واقعا اين همه تفاوت بين رنگ هست ؟نقل قول:
يكي از دوستان سياه گرفته بود 210000
ولي آوردم ديدم رجيسترش اصل نيست !!!
Printable View
واقعا اين همه تفاوت بين رنگ هست ؟نقل قول:
يكي از دوستان سياه گرفته بود 210000
ولي آوردم ديدم رجيسترش اصل نيست !!!
سلام من فایل setool رو میخوام برای اینکه بتونم اکوستیک x800رو تو گوشی بزنم
لطفا لینک اموزش رو هم واسم بزارین
من فقط میخوام صدای هندز فری رو زیاد کنم
لطفا مزایا ومعایبشو واسم بگین
واینکه ایا ارزش داره این کارو بکنم یا نه
ممنون
تو پاساژ كربلايي 210 تومن هست ولي رجيسترش رو نميدونمنقل قول:
:10:
سلام دوستان یک هفته پیش گوشی k800i خریدم رنگ مشکی 208 هزار تومان نمی دانم رجیستری شده یا نه چه جوری بفهمم--
2-من می خواهم یک رم 1گیگ بخرم شما چه رمی پیشنهاد می کنید که هم پر سرعت باشد وهم با کیفیت
تو مشهد كه فرقي نداره همه رنگاش يه قيمته 233 تومننقل قول:
#06#* رو وارد کن بعد اون شماررو یه جا یادداشت کن.بعد باتری گوشی رو درار بالای جای سیمکارت یه عدد 15 رقمی نوشته اگه با اونی که یادداشت کردی یکی بود رجیستر اصله.
رم هم فقط سونی داره چون m2 هست
ارزش كه داره .يك تاپيك هست به نام بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 شما برو اونجا اولش آموزش هم داده.نقل قول:
در ضمن هيچ معايبي هم نداره و بر فرض اگر شما از تعويض آكوستيك ناراضي بودي ميتوني دوباره آكوستيك اورجينال رو نصب كني.
شما اول setool رو دانلود كن بقيش كاري نداره.
اينم لينك دانلود setool با قابليت resume
.کد:http://www.mediafire.com/?2gtzvmgu2tw
اينم آدرس تاپيك آكوستيك.
بازم اگه مشكلي بود بپرسکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155756
يه start up خيلي خوشگل واسه كا800 كه عكس يه گوشي كا800 نقره اي هست واقعا قشنگه.
کد:http://www.2shared.com/file/2864800/5e159f2c/K800i_Startup_and_Shutdown_Screen_v112.html
اولا رم نه ممورینقل قول:
باشه 1 گیگ بگیر خوب کار میکنه
در مورد زجیستری هم در جواب بلستر میگم
معمولا همه گوشیها بدین صورت رجیستر شده اندنقل قول:
برای اینکه بدونی رجیستر گوشی اصله باید IMEI ( به قول خودمون سریال گوشی) را در سایت زیر وارد کنی و آنالیز را بزنی اگه بعد از کمی مشخصات گوشی ظاهر شد اصله اگه نشد غیر اصله
اینم سایت مورد نظرکد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
من تو X800 فقط یه ایراد دیدم اونم اینکه موقعی که میخواهی مکالمه را ضبت کنی صدای خودت خوب ضبت میشه ولی صدای طرف ضعیفنقل قول:
این مشکل هم قابل حله ولی حوصلشو ندارم فعلا
ایول ممنون الان امتحانش میریزمش ببینم چیهنقل قول:
سلام
من گوشیمو 2 سال پیش خریدم
دیشب خاموشش کردم دیگه روشن نشد
نمیدونم چیکارش کنم
میشه راهنمایی کنید
باطریشو یه بار درار و بزار سر جاش بعد ببین روشن میشه ؟نقل قول:
اگه روشن نشد یه بار هم کاستومایز را بریز حتما روشن میشه بازم اگه نشد باید فلش کامل کنی !
راستی این احتمال هم وجود داره که باطری تموم شده باشه بزارش شارژ بشه بعد ببین روشن میشه ؟
کاستومایز نمیدونم چیه از باتریش نیست امتحان کردم
سلام
اصلا میشه k800 رو هک کرد؟ اگه میشه لینک فایلهای هکش رو همراه با آموزش بذارین plz
با هک k800 چه چیزایی رو میشه تغییر داد؟:2::2::2::2::2::2:
آره - تغییر منو - افزایش صدا - تقویت دوربین - نصب پچ
داداش دمت گرم گفتی منم گفتم اگه کسی داره لینک کامل همراه با آموزشش رو بذاره چون دیگه خسته شدم اینقد گشتم.نقل قول:
plz plz plz:2::2::2::2::2::2::2::2:
من چطوری flash cable رو نصب کنم
cdندارم
خداييش اين كاري كه شما ميگي اصلا حسش نيست يعني من كه حسش نيست ولي تو همين انجمن سوني اريكسون هرجا اسم برنامه setool باشه آموزش هم هست.نقل قول:
چون حجم توضيحات زياده ميشه يك كار ديگه هم كرد شما هر تغييري كه ميخواستي انجام بدي يكي يكي بگو تا من بهت بگم چيكار كني ولي همش با هم خيلي زياده خودت هم گيج ميشي.
اول همين برنامه setool كه چند تا پست قبل گذاشتم دانلود كن تا به مراحل بعدي برسي.
شما اين فايل رو دانلود كن و بعد نصبش كن.نقل قول:
بعد كه اينو نصب كردي گوشيتو خاموش كن دكمه c رو نگهدار و كابل گوشي را وصل كن حالا وقتي نصب usb flash شروع شد next رو بزن خود به خود نصب ميشه
مسعود جان شما هم اين رو دانلود كن تا موقع نصبusb flash به مشكل بر نخوريکد:http://www.2shared.com/file/2869740/c34fc5c8/gg-setup.html
داداش چی نصب میشه؟ من سر در نمیارمنقل قول:
دادش شما به من بگین با هکk800چه چیزایی رو میشه تغییر داد تا منم تک تک ازتو بپرسم.
سلام من میگم شما هم به من کمک کنید
1) منظور از pach وfarmewareچیه میگن ریختن پچ و....
2)چطور منو گوشیم رو عوض کنم؟
3) چه کارای دیگه ای میشه کرد شما بگین تا منم ازتون تک تک کمک بگیرم خواهشا کامل بگین.
tanx
یه سوال دارم
واقعا راست میگن k800 هایی که الان تو بازاره کیفیتشون از k800 های قدیم پایینتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم شنیدمنقل قول:
میگن کیفیت دوربین خوب نیست.....
کیفیت قاب جلوی گوشی با قاب پشت گوشی با هم فرق میکنه....
شما اول بگو برنامه setool رو گرفتي يا نه؟اگر setool رو دانلود كردي بگو تا يكي يكي بهت توضيح بدم كه بايد چيكار كني.نقل قول:
اين pach هم كه ميگن واسه كا800 هنوز خيلي كمه و هنوز چيز بدرد بخوري نيومدهولي شما ميتوني با هك گوشي اينارو تغيير بدي
1.آكوستيك براي افزايش صدا 2.درايو دوربين براي افزايش كيفيت فيلمبرداري3.فونت گوشي4.استارت آپ و شات دان يعني تصويري كه هنگام خاموش و روشن كردن گوشي مياد و مارك سوني اريكسون هست.5منوي گوشي
حالا واسه تغيير منو اين منو كه ميذارم واست خودم از تركيب چند تا منو درست كردم رو دانلود كن.
حال برو برنامه setool رو باز كن از قسمت mic file همين فايلي كه دانلود كردي رو انتخاب كن بعد دكمه فلش رو بزن.
خوب حالا گوشي رو خاموش كن بعد دكمه c گوشيتو نگه دار.كابل رو به گوشيت وصل كن بعد 3 يا 4 ثانيه دكمه c رو ول كن و منتظر باش تا عمليات كاملا نموم بشه.فقط يادت نره اول از همه اسم گوشي خودت رو انتخاب كني اگر نه مجبور ميشي گوشيتو فلش كني.
اينم لينك دانلود منو اينو دانلود كن و كارايي كه گفتم انجام بده
کد:http://www.2shared.com/file/2873325/b0abf7c9/TPA.html
dadsh damet garm man far30 khoob nist natoonestam far30 benvisam.
are man setool ro greftam.
babate menu damet garm.
rasti too forum.siscenter goftan pache k800 hastesh oona az in forum activtaran.barin oonja chizaye ziadtari dare.rasti baghiye karaye diga ro ham begin chejooriye.
خواهش ميكنم .اولا بايد عرض كنم من هم اولش برام سخت بود فارسي بنويسم ولي كاريش نميشه كرد چون جزء قوانين سايت هست و بايد رعايت بشه.نقل قول:
خوب بگو ببينم موفق شدي منو رو تغيير بدي؟اگر تونستي منو رو عوض كني بگو تا بقيه را هم بذارم.
اگر به مشكل خاصي بر خوردي بگو تا كمكت كنم.
در ضمن منم گفتم واسه كا800 پچ هست ولي خيلي بدرد بخور نيست.
بعضي از پچ ها هم خيلي با گوشي هماهنگي نداره بچه ها ميگفتن يه پچ هست كه شكل مديا پلير رو عوض ميكنه ولي يه مشكلاتي هم تو گوشي به وجود مياد.
سلام داداش من گوشیم رو وصل کردم یعنی من setoolورژن1.11رو دانلود کردم setoolرو فعال کردم مدل گوشیم رو انتخاب کردم identifyرو زدم دکمهcرو گرفتم کابل usb رو وصل کردم بعد از چند ثانیه c رو ول کردم ولی هر چی منتظر موندم گوشیم رو شناسایی نکرد حالا چیکار کنم کمکم کن؟ گوشیم رو که گرفتمCD باش نبود.نقل قول:
در ضمن من منوهای توپی دارم ولی به این مشکل برخوردم.راستی اگه نخواستی میتونی منو اصلی رو بر گردونی؟
در ضمن من کار زیر رو انجام دادام کلید راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره یه چیزایی میاد نوشته رفتم تو service infoبعد software info نوشتهR1EDOO1میشه اینو هک کرد یا نه؟ معذرت سرت رو درد آوردم.
دمت گرم داداش جوابمون رو میدی.
برنامه ggsetup به چه درد میخوره
يادته چند تا پست قبل يه چيزي گذاشتم گفتم شما هم دانلود كن كه بعدا به مشكل بر نخوري؟نقل قول:
براي هك گوشي لازم نيست cd رو نصب كرده باشي فقط بايد usb flash رو نصب كرده باشي.
خوب حالا بر هموني كه گفتم دانلود كن و روي كامپيوتر نصب كن.
بعد بدون اين كه برنامه setool رو باز كني گوشي رو خاموش كن دكمه c را نگه دار و كابل رو وصل كن.چند لحظه صبر كن اگر usb flash نصب نشده باشه خود كامپيوتر صفحه نصبش رو مياره و شما فقط كافي next كني تا خودش نصب بشه.بعد از اين كه نصب شد ديگه نرم افزار گوشي شما رو ميشناسه.
در مورد سوال آخرت متوجه نشدم منظورت چيه؟واسه چي ميخواي R1EDOO1 رو هك كني؟
جواب شمارو هم در پست قبل دادم ولي تا اين رو نصب نكني نميتوني usb flash رو نصب كني و اگه usb flash رو نصب نكني نميتوني گوشيرو هك كني.نقل قول:
جوی استیک این گوشی دیگه اعصابمو خورد کرده.فقط راستش کار میکنه.
من یه پچ رو گوشیم نصب کردم که اسکیم مدیا پلیر رو تغییر میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگ شده.
نظرتون دز مورد k810 چیه؟نقل قول:
اونم اینجوری شده؟؟
رد كن بياد زود باش:47:نقل قول:
سلام دوستان مشکل گوشیم با فلش حل شد الان میتونم تو منوی بازی و برنامه برم.یه سوال داشتم آیا این امکان وجود داره که sms ها را روی مموری ذخیره کنیم؟
داداش دمت گرم منو رو عوض کردم بریم سراغ مرحله بعد افزایش صدا لطفا بگو چیکار کنم
واقعا دستت درد نکنه.
نصب پچ بروی کا800 فرق داره ها.یه موقع گوشیتو به فنا ندی...نقل قول:
بیا:
کد:http://www.orbitfiles.com/download/id2591488626.html
من نتونستم دانلود کنم :41:نقل قول:
پسورد میخاد
لطف میکنی ؟؟ :11:
avril راست ميگه اين كه پسورد ميخواد جا قحطي بود اينجا آپ كردي؟نقل قول:
بدشم اگر ميشه لطف كن بگو چطوري نصب كنيم كه گوشي به فنا نره يا حد اقل آدرس تاپيكي كه آموزش داده رو بذار ممنون.