سلام دوستان اخیرا" یه مشکل دارم
تاریخ و ساعت تلفن رو هی تنظیم میکنم بعد خراب میشه نمی دونم حالا چکارش کنم لطفا" راهنمایی کنید مدل گوشی هم k750
سلام دوستان اخیرا" یه مشکل دارم
تاریخ و ساعت تلفن رو هی تنظیم میکنم بعد خراب میشه نمی دونم حالا چکارش کنم لطفا" راهنمایی کنید مدل گوشی هم k750
سلام ؛ من یه گوشی w810 دارم که بعد از اینکه شارژش تموم شد و گوشی خاموش شد زدمش به شارژ و بعد از حدودا 5 ساعت که از برق کشیدمش دیگه روشن نشد!!! به نظر شما چش شده؟! یعنی سوخته؟! اگه سوخته کدوم قسمتش سوخته؟!
اینم بگم که وقتی باتری رو درمیارم و دوباره سر جاش میذارم و بعد دکمه پاورش رو میزنم فقط یه لحظه صفحه سفید میشه و بعد دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده.
به شارژم میزنم فقط چراغش روشن میشه و روشن باقی میمونه!!!!
باسلام
من گوشی k510i دارم gprs رو فعال کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اون sms که باید از طرف مخابرات برای تنظیمات بیاد برای من نمی آد تنظیماتشو یکی برام بگه ممنون
server addres = 192.168.194.073نقل قول:
باسلام
من گوشی k510i دارم gprs رو فعال کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اون sms که باید از طرف مخابرات برای تنظیمات بیاد برای من نمی آد تنظیماتشو یکی برام بگه ممنون
server port =8080
Authentication = PAP
اینارو پیدا کن و این اعداد رو بزار
دوســـت عزیز برای سونی کدی نیســـت :41:نقل قول:
تو قسمت تنظیمات رفته باشی دو گزینه هســـت یکی ریست تنظیمات و دیگری ریست کلی که همه چیز رو پاک میکنه مثل فرمـــت:40:
اگه اکولایزر نیســـت پس :نقل قول:
1. شاید گوشیش K750 قدیمی باشــه چون صدای بهتری و واضحتری دارن
2. گوشیش رو هک کرده و اکوستیک ریختـــه
موفق باشید!:40:
به قسمت تنظيم زمان مي رويد و GMT را روي 03:30+ تنظيم كنيدنقل قول:
و یه گزینه دیگه هم داره که اونو غیرفعال کن که مربوط به اپدیت میشـــه:46:
دوست عزیز گوشی شما بایـــد فلش بشـــه تا بالا بـــیاد :20:نقل قول:
سوختن که نسوختــــه مگه الکیـــه با یه شارز زدن بسوزه :13:
مرسی امیدوارم با فلش درست بشه:20:نقل قول:
انشااللهنقل قول:
100% با فلش کرن درســـت میشه دوست عزیـــز:11:
خودت میخوای فلش کنی یا بدی بیرون :20:
یکی از دوستام بلده میدم بهش فلش کنه ممنونم از شما!:46::11:نقل قول:
از contact های گوشی w800 چطوری میشه رو کامپیوتر backup گرفت؟ با نرم افزار خودش نتونستم میشه راهنمایی کنید؟
اگه کامپیوترت بلوتوس داره میتونی کل کانتکت هاتو سند کنی و یا با برنامه My Phone Explorer میتونی از کل گوشی (SMS,Note,Contact,..) بک اپ بگیری
من گوشی G502 دارم و با یک مشکل برخورد کردم که اعصاب و روانم را خراب میکنه.
وقتی گوشی را از طریق پورت USB به کامپیوتر وصل می کنم و روی حالت Mass Storage قرار میدم گوشی هنگ میکنه و مجبور می شم باتریش را خارج کنم و مجدد روشن کنم. دفعه ی بعدی که گوشی را به همون ترتیب وصل میکنم مشکلی نداره.
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
ضمنا اگه کسی تمام درایور های این گوشی را سراغ داره اینجا بذاره.
