش از کنکورای گذشته استنقل قول:
نه برای من نیومده.نقل قول:
دیگه گفتم که می گن سوالای دو تا آزمون قبلی سنجش چرت بوده.. برم کانون دیگه!نقل قول:
ولی یه چیزی! من کلاً همه چیز مربوط به آزمون سنجشم رو گم کردم! شماره پرونده اینا ندارم! :31:
اگرم بخوام برم نمی تونم کارتم رو بگیرم. حالا ولش کن.
بگو ببینم می شه بعد از آزمون برم و سوالا رو بگیرم؟؟