مخابرات کرمان.شبانه هم همینقدره تازه خط روی 10 بسته شده که نهایت 6.5 7 مگشو میتونم بکشم وگرنه سرعتم 1.2 مگ بود.نقل قول:
Printable View
مخابرات کرمان.شبانه هم همینقدره تازه خط روی 10 بسته شده که نهایت 6.5 7 مگشو میتونم بکشم وگرنه سرعتم 1.2 مگ بود.نقل قول:
چرا خطت رو اینقدر بالا بستن حداکثر میاست روی 4 ببندن.زنگ یزن تا برات روی 4 ببندن.نقل قول:
من که دیگه اعصابم خراب شده ، هر راهیو بگی امتحان کردم اما درست نمیشهنقل قول:
دوستان اگه کسی راه حلی بلده بگه لطفا مرسی
سلام
دوستان مودمی میشناسن ارزون قیمت که چیپستش برودکام باشه ؟ فقط هم ADSL نه وایرلس...
چون تاپیکی برای مودم نبود و گویا چیپست برودکام در مقابل نویز مقاوم تره اینجا پرسیدم...
با تشکر
بچه ها وضعیت خط من اینه:
اینترنت 10 مگ گرفتم ولی 2 مگ هست!
تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟ نویزم انگار خیلی بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 2 مگ بستن برات ، با پشتیبانی تماس بگیر بگو روی 10 مگ ببندند :n12:نقل قول:
برای نویز و بقیه مشکلات مودم که دارین میبینین چی؟نقل قول:
فکر نمیکنم 10مگو کامل بکشه مال منم همین حدوده پارس انلاین رو 9مگ گذاشتهنقل قول:
که اس ان ارم تا 6هم میاد ولی حالت عادی روی 7-7.5
احتمال یه لحظه لینکت میپره دوباره میگیره .... شما اگه آپ تایم مودمت فعاله نگاه کن آپ آخر کی بوده ... یا ماکس دیتا ریت رو یادت باشه ... ببین بعد ایکه قطع میشی تغییر کرده ... اگه تغییر کرده لینکت پریده ....نقل قول:
از پری یشب که طرح همکد سازی استانمون شرو شده نویز من دوباره امده روی 6
ومدام قطعی دارم
ایا این مشگل حل میشه یا نه؟گفتن اختلال در تلفن 72ساعت ولی من نت من وصله و نکنه ای که دیدم crcتساعدی میره بالا وحشتناک
اگه گیرت بیاد tp-link 8811 (فقط) دیگه 8817 و 8816 اینا برودکام نیستن.نقل قول:
من یه مودم dlink 2640 u از داتک خریدم N سال پیش کسی مدل چیپستشو نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟
چه رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من مدل TD-8951ND از شرکت tp-link دارم. چیپستش رو میدونید؟ سفید و تخم مرغیه
این ابزار که snr رو بالا میبره براش هست یا نه؟
مشکی رنگه و 4 پورته و وای فای دارهنقل قول:
به احتمال زیاد برودکام باشه میتونید با dmt چک کنید اگه وصل شد و تونستین snr رو تغییر بدین یعنی برودکامه اگه نشد نیست اون دوست بالامون هم میتونه امتحان کنه.نقل قول:
نقل قول:
یکم توضیح بیشتر من میگی dmt یاد دکسترو متروفان میافتم
دوستان یکی رو خط منم نظر بده
شما چه سرویسی خریدین که انقدر سرعتتون زیاده تو تبریز 2 مگ سرعتش 380 هستش اینم وضعیت خط من نظر بدین ممنوننقل قول:
Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :17.0 8.0 db Line Attenuation :50.0 25.5 db Data Rate :4096 928 kbps Max Rate :7264 1152 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
لطف میکنید جواب بدین؟نقل قول:
نقل قول:
شما در هر صورت نمیتونید از dmt استفاده کنید چون مودم شما هیچ کدوم از ورژن هاش اصلا چیپست برودکام نداره
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2640u rev B2 Broadcom Broadcom 2640u rev c1 Broadcom Broadcom D-Link DSL-2640U rev C4 Broadcom Broadcom
من که اینو میزنم اصلا به مودم وصل نمیشهنقل قول:
با اینکه مودمم linksys wag320n هست و چیپست برودکام هست ولی اصلا نمیتونه به مودم وصل بشه