با تشکر
ـــــــلام
عرض شودحضور دوستان گلم که یه سوال دارم که امیدوارم عزیزان اهل فن! جواب بدن.... متشکرم
یه گوشی سونی اریکسون K850 دارم که در حال حاضر با سیمکارت اعتباری همراه اول کار میکنه، مدتیه این گوشی خودبخود ریست میشه، گاهی اوقات در یکروز چندین بار این اتفاق میافته، بقول معروف که میگن به سبزه هم آراسته شد!!! یه چند وقتیه یهو وسط کار! گوشی پیغام میده که سیمکارت غیر فعال شده... که یا دوباره ریستارت میشه یا اگه زمان غیرفعال بودن سیمکارت طولانی بشه باید گوشی یه بار خاموش روشن بشه... یکی از رفقا میگه گوشی چنج شده هست، اگه این گفته صحت داشته باشه میخوام بدونم چرا این چند ماهه که گوشی دستمه این قضایا اتفاق نیفتاده و بتازگی اینجور شده و دیگه اینکه آیا اگه این گوشی بطور کامل یکبار از نو فلش بشه ممکنه مشکل حل بشه یا خیر؟؟؟
منتظر بذل لطف عزیزانم هستم
یاعلی
سلامنقل قول:
چنچ بودن که ربطی به این چیزا نداره ...
دوست عزيز به نظر من اين مشكل مربوطه به ضعف نرم افزاره ...
نرم افزار گوشي شما در واقع با فلش مجددا بازسازی ميشه :46:
تا حالا فلش هم نکردین گوشی رو درســـته :20:
موفق باشيد!:40:
باسلامنقل قول:
یکی لطف کنه بگه اینارو از کجای گوشیم پیدا کنم گوشیم k510i می خوام gprs رو فعال کنم
شما دوست عزیز اینجا رو بخونیـــد ...نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
باسلام سیم کارتم ایرانسل نیست دولتی ثابت این تنظیمات مال ایرانسل یا سیم کارت دولتینقل قول:
ببخشید دوست عزیز اشتباه از من بود :40:
واسه اینکه نپرسیدم سیم کارتتون چیـــه :11:
شما سوالتون رو تو قسمت اپراتور ها بپرسی بهتره :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلام دوستان من یک k750 دست دوم خریدم که از غذا صاحب اولیش phonr lock گوشیو یادش رفته خواهش می کنم کمکم کنید تا phonr lock گو شیم رو پیدا کنم در ضمن علاقه به پچ کردن گوشیم ندارم چون خیلیا رو دیدم که بعد از پچ کردن گوشیشون دیگه روشن نشدند خیلی منمونم :11::13::40:
دوســــت عزیز شما باید ببری تعمیرگاه هااا تا براتون با دستگاه باکس رمز رو پیدا کنـــه و بهتون بگـــه :46:نقل قول:
همینجوری با دستکاری نمیتونی یا خودتون با برنامه هک (ستول) اگه بلد باشین میتونید راحت پیدا کنید :11:
من k850 دارم
گوشیم خیلی با ایرانسل بد انتن میده انتنش پره ولی از اون طرف اشغال میزنه از این طرفم نمیگیره ولی ای ام اس میفرسته
فکر کنم با همراه اول خطا رو قاطی میکنه
کسی نمیتونه مشکلشو؟؟؟
با اپدیت حل میشه؟؟
سلا خدمت دوستان عزیز...به سفارش یکی از دوستانم که گوشیه K800 داره این سوال رو می پرسم:
اگه دقت کنید،وقتی چند تا فایل رو برای گوشی k800 ارسال می کنید،باید پشت سر هم گزینه ی Accept رو بزنیم تا فایل ها بیاد...ولی در گوشی ای مثل N73 نوکیا،اینجوری نیست...می خواستم بپرسم که آیا راهی هست که فقط 1 بار گزینه ی Accept رو بزنه؟؟؟
ممنون...
دوســـت عزیز با برنامه نمیشـــه باید گوشیتو هک کنی با Elf و پچ باید اینکارو کنـــی :11:نقل قول:
سلام
من یه K810 دارم گوشی داشت کار می کرد که زنگ زده به گوشی و گوشی هنگید
هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کرد باتری رو در اوردم دوباره جا گذاشتم دیگه روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز قسمت اینفرارد روشن میشه
گوشیم سوخته؟
ممنون...ولی من با هک کردن K800 آشنایی ندارم...میشه راهنمایی کنید؟آیا خود شما امتحان کردید؟؟؟چون واقعا روی اعصابه:13:نقل قول:
به نظر شما كام بهتر است
k550
يا
s500i
من میخوام g900 بگیرم ایا گوشی خوبی هست؟
ایا دوربینش غیر قابل تحمل؟
بستگي به انتظارت از گوشي داره.
اگه فقط به فكر دوربين هستي نخر.
در حد متوسط بین دوربین و صدا و صفحه ی لمسی و بتونه با ke990 رقابت کنه.
حالا بگین.
گوشیتون نسوخــــته دوست عزیز گوشیتون برای بالا اومدن احتیاج به فلش داره :20:نقل قول:
آره دوست عزیز خودم امتحان کردم ...نقل قول:
تو همین انجمن سونی و هـــک برید تایپک های مربوط بخونیــــد 100% یاد میگیـــریـــد تایپک پچ هم سر بزنیـــــد :11:
سلام به همه دوستان
من يه w910 دارم كه بعضي وقتا خود به خود خاموش ميشه. ميشه بگين مشكل از چيه و چيكار بايد بكنم؟
در ضمن يه ماه پيش كه گرفتم چون توش فايلهاي صوتي عربي بود و پاك نميشد دادم به مغازه دار فكر كنم فلش كرد
ممنون
[QUOTE=H.VIKE;3833255]گوشیتون نسوخــــته دوست عزیز گوشیتون برای بالا اومدن احتیاج به فلش داره :20:
رفتم گوشیمو فلش کردم ولی تو مدل گوشی می نویسه K800 و بعضی از قسمتهاش شبیه K800 شده!!!
ویروس عزیز مشکل شما فقط ویروس و read only شدن پوشه هاتونهنقل قول:
ميشه بگين بايد چكار كنم؟نقل قول:
خوب باید با انتیویروس ویروس کشی کنی عزیز.پیشنهاد من nod 32 که بعد ویروس کشی پوشه ها رو هم به حالت عادی بر میگردونه
nod32 ويروسي تو گوشي پيدا نكرد
فولدر ها هم read only هستن.
نبايد اينطوري باشه؟؟
دوست عزیز مغازه دار فایل های فلش Main . Fs گوشی K800 رو روی گوشی شما فلش کرده برو بده بهش بگو فایل های K810 رو برات فلش بزنــــه :46:نقل قول:
رفتم گوشیمو فلش کردم ولی تو مدل گوشی می نویسه K800 و بعضی از قسمتهاش شبیه K800 شده
فایل های اصلی گوشیتو نداشته فایل های K800 فلش کرده ...:13:
دوست عزیز ریست شدن مربوط به ویروس نیست تقریبا بیشتر گوشی های سری a2 همین مشکل رو دارن.نقل قول:
من به تازگی یه w350 خریدم
بعد از مدت زیادی دوری از سونی اریکسون، دوباره یکی خریدم
حالا چندتا سوال از اساتید دارم
میخوام کاری کنم که روی صفحه کلید پسورد بزارم، مثل گوشی های نوکیا، میدونم که با خود گوشی نمیشه این کار رو انجام داد
بنابراین قصد دارم از پچ استفاده کنم، سوال من اینه که آیا میتونم همچین کاری کنم ؟! با چه نرم افزاری ؟ آموزشش کجاست ؟!
w350 >> cid 53
و اگر هنوز هک نشده یا پچ واسش نیست یا ... ، آیا راه دیگه ای وجود داره ؟!
پیشاپیش تشکر میکنم .
دوستان سلام
گوشیم کا 800 هستش که اخیرا" یک رم 1 گیگ به قیمت 10 تومان براش تهیه کردم. اما وقتی میخوام عکسها رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنم تمام عکسها با هم قاطی میشه. مثلا" نصف یک عکس میره تو عکس دیگه و بعلاوه رنگ ها هم به هم میریزه. مشکل از چیه؟
وقتی رو رم خود گوشی عکس میگیرم اینطوری نمیشه