:15::15::15::15::15:
پاسخ мØндммдÐ عزیز : ببین من کتاب های زیر رو برای حسابان دارم :
کار خیلی سبز ، دوجلدی الگو ، تست آبی قلمچی ، تست خیلی سبز و آبی مثلثات
کتاب های زیر را هم بررسی کردم و برای دوستام خریدم :
مشکی گاج ، سفید گاج ، آموزش خیلی سبز ، مبتکران ( قدیم و جدید )
اگر در هفته چیزی حدود 15 ساعت را برای حسابان اختصاص بدین ، فکر میکنم دوتا کتاب لازم باشه و گرنه لزومی نداره ، شاید با خوندن ادامه این مطلب منظورمو بفهمی .
اول بگم که من خودم مباحث مشترک دوم و سوم را خیلی بلد نبودم ، ولی تو سوم همه رو یاد گرفتم ، مخصوصا مثلثات و تابع رو .
و اما .... در امتحان نهایی امسال ثابت شد که واقعا طراحان قصد مانور رو تمرینات کتاب را دارن . نمونه بارز اثبات حرفم ، گزارش گزینه جوان بعد امتحان حسابان امسال بود ، طرف آدرس سوال مثلثات ( فکر کنم سوال 10 بود ! ) رو دقیق تو کتاب میگفت . پس از تجربه کتابداری من استفاده کن و بجای دو یا سه کتاب کمک درسی ، بچسب به خود کتاب ! :28::28::23::23: ( من نظرم اینه اصلا یک دفتر جدا برای تمرینات کتاب داشته باشی ، همه رو با صورت بعد از مطالعه عمیق جزوه و حل تمرین خودت کامل حل کنی و همه را هم به جواب برسونی )
ضمنا توضیحات نشر الگو بسیار کامل است ، از این نظر مطمئن باش ، مخصوصا فصل 2 ( تابع ) را خداییش کامل گفته . فقط لازم خوب خوب بخونیش ! ( تازه تمرین تشریحی هم داره و تعداد تستشم برای الانت مناسبه )
اما اگر در فصلی ، تاکید میکنم فصلی از کتاب ( نه یک مبحث خاص ) ، مشکل دارید ؛ حتما یک کتاب تشریحی خوب برای خودت بگیر . اگه وقت و سواد خیلی زیادی پیدا کردی ، کار خیلی سبز ( چون تمرین و اثبات زیاد داره ، ولی جواب درست و حسابی نداره ) ، در غیر این صورت ، مشکی گاج . ولی فکر میکنم که همون تمرینای الگو + کتاب کافی باشه .
اما در مورد تست . ببین ؛ این کتاب و مطالبش یخورده با بقیه کتابای ریاضی دبیرستان یا حتی حسابان قبلی فرق داره . باید حسابی برای افزایش سرعت تست زنی بدون اشکال و با دقت بالا ، روش وقت بذاری .
من اگر یک سال برمی گشتم عقب ( یعنی مثل تو ) و این تجربه رو داشتم ، در طول سال فقط و فقط و فقط روی افزایش تسلط و سوادم در حسابان تمرکز می کردم . اگر آزمون برو هستی و میری قلمچی ، من پیشنهادم برای آزمونت اینه :
** روز قبل آزمون ، یا دو روز قبل فرقی نداره . کتاب اشتباهات متداول را با دفترچه کار در منزل حل کن + به کمک پشتیانت سعی کن سوالای سال ما ، یعنی 89 - 90 را پیدا کنی . اگر همه رو با درسات خوب خونده باشی ، من درصد بالای 50 را تضمین میکنم . **
اما اگر میخوای که حتما تو حسابان تست بزنی ( که من کاملا مخالفم ! ) ، حتما حتما از سفیدگاج ( میکروطبقه بندی ) استفاده کن و اصلا سمت خیلی سبز نرو ؛ مگر اینکه سوادت و هدفت در اندازه درصد 100 در حسابان باشه !
-----------------------------------------------------------------------
اما در مورد لیست کتابای عمومی که فرمودین :
اول دوتا ایراد اصلی : آموزش دین و زندگی دیگه چه صیغه ایست ! مگه حفظ و تحلیل آیات یک کتاب آموزشی جدا میخواد !!!! ، دوم اینکه دیگه کتاب تست جامع دینی گاج ، سفید نیستش ! :21: :5: :8: :10: :10: :46: :31:
1 - ادبیات رو تایید میکنم ، فقط در صورتیکه بخوای ادبیات سوم را خیلی خیلی کنکوری بخونی ! چون تست خیلی سبز اصلا به درد کار تشریحی و یادگیری نمیخوره ، فقط برای افزایش قدرت و سواد خوبه !
البته یک مسئله بدون شرح هم تو سایت خیلی سبز دیدم که عکسشو میذارم براتون :
کد:
http://www.kheilisabz.com/Newbooks.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - من بجای رمزینه ، برای یک دانش آموز درسخون و وقت گذار ، خیلی سبز را پیشنهاد میکنم . اگه این دوتا رو ( سبطی + سبز ) بتونی تو سال خوب بخونی ، من کنکورتم تضمین میکنم ، به نظرم خیلی خیلی جواب میده !
ولی یادت باشه که از تمرینای کتاب غافل نشی . کتاب رو حتما باید تا امتحان نهایی سه دور بخونیا !!! :19:
3 - با اینکه سری کتاب محوری گاج کاملا آموزشیه ، ولی بهترین کتاب تست مخصوص عربی 3 ، همین کتاب محوری عربی 3 هستش . برای هر درس بیش از 150 تا تست داره ( یخورده کم و زیادشو دیگه یادم نیست ! )
به نظرم همین کافیه . اما اگه عربیت خوبه و میخوای به تسلط بالا برسی ( مثل دوست من تو ازمونای کانون و گزینه 2 ، بالای 90 درصد بزنی ) کتاب عربی جامع میکروطبقه بندی گاج را بگیر و مباحث قواعد رو کامل از روش بزن . البته دوتا اشکال داره : فقط تستای قواعد کنکور هستش ؛ تو مباحث پرتست هم از یه جایی به بعد تو پاسخنامه هی ارجاع میده به پاسخ تستای قبلی . تا جاییکه یادمه بانک تست خیلی سبز ، اینطوری نبود و همه تستا و گزینه هارو بررسی کرده بود .
ولی اگر توی حل تمرینات و کلا توی عربی سه احساس ضعف مفرط کردی ، مطالعه کامل یک فقره پرسمان گاج تجویز میشه ، نهایی رو میسازه ، منو که حسابی ساخت ؛ شدم 19/75 .
4 - در ادامه دین و زندگی باید بگم که تستای جامع خیلی سبز ، از نظر محتوای هم عالیه ، هم مورد تایید خیلی ها !
اما دینی کنکور یه درس خاصه . من با زدن تستای خیلی سبز و با کمک آیات و نکات گاج به تسلط بالایی توی دین و زندگی پایه رسیدم . ولی یه چیز میگم یادت باشه : سعی کن تمام آیه های درسها رو حفظ باشی . اگرم آیه در متن درس بود ، موضوع پاراگراف قبل و بعدش و در صورت بیکاری! ، خود این پاراگرافها را حفظ کنید .
5 - برای جبر : ببنید ، کتاب جبر اصولا تمرینای زیادی داره که همشون قالب سوالات نهایی هستن. پس خواندن خود کتاب و یک منبع تشریحی که پر از سوالات نهایی و استاندارد باشه ، نمره نهایی را تضمین میکنه.
پیشنهاد من برای کار تشریحی : تمرینات کتاب + جزوه مناسب و خوب + گلواژه
* جزوه مناسب و خوب در جبر : جزوه ایست که حاوی بررسی کامل تمرینات کتاب و نیز تحلیل و توضیح سوالات امتحان نهایی سه سال گذشته .*
پیشنهاد من برای کار تستی : مبتکران برای دانش آموز قانع و آبی قلمچی برای دانش آموز تست طلب !
به نظر من بهتر است کار تستی را بذارید برای تابستون ، توی سال بچسبید به کتاب و یادگیری مفاهیم ، به خصوص آخرای فصل 2 که تا آخر هم کاربرد داره.
به قول یکی از بچه های فروم که در پاسخ من گفت همیشه پول خرج کردن لازم نیست ، منم باید بگم همیشه تعداد کتاب ملاک نیست ! ملاک حقیقی مطالعه کامل کتب درسی و کمک درسی است ، متناسب با هدف و وضیت تان !
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
در پاسخ به marjan 1373 ، باید بگم که ظاهرا کتاب پایه میکرو گاج ، تستای سینماتیک و دینامیک را در کتاب جامع پیش دانشگاهی اش آورده . لذا اگر منبع تستی مناسبی برای دوم دارید ، گزینه خوبیست . ولی من خودم با کمک فیزیک 2 و فیزیک 3 آبی قلمچی ، به تسلط مناسبی در این دوتا کتاب رسیدم . ( البته دقیق مطمئن نیستم ، خودتون حتما بررسی کنید )
ببخشید اینقدر روضه خوندم ، این مطالب حاصل 6 ماه تفکر من روی حاشیه های درس خواندن و تحلیل آنها بجای تحلیل و مطالعه درسهایم بود ، امیدوارم که از این مطالب استفاده کنین و به سرنوشت من دچار نشین :41: :37::37::37::6::6::13::45::45:
یا علی . موفق باشید . :11: :11: :11: :11: