شاید مشکل از نود نباشه. با مرورگری دیگه امتحان کنید و مطمئن بشید تاریخ و زمان سیستم درستهنقل قول:
اگه نشد میتونید موقتی نود رو غیر فعال کنید
Printable View
شاید مشکل از نود نباشه. با مرورگری دیگه امتحان کنید و مطمئن بشید تاریخ و زمان سیستم درستهنقل قول:
اگه نشد میتونید موقتی نود رو غیر فعال کنید
امتحان کردن درست نشد , یه آلارم از nod امد که سایت شاید مشکل داشته باشه منم اشتباهی تیکش رو زدمنقل قول:
از اون لحظه سایت از کار افتاد
با سیستم دیگه ,یا گوشی میتونم اون سایت رو باز کنم ولی تو این سیستم کلا بسته شده
با سلامنقل قول:
به تنظیمات ناد32 رفته و با کلیک بر روی گزینه Default تنظیمات رو به حالت پیشفرض برگردانید.
با تشکر
با سلام.
من قبلا اسمارت ورژن 5 داشتم و هر ماه آنرا با دادن یوزر نیم برای حدود یک ماه راه اندازی میکردم و هر ماه بهمین روش دیتابیسش را آپدیت میکردم تا اینکه نود پیام داد که بیش از این ورژن 5 را ساپورت نمیکنه.
منهم ناچارشدم یک ورژنی که فکر میکردم 8 باشه نصب کنم ولی بعد نصب دیدم ورژنش را نوشته 10.1 .
حالا پرسشم از دوستان اینه که آیا میتونم این راهم مثل ورژن 5 هرماه با دادن یوزر جدید بحالت تریال(آزمایشی) فعال کرده و دیتابیسش را آپدیت کنم یا ترفند دیگری باید بکار بست؟:n21:
سلام . بله میشهنقل قول:
EsetFreeBot@ ربات تلگرامی هستش که به صورت رایگان لایسنس E s e t رو میده
میشه بگید چطوری کار میکنه؟نقل قول:
تا اون تاریخی که این پستو زدم خیلی راحت لایسنس رو بعد انتخاب که کدوم دیوایس باشه رو میداد ولی گویا فعلا از کار افتاده ولی تو نت زیاده لایسنسش که آدرس چنتاش رو براتون میفرستمنقل قول:
با سلام
ممنون میشم برای من هم بفرستید Dr Nima
عزیز
مرسی ،
سلام
دوستان گزینه pause firewall در کلیک راست تسکبار nod32 ورژن 11 برای من حذف شده و حتی داخل تنظیمات پیشرفته و غیره هم نیست و نمیدونم تنظیمات دستکاری شده یا تو اپدیتهای جدید برداشته شده و الان چیکار باید کرد اون گزینه بیاد.
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویراش مشکل رو پیدا کردم مال نصب اکسپرس v.p.n بود(خدا نگذره از باعث و بانی این مشکلات)
سلام // دوست عزیز شما انتی ویروس دارید که فایروال نداره .. باید اسمارت سکیوریتی نصب میکردید که فایروال هم داشته باشه
دوستان علت این ارور چیه؟
eset main gui has stopped working
ویندوز قبلی رو پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره ارور داد ! رفتم ویندوز سون 2018 خریدم و نصب کردم اما بازم ارور داد !
کارت گرافیکمو آپدیت کردم
از خود سایت eset اقدام به دانلود و نصب آنتی ویروس کردم
نمیدوم واقعا علتش چیه لطفا راهنمایی کنید
دوستان علت این ارور چیه؟
eset main gui has stopped working
ویندوز قبلی رو پاک کردم دوباره نصب کردم دوباره ارور داد ! رفتم ویندوز سون 2018 خریدم و نصب کردم اما بازم ارور داد !
کارت گرافیکمو آپدیت کردم
از خود سایت eset اقدام به دانلود و نصب آنتی ویروس کردم
دوستان من از نود32(ESET Internet Security )استفاده میکنم اما 2هفته ای میشه که هر کاری میکنم نود32 ارور eset main gui has stopped working میدهویندوز سون نصب کردم( آپدیت 2018 )چند بار
کارت گرافیک آپدیت کردم نمی دونم مشکل از کجاست
دوستان لطفا راهنماییم کنید
لطفا برای منهم بفرستید.نقل قول:
فرستاده شد ...........نقل قول:
سلام
قبلا با سایت هایی که یوزر ارائه رایگان داشتند به راحتی اپدیت میشد
الان هر چی یوزر میزنم اپدیت نمیشه
چکار کنم
خیلی وقته اپدیت نشده
smart security5
با سلام دوستان امروز کلید نود 32 رو بروز کردم از اینترنت گرفتم الان internet security که نصب کردم برگشته به انتی ویروس ظارهرا مشکل از همین کلیدهاست کسی راه حلی داره برای این مشکل؟؟
سلام
دوستان جدیدا وقتی آپدیت کنید با کلید های 30 روزه ، دیگه تبدیل میشه به آنتی ویروس و فایروال و internet security کنسل میشه . چاره چیه؟
نقل قول:با سلامنقل قول:
باید کلیدی که نیازمند هستید را درست تهیه کنید.
در برخی وبسایت ها، کلیدهای ارائه شده را اشتباهی درج میکنند و شما نیاز به اینترنت سکیوریتی دارید، بعد وارد کردن کلید به آنتی ویروس تبدیل میشود.
در انتخاب کلید دقت کنید.
ممنون از پاسخنقل قول:
همیشه همین جور استفاده میکردم اما فکر میکنم کلید رایگان رو خودش تبدیل میکنه به انتی ویروس . اینجور نیست؟ سایتی میشناسید که کلید اینترنت سکوریتی رو بده؟
خواهش میکنمنقل قول:
همین 2 هفته پیش فعالسازی کردم و مشکلی ندیدم، مگر اینکه در این چندروز شده باشه که بازم بعیده، چون کاربری دوست داره به حالت آزمایشی از نسخه اینترنت سکیوریتی استفاده کنه، اگه با این روش به آنتی ویروس تبدیل شه، به چه درد میخوره اونوقت.
در اینترنت یه جستجو بزنید سایت های زیادی رو میاره
موفق باشید
سلام
دوستان من همیشه با لایسنس کی انتی ویروسم رو اکتیو میکردم ولی الان چند روزیه که اصلا به سرور وصل نمیشه و انتی ویروس غیرفعال شده . با -پ ر و ک س ی هم امتحان کردم ولی فایده نداشت
چکار کنم ،کاملا گیج شدم
برای منم همچین اتفاقی افتاد. الان شده آنتی ویروس.نقل قول:
سلام
دوستان توی نسخه جدید نورد لایسنس ها را باید تبدیل کرد یا نیازی نیست؟
سلامنقل قول:
منم به همین مشکل گرفتار شدم.کسی راه حلی نداره؟
سلام
برای من این اتفاق افتاد که اسمارت سکیوریتی پس از دادن کلیدهای ترایال به آنتی ویروس تبدیل شد چند بار هم آنیستال کردم دوباره اینستال کردم همینطور شد. دست آخر اینترنت سکیوریتی نصب کردم مشکل حل شد.
اقا یه سوال من تو حالت سیف مد نسخه 2018 رو میزنم اسکن بشه ولی در حالت سیف مد اجرا نمیشه جریان چیه
سلام
من از وقتی eset internet security نصب کردم ، قسمت data usage و network monitor در تسک منیجر از کار افتاده.
تو خود فروم ایست هم این مشکل مطرح شده اما کسی راه حلی پیدا نکرده.
لطفا اگه کسی راه حلی داره منو راهنمایی کنه
مرسی
کسی در مورد آپدیت آفلاین و یا تغییر سرور آپدیت نسخههای 9 به بالا اطلاعاتی داره؟
شاد باشید:n12:
به تازگی با پیام زیر مواجه میشم و هر لایسنس کی رو که میدم قبول نمیکنه ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید
- -- -------------------
کسی نمیدونه علت اینکه اجازه آپدیت برداشته شده چیه ؟نقل قول:
لایسنس آنتی ویروس شما از کار افتاده.نقل قول:
برای همین اجازه آپدیت کردن به شما رو نمیده.
شاد باشید:n12:
من ورژن 12 رودارم که با آپدیتهای موقتی به آنتی ویروس تبدیل شده بود. ی اکانت 1 ساله از ی سایتی خریدم 25 تومان. بعد اون تبدیل شد به اینترنت سکیوریتی و مرتبم داره آپدیت میشه. فعلاً که راحت شدم.
لایسنس دوماهه با آی پی مجارستان (Hungary )
کدTE9WCY6A
منبع : t . m e / w b n e t
3تا مشکل بعد نصب دارم ،
اول اینکه رو ایکن کنار ساعت راست کلیک میکنم گزینه غیرفعال کردن انتی ویروس نیست ؟؟!! تا هفته پیش که ویندوز عوض نکرده بودم بودش ، الان نیست !!
دوم اینکه ، یه ارور تو برنامه هست نتونستم رفع کنم
سوم اینکه، موقع اکتیو کردن و سریال وارد کردن این ارور میاد ؟!!
چه کنم که این پیغام آپدیت نسخه جدید در صفحه ظاهر نشه و کلا یه جورایی بلاک باشه ؟!
دریافت اشتراک آنتی ویروس نود 32 با آی پی آلمان
۱۲۰روزه
کد
Code: PCWESET2019
لایسنس رو میفرسه ب ایمیل آدرستون
منبع :t . m e / w b n e t
دوستان بنده ویندوزم7هست نود32 ورزن10رونصب کردم ولی با تمام مرورگرها مشکل داره یعنی هرسایتی رو من با هر مرورگری سرچ کنم مشکل اعتماد سازی میزنی خواهشا راهنمایی کنید چیکار کنم