رو در واسی پیدا کردم. فامیلمون بود گفت تو که دوتا psp داری یکیش رو بده من . من . بعد دیگه ....نقل قول:
رو در واسی پیدا کردم. فامیلمون بود گفت تو که دوتا psp داری یکیش رو بده من . من . بعد دیگه ....نقل قول:
بازی Need for speed : shift تنها بر روی کنسول PSP و PS3 و x360 عرضه می شود . البته یک نیدفور اسپید مخصوص برای wii باز ها در نظر گرفته شده . DS داران فردا خودشون رو می کشن . البته PS2 و PC هم ..... بدبخت شدن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سبک بازی عوض شده ( مسخره ) و می خواهد با عناوینی همچون GT برابری کند. ( خاک بر سرشون )
خبر بعدی :
Army of two برای PSP
بازی که با کنسول های گردن کلفت (PS3 و X360) دست و پنجه نرم می کند برای PSP منتشر می شود . این بازی بر روی PSP و PS3 و x360 عرضه می شود .
Redy at down کلک نزن :
شرکت ردی به همه اعلام کرد اگر ما گیریم بر روی god of war بر روی PSP کار می کنیم من که نمی تونم چیزی بگم .
بازی Dirt 2 هم که در سبک ماشین است برای PSP منتشر می شود .
یه سوال تخصصی از دوستان....
اون پک پی ای پی که روی اون یه g بزرگ نوشته شده اسمش چیه
موفق باشید
فکر کنم پک God of war است. مگه شما این پک رو خریدی . ( قشنگ نیست )نقل قول:
نه هنوز ولی تو فکرشم .....(شوخی کردم)نقل قول:
مطمعنی پک God of war هست ؟؟؟
عزیزان میدونم زیاد سوال میکنم ولی چون میخوام بهترین انتخوابو داشته باشم سوال میکنم
1_میدونم که کیفیت صداو تصویره 3000 خیلی بهتره حالا تو بعضی سایتا میخونی که 3000 هک شده درسته؟ یا امکان داره اصلا هک نشه مثل ps3
2_میشه مطمئن بشید که به psp رم 16 گیگ میخوره یا نه اگه این کارو انجام بدین که از ته قلب ممنونتون میشم باز هم متشکرم
پک فاینال فانتزی واقعا قشنگه من خیلی دوستش دارم
یک سوال دیگه psp 3000 توسط LITE BLUE TOOL هک شده آیا تو ایران هم این سیستم هست یعنی فروشگاهی این کارو انجام میده قیمتش چنده هرکی اطلاعاتی داره بی زحمت بگه
ویرایش شد.........