اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنهنقل قول:
Printable View
اینکارو کردم عزیز ولی فایده نداره برای بعضی سایتا اصلا نمیتونه وارد کنهنقل قول:
راهی وجود داره که بشه فهمید چند تا از لایسنس های، یک لایسنس سه کاربره فعال شده یا نه؟ (لایسنس قانونی و معتبر منظورم هستا!)
از طریق سایت کاسپراسکای ... برو آنجا و ثبت نام کن و سریال معتبر را وارد کن تا چک بشه .نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
حالا داداش نمی تونی تو خودش وارد کنی . چون من الان Kaspersky Internet Security 2011 دارم ولی چون قبلا داشتم کمی یادم هست ولی نه زیاد . اما خیلی دوست داشتم کمکت کنم عزیز .نقل قول:
برو تنظیمات را چک کن . شاید درست شود .
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.نقل قول:
ممنون
سلام
من چند وقت پیش یه کسپر 3 کاربره اصل گرفتم!
هر 3 تا کاربرش هم فعال شده!
الان میخوام ویندوزم رو عوض کنم!
چی کار کنم که بعد نصب ویندوز جدید دوباره بتونم این کسپر رو اکتیو کنم؟
ممنون
-------------
فکر کنم گزینه My Kaspersky Account رو بزنی ببرت همونجایی که دوستمون گفت!نقل قول:
دقیقا بگید که کدوم قسمت برم.
در این قسمت چیزی دستگیرم نشد.نقل قول:
اون گزینه رو بزنی میبرت تو سایت کسپر جایی که باید اکانت بسازی!نقل قول:
بعد اونجا یه اکانت میسازی!
بعد که وارد اکانت شدی یه گزینه داره به اسم Manage activation codes!
فکر کنم اونجا کارت رو راه بندازه!(حدس میزنم:31:)
CustomerID و رمز عبور را دارم. وارد Personal Cabinet که می شم در قسمت Manage activation codes and key files مشخصات لایسنس من نوشته شده اما اینکه چند تا از 3 لایسنس من فعال شده است مشخص نیست.نقل قول:
سلام.دوستان این کسپر ما وقتی فعاله نمیذاره دانلود منیجر چیزی دانلود کنه.چی کاز باید کنم که مشکل رفع شه؟
ممنون از شمانقل قول:
این سوال جا موند :
تنظیمات Kaspersky Internet Security ورژن 2011 (11.0.1.400) مثل همون 2010 هست؟
لینک عکس رو هم فراموش کردید.ممنون میشم دوباره بزارید. :11::11:
من در کنار کاسپر از یک آنتی مالور هم استفاده میکنم: آیا نیازی هست که ویندوز دیفندر ویندوز 7 فعال باشه و اصلا ویندوز دیفندر کارایی داره؟