سلامنقل قول:
شاید...ولی نمی نوشتند هم نمیشد کاری کرد :دی
کلا این روش اشتباهه حالا تو قرار داد باشه یا نه...
:11:
Printable View
سلامنقل قول:
شاید...ولی نمی نوشتند هم نمیشد کاری کرد :دی
کلا این روش اشتباهه حالا تو قرار داد باشه یا نه...
:11:
سلام دوستان یه سوال فوری دارم.من سرویسم آخر حجمشه و امشب که داشتم چک میکردم تو قسمت آخرین فاکتور این اومده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخوام سرویس جدیدم از اول تیر باشه زنگ بزنم فروش انجام میدن؟چون تا 24 تیر حجمی ندارم که استفاده کنم و نمیخوام ترافیک هم بخرم.لطفا راهنمایی کنید.:10::11:
باید هزینه را پرداخت کنید و بعد با بخش فروش تماس بگیرید و بگید تا سرویس جدیدتون از اول تیر شروع کنننقل قول:
من خودم این کار را کردم ولی حدود 10 روز مونده بود تا سرویس جدیدم شروع بشه اما شما چون 24 روز مونده شاید انجام ندن:46:
حالا هرچقدر زودتر بندازن بهتر!شاید حضوری برم دفترشون چون دفعه اول هم نرفتم 10تومن کارت تخفیف رو ضرر کردم.برم اونجا کار رو راه میاندازن.نقل قول:
ولی باز هم تو این اوضاع به قول شاتل "اختلالات" دمش گرم که اینترنتی هست!:27:
امروز و دیروز سرعت باز کردن صفحات خوب ولی دانلود افتضاح منظور از افتضاح اینکه من سرعت دانلودم رو 60 هست ولی قطعی دارم شدید که با خاموش و روشن کردن مودم خوب میشد حالا کی بیدار میشد این کارا بکند
ایمیل شکایات به شاتل کسی بلده
بخش گفتگوي آنلاين خيلي بهتره، آنجا برويد و به صورت زنده در اتاق چت، مشكلتان را مطرح كنيد.
کد:http://shatel.ir/content/view/539/149/lang,fa_IR/
من امروز نتونستم وارد صفحه کاربری خودم تو شاتل بشم کسی این مشکل رو نداره؟؟؟؟
فکر کنم ایراد از مودم یا خط یا مرکز مخابراتتونه. چون من مشکلی ندارم، دیشب حدود 1250 تا دانلود داشتم. مخصوصا اینی که میگی با روشن خاموش کردن مودم حل میشه مشکوکه، شاید مودمت آپدیت میخواد، ولی با پشتیبانی هم یه تماسی بگیر..نقل قول:
الان تست کردم، مشکلی نیست شما هم یه تستی بزن.نقل قول:
دوستان از این isp راضی هستید کسی اطلاع داره که شاتل تو شهرستان چالوس قراره نمایندگی بزنه یا نه؟
باسلام خدمت اساتید من تازه مدارکمو فرستادم و ما در خانه 3 کامپیوتر داریم آیا asus am604 با این شرکت سازگاره چون 4 تا لن داره؟