اقا جون مادر ادم خالیبند توrapid share فایل اپ نکنین....
Printable View
اقا جون مادر ادم خالیبند توrapid share فایل اپ نکنین....
کسی دلیل این عکسا رو میدونه؟ یکی با 64 ATIویکی دیگه با 256xfx Albatronگرفته شد حجم 513 KB
کد:http://rapidshare.de/files/38641768/Resident_Evil.zip.html
این بازی بازی خوبی هست ولی به اندازه سری های 2و3 خودش باحال نیست
تورو خدا یکی تو قضیه این ماوس کمک کنه....
فکر کنم من يه چيزی کشف کردم.ada همون دختره که با يه چيزی مثل مبايل تصويری با leon صحبت ميکنه هستش؟؟؟؟؟؟؟يعنی هم اونه که قرمز پوشيده و هم اونيکی که با leon صحبت ميکنه؟(از طريق مبايل)خودم کشف کردم
سلام به نظر من بهترین تنظیم برای کیبورد برای اینکه تو بازی راحتتر باشین تو این عکس هست خودم با این تنظیمات بازی میکنم خیلی هم ردیفه
در ضمن بهتره بی خیال موس بشین چون با کیبورد راحتترکد:http://www.imageox.com/share/185714-RE4.jpeg
نه جانم اونی که با بیسم با لیان صحبت میکنه اسمش هانیگان هست
دقيقا تاييد ميشه بيخيال موس بشو با كيبورد كه خيلي ساده تر كنترلش هم آسون تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فكر نميكنيد اشتباه كشف كرديد چون به قول دوستمون اون هانيگان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه عينك هم داره!
اينم ترجمه ي فايل هاي اويل 4 :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1569086&postcount=131
دستت درد نکنه عجب کشف جالبی بود...
تنها مشکل اینه که اصلا شبیه هم نیستن...
تنها شباهتوشون جنسیتشونه.....
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ
راستی دستتون بابت راهنمایی درباره ماوس که نکردید درد نکنه
دوست عزیز کیفیتش بده اگه ممکنه یه جوره دیگه اپ کن ...نقل قول:
در ضمن با ماوس خیلی حال میده
نقل قول:خوب من چيکار کنم.هانيگن که باleon صحبت ميکنه عينک داره.بعد از اينکه ارتباط ما با اون قطع ميشه...بعد از مدتی با ada مواجه ميشيم که عينکی کاملاً شبيه عينک او دارد.در اينجا ada عينکش را بر زمين انداخته و از فلاش حاصل از انفجار ان فرار ميکند.در آخر بازی ارتباط ما دوباره با هانيگان برقرار ميشه که ديگه عينک نداره.حتی خود leon هم به آن اشاره ميکند.يکم هم ada را گريم بکنند ميشه خودش!:27::8::5:
نه بابا ايدا توي اسپانياس هانيگان توي آمريكا لابد سه سوته پرواز كرده برگشته:27::27:نقل قول:
بعدشم عينك هانيگان افتابي نبود:21:
من که از فایل Mouse Aim loader به راحتی استفاده میکردم تا دوروز پیش.ببین تنظیم هستش؟
بابا اصل حال اين بازي به گيم پد انالوگ داره.به خاطر همين روي پلي استيشن زدنش ديگه.
ميگم مرضيه تو يكاري كن.نقل قول:
بگي اين رزيدنت مجموعه رزيدنت اويل رو در قالب يه داستان پياده سازي كن.خيلي فروش ميكنه ها.جدي ميگم.:46:
منم موافقم . کار خوبی از اب در میاد.نقل قول:
راستی کسی ترجمه اون دیالوگ پایانی که قبل از مبارزه لیون و سدلر پخش میشه رو نداره بذاره؟
من mouseaide 2 رو نصب کردم ولی بازم با ماوس نمیشه راحت کار کرد!
آسمون برین زمین بیاین دوباره باز برین آسمون با موس نمی شه درست حسابی بازی کرد اذیت میکنه یه گیم پد آنالوگ دار بخرید و خودتون رو راحت کنید.
