ممنون از راهنماییتنقل قول:
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
Printable View
ممنون از راهنماییتنقل قول:
شما فایل کرک نرم افزار tpmg را داری؟
از هر جا دانلود کردم مشکل داره و پچ نمیشه
والا داشتم. دیشب هم که پستت رو دیدم هاردم رو زیر و رو کردم اما پیدا نشد فکر کنم پاک شده متأسفانه!نقل قول:
راستی ویندوز شما چیه؟ XP یا 7 ؟
نقل قول:
ویندوزم 7
میشه یه برنامه برام پیدا کنی که کار هند برک را انجام بده ولی افت کیفیت نداشته باشه
مثل tmpg کار کنه ولی سالم باشه برنامم
[QUOTE=payam110313;5804934]چرا منت میذاری از چند جا دانلود کردم ولی کرکش مشکل داشت و نیاز به لایسنس داشت الانم از این لینک دانلود کردم اینم مثل بقیه کرکش مشکل داره فقط هدر دادن ترافیک لا اقل لینک برنامه درستی بذار:41:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
منتی نیست دوست عزیز مطلب رو درست بیان کن تا شبهه ای پیش نیاد بگو مشکل کرک دارم تا راه حلش رو پیدا کنیم. من خودم با کرکش رو دارم اگه شد کرک رو برات می زارم
[QUOTE=ak313;5806704]نقل قول:
اگه هر چه زودتر بذاری ممنون میشم راستی غیر از tmpg نرم افزاری دیگه سراغ نداری که کار منو حل کنه
خدا خیرت بده! من خودم در به در دنبال همچین برنامه ایم! :31: چند بار هم تو این تاپیک پست دادم اما کسی چنین چیزی سراغ نداشته.نقل قول:
برای کرک این کار رو بکن به احتمال زیاد کار میکنه؛ روی فایل کرک کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن. از اون تبهای بالا، تب Compatibility رو کلیک کن. بعد گزینه Run this program in compatibility mode رو تیک بزن و از منوی پایینش (Windows XP (Service Pack 3 رو انتخاب کن و در نهایت Ok. انشاءالله کار میکنه! :46:
اما خوب همونطور که گفتم TMPGE نمیتونه کمک خاصی کنه و بلااستفاده میمونه.
نقل قول:
فکر کنم باید تو فروم های خارجی بگردیم
راستی premire مشکلا حل نمیکنه؟
از این لینک که توی فضای لایو خودم گذاشتم برو و کرک رو بردار راستی یه فایل ریدمی هم داره که برات ترجمش کردم کوتاهه فقط به دقت همون کاری رو که گفته انجام بده. ضمنا من خودم چند تا فایل تی اس با این نرم افزار تبدیل کردم و مشکل نداشت حداقل من مشکلی از اون به یاد ندارم. حج کرم 100 کیلوبایت البته آنتی ویروس ممکنه حذفش کنه آنتی ویروس رو غیر فعال کن
[HTML]http://cid-6ba3f6665d82d26c.office.live.com/self.aspx/public%20files/TMPG.rar[/HTML]
نقل قول:
ممنون غیر از این نرم افزار دیگه ای سراغ نداری؟
نه دوست عزیز با برنامه دیگری آشنا نیستم
سلام
چجوری میشه فیلم با فرمت Divx را در ویدیو سی دی دید؟
من سی دی divx را که میذارم داخل ویدیو سی دی فقط صدا داره
کابل ویدیو سی دی هم کامپوزیت
اگه کامپوننت بگیرم جواب میده؟
رفیق بهتره این قبیل سؤالات رو در تاپیکهای مربوطه مطرح کنی یا خودت یه تاپیک ایجاد کنی، چون اینجا فقط در مورد مسائل مربوط به تلویزیون دیجیتال بحث میشه! :46:نقل قول:
به هر حال ...
دستگاه وی سی دی DivX رو پخش نمیکنه چون برای اینکار طراحی نشده!
شما خیلی راحت ویدیوی DivX رو با یه ویدیو کانورتر ساده به فرمت وی سی دی تبدیل کنید و رایت کنید روی یه سی دی. برای اینکار میتونید از WinAVI VideoConverter استفاده کنید.
کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=18390&softwareID=678&softwareKeyword=winavi
سلام به دوستان من یه گیرنده دیجیتال X-VISION PCDVB-2100 خریدم کیفیت خیلی خوبه ولی 8 کانالی که قبلا" هم پخش می کرد رو میگیره بقیه کانالها مانند جام جم .الکوثر و........ رو نمیگیره میخاستم علتش رو بدونم من ساکن مشهدم
سلام
ببخشید می خواستم بدانم کسی هست در یزد سیگنال تلویزیون دیجیتال گرفته باشه آخه مدتی هست که فعال شده
ممنون می شوم جواب بدهید
تنظیم دقیق آنتن!نقل قول:
راستش حدود 50 - 60 صفحه ای از این تاپیک رو خوندم ....
حالا من مورد خودم رو میگم ... تلویزیون ما از این مدل های قدیمیه که فقط ورودی آنتن داره ولی به تازگی یه تبدیل واسش گرفتم که عکسشم میذارم ( شرمنده اگه کیفیتش پایینه )
[HTML]http://up.--------.com/images/w9v6dnys0ily52l02v0a.jpg[/HTML][HTML]http://up.--------.com/images/4bawc9j32k62fzgr5oi.jpg[/HTML]دنبال یه DVBT پدر و مادر دار و با کیفیت میگردم که در عین داشتن کیفیت تصویر و سخت افزار خوب ، خدمات پس از فروش قابل قبول و قیمت مناسبی هم داشته باشه ... خودم نظرم روی X-VISION 121 هستش ... البته با خوندن پستا ، مارشال هم نظرم رو جلب کرد
مورد استفاده من بیشتر دیدن تلویزیونه ... ولی قابلیت دیدن فیلم با زیرنویس هم خیلی جالبه ... در کل دوست دارم تو رنج 60 تا 70 هزار تومن بهترین گزینه موجود رو بگیرم که بعدا پشیمون نشم
دوستان نتونستم بگردم تاپیک رو ، فقط سوالم این بود که تو کدوم شهرها کامل فعال شده ؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا امکانش هست از firmware روی ستاپ باکس یک نسخه کپی گرفت تا هر وقت خواست به همون نسخه قدیمی برگشت؟
اصلا چنین امکانی وجود داره؟
لیست پخش دیجیتال شبکه های استانی در بهمن 89
بر اساس اعلام معاونت مجلس و استانهای سازمان صدا و سیما، ترتیب پخش بیست و شش شبکه استانی سیما از طریق فرستنده دیجیتال جماران (که در حال حاضر علاوه بر آن از برخی از فرستنده های دیجیتال مانند مشهد، کرج، اراک و زاهدان هم پخش می شود) از تاریخ هفتم بهمن تا دوم اسفند ماه ۸۹ به شرح زیر خواهد بود:
- پنجشنبه ۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خوزستان (اهواز)
- جمعه ۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی باران (گیلان)
- شنبه ۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کردستان (سنندج)
- یکشنبه ۱۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی افلاک (لرستان، خرم آباد)
- دوشنبه ۱۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی قزوین
- سه شنبه ۱۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی نور (قم)
- چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی تابان (یزد)
- پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی اصفهان
- جمعه ۱۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خراسان رضوی (مشهد)
- شنبه ۱۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آفتاب (مرکزی، اراک)
- یکشنبه ۱۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سبلان (اردبیل)
- دوشنبه ۱۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی اشراق (زنجان)
- سه شنبه ۱۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سینا (همدان)
- چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی طبرستان (مازندران، ساری)
- پنجشنبه ۲۱ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی جهان بین (چهار محال و بختیاری، شهرکرد)
- جمعه ۲۲ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی زاگرس (کرمانشاه)
- شنبه ۲۳ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی بوشهر
- یکشنبه ۲۴ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی آذربایجان غربی (ارومیه)
- دوشنبه ۲۵ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سبز (گلستان، گرگان)
- سه شنبه ۲۶ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی کرمان
- چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی هامون (سیستان و بلوچستان، زاهدان)
- پنجشنبه ۲۸ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی ایلام
- جمعه ۲۹ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی سهند (آذربایجان شرقی، تبریز)
- شنبه ۳۰ بهمن ماه ۸۹: شبکه استانی خلیج فارس (هرمزگان، بندر عباس)
- یکشنبه ۱ اسفند ماه ۸۹: شبکه استانی دنا (کهگیلویه و بویر احمد، یاسوج)
- دوشنبه ۲ اسفند ماه ۸۹: شبکه استانی فارس (شیراز)
هنوز هم اسم سه شبکه استانی سمنان، خاوران (خراسان جنوبی، بیرجند) و اترک (خراسان شمالی، بجنورد) در میان این شبکه ها وجود ندارد.
گفتنی است برنامه های هر یک از شبکه های استانی فوق در نوبت پخش دیجیتالشان، از ساعت ۸:۰۰ بامداد شروع می شود.
از من به شما نصيحت دستگاه Proivision نخريد.من چند ماه پيش يه پروويژن خريدم الان دائم هنگ ميكنه .به شركت هم زنگ ميزنيم با بد اخلاقي ميگن معلوم نيست كي آپ ديت جديد ميآيد.
دستگاه من به قول خودشان دكمه نقره اي است.الآن براي دكمه مشكي چند ماه است آپديت جديد دادن. ولي براي دكمه نقره اي هيچ خبري نيست.من فهميدم كلك اين شركته كه بعد از چند ماه دستگاه جديد ميدن بيرون كه ملت برن دوباره يه دستگاه ديگه بخرن.و دستگاه قديمي را هيچ ساپورتي نميكنن.:41:
سلام دوستان من می خواستم یک دستگاه گیرنده دیجیتال بگیرم که DVD پلیر هم داشته باشد،
لطفا معرفی کنید
دستگاه مارشال کمبو را مشاهده کردم ولی در مشخصات اون نگفته بود که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چه فرمتهایی از فایلهای تصویری را ساپورت میکنه لطفا اگر کسی اطلاعاتی از این دستگاه داره راهنمایی کنه!!!
دوستان سلام
جدیدا مدل وب تی وی بلوسنس هم به بازار آمده به قیمت 275000 تومان که من لینک مشخصات به شرح زیر است
و همچنین ورژن نرم افزار 1.2 بلوسنس T14+ هم آمدهکد:http://www.blusensinteractive.com/marketing/blureligion/en/product.html
اینم لینک دانلود
کد:http://www.saamabusiness.com/FirmwareV1.2.zip
این سوال ما جواب نداشت ؟؟؟؟:19:نقل قول:
سلامنقل قول:
چون شما فقط گیرنده می خواهید من پیشنهاد می کنم یک گیرنده ارزان بگیرید مثل مارشال ، دنای و ....
اما تکتا یک مدل داره که می گن به همون فیش آنتن وصل میشود برای تلویزیونهای قدیمی مدل TK-6500 PVR
فکر کنم اینم مدل خوبی هست
ممنون از جوابتون .... ولی من نگفنم فقط گیرنده میخوام ... گفتم بیشتر از گیرنده استفاده میکنم ، ولی میخوام تو رنج 60 تا 70 بهترین گزینه موجود رو از لحاظ کیفیت،خدمات پس از فروش و پشتیبانی قابل قبول از فرمت های مختلف و زیرنویس فارسی رو بگیرمنقل قول:
در ضمن گفنم که به تازگی یه تبدیل براش گرفتم ( که سه تا فیش رنگی داره و فکر کنم اسمش AV باشه و صدا و تصویر رو دریافت کنه ) اینم عکس فیش :
این ورودیه که پشت تلویزیون میخوره
[HTML]http://up.--------.com/images/4bawc9j32k62fzgr5oi.jpg[/HTML]
اینم خروجیه که سه تا فیش در اختیار ما میذاره
[HTML]http://up.--------.com/images/w9v6dnys0ily52l02v0a.jpg[/HTML]
حالا با این بضاعت چی پیشنهاد میکنید؟ X-VISION 121 ارزش خرید نداره؟
خدمات پس از فروشش که بد نیست ، اما کیفیت و ساپورت فرمتاش چطوره؟
سلام
ota چیه ؟ چجوری میشه آپدیتش کرد؟ چه تاثیری داره آپدیت کردنش
میشه یه نفر آپدیت دستگاه را برام توضیح بده که ota همون آپدیت دستگاه هست؟
سلام
میشه یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که قابلیت بخش WMV و MKV و DIVX و ... رو داشته باشه و فول اچ دی پخش کنه و بدون مشکل کار کنه! قیمتش هم زیر 100 تومن باشه!
ممنون از لطفتون
مشكل اينجاست كه با اين قيمت نيست!:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
فعلا فعال نيست اين سرويس!:41:نقل قول:
شما حالا یکی معرفی کن ببینیم قیمتش چنده و چجوریه؟نقل قول:
ایکس ویژن 121 هیچ فرمتی غیر از فرمت ریکورد خودش رو پخش نمی کنه نه ام پی 3 نه عکس از این مدل صرف نظر کن برو سراغ 131!!؟؟
سلامنقل قول:
مدل اکس ویژن 131 بگیر
تمام فرمت هارو پخش می کنه
HD هم هست خدمات پس از فروشش هم که مادیرانه و معتبر تر از بقیه ست
اینجا کسی مدل --- T 2100 خریده؟
من گرفتم همه چیش عالیه اما مدیا سنترش زیاد جالب نیست
کلی گشتم که یه نرم افزار سبک و روون یا یه آپ دیتی از خودش پیدا کنم که نشد
کسی نرم افزار خاصی سراغ داره؟
آقا این مدل وب تی وی الان ایران هست؟نقل قول:
چیز خیلی جالبی بنظر میاد...
امكان وب تي وي و گيرنده ديجيتال روي سري هاي 2010 به بعد اكثر برندها پيدا مي شود(مثلاً ال جي ال سي دي 660)؛ اين دستگاه به درد كساني مي خورد كه تلويزيونشان چنين امكاني ندارد.نقل قول:
البته بيشتر سايتهاي وب تي وي در ايران غير قابل دسترس است و با سرعت پايين اينترنت هم چنگي به دل نمي زند.
کسی که سوال مارا جواب نداد اما اگر کسی از دستگاهنقل قول:
Hi-Vision 2615-A استفاده کرده یا اطلاعاتی داره لطفا کمک و راهنمایی کنه که از چه مقدار هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه و چجوری می توان از تصاویر سه بعدی و در چه شرایطی استفاده کرد و اطلاعات دیگری که دارد .... !!
درسته - بیشتر دلم یه wdtv میخواست که ----t هم داشته باشه با ضبط!نقل قول:
اینو تحقیق کردم اصلا مالی نیست، ظاهرا وسترن بهترینه.
من دیروز یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم ولی متاسفانه 6 تا کانال ( العالم، پرس تیوی، شبکه قزوین ، شبکه مستند و دو تای دیگه و بدون رادیو ) رو گرفت کاملا صاف به قسمت تنظیمات اتوماتیک و دستی هم رفتم اما هیچ تغییری نیافتاد درهنگام خرید هم فروشنده تست کرد و 14 کانال رو صاف گرفتنقل قول:
در ضمن من در جنوب استان تهران در شهر گلستان بین رباط کریم و اسلام شهر ساکن هستم آیا هنوز در این منطقه کانال های دیجیتالی کامل نشده یا مشکل علت دیگری دارد
در ضمن فایلهای تصویری 3gp رو نشان میده ولی فایل های تصویری mkv و wmv رو نشان نداد آیا راهی یا نرم افزاری هست که بشه این فایلها را نشان بده
به اینجا مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://ostaniha.blogfa.com/post-143.aspx
اینجا کسی مدل --- T 2100 خریده؟
من گرفتم همه چیش عالیه اما مدیا سنترش زیاد جالب نیست
کلی گشتم که یه نرم افزار سبک و روون یا یه آپ دیتی از خودش پیدا کنم که نشد
کسی نرم افزار خاصی سراغ داره ؟ ( مخصوص کامپیوتر )
یکی از کسانی که توی کرج از گیرنده دیجیتال استفاده می کنند لطفا بفرمایند روی چه فرکانسهایی چه شبکه هایی رو دریافت می کنند؟ با تشکر
من یه کارت kworld 210 اس ای دارم بعضی وقتها که در ویندوز سون از حالت sleep بیرون میام و سیستم رو روشن می کنم. کارتم توی دریافت سیگنال دیجیتال مشکل پیدا می کنه. درایورهای متفاوت گرافیک رو تست کردم. آیا کسی با کارت تی ویش این مشکل رو داره؟ راه حلی به ذهنتون می رسه. چند درصد احتمال داره که یک مشکل سخت افزاری باشه.
یه چیز عجیب اینه که اگر اسلیپ یکی دو دقیقه باشه مشکل پیدا نمی کنه و دیگر اینکه اگر مشکل پیدا کنه با restart حل نمیشه بلکه باید شات دون کنم و مجدد روشن کنم تا حل بشه.
این کارت هیبرد یعنی هم دیجیتال و هم آنالوگ بعضی وقتها با مشکل دیجیتال آنالوگ هم مشکل پیدا می کنه. توی اکس پی فکر کنم مشکل نداره. البته من از اکس پی استفاده نمی کنم و فقط چندبار باهاش تست کردم.
مشخصات سیستم توی امضاء هستش پاور هم 430 ای گرین هستش