پارس آنلاین به مراتب بهتر از های وبنقل قول:
فقط اگر دنبال دانلود رایگان هستید پارس نیاید
Printable View
پارس آنلاین به مراتب بهتر از های وبنقل قول:
فقط اگر دنبال دانلود رایگان هستید پارس نیاید
پینگ پارس آنلاین از 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 چه طوره؟ (تایم اوتش چند درصده؟)نقل قول:
تک کانکشن سرعتش چقدر هست؟
سرعت سرور خارجی با داخلی خیلی فرق داره یا نه؟
سرعت (به خصوص تک کانکشن) تو ساعات ابتدایی شب خیلی افت میکنه یا نه؟
الان که از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 129 میلی ثانیه بودنقل قول:
هر از گاهی تو ساعات شلوغی تایم اوت میگیره اونم نه برای همه سایتا برای سایتای خارجی این اتفاق میفته که خیلی زیاد نیست شاید هفته ای 2 بار اونم به 10 دقیقه نمیرسه
فرقی نمیکنه من از سایتای خارجی هم دانلود داشتم سرعتش با داخلیا فرقی نداشت
بیشتر مواقع ساعات ابتدایی شب سرعتش تفاوتی نداره با ساعات دیگرش
فقط یه خورده هزینه اش شاید زیاد باشه نسبت به مخابرات
و یه چیز دیگه هم در نظر بگیرید اینه که اینا رو با توجه به شهرمون گفتم ولی در کل پارس آنلاین شاکیاش کمترند نسبت به بقیه شرکت ها
شهر ما زیر ساختش نسبتا خوبه و فاصله منزل ما از مرکز مخابراتی خیلی کمه (کمتر از 300 متر)نقل قول:
با همین های وب هم بعضی از روزهه و تو بعضی از ساعت بهترین سرعت رو دارم (1.2 مگ) اما مشکلاتی که دارم همون مواردیه که تو بالا سوال کردم
همه مراحل ثبت نام اینترنت تو پارس به صورت آنلاین انجام میشه یا حضوریه؟
از زمان ثبت نام تا فعال سازی سرویس چقدر طول میکشه؟
خرید و راه اندازی مودم از شرکت اجباریه یا اختیاری؟ (من خودم مودم دارم و میتونم راه اندازیش کنم ولی مثلا شرکت شاتل میگه مودمت رو اگه از شرکت ما نخری پشتیبانی نمی کنیم)
ما که شهرمون داغون بود کلی لفتش داد آخر سر هم خودمم مودمو کانفیگ کردم،پولش کانفیگ کردن هم قبلا بهشون دادمنقل قول:
ولی مودمو خودم خریدم
فکر کنم باید حضوری برید مدارک هم بهشون دادم البته من تیرماه اقدام کردند شاید الان غیرحضوری هم بشه،بهتره یه سر به سایتشون بزنید
من 512 دارم ولی 1 مگ هم داشتم سرویس 2 مگ هم داشتم سرویسای 1 مگ و 2 مگش بهترند نسبیت به 512
در واقع 512 رو روی 9 مگ بستند ولی خب اگر پهنا کم بیارن اونی که 1 مگ یا 2 مگ خریده در اولویته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نت به این خوبی ندیدم واقعا پارس آنلاین محشره
سرعت سرویستون چنده و الان رو چند مگ بسته شده؟نقل قول:
تهران هستید یا شهرستان؟ (پارس آنلاین تو شهرستانم انقد خوبه یا فقط تو تهران؟)
سرعت سرویس 2 مگابیت و خط رو 16 بسته شده شهر تبریزنقل قول:
دوستان من يه مشكل اساسي پيدا كردم[emoji52]
تو قسمت مصرف زده مانده ترافيك ١٧١ گيگ اما وقتي گزارش مصرف ميگيرم بعد از اخرين كانكشن نوشته مانده ترافيك ١٧٦٠٠٠ مگابايت
مشكل چيه؟ :|
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
نقل قول:
هیچ مشکلی نیست
شما 176000 تقسیم بر 1024 کنید میشه همون 171 گیگ
هر گیگی 1024 مگابایت
کلاً این صفحه ی مدیریت مصرف پارس آنلاین مثل دفترچه های کنکور سازمان سنجشه که آدم هیچیشو نمیفهمه :n02: زیاد خودتو درگیرش نکن پارسانلاین حجم دزدیشو داره و کاریش هم نمیشه کرد.نقل قول:
ولی این چیزی که شما میگی فکر می کنم به خاطر تبدیل مگابایت به گیگابایت هست که هر 1024 مگابایت (و نه هر 1000 مگابایت) یک گیگابایت هست و به خاطر اینه.
یعنی 171 گیگ میشه 171*1024 مگابایت که میشه 175104 مگابایت که البته باز تا 176000 مگابایت 896 مگابایت اختلاف داره که شما اونو به بزرگی خودت ببخش :n02:
دوستان من پینگم خوبه قطعی هم دیگه ندارم ولی ماهی پنجاه میدم نامحدود حتی یکدونه سریال هم دانلود نمیکنم هیچی دانلود نمیکنم اما طی ده روز وارد محدودیت میشم البته مصرف تلگرام زیاده تو خونه
گزینه ی بعدی هم که نامحدود نود تومنی هست که اصلا نمیرزه
ولی اینا چقدر بیشعورن حداقل میتونستند محدودیت رو بزارن رو سرعت 60 نه 40 که یک عکس هم باز نمیشه اونم سرویس پنجاه تومنی
واقعا متاسفم برای این خساست
فکر کنم شاتل وضعیتش بهتر باشه ولی نمیدونم پینگش چطوره
یک سوال: ما پول تلفنمون رو ندادیم و قطع شده آیا میشه با این وضعیت از پارس خارج شم و شاتل بگیرم؟ شاتل قبض تلفن میخواد؟
اگر پارس اینجارو میخونه پیشنهاد میکنم که یک سرویس شصت هفتاد تومنی نامحدود بزاره که بعد از مصرف منصفانه وارد سرعت 60 بشه اخه این 40 چیه گدا گشنه ها
دوستان ، من میخوام بیام پارس انلاین ، میخوام از جشنواره65 گیگ یک ساله استفاده کنم ، بعد از اتمام حجم ایا میشه سرویسو عوض کرد ؟؟ یا همونو دوباره باید تمدید کرد ؟؟ سوال دیگ این که 256 نامحدود چطوره ؟ سرعت دانلودش چطوره ازش راضی هستین ؟:n13:
حذف شود باسپاس
کسی نمیدنه منظور از حداقل ترافیک ماهیانه مشتری تو سرویس های نامحدود چیه؟
الان گفته برای 128 حداقل 11 گیگ ترافیک ماهیانه میدن
برای 256 حداقل 22 گیگ اینا یعنی چی؟
یعنی مثلا تا 11 گیگ میتونید دانلود کنید و بقیه اش محدود میشید تو دانلود یا منظورش چیز دیگه ایه؟
سلام
پارس آنلاین هم مثل شاتل سرویس کاهش پینگ (سرویس game) داره؟
اگه داره چطور باید درخواست فعال سازی بدیم ؟
شما بعد از اتمام حجم میتوانید از کنترل پنل خود سرویس فعلی را بسوزانید و سرویس جدیدی خریداری کنید. من نامحدود نداشتم اما طبق نظر سایر دوستان مطابق با آنچه در این صفخه ذکر شده هستش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی در ابتدای هر ماه به ازای حجم مشخصی از مصرف، سرعت شما کاهش پیدا میکنه تا به مقدار سرعت اسمی سرویس میرسه و تا انتهای ماه روی آن باقی می ماند و دوباره از ماه بعد افزایش پیدا میکنه و همین چرخه تکرار میشه. مثلا تو 256 سرعت از 3Mbs شروع میشه بعد از 10 گیگ مصرف به 1Mbs میرسه و بعد 6 گیگ مصرف (اضافه بر 10 گیگ) تا انتهای ماه به 256Kbs میرسه و آخر ماه به حالت اول بر میگرده
سلامنقل قول:
باید با پشتیبانی تماس بگیرید تا سرویس گیم را برای شما فعال کنند
ممنون از پاسخگوییت ، میخواستم بدونم تو این جشنواره ک 65 گیگ ترافیک یک ساله داره 65 گیگ بین ماه ها تقسیم میشه یعنی فقط ماهی 5 گیگ میشه استفاده کرد یا نه ؟ میشه 65 گیگ رو تو یه ماه یا دو ماه استفاده کرد ؟نقل قول:
احتمال بسیار این 65 گیگ رو یه جا بهت میده و اگه خواستی میتونی 1 ماهه تمومش کنی و یا طی 12ماه مصرف کنی! چون من خودم یه سری جشنواره دانشجویی 3 ماه 53 گیگ 53 تومن رو گرفتم و 53 گیگ رو یه جا بهم داد!!نقل قول:
حالا بازم با بخش فروش تماس بگیر تا مطمئن شی...
واقعا مسخره هس از 22.49 1.17 تا الان که 6.20 1.18 هس نت قطعه زنگ زدم به پشتیبانی میگه کل کشور قطعه 8 صبح وصل میشه
سلام محمد جاننقل قول:
این حداقل ترافیک ماهیانه تو سرویسهای نامحدود ربطی به محدود کردن سرعت نداره. چون تو پارسآنلاین در شرایط معمول سرعت سرویسهای نامحدود زیر سرعت اسمی سرویس نمیآد هیچ وقت. یعنی برای سرویس 128کیلوبیت، سرعت هیچ وقت زیر 16 به طور معمول نباید بیاد.
این حداقل ترافیک مربوط به ضریب اشتراک سرویسه. یعنی سرویس نامحدود 128 با حداقل 11 گیگ ترافیک ماهیانه یعنی این که شما یه سرویسی خریدید با ضریب اشتراک 1 به 3. ببین با یه سرویس 128 کیلوبیت، در حالت تئوری در طول 30 روز ماه حداکثر میشه 39.5 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کرد که در شرایط واقعی به دلایل مختلف حداکثر 85 درصد این مقدار ظرفیت ترافیک این سرویس میتونه باشه که تقریبن میشه 33گیگ در ماه. چون ضریب اشتراک 1 به 3 در نظر گرفته شده، سهم شما از کل این ترافیک در ماه حداقل همون 11 گیگه. حالا اگه اون دو نفر دیگه کمتر از شما استفاده کنن شما میتونی بیشتر از 11 گیگ هم بگیری. ولی سرعتت قاعدتن از همون سرعت اسمی پایینتر نمیآد. مگه این که تو یه مرکز مخابراتی کمبود شدید پهنای باند باشه. که اون وقت ممکنه در بعضی ساعتها یا حتی اغلب اوقات سرعت پایینی بگیری که ربطی به محدودیت به خاطر دانلود نداره.
سلام دوستان ، من از شرکت فن اوا درخواست تخلیه دادم و گفتن 10 روز طول میکشه :n04: من باید صبر کنم تخلیه شه یا الان میتونم برم پارس انلاین ثبت نام کنم ؟
همین الان برو سایت 195 و یه شکایت ثبت کن با موضوع عدم جمع آوری سرویس و در متن بنویس که بهت گفتن 2هفته طول خواهد کشید ولی قانونا باید 72 ساعته تخلیه بشه و غیره... با این کار ، 2-3 روزه خطتو تخلیه میکنن...نقل قول:
تصور میکنم شما الان هم میتونید ثبت نام کنید تا شما را در لیست رزرو قرار دهند. اما بهتر بود قبل از تخلیه خط قبلی ، از پشتیبانی پارس آنلاین درباره داشتن پورت خالی در مرکز مخابراتی خودتان سوال میکردید که اگر پورت نداشته باشند بدون اینترنت نمانیدنقل قول:
رفتم تو سایت پارس قسمت مناطق تحت پوشش ، منطقه ما رو پوشش میداد این کافی نیست ؟نقل قول:
دوستان یک سوال فنی
آیا سرعت آپلود همیشه روی پینگ تاثیر داره ؟
یعنی هروقت و هر مقدار ک سرعتش رو بیشتر کنیم پینگ هم کاهش پیدا میکنه یا تا یک جایی موثره بقیه ش بی تاثیره ؟
ایده آلش چند مگ هست ؟
با تشکر :n40:
دوستان مودم چی پیشنهاد میدید برای پارس آنلاین ؟ من الان 7 سال هستش که Zyxel P550 دارم و دیگه خیلی داره اذیت میکنه میخوام تعویضش کنم...
خودشون تو سایتشون چند مدل پیشنهاد دادند میخاین همون مدلا رو بخریدنقل قول:
اگر دیدید گرون میفروشن برید از جای دیگه بخرید ولی من دی لینک 2740 دارم خوبه با تجهیزاتشون میسازه
به نظر من ، اگه منزلتون آنچنان بزرگ نیست ، دی لینک 2730u مشکی ولی اگه فضا زیاده و بزرگه دی لینک 2750u مشکی بگیر! فقط حواست باشه که سفید نگیری ، چون سفیدا چیپش ریلتکه و اگه نویز خطت بیاد پایین ، مقاومتش کمه و هی لینکت میپره ولی مشکی ها چیپش برودکام و بر عکس سفیدا ( مقاومتش بیشتره و ... )نقل قول:
دی لینک 2740 زیاد جالب نیست و کلا چیپش ریلتکه و زیاد راضی نیستن ازش...
حالا من در مورد باقی برند ها زیاد اطلاعات ندارم که چی خوبه و بازم تحقیق کن که یه چیز خوب بگیری...
پیشنهاد من اینه مودم تی پی لینک بگیری 8151
مرسی از پاسخ دوستان نظرم روی 2750u جلب شد فقط در مورد رنگ مشکی از کجا میتونم مطمئن بشم ؟؟ چون اینترنتی میخوام بگیرم ...یک مودم سیم کارت GSM دی لینک هم دارم بهش وصل میشه برای شیر اینترنت از سیمکارت درسته ؟ یک طبقه بالا و یک طبقه پایین رو جواب میده ؟
رنگشو معمولا تو خود سایتی که میخوای بخری ، باید بزنه ؛ مثلا دیجیکالا زده که فقط سفید داره و مشکی نداره!نقل قول:
اگه زیاد دیوار اینا نداشته باشید ، به احتمال زیاد جواب میده و مشکلی نخواهد داشت!
در مورد مودم سیم کارتی که گفتید ؛ من فقط اینو میدونم که مودم usb بهش وصل میشه و میشه از 3جی استفاده کنی ولی در مورد مودم gsm و غیره اطلاعی ندارم...
هر ISP توی هر کدام از مراکز مخابراتی تحت پوشش خودش تعداد مشخصی پورت داره که به هر کدام از مشترکینش یک پورت اختصاص میده (همون رانژه کردن). اگر تمام پورت ها واگذار بشه دیگه ظرفیت برای ارائه به مشترک جدید نداره و باید یکی از مشترک ها درخواست تخلیه بده (از رانژه خارج کردن) تا بتونه پورت خالی شده را به مشتری جدید واگذار کنه.نقل قول:
یه غلطی کردم از 512 محدود به 128 نامحدود تغییر مسیر دادم
واقعا پشیمون شدم اصلا مفتش گرونه
با این جساب باید قید پارس آنلاینو زد دلم خوش بود بتونم یه خورده دانلود کنم الان دیدم این آرزو رو باید با خودم به گور ببرم با این خدمات پارس آنلاین
پارسال من 30 هزارتومن مخابرات قم دادم برای 3 ماه با حجم 5 گیگ تا نزدیکای 2 ماه برام موند، قطع و وصلیش هم به اندازه همیین پارس آنلاین بود فقط شبانه رایگانشو روی 256 محدود میکرد که نمیدونم چرا بعضی وقتا از دستش در میرفت و با سرعت 1 مگ هم دانلود میکردم
نمیدونم این پارس آنلاینی ها با خودشون چی فکر کردند با این سرویساشون
به نظر میاد هم خیلی ها از پارس آنلاین رفتند چون تایپیکش خیلی سوت و کوره شده
به هر حال اگر دوست دارید هر از گاهی دانلود رایگان داشته باشید اصلا سمت پارس انلاین نیایید
دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت پارس انلاین چطوره؟
من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
میشه راهنمایی کنین پارس انلاین چطوره از این نظر.
ممنون
اگر براتون دانلود مهم نیست و پینگ مهمه خوبه برید همون پارس،البته من کرج زندگی نمیکنم ولی پارس سرویس گیم هم دارهنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
راستش بین پارس و شاتل و صبا موندم . نمیدونم کدوم کیفیتش از بقیه بهتره هر کس یه چیزی میگه.
گفته دیگران فقط 50% قضیه است شما باید خودتون بخرید تست کنید که تو منطقه شما کدوم سرویس دهنده خوبهنقل قول:
چون حتی اینترنت همسایتون با شما فرق داره حتی اگه از یه شرکت باشه پس نمیشه گفت چون خیلیا میگن فلان شرکت خوبه پس حتما برای منم خوبه
سلام پارس آنلاین سرعت منو رو 40 کیلو بایت بر ثانیه بسته
چطور میتونم از اینا شکایت کنم زنگم میزنم میگه مشکل از پهنای بانده ...........