آره جالب ميشهنقل قول:
ترجمه ها كه ته كشيد ديگه اويل نمونده ترجمه كنم حالا بچسبم به اين يكي! :دي
بچه ها يك مشكل البته نبايد اينجا بگم و خيلي حيف كه تاپيك نداره :
من دارم بعد از 4 .. 5 سال دوباره اويل 1 رو ميرم ولي يك جايشش يادمان رفته !!!:31:
اونجايي كه 2 تا كتاب يكي آبي و اون قرمزه رو پيدا ميكني يادمه باهاش آب اون حوضه رو خالي ميكرديم بعدش يك پلكان ظاهر ميشد كه ميرفت زيرزمين اما يادم نيست قبلا چطوري آبشو خالي ميكردم!:19:
ببخشيد دوستم کد های اين بازی برایgameshark 2 v4.1 را ميخواد.اگه بزاريد ممنون ميشه.لازمش داره.
با تشکر
مرسی حافظه:10:نقل قول:
من عمرا یادم نیست....
راستی سایزش چقدره؟؟؟؟...
مرسی پشتکار....:10:
سايز چي چقدره؟
سلام فکر کنم اگه یکم زوم کنی بهترهنقل قول:
اول عکس رو تو سیستمت سیو کن بعد زوم کن
باید در کتابا رو باز میکردی و از توشون سکه در میوردی ...نقل قول:
منم تو همون قسمت كه مگي جان گفتند گير كرده بودم و به همين دليل قيدشو زدم.
البته باید کتاب رو چپ و راست کنی تا جایی اون سمتی که کتاب باز میشه رو به روت قرار بگیره در غیر اینصورت کتاب باز نمیشه.نقل قول:
اي واي منم همين كارو ميكردم ولي باز نميشد !نقل قول:
پس بايد دقيقا رو برومون باشه!
ممنون:10:
فرق Normal با Pro چيه؟
normal = حالت عادینقل قول:
pro = حالت سخت
خيلی معذرت میخوام، من کارشناس کامپيوتر هستم! يعنی اينقدر حاليم نيست نورمال و پروفشنال يعنی چی!؟:18:نقل قول:
ببخشيد . اميدوارم كه ناراحت نشده باشيد.
در مراحل هيچ فرقي ندارند ولي در Pro دشمنان زيادي بهتون حمله ميكنند.كمي سختر كشته ميشند.با يك ضربه ميزان سلامتيتون بيشتر كم ميشه. در طول بازي مهمات و جواهرات كمتري در اختيار خواهد داشت.در قسمتهايي كه بايد كليدهاي عملكردي رو بزنيد بايد سريعتر باشيد. در ضمن اسلحه هايي كه در اخر بهتون جايزه ميده باهم فرق دارند.
درسته بازي سخت تر ميشه ولي در عوض در حالت Pro كه يه بار تموم بكني يه اسلحه پلاسمايي بهت ميده. توي اويل سه هم در حالت سخت جايزه ميداد و الكي سخت نميشه!!!
هميشه نسخه ي سخت اويل جايزه هايي داشته مثلا اويل 2 اگر 3 بار با هر نفر و با سختش بري ميتوني با هانك و تافو هم بازي كني يا توي اويل 3 هم كه كليد بوتيك و اسلحه هاي خيلي قوي ميداد.....
ولي به نظر من حالت سخت اويل 4 نسبت به اويل هاي قبلي راحت تر بود
فقط اون كليدهاي عملكرديش كمي سختر ميشد .
دقيقانقل قول:
مثلا اونجايي كه مجسمه ي سالازار دنبالمون ميكرد من نزديك به 20 بار مردم! :19:
در حالي كه توي قسمت آسونش من همين مرحله رو 3 بار بيشتر نمردم!:31:
مگی به نظر من که مجسمه سالازارش از همه راحت تر بود.من یه بارم نمردم!!!تازه با اون قسمتش خیلی حال میکردم!:20:نقل قول:
ولی به نظر من جایی که خیلی سختتر میشد جایی بود که تو کابین با اون هیولاهه مبارزه میکردی.چون اونجا هم باید کلیدای عملکردو میزدی که تو Pro خیلی دیر اثر میکرد،از طرفی باید از دستش در میرفتیو حواستم باید میبود که با کابین سقوط نکنی.
من شاید اونجا رو 30 باری رفتم.دیگه اشکم در اومده بود!!!:19:
نه اتفاقا اونجاش كه خيلي راحت بود ! :دي
من خيلي مرده باشم 3 يا 4 بار بود
مبارزه با ژنرال كراوزر هم آسون نبود:46: