مامانه داشته واسه بچش لالايي مي خونده. بعد از يه ربع، بچهه ميگه خوب مامان جون خفه شو مي خوام بخوابم!
Printable View
مامانه داشته واسه بچش لالايي مي خونده. بعد از يه ربع، بچهه ميگه خوب مامان جون خفه شو مي خوام بخوابم!
يه لره و رشتيه و فارسه مسابقه ميزارن كه كي مي تونه تو جنگل درخت بيشتري ببره. رشتيه 7 تا م يبره. فارسه
10 تا م يبره. لره 190 تا!. داور به لره شك م يكنه اره برقيش رو ازش مي گيره روشن م يكنه يه دفعه لره كُپ
م يكنه ميگه اي بابا مگه روشنم ميشد؟!
پيام هاي بازرگاني :
شامپو گلرنگ
امرسان " زيبا جا دار مطمئن"
يه يارو رفت مهمونی . به بچه گفت: "بابات كجاست" بچه گفت: "حموم" . "مامانت كجاست" .
گفت: "حموم" يارو: "چيكار ميكنند" بچه: "بستنی ميخورن" يارو: "ازكجا فهميدی" بچه: "آخه بابام به
مامانم گفت تا شل نشده بزار دهنت".
كامپيوترها به چهار دليل دخترن:
اول اينكه فقط خالقشون از منطق درونشون سر در مياره
دوم اينكه فقط خودشون زبون خودشون رو مي فهمن
سوم اينكه اگه يكي پابندشون بشه بايد هرچي پول داره براشون لوازم جانبي بخره
چهارم اينكه يكمي صبر مي كردي يكي بهترش گيرت ميومد
روی بیلبورد زده سیو همان سیب است ترک میگه دروغ میگه من خوردم صابون بود
یه روز میبینند یه نفر با ماشینش دور میدان هی دور میزنه ازش میپرسندچرا این کار را میکنی
میگه تقصیر من نیست راهنمام گیر کرده.
به ترکه میگن خیلی آقایی. میگه: ما بیشتر!
يك دختر مثل يك آدامس است... فراموش نكنيد كه پايان كار هر آدامس سطل آشغال است، پس
براى هيچ آدامسى قيمت زيادى نپردازيد.
يك دختر مثل يك آدامس است... حسرت آدامسى كه دورش انداخته ايد را نخوريد. آدامسهاى
خوشمزه تر هميشه پيدا ميشوند.
يه بار يه فارسه چراغ جادو پيدا ميكنه دست ميكشه روش يه دفه يه غول مياد بيرون ميگه سه تا آرزو كن تا
برآورده كنم. فارسه ميگه يه پژو 206 بده. غوله ميگه آرزوي دومت چيه؟ فارسه ميگه بازم يه پژو 206 مي
خوام. آرزوي سومش هم همين بوده!. غوله بهش ميگه خوب حالا با اين ماشينا ميخواي چكار كني؟ فارسه
ميگه ميخوام بفروشمشون يه ماكسيما بخرم!!
يك دختر مثل يك آدامس است... به چشيدن طعم تنها "يك" آدامس اكتفا نكنيد، آدامسها در شكلها
قيمتها و مزه هاى مختلف ساخته ميشوند.
يه پرايده به يه فولكسه ميگه چرا چشمات اين جوري زده بيرون؟ چرا فكت كش آورده؟ فولكسه ميگه تو هم
اگه موتورت رو ميزاشتن تو كونت وضعت بهتر از اين نمي شد!
يك دختر مثل يك آدامس است... هيچ وقت آدامس نيم خورده’ كسى را به دهان نگذايد.
توجه خانمهاي بازديد كننده مورد
**این متن فقط یه شوخیه امیدوارم خانوم های عزیز که ادعاشون سر به فلک میکشه جنبه داشته
باشن
به یارو میگن نظرت راجب آتروپات چیه؟ میگه خوبه ولی یخمک خوشمزه تره!
اقا من به شخصه كف كردم ديگه بسه تونه
فارسه هزار تومن ميندازه صندوق صدقات، تا غروب واميسته اونجا هركي مياد پول بندازه ميگه آقا برو من حساب كردم!
