دوستان جالبه امروز تبلیغ ایرانسل رو دیدم نوشته TD-LTE تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه! کسی تا حالا به نصف این سرعت هم فکر نکنم رسیده باشه!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
دوستان جالبه امروز تبلیغ ایرانسل رو دیدم نوشته TD-LTE تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه! کسی تا حالا به نصف این سرعت هم فکر نکنم رسیده باشه!
دوستان این هدیه خرید بسته رو مودم چطوری قعال میشه
من مودم رو خریدم بسته هم سه گیگ گرفتم که تمام شد الان بسته هدیه دارم ؟
سوال منم شبیه همینه بعد 45 روز ، بلاخره مودم تحویل داده شد و بستش فعال شد اما فقط همون 15 گیگه، مگه نگفتن 15 گیگم هدیه یه ماهه داره؟
سلام ، یک سوال :
من در طرح تعویض وایمکس با TD-LTE ثبت نام و مودم جدید را دریافت کردم .
همانطور که اطلاع دارید یک بسته ی 3 ماهه با حجم 15 گیگابایت را در طرح تعویض و به اجبار باید میگرفتیم .
در صفحه نخست ، تاریخ اتمام بسته را یکماهه حساب کرده و تاریخ 12/4/96 را زده و البته حجم مورد استفاده هم حساب و کسر شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی روی دایره سبز میزنم و وارد صفحه دوم می شوم ، طرح را 3 ماهه حساب کرده و حجم مورد استفاده کم نشده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان این چیه الان ؟ :n13:
یعنی من هدیه یکماهه گرفتم ؟ :n13:نقل قول:
( توضیحات در پست قبلیم )
15 گیگم هدیه یه ماهه میده اول اون تموم میشه بعد میره سراغ 15 گیگ اصلی
- - - Updated - - -
----------نقل قول:
==========نقل قول:
بله دیگه، من نگرفتمنقل قول:
مال شرکت هواووی هست اما هیچ جای مودم درح نشده...نقل قول:
ميدونين مدل اصلي مودم چيه؟نقل قول:
شما از روز اول اون حجم دوم رو داشتی؟ یا2-3 روز بعد اضافه شد؟ منظورم اون حجم خارج نمودار تا 12 تیرنقل قول:
سلام امروز واسم یه مودم ca6 هوواوی اوردن ولی تست سرعتی که مودم d100 میگرم مثل همینه فرقی با مودم cat 6 هوواوی نداشت اخه میگفتن اینترنت 4/5 ایرانسل ساپورت میکنه تجمیع باند داره اما عملا سرعتی که گرفتم مثل مودم d100 بود
شما توی پوشش ۴.۵ هستی؟نقل قول:
بله تو پوشش ایرانسل 4/5 هستم اما تستی که گرفتم مثل مودم d100 بود دوستان اگه میدونن راهنمایی کنننقل قول:
D100نقل قول:
4.5
نیست
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هدیه سنقل قول:
بله میدونم d100 4/5 نیست من گفتم یه مودم هوواوی e5186-22a واسم اوردن
ولی تستی که گرفتم مثل d100 بود
بعد این همه گدایی شبه جمعه رو یادم نمیره
همه میدونن d100 4/5 نیست
درصورتی که مودم هوواوی 4/5 هست و ca6 قطعا باید سرعتش بیشتر باشه اما تفاوفتی با d100 نداشت
اوضاع ایرانسل خرابه، الان نمیشه انتظاری داشت ازشنقل قول:
تست خيلي خوبي انجام داديننقل قول:
ممنون از شما
اگر امكان داره تست رو باز هم ادامه بدين و در صورتي كه تغييري مشاهده كردين بگين؟
در مورد مودم هواوي هم توضيح بدين
سپاس
دوست عزیز مودم هوواوی مدل 22A واقعا مودم کاملیه به خصوص اینکه از CA6 هم پشتیبانی میکنهنقل قول:
اما تا این لحظه سرعتی که منو متقاعد کنه به دست نیاوردم همراه اول که تعطیل ایرانسل هم سرعتی که گرفتم سرعتی نبود که CAT6 باید داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم یکی از عالی تریناسنقل قول:
فعلا ایرانسل مرخص شده
مباركتون باشهنقل قول:
قيمت هم ميگين؟
توي مناطق ديگه هم تست كردين؟
قابل شما رو نداره بنده 690 خریدم اما اگه سرعت اینجوری باشه 4/5 هم فرقی با با 4g نداشته باشه قطعا میفروشمشنقل قول:
با همون d100 کارم راه میوفته
شما لطف داريد قرباننقل قول:
سرعتتون با اين مودم هواوي چقدر هست؟
از مودم تي دي ايرانسل استفاده نمكنيد؟
من هم d100 دارم
هم zw101 فضای باز
هم این هوواوی که تازه گرفتم cat6 هستش
اما تا الان فقط از d100 راضی هستم
شاید تو تنظیمات هوواوی باید چیزی وارد کنم یا تعغییراتی اما تا الان که راظی نیستم
لطفا یکی جواب منو بده!
دوستان این بسته 1 ماهه علاوه بر 3 ماهه هدیه، برای من فعال نشده، دوستانی که گرفتن، چند روز بعد بوده?
همون اولی که گرفتم فعال بود.اولش دیدم هرچی استفاده میکنم حجم کم نمیشه تا فهمیدم ده گیگ هم هدیه جداگانه دارم که برنامه "ایرانسل من" نشونش نمیده.جالبه که دوهفته بعد نتم قطع شد و فهمیدم مدارکم ثبت نشده و با پیگیری بعد سه روز برام پیام اومد که یک سیمکارت به نامم ثبت شده.پس فکر نکنم فعال شدن بسته ربطی به مدارک و ثبت نام داشته باشه.شما زنگ بزن پشتیبانی و بررسی کننقل قول:
کسی میدونه چرا مودم b-5142 تودانلود هر5 دقیقه انتنش میپره بعددوباره کانکت میشه .درضمن مودم الان انتن داره 4 چراغ روشن .ولی موقع دانلوداین مشکل پیش میاد
ممنون منم همین کارو کردم، گفتن شامل حال کساییه که سرویس بخرن!!! و شامل شما نیستنقل قول:
من اين مشكل و ندارم با يك خط انتن هم هستنقل قول:
جاي مودم و تغيير بدين يا يك منطقه ديگه از شهر امتحان كنيد اگه حل نشد با ايرانسل تماس بگيرين
يكسال گارانتي داره
تنظیمات رو روی auto گذاشتی؟ اگه رو 4g بزاری 4.5g نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
زمانی که مودم را تحویل گرفتم سیمکارتش فعال بود و خودم خبر نداشتم !
دو روز صبر کردم که شاید اس بیاد در مورد فعال شدن سیم کارت !
به خاطر مطالب دوستان در همین تاپیک فکر میکردم باید برای فعال شدنش صبر کنم !
بعد از دو روز شماره سیمکارت را در برنامه ایرانسل من زدم و وقتی وارد شد تازه فهمیدم همون روز اول فعال بوده !
اون حجم از همون روز اول بود ، چند روز صبر کردم ببینم اون صفحه دوم تغییری در حجم ایجاد میشه یا نه ، که بعدش اومدم اینجا پست گذاشتم .
در مورد حجم و اینکه به یکی داده شده به یکی نه و همین مودم وایمکس که به بعضی ها گفتن چون 3 ماه استفاده نکردی امتیاز سلب شده و این داستان ها ، نظرم :
فکر میکنم ایرانسل بین کسانی که خوب بهش پول دادند و کسانی که کمتر مشتریش بودند تفاوت هایی گذاشته و باقیش بهانه جویی ایرانسل هست .
تا زمانی که وایمکس را استفاده میکردم خوب پول دادم بهشون ! هر سری دو مگ 6 ماهه 15 گیگ میگرفتم 130 تومن ! فقط به خاطر شبانه رایگانش . چند تا سیمکارت ایرانسلم دارم که همیشه شارژ میکنم و باهاشون اینترنت زیاد گرفتم .
به هر حال خدا پدر و مادرشون را بیامرزه ، همین که مودم پاره آجر شده را گرفتند و یکی جای اون دادند و 15 گیگ هدیه جای بسی تامل و تعجب داره ( در این مملکت گل و بلبل ) :n01:
ازشون راضیم :n02: خدا هم راضی باشه :n08:
ممنون بابت جوابنقل قول:
اما این نظر شماست
به نظر من شرکت کثیفیه!!!
2 هفته تاخیر تحویل
15 روز عدم فعال سازی که آخرش رفتم نمایندگی
از 11 ام هم که فعال شد تا دیروز 15 گیگم رو ندادن!!!
فقط 5 تومن شارژ ایرانسل به خاطر تماس با 707 دادم!!!!!
آخرشم بعد این همه تاخیر ، بستم رو کامل ندادن!!!
نه دوست عزیز روی AUTO هستش تا الان که راظی نیستم با D100 سرعتم واقعا خوب بودنقل قول:
دوستان کسی میدونه این مودم جدیده TK-2510
دقیقا مال کدوم شرکته و اسم و مدل اصلیش چیه؟
سلام دوستان
الان با ۷۰۷ تماس گرفتم و راجع به نسل ۴.۵ تی دی پرسیدم. گفت فعلا تنها مودمی که ازین سرویس پشتیبانی می کنه B5142 هست که فقط در طرح تعوض قابل دریافت هست.
پس یعنی ۴.۵ در حال به روز رسانی هست. کسی تست گرفته با این مودم اخیرا؟
بنظرم پشتیبانی اشتباه گفته چون این مودم cat4 هست. ولی برام جالبه که تو صفحه مشخصات سیگنال sinr0 sinr1 داره که میتونه معنیش این باشه که از ۲جا سیگنال میگیره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من مودم فضای باز دارم و اون هم sinr0 , 1 داره. یعنی اون هم همین داستان رو داره؟ با این قاطعیت نمیشه نظر داد.:n13:نقل قول:
اطلاعات پشتیبانی ایرانسل در حد یه بچه 10 سال هم نیست!!! وقتی دوستان میگن c4 نوشته ، یعنی 4.5 نیست دیگهنقل قول: