متاسفانه کرک دیگری وجود نداره. این همه سختی دیگه تحملش بسه. روی یک آنتی دیگه سوئیچ کنید تا ببینیم این nis درست میشه یا نه.نقل قول:
Printable View
متاسفانه کرک دیگری وجود نداره. این همه سختی دیگه تحملش بسه. روی یک آنتی دیگه سوئیچ کنید تا ببینیم این nis درست میشه یا نه.نقل قول:
سلام بچه ها اگه میشه آخرین تریال ریستری که واسه norton security with backup 2015 هست رو و کار بده رو واسم لینک دانلودشو بدید نورتون من هم آخرین ورژن هست مرسی.
کسی نبود جواب منو بده اقایونه مدیر؟
صفحه قبل همین تاپیک بخونید به جواب سوالتون میرسید.نقل قول:
سلام..
میشه لینک دانلود یه تریال ریست برا NIS 2014 بدید؟
اونی که خودم دارم دیگه کار نمیکنه ! :n27:
عزیزم من یه تریال رست پیدا کردم کار هم میده ولی واسه نورتون 2015 هست اگه میخای 2015 نصب کن تا واست پستش کنمنقل قول:
- - - Updated - - -
عزیزم من یه تریال رست پیدا کردم کار هم میده ولی واسه نورتون 2015 هست اگه میخای 2015 نصب کن تا واست پستش کنمنقل قول:
بیزحمت لینکشو بزار ..نقل قول:
ممنون
اون سایتی که سریال برای نورتون میداد چی بود آدرسش ؟
بفرمانقل قول:
کد:http://xhighintell.com/share/XHIKey.aspx
سریال رایگان دیگه نمیده ؟
نکته جالب اینه اتفاقی یه نورتون 14 روزه اینترنت سیکیوریتی نصب کردم در حالی که آویرا رایگان هم نصبه ! هیچ ایرادی نگرفت و نصب شد ورژن 2014 منتها 14 روزس و نورتون هم بلاکش نمیکنه ! فکر کنم اون قضیه کنسل شده تست کنید منتها این سایته دیگه سریال نمیده
- - - Updated - - -
نکته جالب اینه اتفاقی یه نورتون 14 روزه اینترنت سیکیوریتی نصب کردم در حالی که آویرا رایگان هم نصبه ! هیچ ایرادی نگرفت و نصب شد ورژن 2014 منتها 14 روزس و نورتون هم بلاکش نمیکنه ! فکر کنم اون قضیه کنسل شده تست کنید منتها این سایته دیگه سریال نمیده
کسی تست نکرد از نورتونی ها ؟ سریال هم تونستید بگیرید به ما هم بدین ثواب داره
کسی تست نکرد از نورتونی ها ؟ سریال هم تونستید بگیرید به ما هم بدین ثواب داره
سلامنقل قول:
عزیز من قبلا امتحان کردم این موضوعو
این چیزی که شما می گید درست هست یعنی سایمنتک به نورتون 2014 پانزده روزه گیر نمی ده و بلاک نمی کنه البته زیاد به نورتون 2014 گیر نمی ده
norton هنوز تحریم ایرانو بر نداشته و باید حتما از فندق شکن استفاده کنی
برای شروع می تونی از از norton 2015 نود روزه که لینکشو میزارم استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید یه سریال بگیرید برام فقط 4 روز زمان دارم
سریال برای Norton 2014 می خواید یا 2015؟نقل قول:
اگه برای 2014 می خواید می تونید از trial reset استفاده کنید که 180 روز بهتون میده
ولی اینو بهتون بگم که 2014 دیگه به درد نمی خوره لپتاپ خواهر من یک ماه پیش با داشتن Norton 2014 بروز شده ، ویروسی شد و 2014 نمی تونست پاکش کنه مجبور شدم 2015 براش ریختم که سریع ویروسو پاکسازی کرد
اگه تا حالا Norton 2015 روی ویندوزتون نصب نکردید بهتره 2014 رو پاک کنی و نورتون 2015 بریزی اگه راه فعال سازیشو هم خواستی برات می زارم
- - - Updated - - -
راه فعال سازیش رو میزارید بیزحمتنقل قول:
راه فعال سازیشو بفرمایید..نقل قول:
منم 2414 داشتم آپدیت شد به 2015 و از کار افتاده.. کمک کنید.
- - - Updated - - -
راه فعال سازیشو بفرمایید..نقل قول:
منم 2414 داشتم آپدیت شد به 2015 و از کار افتاده.. کمک کنید.
با درود:نقل قول:
دوست عزیز دقیقاً طبق مراحل مندرج در فیلم آموزشی موجود در لینک زیر اقدام به نصب و فعال سازی نمائید،
موفق باشید.کد:http://www.aparat.com/v/q0kQH/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85_%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D9%88_%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C_%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3_%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86_2015
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریال norton 2015 میده؟
دوستان Norton internet security 2014 با ویندوز 10 مشکل داره؟؟ هر کاری می کنم بعد از نصب ارور می ده.فکر کنم مشکل compatibility داره که هیچ جورم درست نمی شه.از صب کلافم کرده.کسی می دونه قضیه چیه؟ اخه 2015 فعال ساز درست و حسابی نداره که
دوستان Norton internet security 2014 با ویندوز 10 مشکل داره؟؟ هر کاری می کنم بعد از نصب ارور می ده.فکر کنم مشکل compatibility داره که هیچ جورم درست نمی شه.از صب کلافم کرده.کسی می دونه قضیه چیه؟ اخه 2015 فعال ساز درست و حسابی نداره که
نورتتون اینترنت سکوریتی برای ویندوز 10 میخوام
میخواستم بدونم مثل قبل اپدیت میشه و این که الا ن وقتی نصب کنی تا چندروز جواب میده و میشه تریال استفاده کرد
ila@
این NS2015 ای که دوستمون چند تا پست بالاتر لینک گذاشته رو نصب کردم تا 90 روز نریال داره.تا بعدشم خدا بزرگه!
من که فعلا symantec endpoint نصب کردم ازش راضی هستم فعلا
الان تو سایت خودش اگه بخوام دانلود کنم رایگان نسخه اینترنت سکوریتی 2015 رو نداره
فقط یه Norton Security Premium داره با یه Norton Security Deluxe
این دو تا چه فرقی داره؟
کدوم بهتره کلا
- - - Updated - - -
الان تو سایت خودش اگه بخوام دانلود کنم رایگان نسخه اینترنت سکوریتی 2015 رو نداره
فقط یه Norton Security Premium داره با یه Norton Security Deluxe
این دو تا چه فرقی داره؟
کدوم بهتره کلا
شما همونی که من لینکشو گذاشتم بگیرید بهتره، 90 روز هم اعتبار داره و به روش این دوستمون فعالش کننقل قول:
با تشکر ،نقل قول:
من میخوام باسریالش Norton Security 2015 رو اکتیو کنم کدوم روباید بگیرم اونیروکه نوشته نورتون اینترنت سکوریتی یا اونی رو که نوشته
نورتون360 ، چون تو محصولات 2015 دیگه چیزی به نام nis نداریم .
ممنونم.
درود :نقل قول:
محصولات جدید رو نمیتونید با این سریالها اکتیو کنید...از زمانی که محصولاتش یکی شدن یعنی شدن نورتون سکوریتی و نورتون سکوریتی با بکاپ کلاً سریالهای قبلی روی اینها کار نمیکنن....
شما باید اینترنت سکوریتی 2014 و 360 و آنتی ویروس یعنی ورژنهای 20 و قبلی رو اکتیو کنید
کلید محصولات جدید رو از کجا میتونم تهیه کنمنقل قول:
فقط خرید ،
مرسی
- - - Updated - - -
کلید محصولات جدید رو از کجا میتونم تهیه کنمنقل قول:
فقط خرید ،
مرسی
نمیدونم علی جان فقط میدونم با ای پی ایران مشکل داره و به محض کانکت شدن با آی پی ایران لایسنستون از کار میفته فرقی هم نمیکنه با نورتون قدیمی باشید یا جدید...(البته تا آخرین باری که خودم تست کردم)
با تشکر از دوستان ،
فعلا که 5-6 روزه من نصب کردهام مشکلی نداشتم
90 روزه اکتیو شد و داره کار میکنه البته در قسمت
------ سرور یه عدد الکی زدم که در حالت معمول
نمیتونه به اینترنت جهت اپدیت وصل بشه هر موقعه
که بخوام آپدیتش میکنم بعد دوباره Ip,port الکی وارد
میکنم چند تا قابلیتش کار نمیکنه البته هر وقت بهشون
نیاز داشته باشم با قند شیرینش میکنم و استفاده
میکنم.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
کلا این دو تا سایتو پیدا کردم
آیا هنوز هم جایی هست که بشه شماره سریال های نورتون اینترنت سکوریتی 2015 رو با استفاده از قند شکن گرفت به صورت چند روزه استفاده کرد؟
مجانی نیست کهنقل قول:
باید بخری ظاهرا
چطوریه طریقه استفاده ازش؟
- - - Updated - - -
مجانی نیست کهنقل قول:
باید بخری ظاهرا
چطوریه طریقه استفاده ازش؟
Norton Security with Backup 2015 22.5.4.24 + Trial Reset[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (30 روزه) - پسوند 111 را به zip تغییر دهید.
نورتون هنوز با ای پی ایران مشکل داره؟نقل قول:
خریدنی نیست دوست عزیز.اول یه اکانت بساز و عضو سایت شو.بعد وارد اکانتت که شدی با کلیک روی قسمت بالا و گرفتن پاداش چهارتا سایت نشون میده که برای کوتاه کردن لینک و کسب درامد هستن.باید هربار یکی دوسه بار وارد این سایتها بشی تا به امتیازت اضافه بشه و وقتی امتیاز لازم برای خرید هر محصول رو گرفتی میتونی روی اون کلیک کنی و سریال بگیری البته خیلی زمانبر و اذیت کننده ست اگه حوصلشو نداشته باشین..
سلام ببخشید نورتون هنوز هم ایران رو مورد عنایت قرار میده یا خیر؟