كره خره به مامانش ميگه مامان چرا هميشه سرمون پايينه؟ مامانه ميگه اي مادر، اين تركا كه برا ما آبرو نزاشتن!
بحث بوده سر كلمه كس خول!
يكي ميگه اين كلمه مربوط به زمان حضرت ابراهيم ميشه كه جبرييل اومد
گفت كس خول پسرت رو نكش، بيا اين گوسفند رو بكش. اون يكي ميگه مربوط به زمان نوح ميشه كه به
پسرش گفت كس خول بيا سوار كشتي شو وگرنه مي ميري. اون يكي ديگه ميگه نه بابا مال خيلي قبل تر از
اينه. مال زمان آدمه. يه روز كه آدم مياد خونه در ميزنه، حوا ميگه كيه؟ آدم ميگه آخه كس خول غير از من و
تو كس ديگه اي هم مگه هست؟!
آخونده رو ميزارن داور بازي، علي دايي مي شوته و توپ از كنار دروازه ميره اوت. آخونده ميگه گل! ميگن اينكه
گل نشد ميگه چون نيتش گل بوده پس گل مقبول هست!!
آخونده قرص اكس مي خوره ميره بالا منبر ميگه:
بيت المقدس
حالادست دست دست
به ترك از خود راضي ميگن: خررازي
يه بسيجي به اسمان نگاه ميكنه ميبينه ستاره ها
چشمك ميزنند .
ميگه :استغفر الله
alghaEde elam kard az in pas khonrizi tatil ast,va in sazman
esme khod ra az ALGHAEDE be ALYAESE taghir dad
farghe gav ba gosfand:gosfand tasbih mirine,gav ammame
-Jahele baraye dared beyze mire 2ktor , 2ktor baad az moayene va lamse beyzeha be jahele mige
che ehsasi dari ? jahele mige : 2ktor DOOSET DARAM
lore too wc ghash mikone , behoosh miad .
mige:man kiam?
inja kojas?
Ki mano ride?
قزوينه به زنش ميگه عزيزم بيا حرفاي عاشقانه بزنيم، زنش ميگه تو اول شروع کن، قزوينه ميگه داداشت خوبه
be torke migan: bozorgtarin riski ke kardi chiye? mige: ye bar eshal dashtam, Goozidam
يك روز به يه تركه ميگن با نخ سوزن جمله بساز ميگه : من همه همه ورزشكارها را دوست دارم نخسوزن علي دايي
هيچ وقت به خودت مغرور نشو ....... برگ ها هميشه وفتي مي ريزن كه فكر مي كنن طلا شدن
-به رشتیه می گن جون زن و بچت رو قسم بخور می گه به جون رشت و حومه
آموختم که گاهی اوقات همه ی اون چیزی که انسان نیاز دارد ، دستی برای گرفتن و قلبی برای درک شدن است
انگاه که ...ضربه های تیشه زندگی را بر ریشه ارزوهایت حس میکنی..به خاطر بیاور که زیبایی شهابها از شکستن قلب ستارگان است
-اگه گقتي فرق موز با گوز چيه ؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
نمي دوني ؟
.
.
.
.
.
.
.
هميشه كه جواب اين پايين نيست !!!!!! خودت فكر كن
آنانکه زندگی را بستری از گلهای سرخ می دانند همیشه از خارهای آن شکایت دارند...
به ترکه میگن با آب و برق و خاک جمله بساز
میگه : خاک بر سر من که آبم مثل برق میآد
یه روز یه آبادانی میره ساندویچی میگه: کا پیرهن دارید. میگه نه. میگه شلوار دارید. میگه نه. میگه تیشرت دارید. مغازه داره قاطی میکنه میگه نه بابا اینجا ساندویچیه. آبادانیه میگه: پس چرا رو شیشه نوشتی؛ کا لباس موجود است
تو گزينش میپرسند: کدوم امام است که شلوار آبی میپوشيد، بلوز زرد و شال گردن قرمز؟ گزينش شونده پاسخ میدهد: والا اینایی که میگی به امام جواد میخوره