چه قدر مد ميده بيرون :21:
Printable View
چه قدر مد ميده بيرون :21:
کسی لینک دانلود این بازی رو نداره؟ هر چه کم حجم تر باشه بهتره.
لینک مستقیم تا 60 ساعتنقل قول:
اگه مشکلی بود بگید دوباره لیچ کنمکد:http://elahe.alimoazzez.ir/files/Generals_Contra_008_A2-WWW.AFM-RAYAN.COM.rar
بلهنقل قول:
با تیم gla silovig
بله من هم بازی میکنم مگه میشه این بازی بازی نکرد هر روز در حال پیشر فته ....:40::11:نقل قول:
کسی Tiberian Twilight رو بازی کرده؟ چطوریه؟
آقا من بازی وار آرماگدون رو بهم دادن به اسم جنرال 2...
حالا بازی کردم بیچاره شدم انقد اشکال داشت:(.. بولم سوخت:(:(:(
سیو که نمیشه....یهو دریا که میاد وسط بازی...
مرحله هاش داغونه...
مرحله 1 ایران میگه با ساباتورها کار کن ولی خاموش نمیکنه دستگاهو..
مرحله 3 که اصن آخرش رد نمیشه چون بازم باید با ساباتورا کار کنی...
کمک کنید یکم بازی کنیم بولمون هدر نره اگه بلدید..دمتون گرم.
نقل قول:
رفع اشکالات بازی وارآرماگددون(WAR ARMAGEDDON)
سلام
از حسن انتخابتون متشکرم
از این آدرس می تونیذ به قسممت رفع اشکالات بازی بر ید و سیو رد کردن مراحل بازی در اون هست :
از این آدرس هم می تونید ورژن دوم بازی رو دانلود کنید:کد:http://afm-rayan.weebly.com/158516011593-1575158817051575160415751578.html
در همین جا از شما با بت اشکالات مو جود در بازی عذر خواهی می کنم :11:و امیدوارم با دانلود ورژن دوم و نصب اون این مشکلات رفع بشند .:20:کد:http://afm-rayan.weebly.com/158315751606160416081583.html
ما در حال ساخت یک بازی کامل هستیم به نام : فاینال بتل(FINAL BATTLE) که امیدوارم در اون بازی دیگه از این مشکلات و ایر ادات نباشه .
سلام به همه
من مشکل این ارور رو دارم
هر کاری میکنم بازی جنرال زیرو اجرا نمیشه
با پچ بدون پچ و....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی تا قبل این ارور تو همین ویندوز اجرا میشد ولی یهو ارور داد
پاک کردم
دوباره نصب کردم
و....
ولی فایده نداشت
پچ 1.04 هم نصب کردم
سلام بله با لاخره بعد از مدتی تعطیلی به خاطر مشکلات مالی دو باره کار از سر گرفته شده انشا الله دیگه مشکلی پیش نیاد اگه مشکلی پیش نیاد سعی می کنیم تا بستائن آینده منتشرش کنیم البته این دفعه کاملا بی ایر اد و اشکال ....نقل قول:
این هم آدرس یک کلیب از امکانات بازی هستش :
این هم چند تا عکس جدید از بازی و گرافیک جدید بازی و بافتها ی زمین و درختان جدید بازی البته این فقط پیش نمایشه:46::کد:http://www.4shared.com/video/51zQuG76/25490.html
اینهم بیس ایران و قسمتی از ادوات ایر ان :
با تشکر منصوری سر پر ست تیم :AFM RAYAN
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
سلام آیا مد دانلود کردید ؟... آیا این ارور رو ی خود بازی اتفاق می افته اگه پاسخ مثبته به احتمال خیلی زیاد نقشه از اینتر نت دانلود کردید برید به :Documents و پوشه:Command and Conquer Generals Zero Hour Data را کلا پا ک کن اگه نشد بگید دقیقا چیکار کردید تا کمک کنم ....:20:نقل قول:
سلام.
دوستان من فایل اجرایی بازی Zero Hour با ورژن 1 رو میخوام کرک نشده.
ورژن من الان 1 هستش اما چون کرک استفاده کردم دیگه نمیتونم Patch نصب کنم.
generals.exe و game.dat ممنون میشم اگه لینک بزارید یا خودتون اپلود کنید. هرچی Search کردم پیدا نکردم اخه. :41:
سلام به دوستان بچه ها اگه ميشه لينگ اين Contra008Alpha2 رو از يه جا ديگه بدين اين فور شير كه لاك پشتي ميره الان چند ساعت گذاشتم تازه 20 درصد شده بود كه كلا يه دفعه قطع شد دمتون گرم
سلام برید به این آدرس :نقل قول:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/33
برای پچ 1.4 بازی ترینری وجود داره؟ اگه دوستان کسی داره لطف کنه بزاره. ممنون.:11:
سلا م بببینی اینها به درد تان می خورد ::20:نقل قول:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/8
سلامنقل قول:
Zero Hour Trainer +3
اینها هم هست
کد:http://www.gamefront.com/files/service/external?path=/moddb/2011/08/31/CnCGeneralsZeroHourPlus3Trainer_1.rar
WOW من همین الان اینو دیدم. بهترین خبری بود که شنیدم. گفتم به شماهم بگم.:46:
اینههههههههههههههه
:8:کد:http://www.youtube.com/watch?v=w6bg6yhyTK4
يكي از بچه هاي همين سايت زحمتشو كشيد اگه خواستين بفرماييد تشكر از NET DOCTOR عزيز كه لينگ مستقيم كردنقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/qfwccgzk3r5s
تا جايي كه يادمه اون بچه ها گفتن بالا يه گيگه اين كنترا 8
اين كه حجمش خيلي كمه پس نبايد انتظار تغييرات زياد داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
با لاخره EA Game و Victory Gamesدستا هاشو به علامت تسلیم بالا بر د و تسلیم خواست مخاطبان پر طر فدار بازی جنرال شد و وظیفه ساخت سری جدید بازی های ژنرال را به گروه : BioWare
سپرد و این گروه قرار ه سری جدید این بازی زیبا و جذاب رو تا سال 2013 منتشر کنه.
تصاویر ی از بازی :
داستان :
در آینده ای نزدیک ، رهبران جهان با امضای یک معاهده جهانی وپایان دادن به جنگ توافق می کنند .تمام جهان متحد می شوند تا تروریسم را بر ای همیشه نابود کنند . تروریستها و جهان چپ تنها مانده اند .شما در با ، فرماندهی نیروهای خود ، برای پایان دادن به تروریسم جهانی یک بار و برای همیشه ایفانقش خواهید کرد .
همه جنگ -- نگاهی کنترل از سه جناح منحصر به فرد است ، رقابت برای منابع ، ایجاد پایگاه خود را از عمل ، و رهبری باتری انبوهی از تانک ها ، سربازان ، و هواپیما را به نبرد.
حس خارق العا د ه از رئالیسم -- ژنرال 2 به شما اجازه می دهد تا برای احیایی ، درگیری بصری خیره کننده در مقیاس حماسی شر کت کنید . واحدهای باور نکردنی جزئیات و محیط ، فیزیک پویا و هیجان انگیز جلوه های بصری در نبرد واقعی که پیش از این هرگز دیده نشده . این نزدیکترین چیزی که به جنگ واقعی است.
راه های جدید به تسلط و یا متحد با دوستان خود -- فراتر از کلاسیک با انتخاب حالت های چند نفره بازی جدید ، طراحی شده با هر دو حالت مشارکتی و رقابتی بازی است.
کمپین بین المللی هیجان انگیز -- فرماندهی جنگ علیه ترور در مبارزات انتخاباتی تک نفره . تجربه داستان دراماتیک از دیدگاه های متعدد از کل قهرمانان حتی قهرمانان دیوانه تروریستی در در حالی که درگیر دشمن درشدت انجام می شود و مبارزه با تاکتیک های زیادی رو بروست .
سازند گان قول دادند که تیمها و نقشه هاهمیشه در حال تکامل خواهد بود و قابل دانلود خو اهند بود . از نقشه ها و واحد ها و جناح ها ، مبارزات ، و .... ، خلاصه داستان، داستان مبارزه با تروریسم است عمیق تر از هر زمان دیگری....
اینهم اولین پیش نمایش بازی :
اینهم لینک و مننبع خبرکد:http://link.brightcove.com/services/player/bcpid686821950001?bckey=AQ~~,AAAAjCwoAmk~,bZak9_lpyTkq5Q82zbo9y4YW3q-ArzWD&bctid=1317074388001
کد:http://www.commandandconquer.com/en/blogs/blog/159
فقط خداكنه گيم پلي بازي رو مثل نسخه سه نكنه
و همون هسته و سبك ادامه پيدا كنه
ژنرال 2" منتشر خواهد شد
Frostbite 2:موتور برای ساخت
BioWare VGA رسما از پروژه مرموز جدید ، خود پرده برداری کرد.
سری جدید بازی کاملا کلاسیک و مدرن خواهد بود و با نام "Command & Conquer Generals 2 " ، و در سال 2013 منتشر خواهد شد دقیقا ده سال پس از انتشار اولین سری این بازی و این نشا نه ای از محبو بیت این بازی در میان بازی باز ها است که تا ده سال بر ای این بازی مد های بسیاری ساخته شده و بار ها و بار ها شر کت سازنده را با امضا های بسیار تحت فشار قر ار دادند بر ای ساخت شماره دوم این بازی که این شر کت بنا بر دلایل نا معلوم همچنان 4 شماره از سری بازی های نچندان موفق تایبریم را ادامه داد .....
حال شر کت سازنده بالاخره دست از موتور قدیمی خود بر داشت و برای ساخت این بازی از موتور قدر تمند بازی Battlefield 3 ، یا "جنگ 3" همان بازی پر جنجال ...(حداقل در ایر ان) استفاده خواهد کرد که همان موتور ،Frostbite 2 است .
که هنوز در ابتدای راه ساخت این بازی است و کار بسیاری مانده ....
، پلت فرم هنوز اعلام نشده است ، اما تخمین زده می شود بر ای PC ، XBOX360 و PS3 منتشر گردد .
این بازی حال و هوای مثل بازی جنرال ها خو اهد داشت که ایالات متحده و چین به عنوان متحدان آینده و نزدیک ارائه خواهند شد ، و سازمان های تروریستی به نام "ارتش آزادی جهانی" یا همان " GLA " ایفای نقش خواهند کرد و یک دوئل تمام عیار توسط استودیو bioware در لوس آنجلس تولید خواهد شد ،.....
تصاویری از بازی :
همچنین شر کت EA Game سیستم مورد نیاز برای PC رااعلام کرد حداقل سیستم مورد نیاز :
سیستم عامل : ویندوز ویستا (سرویس پک 1) 32 بیتی
پردازنده : 2 گیگاهرتز دو هسته (Core 2 Duo و 2.4 گیگاهرتز یا پردازنده Athlon X2 2.7 گیگاهرتز)
RAM : 2 GB
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت !!
کارت (AMD) : از DirectX 10.1 سازگار با 512 MB RAM (ATI
کارت گرافیک Radeon 3000 ، 4000 ، 5000 یا 6000 سری ، با نام ATI Radeon 3870 یا بالاتر عملکرد)
کارت گرافیک (NVIDIA) : از DirectX 10.0 سازگار با 512 MB RAM (کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8 ، 9 ، 200 ، 300 ، 400 و یا 500 سری با کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8800 GT و یا بالاتر عملکرد)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو
سیستم توصیه شده : سیستم عامل : ویندوز 7 64 بیتی
CPU : چهار هسته CPU
حافظه : 4 گیگابایت
فضای خالی دیسک سخت : 20 گیگابایت
گرافیک : از DirectX 11 سازگار با 1024 MB RAM
(NVIDIA کارت گرافیک GeForce GTX 570 و یا ATI کارت گرافیک Radeon 6950)
کارت صدا : سازگار با DirectX
ماوس و دی وی دی درایو
من جنرالز رو روی سی دی دارم
هی گفتم ازشون ایمیج بگیرم تو دی وی دی نگه شون دارم
هی هم یادم رفت :دی
آخرش هم دیروز گذاشتم نصب کنم که نشد :دی
اقا یوفو اون لینک 300 مگی که میگفتید هم جنرالز یک داره و هم زرو آور ، لینکش رو لطف کنید بذارید تا اونو دانلود کنم
چیزی از بازی اصلی که کم و کاست نداره ؟
سلام نه دوست گرامی کامل کامله هم جنرال یک و هم جنرال زرو را دارد ...فقط روش فشرده کردنش فرق می کنه که حجمش اینقدر کم شدهنقل قول:
دانلود بازی جنرالها دانلود جنرال یک و دانلود جنرال زرو لینک مستقیم
Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP (Free) - download
محتویات فایل :
بعد از اینکه فایل فشر ده را از حالت فشر ده خارج کردید داخل
پو شه :
GENERALS 1.2
شما یک فایل با نام :
GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
خواهید دید ، که مجموع دو بازی جنرالها با حجم بسیار اندک است، بدون نیاز به کرک یا نصب آپدیتهای مختلف به صورت نصب آسان می باشد، .و همچنین یک پوشه دارید
به نام پوشه:
Data
که مر بوط به تعقییر زبان بازی از زبان چینی به انگلیسی است.
------------------
طریقه نصب:
ابتدا فایل :
GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
را اجرا کنید و صبر کنید تا هر دو بازی به صورت *کامل نصب گردد(البته در قسمت آدرس می توانید آدرس مورد نظر خود را انتخاب یا تایپ کنید ) توجه داشته باشید
که نصب بازی کمی طولانی است و این هم به دلیل روش فشرده سازی این فایل است
...
انگلیسی کردن زبان بازی :
بعد از نصب * کامل بازی، بازی قابل اجراست ولی زبان بازی چینی است بر ای انگلیسی کردن زبان بازی کافی است
پوشه:Data
را در محل نصب بازی کپی ریپلیس کنید به این صورت که رو ی پوشه دیتا کلیک راست کنید سپس گزینه کپی را انتخاب
و به پوشه نصب بازی جای که بازی را نصب کرده اید بروید(این مورد در هر دو بازی هم بازی جنرال یک و هم جنرال زرو یکسان است)
و در محل نصب بازی کلیک راست کنید و گزینه پیس را بزنید و در قبال پرسش ، گزینه: بله
و گزینه ریپلیس را بزنید .
تمام شد بازی به صورت کامل انگلیسی شد .حالا وارد بازی شوید و لذت ببرید .
لینک دانلود :
حجم فقط :381 مگابایت
لینک مستقیم (با تشکر از دوست گرامی:alihami:11:کد:http://www.4shared.com/file/tvRR9e9d/CC_Generals_12.html
سلام
contra008 نیامده هنوز ؟
ولی shockowave یک اپدیت جدید داده بیرون برای مدش خیلی جالب شده ! 1.1 :46:
با اجازه اقای منصوری من لینک دانلود بازی جنرال 1و 2 را برای خودم مستقیم کردم
گفتم برای بقیه دوستان هم قرار بدم که بتونن با سرعت بالا و مستقیم دریافت کنند
سلام
چطور می تونم این بازی رو بصورت شبکه تو خونه بازی کنم؟
ممنون
بو خاك مرده گرفته اينجا :5:
------------
خبر های خوب در راه است
به زودی پکی را بهتون می دم که می تونید روی هر مدی بخواید نصب کنید و تفاوت بسیار زیاد ی را ببینید و اون هم تفاوت بافت زمین و دیدن آسمان در نقشه های بازی جنرال ها ست که گرا فیک اب و گرافیک محیط کا ملا تعقییر پیدا کرده درختهای جدید و کلی تعقیرات که تا نبینید باور تون نمی شه .....
تیم من دارند سخت روی گرافیک بازی کار می کنند امیدواریم که بتونیم گرافیک و دید جدی در بازی جنرالها ایجاد کنیم
مصاحبه با سازندگان C&C: Generals 2
در نسخه بعدی سری بازی های Command & Conquer خبری از کین (Kane) که در سری Red Alert حضور داشت، نیست. کمپانی EA دوباره به سری Generals بازگشته تا یک بازی استراتژیک که از روی واقعیت شبیه سازی شده را به نمایش دربیاورد. نسخه Generals در سال 2003 راهی بازار شد و یک نسخه الحاقی نیز برای آن عرضه شد. بعد از گذشت چند سال از ساخت آن بازی، EA با همکاری BioWare نسخه بعدی این عنوان را با موتور بازیسازی Frostbite 2 برای PC در دست ساخت دارد. پس از معرفی این بازی در همایش VGA، سایت IGN مصاحبه ای را با دکتر ری موزیکا (Ray Muzyka) رئیس BioWare و جان ون كانگم(Jon Van Canegem) که در سمت تهيه كننده این بازی است، انجام داده که نظر شما را به آن جلب می کنیم.
IGN: مدت زیادی است که Generals از عنوان Command & Conquer حذف شده است. چرا الان و چرا Generals را برای دنباله سری C&C انتخاب کردید؟
كانگم: ما دنیای تمام نسخه های C&C را نگاه کردیم و به نسخه Generals رسیدیم. نسخه اول این بازی بهترین فروش را در سری Command & Conquer داشت و طرفداران این عنوان نیز همیشه سراغ نسخه بعدی آن را می گرفتند. زمانی که ما از نزدیک به این بازی نگاه کردیم، به این عنوان علاقه مند شدیم و تصمیم گرفتیم که دنباله این بازی را خلق کنیم.
IGN: بازي Generals 2 چگونه طرفداران نسخه اول را به سمت خودش جلب می کند؟ آیا بازی هنوز یک RTS سنتی است که بر اساس ساخت و ساز و تولید نیرو پیش می رود؟
كانگم: یکی از اهداف ما این بود که سری C&C را به ریشه اصلی اش بازگردانیم و آن را به یکی از مشهورترین و دوست داشتنی ترین بازی های سبک RTS تبدیل کنیم. بازی ای که بر اساس هسته اصلی عنوان های RTS ساخته شده است. بازیکنان در این بازی می توانند کنترل ارتشی بزرگ و بسیار قدرتمند را به دست بگیرند. باید به این موضوع هم اشاره کرد که المان های جدیدی به این بازی اضافه شده است. یکی از قسمت های مهم بازی این است که برای بازیکنان نوآوری به همراه داشته باشد.
IGN: داستان نسخه دوم به چه صورت است و چه ارتباطی با نسخه اول دارد؟
كانگم: بازي Generals 2 ده سال بعد از اتفاقات نسخه اول رخ می دهد. در ابتدای بازی، دنیا در صلح کامل است. در یک مراسم بزرگ، یک قرار داد صلح در حال امضا شدن است. اما کمی قبل از اینکه این قرارداد امضا شود، تروریست ها به رهبران دنیا که در این مراسم حضور دارند، حمله می کنند. از این حمله تنها یک رهبر جان سالم به در می برد که بازیکنان در نقش آن ظاهر می شوند. در این بازی 3 گروه GLA، EU و گروه دیگری که بعداً معرفی می شود، حضور خواهند داشت.
IGN: این پروژه چه معنایی برای BioWare دارد؟ آیا المان های نقش آفرینی به قسمت تک نفره این بازی اضافه شده یا BioWare در حال کار روی یک سبک متفاوت است که نقش آفرینی نیست؟
موزیکا: ما در BioWare قصد داریم چیزی را به وجود بیاوریم و آن را به شکلی به دنیای بازی ها ارتباط دهیم که چند سبک مختلف را شامل شود. ما می توانیم با ساخت بازی های مختلف روی پلتفرم های گوناگون به این هدف دست پیدا کنیم. حال آن بازی می تواند Generals 2روی PC، Mass Effect و Dragon Age روی کنسول ها و یا یک بازی MMO مانند Star Wars: the Old Republic باشد. برای Generals 2 چنین کاری را انجام می دهیم و کاری می کنیم که این بازی چیز متفاوتی نسبت به نسخه های قبلی داشته باشد.
IGN: چه مدت است که Generals 2 در دست ساخت قرار گرفته و چرا این بازی نسخه کنسولی ندارد؟
كانگم: استودیوی ما در اوایل سال 2011 تأسیس شد و ما در تابستان به بخشی از BioWare تبدیل شدیم. اعضای تیم در استودیوهای مختلف هستند، اما هسته اصلی در لس آنجلس قرار دارد. برخی از اعضای تیم ما نیز در پروژه های قبلی C&C نیز حضور داشته اند. دلیل اینکه بازی Generals 2 روی PC تمرکز دارد، این است که این سری از بازی ها از دیرباز روی PC عرضه شدند و بهتر بود که نسخه بعدی آن را هم برای PC عرضه می کردیم.
IGN: موتور Frostbite 2 که تأثیری روی این بازی و قسمت گیم پلی دارد؟
كانگم: موتورFrostbite 2 قدرت فوق العاده ای دارد و از تکنولوژی بی نظیری بهره می برد. نه تنها به ما اجازه می دهد که محیط های بزرگ و پر جزئیات بسازيم، بلکه این امکان را فراهم می کند که تجربه جدیدی خلق کنیم. بازیکنان در این بازی می توانند به ارتشی بسیار بزرگ دستور بدهند و آن را رهبری کنند.
موزیکا: موتور Frostbite 2 تکنولوژی بسیار بالایی دارد و قدرت به وجود آوردن صحنه های سینمایی فوق العاده ای را در گیم پلی به سازندگان می دهد. این موضوع باعث می شود که بتوانیم بازیکنان را تحت تأثیر قرار دهیم و تجربه خوبی در داستان به آن ها منتقل کنیم.
IGN: چرا گفتید که Generals 2 بیشتر یک بازی چندنفره است تا تک نفره؟
كانگم: تمرکز ما روی دو بخش تک نفره و چندنفره به یک اندازه است. بازیکنان در این عنوان باید هر دو قسمت را تجربه کنند. هر دو قسمت این بازی یک تجربه بسیار عالی و متفاوت را در خود جای داده اند. ما ایده های خوبی برای بخش چندنفره داریم که فعلاً نمی توانیم درباره آن ها صحبت کنیم.
این عکس های پُست بالا رو دیدم فکر کردم جنرالز 3 هست داشتم نا اُمید می شدم . خوب شد گفتی نمونه کاره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوبین . یادش به خیر منم خیلی زیاد جنرال بازی می کردم قبلا همش تو گیم نت . حالا دوباره می خوام بازی کنم ولی رو لب تاپم نصبش کردم و اجرا نشد نه جنرال 1 نه 2 نه حتی پچ هایی که داشتم . یکی از دوستان دیدم یه option گذاشته اونم انجام دادم بازم نشد . خیلی دوست دارم بازم بازی کنم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید جنرال 1 این ارور رو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جنرال 2 هم این ارور رو میده
خیلی زد حال خوردم 2-3 روزه دارم دنبال مشکل می گردم لطفا کمکم کنید
Windows 7
config لب تاپم هم هست
intel core i5 M450 2.40GHz 2.40GHz
Ram : 4Gig
System Type : 32
: geraphic 1Gig Nivada
من مشکلم حل شد باید همون فایل option که دوستمون گذاشته بو رو edit می کردم تو قسمت resiolotion یل ول بچه ها دمتون گرم که بعد 7 8 سال هنوز این بازی رو زنده نگه داشتین
این لینک مستقیم بازی جنرال 1 و 2 چون ظاهرا لینک قبلی که قرار داده بودم بعضی از بچه ها مشکل داشتن
بچه ها میشه لینک Contra 008 را با لینک مستقیم برای دانلود بذارید تا بشه با دانلود منجر دانلود کرد ؟
سلام .بچه ها من Contra007 رو دانلواد کردم ولی همون ارور همیشگی رو میده میشه کمکن کنین
سلامنقل قول:
شما باید قبل ریختن مد contra به چند نکته توجه کنی
1. جنرال 2 خود را اپدیت کنید و به ورژن 1.04 برسانید
این سه پارت دانلود کن و بعد از اکسترکت کردن پچ 1.04 روی جنرال 2 کرک نشده ات نصب کن ( اگر جنرال 2 تو کرک کرده باشی پچ نصب نمیشه / پس دوباره باید جنرال2 نصب کنی ) و بعد هم کرک موجود در فایل رو
داخل پوشه ی بازیت کپی کن ..
دانلود patch1.04+crack
2. وقتی مد contra نصب میکنی نباید هیچ مد دیگری روی جنرال نصب باشه
به این دوتا نکته توجه کنی مشکلت حله :46:
خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
البته اسمش هست contra008A2 و هنوز نسخه ی نهایی بیرون نیامده .. (تهیه کننده اقای منصوری )