صبر کنید پچ بیاد ، بله داره.نقل قول:
Printable View
صبر کنید پچ بیاد ، بله داره.نقل قول:
با فتوشاپ درست میکنم تو نسخه بازی پی سی وارد میکنم بعد برای ایکس باکس تبدیلش میکنمنقل قول:
من که منتظرم پیس ادیت بیاد تا لوگوی تیمها هم درست باشه
اقا اونایی که دان کردن یه چندتا عکس از بازیکنای اینتر بزارن بی زحمت
اگه واقعا اینطور باشه که عالی هستش .نقل قول:
منتظر نظرات دیگر در مورد این Patch هستیم . :n01:
اقا این دی ال سی جدید تیمای لیگ جزیرش خرابه دیگه نه؟
فیس تمام بازیکنهای استقلال رو تقریباً شبیه کردند در DLC جدید.
این کجاست خب بزارش تا ما هم دانلود کنیم و بگو چطوری باید نصب بشه و کجا نصب یا کپی بشه؟نقل قول:
سلام بچه من دارم پچ pes edite 1.3 رو نصب میکنم اما ارور میده قبلش هم هر دو پچ قبلیش رو نصب کردم....کمممممممممممممممممک
نقل قول:
فایل اجراییpes2014.exe همراه با با کرک rld.dll:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
یه فایل 24.7 مگابایتیه که البته پس از دانلود ورژن فایلش رو 1.1.0.0 می نویسه
ولی پس از کپی کردن در مسیر نصب بازیتون و اجرای آن Data version رو 1.04 و DATA pack رو 2.00 نشون می ده( به شرطی که DLC رو دانلود کرده ودر مسیر گفته شده کپی کنید.).
(لطفا قبل از کپی ، از دو تا فایل اصلیتون pes2014 , rld بک آپ بگیرید.)
PES 2014 DLC 2.0 Download
PES 2014 DLC 2.0 (Data Pack) Download Link :
copy files inside in: C / ProgramData / Konami / Pro Evolution Soccer 2014 / download
یکم دیگه صبر کنین PESEDIT قراره 2 تا پچ بده بیرون
یکیش PESEDIT 1.4 که در ادامه پچ های قبلی هست
و یک پچ که حاوی Data pack 2 هست که همه اضافات تا زمان آمدن پچ رو تو خودش داره
این روش هایی که دوستان عنوان میکنن خیلی دردسر داره ...
روش جدید و راحتتر :
در روش های قبلی گفته شده، فقط ورژن دیتا پک به درستی نشان داده می شد و پچ 1.04 به درستی اعمال نمی شد.(تغییرات گیم پلی مشهود نبود)
اگه کسی مایل باشه تا قبل از اومدن پچ جدید گروه PESEdit، پچ 1.04 رو هم امتحان بکنه به روش زیر عمل بکنه:
1- دانلود DLC جدید
2- دانلود فایل کرک شده 1.04 به آدرس زیر(فقط 12.9 مگا بایت ) :
پس از دانلود کردن، این فایل را از حالت زیپ خارج کرده ودر مسیر بازی، 3 فایل ایجاد شده را کپی کنید .
3- محتوای فایل DLC دانلود شده را در فولدر download بخش 2 کپی کنید.
4- pes2014_no_dvd.exe رو اجرا کنید.
از پچ 1.04 و دیتا پک جدید لذت ببرید.
به همین راحتی و خوشمزگی!!!!:n20:
پی نوشت :
واقعا بازی تغییر کرده و لذت بخش شده است. دیشب چند دست بازی کردم و حس خوبی به آدم دست میده.توپ زیاد از پای مهاجم دور نمیشه و اکثر تک به تک ها گله.پاسکاری عالیه و پاس توی عمق هم از 2013 بهتره. ولی دروازه بان ها کماکان به شغل شون یعنی گل خوردن مشغولند.
دوستان واسه ps3 پچی مچی نیومده؟؟؟؟؟
تو لیگ قهرمانان کریم بنزما اخراج شد الان 3 بازی گذشته نه تو لیست ذخیره ها است نه تو استارها...کجا رفته؟
در ضمن چرا تعداد ذخیره ها کم هست مگر نباید 11 بازیکن ذخیره باشد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو اینجا قشنگ توضیح دادم چیکار باید بکنی اما واسه ps3 جیلبریک شده
مرسی ولی آی دی بازیه مننقل قول:BLUS31322 هستش.:n14:لطفا بگو باید چیو دانلود کنم!!!:n28:
شما فایل اول رو دانلود کنید چون واسه هردو تا ریجین استنقل قول:
فایل دوم این رو دانلود کنید
طبق آموزش اون سایت اینارو نصب کنید
پچ PesEdit نیومد ؟؟؟!!!!!!!! :n24:
نه هنوز، دارن شبانه روزی روش کار میکنن :n02:نقل قول:
تو همین چند روزه میاد ...
البته 2 تا پچ میده بیرون یکی PESEDIT 1.4 و یکی هم Data Pack 2 در یک پچ جداگانه ...
بعد انوقت همون پچ PESEDIT 1.4 رو نصب کنیم کافیه دیگه ؟!! چون همه تغییرات دیتا پک رو هم همیشه تو پچ pesedit هستنقل قول:
به علت اینکه حجم Data Pack 2 بیش از 1 گیگ هست PesEdit نمیتونه اون رو توی پچ خودش بزاره و اون رو تو یه پچ جداگانه میزاره ...نقل قول:
نوشته سایت PesEdit :
As the Data Pack 2 is over 1GB in size we will not include it in the patch installer
ممنون ولی بوده حجم pesedit هم نزدیکه 1 گیگ خورده ای بوده !!!نقل قول:
حالا دقیقا مشخص نیست کی این دوتا پک میان
و این که اسم و چهره بازیکنای استقلال هم تواین دوتا پک درست شده یا نه؟!!
و آیا گیم پلی بازی هم فرق میکنه یا نه
این پچش نمیاد چرا فک کنم این هفته دیگه بیاد
گیم پلی که تغییر کرده و باگ هاش برطرف شده ولی فک نکنم تو چهره تیم های ایرانی تغییر ایچاد شده و بله داشتیم پچش 1 گیگ و خورده ای بوده ولی پچ ها آخر مثلا 2012 اگه از الان یک گیگ و خورده ای بشه که پچ اخری چند گیگ میشه بخاطر همین یک پچ جدا میزنن
وقتی که پچ جدید ارائه شد لطفا لینک دانلود بازی رو به همراه پچ pes edit اپلود کنین،باید بازی رو هم دانلود کنم
لینک دانلود بازی و دیتا و پچ،هرچی هست اپ کنین بی زحمت
Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
یعنی الان بازی رو به همراه دیتا پک دانلود کنم !!؟؟ منتظر یه اینستالر نباشم که همه چیز داخلش باشه ؟نقل قول:
ایا اگه الان بازی رو به همراه دیتا پک دانلود کنم بعدا چند روز دیگه وقتی پچ اومد فقط پچ رو نصب کنم !!؟؟ اگه اینجوریه پس لینک اخرین ورژن از بازی با لینک ورژن اخر دیتا پک برای دانلود بدین ؟
سلامنقل قول:
شما ابتدا بازی اصلی را دانلود کنید:
نسخه BlackBox با حجم 2.8 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه RELOADED با حجم 5 گیگ
بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون آخرین پچ تا این لحظه :
آخرین پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : پی سی دی
سلام پچ رسمی کونامی اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ میشه لینک مستقیم واسه دانلودش بذارید خواهشا و این که چجوری نصب میشه
دی ال سی 2 اومدهنقل قول:
ولی باید صبر کرد با پچ پیس ادیت بیاد که تا اخر این هفته قرار هست منتشر بشه
پس فعلا نه بازی رو دانلود میکنم نه patch نه dlc که ایشالا وقتی pes edit یه اینستالر کامل بیرون داد نصب کنمنقل قول:
من احتمال میدم به 2 دلیل PESEDIT پچ جدید رو به تاخیر انداخته
1- مشخص شدن گروه بندی 32 تیم حاضر در جام جهانی 2014 برزیل که 15 آذر انجام میشه و باید دربازی هم اعمال بشه :n05:
2- دست دست کردن کفاشیان برای تایید نهایی و رونمایی از پیراهن جدید تیم ملی ایران توسط آل اشپورت آلمان
آخه PESEDIT میخواد کیت تیم ملی ایران رو هم در پچ جدید قرار بده :n02:
گروه PESEDIT معطل کفاشیان هستن :n08:
سلام
پچ pesedit 1.4 فعلا دو تا مشکل داره
یکی کرک سالم ریلودد برای data pack 2.0 هنوز منتشر نشده
دومی هم اینکه جناب jenkey برنامه file loader جدید رو نساخته
پس ممکنه پچ بدون فایل لودر و کرک بیرون بیاد.
Pat هم که مدیر اصلی pesedit هست گفته اگه ریلودد و جنکی،بزودی کار خودشون رو انجام ندهند،ما پچ خودمون رو بدون محصولات آنها بیرون میدیم!
یکی از مشکلاتی که در دیتا پک جدید بوجود اومده اینه که pes بعد از بازی دوم فریز میشه
چه جیگر تو جیگری شده هانقل قول:
:16::39:
یه سوال از دوستان عزیز داشتم
توی لیگ PAS LEAGUE ASIA
3 تا تیم به نام های:
SAYRAMSKAL
ZANGRHAN
JOBAZAVAR
هست که همه بازیکنای هر 3 تیم ملیت ایرانی دارن ولی بازیکنان، اسامی مشخصی ندارند
کسی اطلاعی داره که نام اصلی این تیم ها چیه ؟
لوگوی یکی از تیم ها شبیه پرسپولیس هست :20:
نیومد هنوز
لیگ آسیا و پرسپولیس :n04: مگه میشه!!!!!:n13:نقل قول:
توی پاس لیگ تیم های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا هستند که در سالهای اخیر بودن مطمئنا 2 تا از اون سه تیم ایرانی پرسپولیس و ذوب آهن (به صورت فیک) هستند اون یکی هم شاید فیک مس یا فولاد باشه ولی حتی سایر تیم های فیک حاضر در پاس لیگ فیک تیم هایی هستند که در سالهای قبل تر در لیگ اسیا حاضر بودند.
ولی خودمونیم گیم پلی 2014 خیلی آشغاله
! PESEdit.com 2014 Patch 2.0 - Coming Soon
PESEdit.com 2014 Patch 2.0 شامل PES 2014 Data Pack 2 ، چهار تیم جدید و کیت های جدید و ... میباشد!
پچ جدید PESEdit.com 2014 دی ال سی نوامبر کونامی که شامل آپدیت ترکیب همه تیم های درون بازی ، بیش از 800 فیس بازیکنان جدید و آپدیت کیت های بسیاری از تیم ها را اضافه میکند . ما همچنین برای پچ PESEdit.com 2014 2.0 نقل و انتقالات و بازیکنانی که در دیتاپک کونامی نبودند رو اضافه کردیم .
علاوه بر این ها پچ PESEdit.com 2014 2.0 کفش های جدید از Adidas ، Puma و Mizuno همانند کیت های جدید برای بعضی از تیم های ملی و باشگاهی اضافه کرده است .
ویژگی های جدید PESEdit.com 2014 Patch 2.0
- تیم های جدید : روبین کازان ، اسپارتاک مسکو ، فنرباغچه ، دینامو کیف
- فیس های جدید : بیش از 800 فیس از Konami DLC شامل : Achahbar, Chiriches, Klos, Lucas Moura, Morrison, Rebic, Townsend و . . .
- کیت های جدید : مونیخ 1860، بیه فیلد ، کلمبیا ، دانمارک ، اورتون ،فرانسه ، آلمان ، هوفنهایم ، ژاپن ، مکزیک ، روسیه ، اسکاتلند ، اسپانیا ، سوئد ، ولز
- کفش های جدید : Adidas adiPure 11pro ، Puma King ، Mizuno Morelia II و Mizuno Wave Cup SS
- حل مشکل بازیکنان تکراری در مسترلیگ (Subotic ، van der Vaart و ...)
ویژگی های کلی PESEdit.com 2014 Patch
- سازگاری کامل با قسمت آنلاین
- شامل PES 2014 1.04 Patch و Data Pack 2.00
- اضافه شدن بوندسلیگا
- اضافه شدن بوندسلیگا 2 و لیگ 2 انگلیس
- کیت صحیح برای لیگ برتر و بسیاری از تیم های ملی لایسنس نشده
- کفش ها ، لوازم جانبی ، نام روی پیراهن صحیح برای بیش از 6000 بازیکن
- فیس صحیح برای بازیکنان فیک تیم های ملی لایسنس نشده ( بیش از 1000 فیس ! )
- تصحیح نام و لوگوی تیم های لیگ برتر و لیگ پرتغال
- اضافه شدن بیش از 50 کفش جدید
- نام صحیح برای بازیکنان تیم های ملی لایسنس نشده (الجزایر ، بوسنی ، ژاپن ، هلند ، ایالات متحده و ...)
- تصحیح لوگو و نام جام ها
- آپدیت انتقالات برای بسیاری از تیم های مهم به علاوه کل لیگ برتر ، لیگ1فرانسه ، سری آ و لالیگا
- تصحیح ترکیب بیش از 50 تیم (آرسنال ، لیورپول ، ناپولی و ...)
سلام دوستان خود بازی چند گیگ حفظه اش میشه؟
سلام حجم پچ و زمان Release هنوز مشخص نشده :question:
پس بالاخره PESEDIT به این نتیجه رسید که به جای انتشار 2 پچ Data Pack 2 و PESEDIT 1.4 هر 2 پچ را در پچ PESEDIT 2.0 ارائه بده
تصمیم خوبی بود ولی خیلی تاخیر داشت ...
برای این پچ باید کدوم نسخه از PES رو داشته باشیمنقل قول:
میشه لینک بدین دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/13912-pro-evolution-soccer.htmlنقل قول:
space حذف کن بین t , 9
=======
پچ pes edit فردا میاد