در ضمن اون پورت 23 درسته ؟؟ چون هر دفعه میزنم قرمز میزنه اونو ، خودم الان عوضش کردم به 80 دیگه قرمز نمیزنه ولی میگه مودم can not detected که شناسایی نمیشه
لطفا اگه کسی با این برنامه کار کرده و snr تغییر کرده براش مدل مودمش رو دقیق بزنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان وضعیت خطم چطوره؟ تا چه سرعتیو ساپورت میکنه؟:n10: بعد این که از کجا بفهمم چیپست مودمم چیه؟
بیش از 23مگ دان استریم میکشه خطتنقل قول:
ریلتکه
D-link 2730u مشکی snr از 1-10 به 5-16 تغییر کرد بیشتر رو 16میمونهنقل قول:
تمام نسخه ای برنامه dmt برای انواع مودم:n01:
دستت درد نکنه عزیزنقل قول:
الان رفتم یدونه آکبندشو خریدم خیلی راحت وصل شد و عالی کار کرد !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مبارک باشه مودم عالیه الان برا من با snr 0.3 هم لینکو ثابت نگه میداره در صورتی که با همین 2750سفید(ریلتک)رو snr16 لینک میپره خود پشتیبانی هم متعجب میمونه:n09:نقل قول:
از کجا گیر آوردی آخه این جعبه آبیا دیگه تولید نمیشن:n13:
سپاس. ولی کجا مدل مودم رو نوشته؟نقل قول:
اساتید محترم در صورت امکان بنده را هم راهنمایی بفرمایید.
من سرویسم تا 3 هست ولی روی همون 2 مونده بود، به پشتیبانی گفتم که گفت نویز داری و من گذاشتم روی 4 باز برای من 2 موند.
وضعیت اولیه:
یکی از دوستان راهنمایی کردن که تنظیمات را به نحو زیر عوض کنم، وضع فعلی:
بعد اعمال تغییرات فوق مقادیر به شکل زیر تغییر پیدا کرد ولی متاسفانه هنوز از نظر سرعت چندان قابل قبول نیست.
دوستان اگه با تغییرات میشه وضع را بهتر کرد راهنمایی های خود را دریغ فرمایند.
نویز خطت خوبه ولی مثل اینکه پورتت مشکل داره چون attainable rate و snr با attenuation هماهنگی ندارهنقل قول:
با تشکرنقل قول:
در صورت امکان بیشتر توضیح بدین که آیا این به من و تنظیمات و... برمیگرده و یا به مخابرات و...
شما اول مودم رو از سر خط امتحان کن بین snr و attainable rate بالاتر میره یا نهنقل قول:
اگر بالاتر نرفت مودمو ببر mdf مخابرات از اونجا وصل کنه بهش بگو میخوام نویزشو چک کنم بعد با یه موبایل یا لپ تاپ با وای فای چکش کن ببین باز اگه بالاتر نرفت مشکل از پورته با attenuation 16 خط تلفنت باید بیش از 20مگ بکشه
سلام دوستان
گاهی اوقات توی تلفن صدای وصل شدن به اینترنت دیال آپ میشنوم ..دقیقا همون صداست.بعد رانژه قطع میشه.این اتفاق از اردیبهشت یهو شروع شد.به پشتیبانی که میگفتم میگه از خطه .از سرخط ک بازم چک میکردم همین طور بود.سیم تلفن از کنار کنتور برق رد میشه .قبلا که مشکلی نداشت الانم اونچنان زیاد نیست ولی 3 ساعت مدام قطع میشه قبلا 10 ساعت قطع میشد.پینگم که میگرفتم تو اون موقع همش تایم اوت میداد.. یه راهنمایی میکنید.:n13:
اسپلیتر گزاشتی هم برای مودم هم تلفن از نوع استاندارد و سالم باشهنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز...
هر سایتی رفتم نداشتن یا میگفتن دیسکانتینیو شده و با اون 8817 8816 جایگزین شده...
مدل دیگری سراغ ندارید ؟
با تشکرنقل قول:
چون فعلا رفتن به مخابرات برام مهم نیست اگه راه حلی از نظر تنظیمات مودم و... شما و دوستان در نظر دارین قبل این مراحل بگین تا انشالله بلکه شرایط کمی بهتر شد.
iهمین 8817 با اینکه برودگام نیست ولی قدرتش به اندازه برودکامهنقل قول:
iهمین 8817 با اینکه برودگام نیست ولی قدرتش به اندازه برودکامهنقل قول: