دمشون گرم چقدر هماهنگن خدایی:دی
اون گل یووه هم خیلی خشنگ بود
فیگو مثل یه ادم 20 ساله بازی میکرد:n02:
Printable View
دمشون گرم چقدر هماهنگن خدایی:دی
اون گل یووه هم خیلی خشنگ بود
فیگو مثل یه ادم 20 ساله بازی میکرد:n02:
خنده های زیدان و خوش بش بازیکنا با هم و بازی داویدز و استارت کارلوس و بازی خوب فیگو رو که میدیدم اشک تو چشمام جمع میشد که واقعا چرا باید اینا از فوتبال خداحافظی میکردند ...
احساسی شدن بیش از حدم شاید به خاطر این باشه که با دیدن اینا یه جور حس نوستالژی و جوونی هام زنده میشد (انگار چند سالمه:n02:)
ولی واقعا بازی زیبایی بود ... حدودای دقیقه 80 بود زیدان یه استپ کرد که واقعا اینجور استپ رو تو بازیکنایی که الان دارن بازی میکنن نمی بینم:n29:
واقعا زمان چقدر بی رحمه:n27:
عکسا رو که دیدم کلی هیجان زده شدم ... کل بازی رو با کیفیت خوب کسی نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این عکس توپ یه جوریه :دي
اگر رئال آنچلوتي راميخواهد،بايد با ماتماس بگيرد
سران باشگاه PSG اعلام کردند اگر رئال مادريد خواهان به خدمت گرفتن سرمربي ايتاليايي آنها است، بايد با اين تيم تماس بگيرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : ورزش 3
پاريسنژرمن نسبت به اظهارات فلورنتينو پرس که اعلام کرده بود کارلو آنچلوتي يکي از گزينههاي اصلي هدايت رئال است، واکنش نشان داد.
به گزارش فارس،يک منبع نزديک به شيخ ناصر الخليفي، رئيس باشگاه فاش کرد که هيچ پيشنهاد رسمي براي جذب مربي ايتاليايي که هنوز يک سال از قراردادش باقي مانده، به دست آنها نرسيده و افزود: اگر رئال آنچلوتي را ميخواهد بايد با ما تماس بگيرند و پيشنهادشان را مطرح کنند.
رفتار PSG نميتواند از اين واضح تر باشد: باشگاه يک سرمربي دارد و توپ در زمين رئال است که حرکت را شروع کند. قهرمان ليگ فرانسه نميخواهد کار را براي خروج آنچلوتي آسان کند؛ به هرحال هرچه اين رفتار بيشتر او را ناراحت کند، به اين معنا خواهد بود که رئال بايد براي تحقق روياي سرمربي ايتاليايي که حضور در سانتياگو برنابئو است، تلاش کند.
رئيس باشگاه پاريسنژرمن بازار را براي پيدا کردن يک سرمربي جديد جستجو ميکند اما تاکنون به نتيجه نرسيده است. «آنچلوتي هنوز سرمربي تيم است» جملهاي است که از زبان رئيس باشگاه در پاسخ به سوال درباره سرمربي آينده تيم جاري شد.
PSG که از سوي گروه سرمايهگذاران ورزشي قطر (QSI) حمايت ميشود، درباره پول خردمندانه عمل ميکند و تمايلي ندارد که سرمربياش را ارزان از دست بدهد تنها به خاطر اينکه رئال مادريد او را ميخواهد. درست مثل زماني که باشگاهي به يک بازيکن علاقمند ميشود، باشگاه فرانسوي هر پيشنهادي براي جذب آنچلوتي را بررسي خواهد کرد. تبصرهاي در قرارداد وي قرار دارد که در صورت پيشنهاد بالاي 7.5 ميليون يورو ميتواند تيم را ترک کند.
تازگیا اینیستا چه قدر دل سوز شده برای رئال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقدر نظر میده
یکی نیست بشوندش سرجاش
مورینیو امروز یه مصاحبه مفصلی رو توی استمفوردبریج داشته که قسمت هایی که مربوط به رئال میشن رو اینجا میارم:
در مورد صحبت های اینیستا که گفت مورینیو چهره فوتبال اسپانیا را خراب کرد
" من فوتبال اسپانیا را خراب کردم؛ آن هم با پایان دادن به اقتدار بارسا رئال لالیگا را از بارسا گرفت؛ کوپا دل ری را از بارسا گرفت. قهرمانی ما در لالیگا تاریخی بود. با 100 امتیاز و 121 گل زده. این باعث شد تا آنها لطه ببینند. من دوران فوق العاده ای در رئال داشتم. من به سه جام داخلی رسیدم. ما در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسیدیم؛ هدفی که یکی از جاه طلبی های ما بود. هرگز نمی دانید که تا کجا می توانید پیش بروید. پیش از رفتن من به رئال، آنها 6 سال بود که به یک چهارم نهایی نرسیده بودند اما ما سه فصل به نیمه نهایی رسیدیم. می توانم با افتخار بگویم که در باشگاه بزرگی مانند رئال مربیگری کردم."
در مورد درگیری با کاسیاس
" در فصل اخیر چه اتفاقی رخ داد؟ من به بازیکنانی بازی دادم که فکر می کردم برای تیم بهتر کار می کنند. البته من می خواهم با همه رابطه خوبی داشته باشم اما نیاز دارم که با خودم هم رابطه خوبی داشته باشم و باید با خودم هم روراست باشم. اگر کسی جایگاه بالایی در تیم دارد، من نمی توانم برای او امتیاز قائل شوم. این بستگی به بازیکنان دارد که این را بپذیرند یا نه؛ همچنین به رسانه ها و هواداران."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه دیگه فوتبال اسپانیا رو مورینیو نابود کردنقل قول:
وقتی جلوی جام گرفتن بارسلونا رو بگیری و تو الکلاسیکو ها برد هم نداشته باشی باید هم اینجوری بسوزه :n08:
کارلوس:زيدان مربي کاملي براي رئال خواهد شد
مدافع سابق رئال مادريد معتقد است اسطوره فرانسوي ميتواند مربي کاملي براي باشگاه باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روبرتو کارلوس در پايان ديدار دوستانه بين پيشکسوتان رئال مادريد و يوونتوس اظهار داشت: زينالدين زيدان فرانسوي ميتواند مربي کاملي براي رئال باشد.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: زيدان ميتواند هر نقشي را در رئال بپذيرد. زيدان با سابقه، آرامش و هوشش ميتواند هرکاري که دوست دارد، انجام دهد. سرمربي، دستيار مربي، مدير، مدير اجرايي يا هر پست ديگر؛ او ميتواند با تضمين بالا هر يک از اين کارها را انجام دهد. زيدان فرد فوقالعادهاي براي باشگاه است.
منبع : ورزش 3
کارلوس خاطرنشان کرد: آنچلوتي سرمربي بزرگي است اما مشکل در رئال مادريد بحث بر سر هماهنگي است.
پرس(2): هم ما می خواهیم رونالدو بماند، هم خود او؛درخرید توتی و ویری ناکام ماندیم
مابرخی مسائل رابرای یکدیگر تعریف نمی کنیم. درعمل به هم ثابت می کنیم. به این نیاز نداریم که کسی به ما کمک کند تا قرارداد کریس را تمدید کنیم و یا بازیکن دیگری را به خدمت بگیریم
سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی در گفتگو با وب سایت رسمی روزنامه مارکا، از مسائل مختلف تیمش گفته.
منطقا او دوهفته است که خواب و خوراک ندارد. پرس درانتظار برگزاری انتخابات باشگاه مادریدی است تا به ریاستش دراین باشگاه ادامه دهد و خستگی ناشی از فعالیت فراوان دراین کمپین از یک سو و فشارهای رسانه ای و گمانه زنی ها درمورد آینده ستاره های این تیم از سوی دیگر، فشار زیادی را برروی رئیس باشگاه مادریدی اعمال کرده.
حالا پرس در گفتگو با روزنامه مارکا شرکت کرده و از مسائل مختلفی صحبت نموده. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پرس را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش دوم و پایانی این گفتگو است:
* چه رویایی را نتوانستید محقق کنید؟ چه خریدی را نتوانستید انجام دهید؟
درمورد خریدها، نام ویری و توتی به ذهنم می آید..ما درمورد خرید رونالدینیو تردیدهایی داشتیم ولی درهمان سال بکام را به خدمت گرفتیم
*نیمار را جو ناکامی های رئال در بازار نقل وانتقالات نمی دانید؟
نیمار یکی از این بازیکنان بزرگ است و امیدوارم که در بارسا موفق شود
*بزرگی بارسا، غیرمستقیم به رئال مرتبط است.جای درخشش برای هردو تیم درکنار هم وجود ندارد
این طور نیست. در دنیای فوتبال خیلی سخت است که اوضاع برای من خوب باشد و برای سایرین بد باشد. درک این سخت است. ما فصل خوبی را سپری کردیم و اوضاع برای ما، بارسا، اتلتیکو والنسیا خوب بودهرچیزی که به معنای پیشرفت باشد خوب است و با نیمار، قطعا بارسا بهتر خواهد شد.
*این صحبت ها را کردید تاتوضیح دهید که چرا شما او را نخریدید؟به خاطر مسائل مالی؟
همیشه باید حد ومرزی برای هرچیزی قائل بود.باید خطی کشید که پایت را از آن فراتر نگذاری و تا زمانی که من رئیس باشگاه باشم، این اتفاق رخ نخواهد داد
* وبرای کریستیانو رونالدو هم چنین خطی وجود دارد؟
ما برای جذب رونالدو تلاش زیادی انجام دادیم و حدود 100 میلیون یورو برای خرید او پرداخت کردیم.همه چیز به شیوه ای طبیعی پیش رفت و ما وجه خرید او را به یونایتد پرداخت کردیم. بعضی از بازیکنان شاید به نظر گران برسند و برخی ارزان. تمام وجهه های این انتقال در قالب استراتژی باشگاه بود.
* الان زمان آن فرا رسیده که شرکای باشگاه بدانند که آیا کریس در 5 سال آینده بارئال خواهد بود یا نه؟
من با شفافیت تمام دراین باره صحبت می کنم. تمایل من، کریس و هواداران رئال این است که او سالیان سال اینجا باشد و اینجا بازی کند. وقتی همه یک چیز می خواهند، بعید است که آن اتفاق نیفتد، من به عنوان رئیس باشگاه مادریدی این را می خواهیم و کریس هم به عنوان بازیکن تی همین را می خواهد.
*این حرف تازه ای است. خود کریس هم میخواهد بماند؟
بله بدون هیچ شکی
*تازمانی که بارسا مسی را دارد، رئال باید تحت هرشرایطی کریس را درتیمش حفظ کند
رئال نمی خواهد کریس را به خاطر آنکه بارسا مسی را دارد در تیمش حفظ کند. رئال می خواهد کریس را تاپایان دراختیار داشته باشد؛ چون او بهترین بازیکن دنیاست؛ چه مسی باشدو چه نباشد. حالا بهترین بازیکن دنیا درتیم ماست. دوسال دیگر تا پایان قرارداد او باقی است.ولی حرف و حدیث ها به نحوی است که انگار فردا می خواهد برود .خواسته ما این است که او را برای مدت زمان بیشتری در تیممان نگاه داریم. همیشه تیم ها به یک بازیکن بزرگ چشم می دوزند. در آن زمان همه نگاه ها به دی استفانو بود و بعد از آن توجهات روی زیدان متمرکز شد.حالا هم منطقی است که همه به کریستیانو چشم بدوزند.هیچ چیزی بهتر از توجه به بهترین بازیکن دنیا نیست.نظر شما چیست؟ ما فکر می کنیم که چهره او می تواند در کنار آلفردو دی استفانو به تاریخ باشگاه بپیوندد.
*خود کریس در جریان این صحبت هایی که شما برزبان می آورید هست؟
ما همیشه با هم حرف می زنیم . اگر بخواهید بدانید، ما راجع به پول با هم صحبت کرده ایم یا نه، به شما می گویم که نه. زمان این کار کمی دیگر است.وقتی که او از تعطیلات به مادرید بازگردد. ولی این مسائل را ما برای یکدیگر تعریف نمی کنیم. درعمل به هم ثابت می کنیم. ما به این نیاز نداریم که کسی به ما کمک کند تا قرارداد کریس را تمدید کنیم و یا بازیکن دیگری را به خدمت بگیریم. از لطف همه شما و محبت هایتان متشکریم
*پس حتما موضوع اختلاف میان شما و کریس حق تصاویر اوست.
نه.من اخبار زیادی می خوانم و می شنوم که مرا به شدت متعجب می کند.اخباری که هرگز اتفاق نیفتاده. چه دراین مورد و چه در مورد مسائل دیگر..من خوانده ام که برای انتقال آنچلوتی به رئال از ما 4 میلیون یورو خواسته شده. من به شما این خاطر جمعی را می دهم که کسی چنین وجهی از ماه نخواسته. شماها می دانید که با پولی که پاری سن ژرمن دارد 4 میلیون یورو بیشتر یا کمتر تفاوتی ندارد
************************************************** ************************************************** *****
پرس(1):حس مسئولیت مرا به ریاست رئال بازگرداند؛ نسبت به دوره قبل باتجربه تر شده ام
آن موقع ها مرا درخیابانها متوقف می کردند وبه خاطر خرید فیگو یا زیدان از من تشکر می کردند وحالا این کار را به خاطر تشکر از خرید کریس انجام می دهند.
سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه مادریدی در گفتگو با وب سایت رسمی روزنامه مارکا، از مسائل مختلف تیمش گفته.
منطقا او دوهفته است که خواب و خوراک ندارد. پرس درانتظار برگزاری انتخابات باشگاه مادریدی است تا به ریاستش دراین باشگاه ادامه دهد و خستگی ناشی از فعالیت فراوان دراین کمپین از یک سو و فشارهای رسانه ای و گمانه زنی ها درمورد آینده ستاره های این تیم از سوی دیگر، فشار زیادی را برروی رئیس باشگاه مادریدی اعمال کرده.
حالا پرس در گفتگو با روزنامه مارکا شرکت کرده و از مسائل مختلفی صحبت نموده. در اینجا می توانید گزیده صحبت های پرس را در دو قسمت مطالعه کنید. این بخش اول این گفتگو است
*در دوهفته اخیر خیلی مصاحبه کرده اید.نه؟
هفت یا هشت بار.4 مصاحبه تلویزیونی، 3 مصاحبه رادیویی، یک مصاحبه با روزنامه و حالا هم شما.
*چه سوالی برای پاسخ دادن مانده؟
ازمن درمورد همه چیز پرسیده اندومن هم به همه چیز جواب دادم.تلاش کردم که مسائلی را که در ماه های اخیر درموردش صحبت نشده بودرا توضیح دهم.عادت ندارم که درمورد تمام مسائل با رسانه ها صحبت کنم ولی الان درکمپین تبلیغاتی می توان ایده های من را به صورت شفاف تری دید.
*روز 16جولای سال2000 چه اتفاقی افتاد؟
من به عنوان رئیس رئال مادرید انتخاب شدم
*اولین تصمیم مهمی که بعد از آن گرفتید چه بود؟
انتخاب آلفردو دی استفانو به عنوان رئیس افتخاری رئال
*والبته خرید فیگو.نه؟
اینها دوموضوع متفاوت هستند.انتخاب دی استفانو، تصمیمی مدیریتی بود ولی خرید بازیکنان موضوع دیگری است. آن موقع ها مرا درخیابانها متوقف می کردند وبه خاطر خرید فیگو یا زیدان از من تشکر می کردند وحالا این کار را به خاطر تشکر از خرید کریس انجام می دهند.
*می گویند ریاست رئال مادرید مهمتر از ریاست دولت است.
نه.این افتخار ودرعین حال مسئولیت بزرگی است که به نظر من رئیس دولت هم همین مسئولیت سخت را دارد.این دو موضوع متفاوت است که البته نکات مشترکی هم دارد.دوستانم به من می گویند که ازآنجایی که من علاقه زیادی به سیاست دارم، فوتبال هم شبیه سیاست شده؛ انتخابات و فشار کاری و فعالیت های تبلیغاتی و..
*ازپرس سال2000 چه ویژگی هایی هنوز درشما باقی مانده؟
همه ارزشهایم باقی مانده.حالا تجربه بیشتری دارم.تمام آنچه دراطراف باشگاه هست؛ از فشارهاگرفته تا همه چیز را بهتر می شناسم.چیزی که بیشتر از همه مرا متعجب می کند، تمام کسانی هستند که به اینجا می آیند.به همین خاطر می گویم که برای آنکه بازیکن رئال شوی، باید یک بازیکن خوب باشی، ذهن خوبی داشته باشی و بتوانی فشارهای داخل رختکن و خیابان هارا تحمل کنی. بازیکنان ما باید تست های زیادی را پشت سربگذارند تا بتوانند دراینجا جا بیفتند.
*این آخرین دوره مدیریت شما در رئال خواهد بود؟
نمی دانم.تا زمانی که توان داشته باشم و شرکا بخواهند، من اینجا خواهم بود .درسال 2006 کنار رفتم چون فکر می کردم که کارهایی که باید را انجام داده ام ؛ به ویژه ازنظر اقتصادی..ولی وقتی کنار رفتم در باشگاه اتفاقی افتاد که در تیمی که پرچم بازی سالم را در دست دارد، نباید هرگز اتفاق می افتاد و به همین خاطر بازگشتم تا ثباتی که نباید هرگز آن را از دست دهیم را در رئال بازیابی کنم.
*درطول این ده سال علاوه بر تحمل فشار، چه چیزهایی یادگرفتید؟
یاد گرفتم که فوتبال علاوه بر بعد احساسی، بعد تفریحی هم دارد و باید سعی کنیم که بیشتر از این از فوتبال لذت ببریم. می توان خندید و می توان گریه کرد ولی نباید فراموش کرد که فوتبال یک سرگرمی است.
منبع : گل
کارلوس: زیدان یک مربی کامل برای رئال مادرید است
روبرتو کارلوس بازیکن سابق رئال مادرید پس از دیدار خیریه برابر اسطوره های یوونتوس، زین الدین زیدان را مربی ایده آل ـی برای رئال مادرید توصیف کرد.
"زیدان همیشه و در هر موقعیتی با آرامش و هوش خود به تیم کمک کرده است. او مربی و مدیر خوبی ـست و با آرامش خود همه کار ها را انجام میدهد. او یک فرد فوق العاده و مربی کاملی برای رئال مادرید خواهد بود".
دفاع چپ سابق تیم ملی برزیل در مورد امکان نشستن کارلو آنچلوتی روی نیمکت رئال مادرید گفت: "آنچلوتی مربی بزرگی ـست اما فکر میکنم در رئال مادرید به مشکل بخورد و فلسفه او با رئال مادرید تطابقی ندارد".
سرمربی فصل بعد sivasspor ترکیه افزود: "مربی بالاخره انتخاب میشود. آنچلوتی یا هر کس دیگری و همه میدانند کار در رئال مادرید آسان نیست. در اینجا شما همیشه باید قهرمان لالیگا، جام حذفی و لیگ قهرمانان شوید! اگر موفق نشوید اختلاف و درگیری پیش می آید."
برزیلی 40 ساله دیروز برای رئال مادرید مقابل یوونتوس در دیداری خیریه بازی کرد که رئال مادرید با دو گل فیگو و ایوان مقابل تک گل مونترو به برتری رسید.
| ترجمه توسط تیم خبری فوتی کلاب | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
دی ماریا پیشنهاد چلسی را رد کرد
وینگر آرژانتینی کهکشانی ها پس از شنیدن اخباری مبنی بر پیوستنش به چلسی در تابستان پیش رو بار دیگر بر این نکته تاکید کرد که مادرید را ترک نخواهد کرد.
ژوزه مورینیو سرمربی حال حاضر تیم چلسی اخیراً به جذب شاگرد قدیمی خود در مادرید علاقه مند شده است ولی انخل دی ماریا گفته است که در مادرید خوشحال است و به همراه خانواده اش روزگار خوبی را در این شهر می گذراند.در زمانی که مورینیو کهکشانی ها را هدایت میکرد تعدادی از بازیکنان با این سرمربی پرتغالی سر ناسازگاری می زدند ولی دی ماریا همیشه رابطه ی خوبی با مورینیو داشت به طوری که پس از ترک مادرید توسط مورینو این بازیکن در مصاحبه ای با یک روزنامه ی آرژانتینی گفت وقتی که خبر رفتن مورینیو را شنیده است بسیار متاسف شده است.
من در مادرید واقعاً خوشحالم و زندگی رویایی کنار همسر و فرزندم دارم.فرزندی که یک ماه و نیم پیش در همین مادرید به دنیا آمد.ولی نهایتاً تصمیم با ریاست باشگاه و سرمربی جدید خواهد بود.اگر من در برنامه ی آنها برای آینده جایی داشته باشم در مادرید خواهم ماند زیرا رابطه ی بسیار خوبی با هم تیمی هایم دارم.
| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب |
----------------------------------
مورینیو به دنبال آلونسو
ژوزه مورینیو سرمربی جدید چلسی با هدف گرفتن آلونسو ترمیم و تقویت تیم خود را شروع کرده است.
به گزارش دیلی تلگراف، مورینیو که به تازگی به تیم سابق خود، چلسی برگشته است تصمیم دارد هافبک سابق لیورپول را برای کمک به کسب سومین قهرمانی لیگ برتر جزیره خود به خدمت بگیرد.
آلونسو 31 ساله که به تازگی در مونیخ تحت عمل جراحی کشاله ران قرار گرفت تا 3 ماه از میادین دور است.
همچنین مورینیو قصد دارد با پشت سر گذاشتن آبی های منچستر، ادینسون کاوانی مهاجم تیم ناپولی را نیز به خدمت بگیرد.
|ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس هنريکه کاسيميرو هافبک 21 ساله ژانويه 2013 با امضاي قراردادي قرضي از تيم سائوپائولو به رئال پيوست اما با صلاحديد کادرفني در تيم دوم باشگاه به بازي گرفته شد.
کاسيميرو تنها در آوريل 2013 در ديدار با رئال بتيس در ترکيب اصلي رئال مادريد مورد استفاده قرار گرفت.باشگاه رئال اعلام کرد پس از چند ماه حضور اين بازيکن در تيم رئال مادريد ب با او قرارداد دائمي 4 ساله امضا کرده است. مبلغ قرارداد اعلام نشد.
وي دومين خريد فصل جديد رئال مادريد پس از دني کارباخال مدافع اسپانيايي از بايرلورکوزن محسوب مي شود.
تنها مشكل مورينيو با كريستيانو رونالدو چه بود؟
مورينيو كه اخيرا رئال مادريد را ترك كرده تا به تيم سابقش يعني چلسي بازگردد در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اسپانيا در مورد رابطه اش با رونالدو گفت
رونالدو در سال 2009 در ازاي 90 ميليون يورو از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست و در اين تيم زير نظر مورينيو موفقيت هاي جديدي را تجربه كرد.
مورينيو كه اخيرا رئال مادريد را ترك كرده تا به تيم سابقش يعني چلسي بازگردد در مصاحبه با يك شبكه تلويزيوني اسپانيا در مورد رابطه اش با رونالدو گفت كه او زياد انتقادپذير نيست.
وي اظهار داشت: من فقط يك مشكل با او داشتم. خيلي ساده، خيلي اساسي، وقتي يك مربي از ديدگاه تاكتيكي از بازيكني انتقاد مي كند به دنبال پيشرفت اوست. ولي رونالدو زياد اين انتقادها را قبول نمي كرد شايد به خاطر اينكه فكر مي كند همه چيز را مي داند و مربي نمي تواند كمك بيشتري به او بكند.
اين مربي پرتغالي افزود: كريستيانو سه فصل فوق العاده را با من داشت ولي نمي دانم اين بهترين عملكرد او است يا نه چون قبل از آن دوران فوق العاده اي را هم در منچستريونايتد داشت. ما شرايط خيلي خوبي را از نظر تاكتيكي براي او فراهم كرديم تا بتواند تمام استعداد خود را به نمايش بگذارد و آنها را به ركوردهاي جديد و گل تبديل كند.
رئال مادريد در فصل گذشته نتوانست در هيچ مسابقه اي به قهرماني برسد. همين امر و از سوي ديگر دو دستگي در رختكن اين تيم موجب شد شايعاتي در مورد احتمال جدايي رونالدو منتشر شود.
با وجود اين فلورنتينو پرز رييس باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه او در پايتخت اسپانيا خواهد ماند.
وي در گفت و گو با روزنامه ال موندو گفت: نمي توان روي رونالدو قيمت گذاشت. ما مي خواهيم با هم به دهمين عنوان قهرماني در اروپا برسيم و او در آن فينال گل بزند
90/منبع.
در حاشیه صحبت های اخیر اینیستا و ژاوی در مورد مورینیو و رئال در این دوره سه ساله و "ضربه زدن به فوتبال اسپانیا" بعد از جواب مورینیو، این بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اظهار نظر کرده.
پرز: "من درک می کنم که ژاوی و اینیستا از دست مورینیو خسته شدند، آنها حتی یک بازی از پنج رویارویی اخیر مقابل ما را پیروز نشدند."
"انتقاد کردن از رقیب خود در زمانی که نمی توانید در مقابل آنها پیروز باشید استراتژی خوبی نیست."
"بارسلونا قبل از حضور مورینیو در بازی های خود مقابل مادرید پیروز بودند اما بعد از آن مورینیو به باشگاه آمد (و شرایط عوض شد). بنابراین صحبت های ژوزه را تایید می کنم."
...
علیرضای عزیز البته از زمان پستت چند روزی می گذره ولی برای یه بحث دوستانه هیچ وقت دیر نیست:n11:نقل قول:
رابطه هواداری رئال با مورینیو که رابطه خیلی پیچیده ای هست، طیف بزرگی که در عین تناقض از نفرت زیاد تا علاقه رو شامل میشه!
نظر شخصی من بیشتر یه حالت "احترام و تشکر" هست به این خاطر که به عنوان یه هوادار احساس می کنم واقعا تلاشش رو کرد و نسبتا هم موفق بود.
اون علاقه افراطی که شاید بعضی ها داشته باشند رو هیچ وقت نداشتم به دلائل مختلف؛ مثلا من شخصیتی مثل هاینکس یا هیتسفیلد رو واقعا از صمیم قلب دوست دارم
ولی در مورد مورینیو بیشتر به این شکله که به خاطر اخلاق حرفه ای، وقت گذاشتن، نظم و خصوصیات مثبت زیاد دیگه ای که داشت احترام می گذارم و مسلما از جدا شدنش
خوشحال نمیشم.
اما در مورد صحبتت یعنی "حذف معنوی از کارنامه" موافق نیستم و این صحبت رو بیشتر پیچ و تاب دادن کلمه ها می دونم جوری که از معنی واقعی صحبت ها دور میشیم.
لفظی که مورینیو به کار برده "My Greatest Passions" بود که خیلی ترکیب قوی هست برای ابراز احساسات، یعنی مورینیو گفته بود در طول دوران مربیگریم دو تا باشگاه بودن
که احساسات خیلی زیادی نسبت به اونها دارم، چلسی و اینتر.
وقتی واقع بینانه به قضایا نگاه کنیم این علاقه و پیوند عاطفی زیاد چجوری شکل می گیره؟ با ارتباطی که از کارکنان اون تیم، جو حاکم بر اون تیم، مردم، رسانه ها و ... گرفته
میشه و خب خیلی راحت میشه گفت جو اسپانیا(از مادریدی ها گرفته تا بقیه) به نفع مورینیو نبود، اختلاف نظرها زیاد بود، جوسازی ها زیاد بود، خیلی ها(که شامل افراد درون
باشگاه هم میشه) درست یا نادرست می خواستند مورینیو دیگه در تیم ادامه نده و خب وقتی شخصی توی همچین جوی قرار داشته بشه نمی تونه از "علاقه افراطی"
(که یک ارتباط دو طرفه هست) صحبت کنه ولی اینکه این رو بیایم و به "حذف معنوی" تعبیر کنیم فکر نمی کنم ارتباطی با اصل صحبت داشته باشه. مثلا مورینیو توی مصاحبه
دیروزش درباره دوران حضورش در باشگاه گفت: It was a fantastic time for me + I can say with pride that I managed a big club like Madrid( حذف معنوی؟ :n06:)
یه دلیل دیگه هم می تونه مقیاس باشگاه ها باشه که روی سطح روابط(درجه نزدیکی) و از طرف مقابل تعداد بدخواه ها تاثیر بگذاره، چلسی باشگاهی بود که قبل از حضور
مورینیو فقط یکبار در 50 سال قبل از اون قهرمان لیگ برتر شده بود و با حضور مورینیو دو قهرمانی متوالی به دست آورد، یعنی یک دستاورد فوق العاده برای باشگاه چلسی
چیزی که هوادارانش در اون زمان شاید حتی خوابش رو هم نمی دیدند و مسلما به همون نسبت شدت علاقه به مورینیو از طرف فوتبالی های سابق چلسی و مردم لندن
چند برابر شد، یا توی اینتر همین قضیه با شدت کمتری به وجود اومد، اینتری که نزدیک به 45 سال رنگ قهرمانی اروپا رو ندیده بود، یکدفعه برنده ی سه گانه شد...
این می تونه متناظر باشه با اینکه مثلا شما توی شرکتی کار می کنید با افرادی که باهاشون ارتباط خوبی دارید و از همه چیز راضی هستید ولی یک دفعه به یک شرکت خیلی
بزرگتر مشغول به کار بشید، جایی که در عین شهرت بیشتر تقاضا به مراتب بالاتره، سطح انتقادات، حواشی، مشکلات، دشمنی ها و ... بسیار بیشتره، در حالی که علاقه به
شکل دو طرفه توی اون محیط کوچکتر به مراتب بیشتر بود و روابط نزدیک تر. (البته این یک قیاسه برای نشون دادن شرایط و لزوما از همه نظر درست نیست.)
سوالی که برای من به شخصه پیش اومد این بود که چرا از پورتو که بدون شک از نظر کسب موفقیت، موفق ترین دوران مورینیو بوده و البته تیمی از کشور خودش(پرتغال)، اسم نبرده؟
مودريچ: به ترک رئال حتي فکر هم نکردم
هافبک رئال مادريد اعلام کرد که به ترک اين تيم فکر هم نميکند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: ورزش 3
لوکا مودريچ با وجود شايعاتي که در خصوص پيوستن او به چلسي وجود دارد، آينده خود را در رئال مادريد ميبيند.
به گزارش فارس، وي در گفتوگو با سان تأييد کرد که از رفتن مورينيو ناراحت شده است و افزود: به امکان خروجم از مادريد در تابستان حتي فکر هم نميکنم اما برخي باشگاهها پيشنهاداتي را مطرح کردهاند.
هافبک رئال مادريد ادامه داد: هر بچهاي که فوتبال بازي ميکند روياي حضور در رئال مادريد را دارد. براي من هم همينطور است.
وي خاطرنشان کرد: مطمئنا وقتي مورينيو رفت، ناراحت شدم. او کسي بود که روي آمدن من به مادريد پافشاري کرد. او سرمربي فوقالعادهاي است و افتخار ميکنم که با او کار کردهام. مورينيو واقعا مرا تحت تأثير قرار داد. بازي در تيم او و صحبت کردن در باره فوتبال با مورينيو واقعا مايه خوشحالي است. برايش در چلسي آرزوي موفقيت ميکنم.
************************************************** ***********************************[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( 1 بر 0 برد و گل رو رونالدو زد)
[حذف شد]
نگفته بودم، باید بگویم که گزینه دیگری را هم مدنظر داریم
سایت گل- فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید در گفتگو با برنامه «فوتبولروس» مارکا تی وی، به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخته
دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های پرس را به گزارش روزنامه مارکا مطالعه کنید
*زیدان:من اطمینان خاطر می دهم که زیدان همه چیز را می داند. او بازیکنان خوب تمام تیم ها در ایتالیا و فرانسه را می شناسد. چیزی که او دوست دارد این است که سرمربی باشد و می تواند سرمربی تیم جوانان باشدو یا اینکه در پست مدیر ورزشی و یا دستیار سرمربی تیم اصلی مشغول به کار شود؛ حالا خواهیم دید
*مورینیو و بارسا: من چابی و اینیستا وناراحتی شان از مورینیو را درک می کنم. در 5 بازی اخیر آنها نتوانستند در هیچ بازی ای به پیروزی برسند.این استراتژی خوبی نیست که تیمی که به پیروزی نمی رسد، علیه تیم دیگر انتقاد کند.(او درحالی این صحبت ها را مطرح کرد که چابی و اینیستا اخیرا علیه مورینیو صحبت هایی را برزبان آورده بودند) . آن دوره که بارسلونادرتمام بازیها مقابل رئال به پیروزی می رسید، با آمدن مورینیو پایان یافت.او در صحبت هایی که برزبان آورده، حق داشته
*سرمربی آتی رئال: باید ببینیم که سران پاری سن ژرمن درمورد آنچلوتی چه تصمیمی خواهند گرفت. در مورد برنامه بی باشگاه ، اگر تا قبل از این نگفته بودم، باید بگویم که گزینه دیگری را هم مدنظر داریم
*گرث بیل: مادریدی ها همیشه بهترین ها را می خواهند.تاتنهام تیم دوست ماست ولی قبل از هرچیزی باید ببینیم که چه کسی سرمربی تیم ما خواهد بودو بعد از آن درموردتیم جدیدمان تصمیم گیری کنیم
*تمدید قرارداد رونالدو: کریستیانو می تواند در رئال مادرید بازنشسته شود؛ این حالت طبیعی پیش روست
*ایکر کاسیاس: رسانه هایی هستند که برای کمک کردن، آسیب می رسانند و برخی از این رسانه ها به ایکر آسیب وارد کرده اند* فقط میخواستن صدای رئیس رو در بیارن!
دوستان یه سوال فنی
به طور یادتون هست یه مهاجم نوک به اسم موراتا داریم (( یه چند بازی فکر کنم بازی کرده ))
کسی خبر داره اوضاعش چه شکلیه ؟؟ تیم ب بازی میکنه ؟؟
آخه یه بار بازیش رو دیدم خوب به نظر می اومد
موراتا با تیم زیر ۲۱ ساله های اسپانیا در حال بازی در مسابقات قهرمانی اروپاست.نقل قول:
اصلاح کنم، موراتا تقریبا ۴۴ دقیقه برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله اسپانیا در این دوره از مسابقات بازی کرده، که ۲ گل در دو بازی (مقابل آلمان و روسیه) به ثمر رسونده. که در نهایت هم هر دو بازی رو با تک گل اون برنده شدن.
بازیکن بدی نیستنقل قول:
ولی هم کم تجربه هست و هم یکم کنده
رئال تیم سرعتیه باید بازیکناش هم سرعت داشته باشه
یه چندسالی دیگه روش کار کنن خوب میشه
راموس: کاسیاس یک الگو برای اسپانیا و رئال است
کاسیاس که در ماه ژانویه دچار مصدومیت شد، بقیه فصل را به دلیل عملکرد خوب دیه گو لوپس، دروازه جدید رئال، نیمکت نشین بود.
سایت گل- سرخیو راموس، مدافع رئال و تیم ملی اسپانیا، اعلام کرد که کاسیاس یک نماد برای باشگاه رئال و همچنین تیم ملی این کشور است.
کاسیاس که در ماه ژانویه دچار مصدومیت شد، بقیه فصل را به دلیل عملکرد خوب دیه گو لوپس، دروازه جدید رئال، نیمکت نشین بود.
با این وجود، او همچنین دروازه بان اول اسپانیا در رقابت های جام کنفدراسیون هاست و راموس معتقد است که او از بازگشت به میادین لذت خواهد برد.
او در گفتگو با نشریه آ.اس گفت:" ایکر یک نماد برای اسپانیا و رئال است؛ دل همه ما برای حضور او در زمین تنگ شده بود.
من می بینم که او با اشتیاق تمرین می کند تا به میادین برگردد. برای من و او، بازی کردن برای اسپانیا همیشه غرور آمیز است و مطمئنا برای ایکر، بازی کردن برای تیم ملی، بعد از چند ماه دوری از میادین، بسیار لذت بخش خواهد بود."
راموس همچنین تاکید کرد که اسپانیا مصمم هستند تا در جام کنفدراسیون ها به قهرمانی برسند؛ هرچند معتقد است با توجه به حضور رقبای قدرتمند، رسیدن به این هدف آسان نخواهد بود.
" اکنون هدف ما این است که بهترین عملکرد را در جام کنفدراسیون ها داشته باشیم. اگر بتوانیم از گروه مان صعود کنیم، باید در مرحله بعد با حریفانی مثل برزیل، ایتالیا یا مکزیک روبرو شویم که بازی کردن با آنها بسیار دشوار است."
اسپانیا در گروه دوم رقابت ها با این تیم های اروگوئه، تاهتی و نیجریه همگروه است.
منبع : گل
شبکه کاتالان TV3 فاش کرد که که باشگاه بارسلونا قصد داشت با پرداخت ۳۰ میلیون یورو، مبلغ فسخ قرارداد رافائل واران، وی را به بارسلونا ببرد. اما در تماس با موکل این بازیکن متوجه شدند که بازیکن فرانسوی هیچ علاقه ای به ترک باشگاه ندارد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوئیزسوارز همچنان در تلاش برای جذب نظر رئال است. وی در مصاحبه ای با RR Gol گفت: "هر بازیکنی دوست داره که تو یه تیم بزرگ بازی کنه و رئال مادرید هم تیم بزرگی هست. هر بازیکنی دوست داره که به سطح بالایی برسه و سطح رئال مادرید هم بسیار بالاست، اما تمام صحبت هایی که شده شایعه هست. هیچ چیزی قطعی نشده. من خودم هم نمیدونم که سفید میپوشم یا نه. تنها چیزی که میدونم اینه که با لیورپول قرارداد دارم. "
"رئال مادرید تیم بزرگی هست و هربازیکنی رویای اونو در سر داره. مادرید یعنی رئال مادرید و سطح این تیم در حدی هست که به عنوان یه بازیکن میتونین بهش برسین و همیشه اغوا کننده هست. "
این بازیکن اروگوئه بزودی با تیم ملی اسپانیا بازی خواهد کرد.
پاري سن ژرمن جانشين آنچلوتي را پيدا کرد
باشگاه پاري سن ژرمن جانشين کارلو آنچلوتي که به رئال مادريد ميرود را يافت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکاي ايتاليا فاش کرده که سران پاري سن ژرمن به دنبال آندره وياس بواس، سرمربي کنوني تاتنهام هاتسپر رفتهاند.
به گزارش فارس، پس از آنکه رئال مادريد بارها اعلام کرده پس از خروج ژوزه مورينيو از اين تيم به دنبال آوردن کارلو آنچلوتي به سانتياگو برنابئو است، سران تيم فرانسوي تصميم گرفتند تا به جاي مقابله با رئال مبني بر نگه داشتن آنچلوتي در پارک دو پرنس، به دنبال مربي جديدي براي خود باشند.
خبرها نشان از آن داشته که پاري سن ژرمن به دنبال آرسن ونگر هم رفته بود ولي اين مرد فرانسوي به شکل کامل آن را رد کرده تا آب پاکي را روي دست سران عرب اين تيم ريخته باشد.
اگر وياس بواس پيشنهاد سن ژرمن را قبول کند، آنگاه آنچلوتي به راحتي ميتواند با پذيرفتن پيشنهاد رئال مادريد راهي اين تيم شود.
منبع: ورزش 3
************************************************** *****************************************
مگه قراره آنجلوتی بیاد ؟
اومدنش قطعی شده؟
+
رئال به هیچوقت نباید واران رو از دست بده
دفاع عالیه
اگه همینجوری خوب پیش بره تا 10 سال رئال تو این پست تضمینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جواب به این سوال خبرنگاران که آیا سطح کیفی لیگ برتر از سایر لیگ های اروپایی(لالیگا، بوندسلیگا...) بالاتر است یا نه:
"از نظر سطح کیفی فکر نمی کنم بهتر باشد، فکر می کنم از نظر سطح کیفی همه ما باید با هم همکاری کنیم تا سطح کار را بالاتر ببریم. اما از نظر رقابتی، سخت تر است."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با انتقال احتمالی هیگواین به یوونتوس:
"اگر باشگاه یوونتوس به دنبال پیشنهاد 30 میلیون یورویی هستند بهتر است اصلا (برای مذاکره) ظاهر نشوند چون این مقدار کافی نخواهد بود."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با سرمربی جدید:
"در این شرایط زمانی ما به مربی نیاز داریم که واقعا باشگاه رو بشناسه و کارلو آنچلوتی ما رو می شناسه."
پ.ن. انتقال کارلتو تقریبا قطعیه.
پيشنهاد 100 ميليون يورويي موناکو به رونالدو
رسانهها از پيشنهاد 100 ميليون يورويي موناکو به ستاره پرتغالي رئال مادريد خبر دادند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش 3
بر اساس گزارشهاي روزنامههاي فرانسوي و انگليسي تاکنون منچستريونايتد و پاريسنژرمن دو باشگاهي بودند که اشتياق خود را براي جذب کريستيانو رونالدو در تابستان نشان دادهاند. به هر حال اکنون تيم ديگري وارد اين عرصه شده است؛ موناکو که ديميتري ريبولولف روسي مالکيت آن را بر عهده دارد، يکي ديگر از طرفداران رونالدو است.
به گزارش فارس،بر اساس گزارش اينديپندنت، اين تيم که به تازگي به ليگ دسته يک فرانسه راه يافته است در نظر دارد 100 ميليون يورو براي خريد ستاره پرتغالي هزينه کند. موناکو به دليل جيب پرپول مالکش که تاکنون 129.7 ميليون يورو براي خريد رادامل فالکائو، جيمز رودريگوئز و موتينيو هزينه کرده است، ميتواند چنين مبلغي را خرج کند.
مالک موناکو با پيشنهاد دستمزد سالانه 20 ميليون يورو به رونالدو، تبديل وي به يکي از پردرآمدترين بازيکنان دنيا و تحتالشعاع قرار دادن دستمزد 15 ميليون يورو در سال رئال مادريد به علاوه امتيازات ديگر، زنگ خطري به شمار ميآيد.
هدف رئال مادريد براي رونالدو همان طور که فلورنتينو پرس اخيرا اعلام کرده، امضاي قرارداد جديد با ستاره پرتغالي است. قرارداد وي در ژوئن 2015 به پايان ميرسد.
//////////
100 نار بده آَش به همین خیال باش :n02:
اینا واقعا با چه امیدی این حرف ها رو میزنن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اون حدود 10 سال پیش که میلان با کارلتو کار میکرد من ازش خوشم نمیومد چون چندین چند بازیکن بزرگ که همه هم عالی بودن رو نابود کرد و علاوه بر اون تاکید فراوانی رو بازی با تک مهاجم داشت. الان که اوضاع رو میسنجم میبینم فقط دو سه نفر هستن که اگه بیان رئال من خوشحال تر میشم. هاینکس، لوو و هیدینک. که فکر نکنم هیچ کدومشون رو بشه آورد.
یواخیم لو دوست داشت بیاد ریال .. ولی دیگه الان انجلوتی قطعی شده ما هم هر چی داد بزنیم به گوش کسی نخواهد رسید ....نقل قول:
اردوی امسال امریکا هست ؟
آره مثل اینکه یه مسابقه 8 جانبه هم دارننقل قول:
رئال احتمالا با یوونتوس و چلسی بازی داره :n01:
من از لوو و هاینکس خیلی خوشم میومد
هیچ شناختی هم نصبت به آنجلوتی ندارم
اما هیچ دلم روشن نیست به موفقیت رئال با آنجلوتی
ایمدوارم هرکه میاد روند خوبی که تو این چندسال داشتنو حفظ کنن
دوستان
نظر کلی شما در مورد رئیس باشگاه (فلو پررز) چیه؟!
از همه نظر...
شخصیتی ...
اخلاقی ...
مدیریت ...
هوش اقتصادی ....
کاریزما ...؟
به جز اینکه آدم ولخرجیه!نظر دیگه ای که دارید!چیه؟!:n02:
با اینکه شناخت زیادی ازش ندارم؛حتی مصاحبه های تلویزیونی ایشون رو ندیدم؛تا ببینم جلوی دوربین چه شخصیتی داره و ....
ته دلم دوستش دارم...مشخصه واسه رئال از جون مایه میذاره...و عاشق رئاله....:n29::n12:
این احساس منه!:n27:
ممکنه کاملا برعکس بشه؛با خوندن یه سری مطلب و دیدن چند فیلم و .... ازش !!!:n09:
و ممکنه این احساس عمیق تر هم بشه!
چون اصلا هیچ شناختی ازش ندارم!فقط عکس هاشو دیدم
11
خیلی میخوام از زندگی خانوادگی این بشر تا همین الان رو زیر و رو کنم!!!!!:n20::n20::n25::n25::n10:
خواهشا همگی شرکت کنید در این بحث....
مردیم از بی بحثی و بحث ها کسل کننده...!!
بحث در مورد کاپیتان و سرمربی سابقمون ! که ممنوعه ظاهرا!!! :n07:
فوتبال هم که رفته تو خواب...!!
بازیکن ها هم اکثرا در تعطیلات ....
وضعیت مربی همچنان نامشخص!
و.........
یکم بحث جدید واسه تاپیک بد نیست....
:n12::n12::n12::n12:
آدم خوبیه و خیلی با شخصیت تشریف دارهنقل قول:
دوستان
نظر کلی شما در مورد رئیس باشگاه (فلو پررز) چیه؟!
از همه نظر...
شخصیتی ...
اخلاقی ...
مدیریت ...
هوش اقتصادی ....
کاریزما ...؟
تو چند صفحه قبل مصاحیش رو بخونید متوجه میشید اصلا اهل حاشیه نیست و حجومی مصاحبه نمیکنه (( نه مثل بعضی از رئیس بعضی از باشگاه ها که علیه بقیه مصاحبه میکنن و تو مصاحبه هاشون هم مقایسه بین بازیکن مقابل و بازیکن خودی انجام میدن ))
ولی پرز اصلا اینطوری نیست و همیشه از خودی دفاع میکنه تا بخواد حریف رو بکوبه
در مورد زندگی شخصی هم
همین امسال یا پارسال بود فکر کنم که زنش مرد
دیگه اطلاع دیگه ای ازش ندارم
ولی خیلی آدم جالبی هست خوشم میاد ازش
رئال مادرید در حال نقش برآب کردن رویای سیتیزن ها برای داشتن ایسکو.
طبق گزارش میرور سران منچستر سیتی که امیدوار بودند این تابستان ستاره ی جوان مالاگا یعنی ایسکو را به خدمت بگیرند اما با تحرکات اخیر رئال مادرید برای به خدمت گرفتن وی دچار مشکل شده اند و احتمال اینکه این بازیکن را از دست بدهند بسیار بالاست.
سیتیزن ها که مدت هاست به دنبال ایسکو هستند گفته میشد که با رسمی شدن قرارداد مانوئل پیگرینی با این تیم که آخر هفته اعلام خواهد شد امیدوار بودند که همکاری این دو در مالاگا را در منچستر سیتی نیز دوباره ببینند.
اما اکنون رئال مادرید به صورت خیلی جدی تحرکات را برای به خدمت گرفتن ایسکو آغاز کرد است تا حدی که ادعا شده است که رئال مادرید با نمایندگان ایسکو به توافق رسیده و حتی قرارداد نیز آماده است و فقط امضا شدن ــه آن باقی مانده است. رئال مادرید میخواهد که در اسپانیا دوباره قدرت را به دست بگیرد و ایسکو را به عنوان یکی از کلیدی ترین عناصر این نقشه ی خود میداند.
اگرچه که رابطه ی پیگرینی و ایسکو مانند رابطه ی پدر و فرزندی است اما در آستانه ی جام جهانی 2014 به نظر نمیرسد که ایسکو رئال مادرید و کشور خود را ترک کرده و دنبال یک چالش جدید در یک تیم بی ثبات مثل سیتی باشد اما سیتیزن ها امید خود را از دست نخواهند داد و تا آخرین لحظات سعی خواهند کرد که ایسکو را وسوسه کنند هرچند شیخ های سیتی تاکنون در نقل و انتقالات تابستانی بسیار سرشان شلوغ بوده و خسوس ناواس و فرناندینیو را به خدمت گرفتنه اند.
| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب |
بدبخ شدین رفت ..... شوخیدم :n08:
عقد قرارداد آنچلوتي با رئال، امروز يا فردا
بنابه نوشته يک روزنامه معتبر فرانسه سرمربي ايتاليايي پاريسنژرمن تا چند ساعت ديگر با رئال مادريد قرارداد منعقد ميکند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه لوپاريزين در تازهترين شماره خود عنوان کرده در يکي، دو روز گذشته جلسههايي جهت تعيين تکليف وضعيت کارلو آنچلوتي در باشگاه پاريسي برگزار شده است.
مطابق اين گزارش وضعيت آينده مربي دو فصل گذشته تيم فرانسوي مشخص شده و مقام سنژرمني به اين نتيجه رسيدهاند با وجود يک سال باقيمانده از قراردادش، به وي اجازه خروج به منظور عقد قرارداد با کهکشانيها را دهد.
لوپاريزين افزود اين انتقال حتي بدون 4 ميليون يورو درخواستي پاريسن ژرمن انجام خواهد شد.
ظرف امروز و فردا بايد منتظر امضاي قرارداد «کارلتو» با رئال مادريد بدون پرداخت هيچ غرامتي به پاريسي ها بود.
ورزش 3
آره دیگه چلسی انداخته بیرون ما باید برشداریم تا سیفونو بکشه رو تیممون که مثل تیمایه قبلیش بلنگن!:n09:
رونالدو 4 ساعت پیش یه چیزه عجیب و غیر منتظره تو پیج رسمی فیسبوکش گفته!!! :
"تمام اخبار پیرامون تمدید من با رئال مادرید غلط هستند."
نقل قول:
رونالدو بره نصف گلزنی های رئال کم میشه !!!!
یه خوبی انجلوتی داره که بازیکن سالاری توی تیمش نیست و خیلی خوب سوپر استارا رو سر جاشون می شونه ...
رونالدو هم گفته همه ی اخبار در مورد تمدید قراردادم غلطه ... این اون معنی رو نمی ده که می رم. ... بارسایی ها زیاد خوشحال نشین فعلا .... ۲ سال قرارداد داره ... و فک می کنم اوجش هم تا ۲ سال دیگه باشه و کم کم افت می کنه بعدش ... پرس هم فک نمی کنم بفروشش ...
هنوز 2 سال مونده
فعلا خیلی زوده خوشحال بشین
:n09:
توافق 30 میلیونی دورتموند و رئال مادرید اما خود لواندوسکی حاضر به انتقال نشد
شایعات حاکی از آن است که سران دورتموند و رئال مادرید بر روی مبلغ 30 میلیون یورو برای انتقال روبرت لواندوسکی به مادرید به توافق رسیده اند اما بر طبق ادعای اسکای ایتالیا خودــه بازیکن حاضر به انتقال نشده است.
در اوایل هفته بود که خبر قول ــه دورتموندی ها جهت نفروختن لواندوسکی به بایرن منتشر شده بود اما این بازیکن فقط یک سال دیگر با زردپوش های دورتموندی قرارداد دارد و تابستان آینده به صورت رایگان به هر باشگاهی که دلش بخواهد میتواند منتقل بشود با این وجود در این تابستان رئال مادرید، بارسلونا، منچستر یونایتد و چلسی از مشتریان پر و پا قرص این مهاجم لهستانی بودند.
شواهد و قرائن حاکی از آن است که لواندوسکی تصمیم گرفته است که یک فصل دیگر در دورتموند بماند و بعد از اتمام قراردادش به بایرن مونیخ به صورت رایگان منتقل شود از سوی دیگر اخبار منتشر شده از لهستان نشان دهنده این هستند که به لواندوسکی توصیه شده است که هر باشگاه دیگری را رد کرده و فقط به بایرن مونیخ فکر کند چرا که نمایندگان این بازیکن معتقد هستند که این بازیکن به اندازه ی کافی در آلمان مشهور است و با منتقل شدنش به آلیانز آره نا بازاریابی فوق العاده ای را میتوان از طریق او انجام داد و دلیل اصلی درخواست پیوستن او به بایرن نیز همین است چرا که در صورت منتقل شدن لوا به لالیگا یا پریمیر لیگ آن پتانسیل ــه مارکتینگی که در بایرن خواهد داشت را در دیگر تیم ها نخواهد داشت.
|ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب|
اونطوری کار رئال خیلی سخت میشه ...نقل قول:
اونطرف بهترین فوتبالیسهای جهان تو بارسان
مسی - نیمار - ژاوی - اینیستا - بوسکتس ...
نقل قول:این گفته رونالدو در حالی که هنوز 24 ساعت از گفته های پرز که گفته بود آماده ارائه ی یه پیشنهاد جدید به رونالدو هستیم تا تو برنابئو بمونه نگذشته یکم به نظرتون عجیب و تناقض نداره توش؟! و فکر کنم مورینیو هم قراردادش مونده بود که یه دفعه فسخ شد! و رئال برای اینکه Cr7 تمدید کنه و 5 سال تو رئال بمونه باید €166 میلیون بدن و به نظرتون چنین رقمی رو بهش خواهند داد؟!نقل قول:
و از اون ور تو چند روز گذشته شنیده هایی به گوش رسیده که منچستر میخواد رونالدو رو جذب کنه پس نمیشه انکار کرد که رونالدو ممکن نیست تو این تابستون مادرید رو به قصد اولدترافورد یا جای دیگه ترک کنه!
و در ضمن اینم یه گزارش از سایت bleacherreport :
این خبر این معنی رو نمیده که کریس نمیخواد تمدید کنه. ممکنه قبل این که خود کریس بگه من تمدید کردم سایت ها شایعه پراکنی کرده باشن!نقل قول: