با اینکه اصفهان نیستم ولی چون اونجا به دنیا اومدم دوست داشتم سپاهان برنده بشه
اما متاسفانه اینطور نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با اینکه اصفهان نیستم ولی چون اونجا به دنیا اومدم دوست داشتم سپاهان برنده بشه
اما متاسفانه اینطور نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوری نیست
آخه مگر چقدر می تواند یک تیم بازی کند
نقل قول:
آری . مگر چقدر توان در آنها بوده است آیا؟
اشکال نداره بابا
اگه برده بود خوشحال میشدیم اما حالا که نبرده با این شرایط زیاد هم عجیب نیست بهشون حق بدید !
-----------------------
سلام مجید خان تا کی توقیفی ؟
سلام
با منی؟
1 ماه ناقابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پس با کی ام ؟!
غصه نخور :دی
این نیز بگذرد ...
:46:
والا به پير به پيغمبر اگه همون اول بازي مي گفتن
ما بايد قهرمان ليگ شيم كسي بشون چيزي نمي گفت.
ديگه احتياجي هم نبود 7 دقيقه كشش بدن؛به خدا!!!
فدای تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دقیقا : این نیز بگذرد ... :دی
خبر قديمي خبر قديمي
بالاخره با تلاش شبانه روزي فدراسيون ، گزارشگران ، داوران ، صدا و سيما و ....
در دقايق آخر پرسپوليس قهرمانانده شد :41::41::41::41:
اخبار داغ داغ
به گزارش خبرگذاري خرزو پرس، تيم پرسپوليس با سپاهان تباني كرده است.
اين خبرگزاري به نقل از يك منبع آگاه گفت: به دليل احتمال آشوب و جنجال در صورت عدم قهرماني تيم پرسپوليس و به خطر افتادن امنيت ملي كشور:31:، تيم سپاهان حاضر شد در قبال پذيرفتن مبلغي از قهرماني در ليگ صرفنظر كند.
اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش بشود افزود: تيم پرسپوليس در طول فصل نيز به طور مكرر با شانس! تباني كرده و بردهايي حساس در دقايق پاياني رقم زده است
گفتني است تمامي مسئولان ورزش كشور و رسانه ها و ديگر ارگانهاي ورزشي كشور بسيج گسترده اي را براي قهرماني اين تيم پر طرفدار شكل دادند در حالي كه هنگام بازي هاي تيم ملي معمولا" با تفرقه افكني ها مانع نتيجه گيري صحيح اين تيم مي شوند.
چرا اصفهانيا اينقدر بن ميشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
چيكار مي كنن اينا
خوب دیگه بازی تموم شده اینجا هم بخش ورزش نیست اما باید گفت سپاهان حرفه ای کار نکرد.
تیمی که نتیجه دلخواهش رو گرفته و دفاع میکنه توپ رو نگه میداره نه مثل سپاهانیا چه دروازبان چه بازیکنا توپ رو فقط
شوت میکردن تو زمین پرسپولیس.
بعدشم بازیهای تیمهای اروپایی رو ببینید. تو کل مسابقه هم به زور تو اون منطقه خطرناک خطا میکنن.
دوستان نگران نباشید
ایشالا سال دیگه سپاهان اول سپاهان نوین دوم ذوب آهن سوم
نه آبی نه قرمز
فقط خودم:31:
نوکر برو بچ خیلی می خوامتون:10::40: همراه با سپاهان
همش به خاطر تهرانیهای عزیز هست.نقل قول:
چرا اصفهانيا اينقدر بن ميشن
maryampaezi202000
OSTAD-GAME
چيكار مي كنن اينا
حالا از اینا بگذریم
کسسی پایه بیرون آمدن هست
هی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتید سر پل خواجو جای منو هم خالی کنین
دلم لک زده واسه اونجا و پارک های اطراف زاینده رود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته اصفهان نرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب تو هم پاشو بیا مگه کجا هستی
اگر شاهین شهر هستی میخواهی میرویم شهدا
من هم دلم لک زده برای کنار رودخونه ...
خونمون هم تا رودخونه 5 دقیقه راهه !!
ولی اون جا با کسی خاطره دارم که نمیتونم بدون اون رودخونه رو ببینم
اعصابم خورد میشه !
توی هر گوشه این شهر ...
:دی !
بیخیال
نقل قول:
همش از تو یادگاره .... :دی
توی هر گوشه این شهر دارم از عشق تو یادی
میسوزونه منو یاده دلی که به من ندادی
(قمیشی)
-------------------------------------------------
رو در و دیوار این شهر همش از تو یادگاره
توی این گوشه تاریک منو تنها نمیذاره
(اگه گفتی !)
--------------------
اشتباه گفتی ! :دی
نه اینی که من گفتم جدید خونده ...نقل قول:
میگه توی هر گوشه ی این شهر / همش از تو یادگاره
رو در و دیوار این شهر / دارم از عشق تو یادی
تازه
همینه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بابک ... بیا این عمو مجید رو ban کن ... خیلی اسپم میده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه نه خیر همینه که نیست ! اگه بود که غصه نداشتم !
غصه نخور ... اسپم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاد ترویج فرهنگ اسپم پرانی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه بد میخندی !!!
تازه امضای منم نگاه من.نقل قول:
ببین کار به کجا رسیده بوده که باید خود Super Moderator میومده حذفش میکرده. بعدم اینو اعلام میکرده....با رنگ نارنجی.. که یعنی نکن جیزه!
با اجازه آقا مجید ...
کسی میدونه 3 راه حکیم نظامی چه خبره ؟ برای مترو دارن حفاری میکنن ؟
آقا اين برنامه بيرون رفتن را جورش كنين ديگه؛
يعني هيشكي حالشو نداره؟
به این نازی میخندم ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه . تقاطع غیر هم سطح - پل
نه بابا من خیلی از اصفهان دورم ..........نقل قول:
خوش بگذره بهتون:10:
چرا من که حالش رو دارمنقل قول:
یکی دو بار هم با سامان بیرون رفتیم
ولی جز ما دوتا دیگه هیچ کس حالش رو نداشت از خونشون بیاد بیرون:31:
اگه خواستی بگو تا بیایم:11:
سلام !
من حدود 2 ماهه که مطالب اینجا را دنبال مب کنم !
آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
تمام حرف هاش با منطق و دلیل هست ...
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! :31:نقل قول:
ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست :13::13:
آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو :20:
چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني :46::27:
شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي :5:
چه جالب و البته خدا داند
در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي :10:
من مطالب بازیهای کامپیوتری - گالری عکس (که OSTAD-GAME اونجا یه تاپیک عکس خانم ها داشت) - موسیقینقل قول:
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب و البته خدا داند
در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي
را می دیدم !
من تا حالا اینجا را ندیده بودم ....
من حدس میزنم تو خود استاد گیم باشی
نقل قول:حرفهاي متضاد .......نقل قول:
قابل تامل است ....نقل قول:
البته فكر كنم الان كه اين حرفو زدي بايد معني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو فهميده باشي
و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتو
:31::31::18::11:
...
بگذريم چون :
به قول بعضيا اين نيز بگذرد ...
زیادی ضایع هست.نقل قول:
سلام !
من حدود 2 ماهه که مطالب اینجا را دنبال مب کنم !
آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
تمام حرف هاش با منطق و دلیل هست ...
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟
منم حدس میزنم که درست حدس میزنی !نقل قول:
(در ضمن درست متوجه شدم !)
نقل قول:
حالا هی با اون URL ات فخر بفروش :31:
منو فخر فروشي بدور بادنقل قول:
نزن مجيد جان اين حرفا رو
خوب بود حالا از اين قابليت استفاده نميكردم و براي اشاره به اون پستت يا پستم آدرس كامل ميذاشتم تا مجبور به كپي و پيست بشي
ها ! ها !! ها !!!
مخلصيم