سلام دوستان
در بخش carear mod (بخش manager) در قسمت setting یک گزینه هست به اسم Edit Player اما غیرفعاله آیا راهی هست که بشه فعالش کرد؟؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
در بخش carear mod (بخش manager) در قسمت setting یک گزینه هست به اسم Edit Player اما غیرفعاله آیا راهی هست که بشه فعالش کرد؟؟؟؟؟
اونایی که بازی رو توی ویندوز 8 اجرا کردن ایا قلق خاصی داشته یا خیر؟؟
win 8 enterprise اجرا میکنم با اینکه گرافیکم رو هم اپدیت کردم بازم از بازی میپره بیرون(با همین درایو گرافیک تو ویندوز7 مشکلی نداشتم)
این گزینه باید از قسمت EAS FC آنلاک کنی که مربوط میشه به بخش آنلاین !!!! یعنی باید آنلاین باشی و بر اساس لول آنلاک کنی !نقل قول:
موفق باشید.
دوستان من دارم دیوانه میشم...صد بار کریر رو رفتم تا اواخر فصل میشه مسی میگه میخواد از تیم بره ...روحیه و فرمش هم عالیه و بهترین گلزنه...آپدیت 1.6 رو هم ریختم...
خواهشا کمک کنین...کل نت رو گشتم یکی چنین مشکلی نداشت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکنهایی که در سطح بالایی قرار دارند اگر در تیمی که هستند ، اون تیم نتیجه های خوبی نگیره و در تورنومنتهایی که شرکت میکنه رتبه خوبی کسب نکنه از تیم جدا میشن.نقل قول:
قردادشو با یک دست مزد بالا تمدید کن اگه قبول کنه می مونه.نقل قول:
بعضی وقتها هم هیئت مدیره اجازه رفتن و موندنشو به خودت واگذار می کنه که در این صورت هم می تونی نگهش داری.
اگرم نشد با یک خداحافظی خوشحالش کن:n02:
بعضی وقتها هم خوشی می زنه زیر دلشون ،بعضیاشونم مثل اینکه ک..رم دارن.نقل قول:
بهترین و جدیدترین ورژن کدومه میخوام بزارم واسه دانلود ؟
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
اقا چرا وقتی بااینکه من همش فیفا رو لایو میرم و سیزن میرم نقل وانتقالات ژانویه انجام نمیشه..؟بازیکنا همون بازیکن های 3 ماه پیش هستن تو تیماشون...
سلام دوستان هر کی تو بخش التیمات تیم کوین نیاز داره پیام خصوصی بده به من مرسی:n06:
چطور میشه پنالتی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ب همگی . چطوری میشه پنالتی گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید حریف رو وادار به خطا کنی :n02: (غیب گفتم:n02:)
من سعی میکنم داخل محوطه تکنیک بزنم یا حرکات انفجاری
سلام دوست عزیز. فکر کنم منظورتون اینه که چطوری با دروازبان شیرجه بزنید واسه پنالتی ؟؟؟ باید با شوک سمت راستی حرکت کنید. فقط شوک سمت راست !!!!نقل قول:
موفق باشید.
اگه می خواید خط بگیرید باید به سمت گوشه های محوطه حرکت کنید و خودتونو به مدافع حریف بچسبوند تا نتونه توپو بگیره و مجبور بشه حل بده من فقط اینجوری پنالت میگیرم البته که همیشه جواب نمیده
سلام دوستان به نظر شما این یه باگ نیست ؟
ترکیب تیم شما فول هست و نمیتونید بازیکن بیشتری رو جذب کنید کلا منو خرید بازیکن غیر فعال میشه ، حالا اگه شما بخواهید از روش مقداری از مبلغ به اضافه یه بازیکن از تیم خودتون استفاده کنید باز هم نمیتونید!
اینجوری تیم شما تعداد نفراتش که زیاد تر از حد مجاز نمیشه!
قرار دادشو تمدید کن دیگه این هوسا بسرش نمیزنه:n02:
اگرم زد برو الکی در خواست جابجاییش با رونالدو رو بکن تا فصل نقل انتقالات تموم بشه بره سره کار
من این روشو برا رونالدو انجام دادم کارساز بود
من همون موقع که اومد رو 8 نصب کردم مشکل بیرون پریدن از بازی داشت که با آپدیت درایور کارت گرافیک مشکل حل نشدنقل قول:
ولی از وقتی که از کرک سایت دانلودفایردات آی آر استفاده کردم (حجم حدود 29 مگابایت) مشکلم رفع شد
دوستان سلام من گزارشگر آلمانی برای فیفا 13 میخواستم کسی میتونه بگه از کجا دانلود کنم و اینکه چجوری میشه اونو وارد بازی کرد منظورم گزارشگر هست باید در جایی کپی کنم
بازیکن ها چقدر زود تو کریر بازنشست میشن.
چلسی رو برداشتم بنایون تو 32 سالگی گفته میخواد خداحافظی کنه یا تو منچستر فردیناند فصل دوم کریر خداحافظی میکنن،الان که دیگه بازیکن های مشهور تا 38-40 هم بازی میکنن.
خیلی رو اعصابه این قسمته کریر.
دوستان سلام .ایا بازی رو میشه با ریختن پچ بروز کرد.
سلام . آقا الان آنلکا اومده یوونتوس ولی تو بازی نیس اصن ... آپدیتی جیزی نیومده ؟! دلپیرو هم همین طوریه ... :n03:
بابا پس جواب سواله من چی شد گزارشگر آلمانی از کجا دانلود کنم:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d l g r atuit .com/fifa-13-patch/fifa-13-commentaries/fifa-13-language-commentary-files.htmlنقل قول:
======================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . k e t ubanjiwa .com/2012/10/fifa-13-language-commentary-files-14.html
فاصله ها رو حذف کن
موفق بای
دوستان فیفا باز سلام
خیلی وقته من فیفا pc نمیزنم ولی همچنان علاقه به پچ های این بازی دارم
این سایت روبرین پچهای جالبی داره مثلا پچ گیم پلی یا گرافیک یا فیس و چمن
راستی واسه دانلود کردن یوزر نیم میخواد بزنیدکد:http://www.fifakorea.net/pds2/list2.html?lang=en&ca=800000&page=1
underali
111111
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم، میخواستم ببینم کسی میتونه حلش کنه؟من بعد از 6 فصل بازی وقتی میرم توی ترانسفر خرید بازیکن تا میاد قراردادش نهایی بشه بازی میپره بیرون، همینجوری تحمل کردم، ولی بعد از 8 فصل همون مشکل رو دارم و همچنین وقتی میرم توی ترانسفر و میخوام بازیکن های خودم رو برای فروش یا قرض بزارم هم میپره بیرون! خواهشاً راهنمایی کنید.
چه جوری پچ ها رو نصب کنم؟نقل قول:
از کجا دانلود کردی؟نقل قول:
عزیز همه پست ها تون رو میتونستی تو یه پست بنویسی اینجوری شلوغ نمیشهنقل قول:
==================================
والا من نسخه پی سی اصلا ندارم و با کنسول بازی میکنم
ولی اصولا قبلا با پی سی پچ میگرفتم و نصب میکردم اکثرا فایل اجرای بودند یا همراهشون یا فایل راهنما بود که اکثرا همونجا که دایرکتوری بازی بود باید میریختی همین
از دوست عزیز که واسشون گذاشتم بپرس شاید راهنمایتون بکنه
تو اون سایت فیفا کره که دوستمون گذاشته برید خیلی سایت کاملی هست من فیفا 10 و 11 رو پچ هاشو برای دوستام از اونجا دان میکردم خیلی کامله
دو شب قبل خیلی کند بود سرور فیفا...الان ابدیت اومده؟
دوست عزیز من اون دو تا آدرسی که دادی رفتم اما اونجا نمیشه دانلود کرد اگه خودت بری میبینی
وقتی دانلود میزنی یه صفحه سفید هات فایل میاد که نوشته خالیه 0کیلو بایت
اگه از دوستان امکانش هست تو همین انجمن آ÷لود کنن ممنون میشم من فقط زبان آلمانی رو میخوام
بازم ممنون
وای من این دو هفته نتم داغونه ولی قراره تا یکی دو روز اینده حل بشه امیدوارم اینطوری باشه که خیلی عالیهنقل قول:
شرمنده اشتباه از من بود که تست نکردمنقل قول:
دوست عزیز من اون دو تا آدرسی که دادی رفتم اما اونجا نمیشه دانلود کرد اگه خودت بری میبینی
وقتی دانلود میزنی یه صفحه سفید هات فایل میاد که نوشته خالیه 0کیلو بایت
اگه از دوستان امکانش هست تو همین انجمن آ÷لود کنن ممنون میشم من فقط زبان آلمانی رو میخوام
بازم ممنون
بفرمایید این تست شده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان زدم چک کنه برای اپدیت!!! خبری نیست فعلا!!!!نقل قول:
سلام
اقایون محترم
آپدیتی برا نقل وانتقالات نیومده ؟
عجيبه كه ابديت نيوده
چرا موقع custom fame تو انلاين همش connection lost ميشه؟
دوستان تو کریر شمام به مشکل داور ها برخورد کردید هر چی خطاست به ضررما میگیره:n04::n04: بازیکن من پا به توپ هست بازیکن حریف بهش برخورد میکنه خطا میگره ادم از اونجاش داغون میشه که خطا رو هم به نفع اونا میگیره فکر کنم سی پی یو داورها رو خریده به نظرم بزگترین مشکل فیفا همین داورها هستش:n13::n13:
راستی پچی نیست بزنیم این داورها کمی عدالت رو رعایت کنن:n24::n24::n24:
با تشکر
با سلام
اقایون کسی Face جدید Benzema رو نداره ؟
هر جا گشتم نبود . اگر هم بود کچلش بود !
باید تو این چند روز اینده بیاد دیگه
ببخشید درقسمت تنظیمات فیفا13 cpu وجود دارد و به چه دردی می خورد