واقعا فک کردی لیگ نداره؟تیمش هر سال داره تو مقدماتی جام جهانی و یورو تا استانه صعود میاد..حتی به پلی اف رسیده بود 4 سال قبل...این همه تیم های خوب داره مکابی تل آویو..مکابی هایفا... و کلی بازیکنای شناخته شده مثل یوسی بنایون؛تل بن هاییم و...نقل قول:
Printable View
واقعا فک کردی لیگ نداره؟تیمش هر سال داره تو مقدماتی جام جهانی و یورو تا استانه صعود میاد..حتی به پلی اف رسیده بود 4 سال قبل...این همه تیم های خوب داره مکابی تل آویو..مکابی هایفا... و کلی بازیکنای شناخته شده مثل یوسی بنایون؛تل بن هاییم و...نقل قول:
بابا الان که هر کشوری واسه خودش لیگ داره :n02:نقل قول:
هدفم بیشتر تمسخر بود که فیفا یه وقت بخواد همچین لیگی رو بیاره تو بازی :n15:
چرا داداش اونم درست کردم دیتابیس 4 رو ادد کردمنقل قول:
شما اون مودینگ وی رو اجرا کن با ران (همونی که مد رو قرار دادی) و تنظیمات رو اعمال کن و apply کن و ok . ولی نبند برنامه رو و برو تو بازی . فکر کنم تنظیمات اعمال بشه . یه تست بکن.نقل قول:
با سلام
من بازی فیفا 14 رو نصب کردم خوب اجرا میشه ولی در جریان اولین بازی یکی دو دقیقه بعد میپره به فضای دسکتاپ... ویندوزم 8 و گرافیکم هم آخرین آپدیته ... حالا مشکل چیه :n28:
کرک ورژن پنج رو نصب کن!نقل قول:
تو بعضی سایتها این راه حل هم پیشنهاد شده من خودم امتحان نکردم.
دوستانی که روی ویندوز 8 مشکل کرش کردن و بیرون پریدن از بازی رو دارند از روش زیر برند جلو .
روی ایکون بازی راست کلیک کنید .
properties
compatibility
تیک گزینه Rub this program in compatibility mode for : رو بزنید.
ویندوز 7 رو انتخاب کنید . سرویس پک 1 در صورت موجود بودن .
OK کلیک کنید و بیاید بیرون .
ایننقل قول:
رو آپدیت 1.2 نصب میشه؟
من آپدیت 1.2.5 رو نتونستم دانلود کنم. کسی لینک از سایت دیگه داره؟
مرسی از جواب شما ... لینک کرک ورژن 5 رو لطف کن برادر عزیزنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای نصب پچ 1.2.6 باید پچ های زیر رو نصب کرده باشین
MODDINGWAY MOD ALL IN ONE V 1.0.1
MODDINGWAY MOD V 1.2.0
MODDINGWAY MOD V 1.2.5
شرمنده !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آپدیت 1.2.5 ، لینک دانلود داری؟نقل قول:
از سایت مودینگ وی هر کاری کردم دان نشد.
خدمت شما:نقل قول:
لطفا یه لینک خوب واسه ی دانلود اون فایل Alll In One که حجم 660 مگ داره بدید...
درجه ی سختی بازی برای من روی Legendary هست...نقل قول:
من یه مشکلی با کریر فیفا 14 دارم
با رئال بازی می کنم روی درجه legendary
مشکل اینه که بارسلونا با اینکه کریس رونالدو هم بهش دادم ، بالوتلی هم داره ولی همیشه 3-4 جدوله ، حتی اتلتیکو مادرید هم بهتر از بارساست!
چرا اینطوریه؟ رقابت بی مزه شده
نقل قول:
خیلی خوشحالم که ما جایگاه خوبی نداریم . ار این بهتر نمیشه
لیگ ایرانو چه به این غلطا
پس فردا لیگ ایران بیاد تو بازی میخواد منشور احلاقی راه بندازه تو بازی :n19:
فکر کنم شماها یا خیلی قوی هستید یا از بس پچ مچ نصب کردید بازیتون خراب شده
لجند فیفا 14 خیلی سختتر از لجند فیفا 13 هست من هم لجند فیفا 13 رو بیشتر اوقات میبردم
ولی تو 14 اینطوری نیست و البته خیلی هم بازی کردم
لجند 14 دقیقا همیشه مثل اون 10 دقیقه ی پایانی بازیها با لجند فیفا 13 بازی میکنه زمانی که عقب میفتاد و قدرت سرعت و پوزیشن و مارکینگش به طرز عجیبی میرفت بالا الان هم به جای 10 دقیقه 90 دقیقه اونطوری بازی میکنه
عجیبه که میگید لجند 14 خیلی آسونه! :n13:
البته من تنها نیستم دوستان نزدیکمم که اتفاقا خودم فیفاشونو فقط آپدیت رسمی کردم حرفهای منو تایید میکنند
واسه سختی های بازی تو کریر و غیر طبیعی بودن کریر یه پچ اومده که توش نوشته یه سری مشکلات کریر رو درست میکنه .نقل قول:
همون مشکلاتی که همه میگن . دیگه حالا نمیدونم درست کار میکنه یا نه . من خودم که دیگه کریر نمیزنم و نصبش نکردم اما باید پچ خوبی باشه . نوشته با MWM هم سازگاره .
این ادرس صفحه پچ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی به پچ های اضافی نداره . چون گیم پلی رو که اپدیت نمیکنن . فقط ظاهریه . کلا همش به خاطر عادته . الیته کسی هم نگفت خیلی اسونه . در واقع منظور از اسونی اینه که راحت تر میشه برد . وگرنه سختیش که سخته . لااقل در حد ورلدکلاس فیفا 13 هستش دیگه .نقل قول:
فیفا 14 از همون اول حتی موقع دمو هم که اومد پر از باگ و نقطه ضعف بود که معلوم بود یه کم که بازی کنی گل زدن از یه سری روش ها واست اسونتر میشه .
در ضمن هر چی هم تیمهای رده پایین تر بازی کنی بازی واست سخت تره . چون تقریبا همه تیمها از رئال گرفته تا المریا و لاس پالماس و ... همه یه جور بازی میکنن و شیوه بازی cpu دیگه لو رفته و بهش عادت کردیم .
نقل قول:
مرسی، یدونه ای!
واسه منم لجندری فیفا 14 خیلی سخته :n15:
البته من تازه از pes اومدم فیفا ولی خب...
البته ناگفته نماند پاس اشتباه بیداد میکنه من حتی شده جهت راست رو بگیرم واسه پاس دادن اما پاس بده بالا!
یکی دیگه هم تکل هاش . من هروقت تکل میزنم و توپ رو میزنم 90 درصد دوباره حریفی که توپو از زیر پاش در اوردم تا یار من از زمین بلند شه توپو بر میداره و میره :n15: یه جورایی اصلا تکل نمیزنم دیگه .چون بیخوده مگه در مواقع خاص
اما یه سوال :n02:
دریبل زدن خیلی سخته شما روش یا قلق خاصی دارین یا اینکه همش با پاس میرین جلو؟
نقل قول:
لجند 14 در حد ورلدکلاس 13 هست؟ :n08:
لجند 13 اصلا در حد لجند 14 نبود بسیار بسیار آسونتر بود
درضمن شما اسلایدرهارو به نفع خودتون تغییر میدی و این یعنی تقلب
اصلا خواسم نبود چون فقط شما هستی که میگی لجند آسونه چون خیلی خیلی اینجا پست میدی به اسم کاربریتون توجه نکرده بودم و فکر کردم چند نفر گفتند! :n02:
دقیقا الان متوجه شدم قضیه از چه قراره
رفتم انجمن EA و دیدم بعضی ها از لذت سخت بودن لجند صحبت میکنند
اینجا هم اتفاقا همه به جز شما میگن لجند سختتر شده که شما هم باید بگی آسونه چون کلا نظرات متناقضی و متضادی نسبت به فیفا داری اگه بگی سخته پس یعنی آسونه و اگه بگی آسونه پس یعنی سخته :n18:
شما احیانا قبلا با چند تا نام کاربری دیگه اینجا نبودین ؟ :n23:نقل قول:
کاملا معلومه از رو هوا میای پست میدی و اسپم میدی که سریع امار پستات بره بالاتر . واقعا متاسفم برات :n15:
دوستان از چه سایتی دانلود کنم که بازی مشکلی نداشته باشه ؟
این بازی هم پچ و اینا مثل pes براش میاد ؟
سلام دوستان
خسته نباشید
آیا نسخه ی کنسولی بازی با نسخه ی PC مانند سابق تفاوت داره؟
الان کرک درست و حسابی براش پیدا میشه؟
نسخه pc و XBOX360 و PS3 مثل همن اما نسخه های Xone و PS4 با این سه تا فرق میکنن .نقل قول:
سلام
وقتی کرنر زده میشه روی دروازه ات چطوری ضربه سر رو زود تر از مهاجم حریف باید زد ، این تنها مشکل منه لطفاً یکی کمک کنه.
دوستان قبول دارید فیفا 14 مضخرف ترین نسخه از این سری بازی هاست که تو این چند سال اخیر منتشر شده؟
من که به این نتیجه رسیدم و 14 رو یک فاجعه میدونم، کلی هم دلیل و مدرک دارم.
من نسخه PS4 رو دارمش و بازیش کردم به جز برخی تغییرات گرافیکی و رفتارهای بازیکن ها بعضا در نوع دریبل ها که شکل نسل جدیدی دارن بقیه بازی که اصلش همون گیم پلی باشه تفاوت انچنانی نداره با نسخه های نسل هفتمی، من که تفاوت خاصی احساس نکردم.نقل قول:
کلید خاصی نیست ولی بهترین حالتش اینکه به بازیکن حریف فشار بیاری در همون حال دکمه سرعتو نگهداری بعد پشت سر هم دکمه شوتو بزنی.نقل قول:
نگا مثلا من بازیکنم داویید لوییزه حریفمم بازیکنش مثلا رونالدویه . به فرض که کرنرم شده واسه حریف . سانتر که انجام شد جهتو به به سمت زمین حریف مایل به بالا (حالا راست مایل به بالا یا چپ مایل به بالا) همراه با دکمه سرعت نگه می دارم بعد پشت سر هم دکمه شوتو می زنم. اینجوری بازیکن من به بازیکن حریف فشار میاره تا دیگه نتونه ضربه سرشو بزنه. این بهترین روشه اما اینم بگم که کاملترین نیست چون بازم احتماله اینکه انجام نشه هست ولی خیلی کم. مثلا 10 بار می شه یبار نمیشه
بر عکس تند تند زدن دکمه اشتباهه و همون 10% به خاطر همونه که پشت سر هم دکمه رو میزنی .نقل قول:
بعضی وقتها یک دکمه رو که زود بزنی باعث میشه بازیکنت زودتر مثلا به توپ بخواد ضربه بزنه و ممکنه ضربه اش به توپ نخوره. مثلا توپ از جناحین داره میاد روی پات و میخوای Valley بزنی . منتهی تند تند دکمه رو بزنی که همین که توپ اومد روی پات شوت کنه . اینطوری چون ضربه رو عجله ای میزنه دقیق نمیزنه .
واسه سر زدن هم باید زمان بندی کرد و به موقع بپری . تا قبل از اومدن توپ هم باید با جهت ها بازیکن حریف رو هل بدی .
یادمه قبلا تو همین تاپیک کامیار اناتم همچین مشکلی داشت و اون هم فکر میکرد باید تند تند دکمه رو بزنی .
14 رو نمیشه دقیقا افتضاح دونست . مخصوصا بعد از اپدیت هایی که اومد و بازی نسبتا بهتر شد . اما اره نسبت به نسخه های قبلی باید گفت نسخه های قبلی خیلی بهتر بود . البته حس میکنم فیفا 15 بتونه موفقیت زیادی کسب کنه .نقل قول:
دوستان
راسته نقل و انقلات آپدیت نیس؟
راستی
میشه لطفا بهترین کرک رو برای دانلود بذارید؟
بفرمایید کرک ورژن 5نقل قول:
نقل قول:
من با كليت نظر شما موافقم.من از فيفا ورلد كاب ١٠ تا حالا بازي كردم و ميتونم بگم ضعيف ترين هست.ولي نه با او غلظتي كه شما فرمودين.بازي به شكل اغراق اميزي سريع هستش..با اينكه همه ابديت ها رو اوكي كردم اما سوييچ كردن اصلا به رووني قبل نيست.تو دروهمي هامون بجاي ١٤ ما ١٣ ميريم.
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسراييل فوتبال سطح بالايي داره و هر بار هم تا استانه صعود مياد بالانقل قول:
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:حالا اون روز یک باخت سخت داشتم اعصابم خراب بود ولی واقعا من بعضی وقت ها اعصاب ادمو به هم میریزه.نقل قول:
هافبک ها واقعا ضعیف هستن، مثلا شده یک ضد حمله برای تیم من شکل میگیره ولی بلوک میشه و حریف توپ رو برمیگردونه در این حین میبینم که
هنوز هافبکم هام در تدارک همون ضد حمله موندن اونم در یک خط با سرعت زیاد و دیگه تا بیان برگردن و به دفاع بپیوندن کار ار کار گذشته.
حالا این یک نکیته ای هستش که الان به نظرم رسید، تو کل عمر فیفا که بازی می کنم تا این حد تو افساید نیوفتادم که در 14 افتادم.
چند لحظه طول میکشه تا یک بازیکن کاملا بتونه به توپ مسلط بشه اصلا یک رفتارهایی از خودشون نشون میدن که ادم نمی تونه با جملات اینجا بگه و بنویسه
فقط مات و مبهوت میمونم حیرت زده.
در واقع فکر می کنم بهتره من هم در بازی های دور همی همون 13 رو بازی کنم تا حداقل به جای اعصاب خرد شدن کمی سرگرم فوتبال بشیم.
برادران و خواهران گرامی.
برای فیفا 14 پچی چیزی نیومده که مربوط به جام جهانی باشه؟ یا اینکه تیمای جدید بیاره . و یا تیم ایرانی. اصلا پچی اومده براش؟
اگه هس لطفا لینک شو بذارید . با تشکرات فراوان .
این کرک تاثیری روی گیم پلی بازی داره ؟ من که انگار دارم سگا بازی میکنم. کنسول سگا یه فیفا 98 داشت . گیم پلی فیفا 14 دقیقا مثل همونه. خاطره ها زنده شدن :n14:نقل قول:
اقا یه مشکل دارم
رو لپتاپ ریختم بازی...تصویر بازی نصفه میاد یعنی رزولوشنش یجوریه که نصف تصویر انگار اونور مانتیور میمونه....هرچقدر رزولوشن عوض میکنم تاثیری نداره
کمک کنید
آفساید رو مخ بود . من که پاکش کردم . از نظر داوری فجیع بود ولی تو بخش تمرین خیلی عالی بود . از سبک تمرین دهی خیلی حال کردم.نقل قول:
:n16: