من جای شماها بودم کلام رو مینداختم هوا
بابا من 1 مگ مخابرات دارم ، به زور 100 کیلوبایت بر ثانیه میره ( من شبی نهایتا 800 مگ دانلود کنم ، حداکثر )
بعد شرکت شما ، طرف با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکنه
خوبه دیگه ، ناشکر نباشین
Printable View
من جای شماها بودم کلام رو مینداختم هوا
بابا من 1 مگ مخابرات دارم ، به زور 100 کیلوبایت بر ثانیه میره ( من شبی نهایتا 800 مگ دانلود کنم ، حداکثر )
بعد شرکت شما ، طرف با 256 شبی 4 گیگ دانلود میکنه
خوبه دیگه ، ناشکر نباشین
سلام بچه ها یه چند روزی حس میکردم ترافیکم رو بیشتر از اون چیزی که مصرف میکنم داره ازم کم میکنه امروز برای امتهان یه فایل 835 مگی دان کردم ولی 1050 مگ ازم کم کرد کسی هست همچین مشکلی داشته باشه چه جوری میشه پیگیریش کرد؟
پسوردت رو عوض کن , پشتیبانی همینو میگه و زیاد کارتو راه نمی اندازه , چون همشون دختر هستند و هیچی یاد ندارند:n02: برای این چیزها هم شکایت فایده نداره.نقل قول:
دوست عزیز اپلودت رو هم حساب کردی هنگام دانلود مقداری از حجمت برا اپلود کم میشهنقل قول:
سلام مهدی جاننقل قول:
عجب سرعت فضایی داری , یک لحظه فکر کردم برگشتی آسیاتک , جا خوردم . :n02:
نکنه مثل شاتل محدودت کردن . حداقل باید روزانت زیاد باشه . البته شبانه من هم چنگی به دل نمیزنه و مثل تو هست .
بابا این از حجم آپلود هم گذشته ؟ مگه آپلود 200 مگ باید باشه برای 1 گیگ !:n02: , این موضوع مشکوک میزنه .نقل قول:
معمولا هر 1 گیگ تقریبا 100 مگ اپلود داره میمونه یه 100 مگ دیگه که اگه isp نو هر گیگ 100 ندزده که دیگه isp نیست میشه چغندر:n02:نقل قول:
از نظر امنیت و پسورد وایرلس مطمئنم که مشکلی نیست در ضمن اون فایل امروز با کابل دان کردم و وایرلسو هم خاموش کرده بودم فیلتر شکن و vpn استفاده نمیکردم اپلود خیلی رفته باشه 30 مگه اما بیشتر از 200 مگه اینا با هم اختلاف دارن صدر صد دارن حجم دزدی میکنن دوستان شما هم یه تست کنید ببینید چی میشهنقل قول:
ضمنا دوستان , بهتون گفته بودم که اگر الان به پشتیبانی زنگ بزنید میگن که دقیقا چه فایلی داری دانلود می کنی :n02: حداقل تو شرکت آسیاتک خودم تست کردم .
اگر حجمی کم نشه غیر طبیعی است . اون 200 مگی که از شما کم شده به خاطر آبنومان بوده :n02: , دقیقا مثل قبض تلفن میمونه که حتی اگر مصرف هم نکنی باز آبنومانش میاد!!
سلام هادی جاننقل قول:
اره والا:n02:دیشب بدجوری اذیت کرد....
فعلا که دوشبه دانلود شبانه برام خوب بوده...
شما این چند شبه چقدر گرفتی؟
سلام دوستان . های وب 512 نامحدود بهتره یا فشفشه / دینامیت ؟ سرعت دانلودش ته تهش رو چند میچرخه ؟ تا چند گیگ دانلود کنیم محدود میشیم ؟ یه توضیح بدید . ممنون .
:n18:
جالبه , هرموقه مال تو اینطوری میشه , مال من هم همینطوری میشه . نکنه مخابرات ها تبانی کردن:n02:نقل قول:
تو نه شما , ما که رفیق صمیمی هستیم دیگه مهدی جان , من حدود حدودا :n02: 2 گیگ گرفتم . (دیگه خیلی برات رندش کردم !!)
512 نامحدود در حد 60 , مصرف منصفانه نداشت برای من , اما گرونه و صرف نداره نامحدود این شرکت . فشفشه باید شرکت رو مخابراتتون سرمایه گذاری کرده باشه و پهنای باندش تو مخابراتتون زیاد باشه تا بتونی سرعت بالا دانلود کنی.نقل قول:
به نظرم برای محدود بیشتر از 1 مگ جلو نرو . اگر زیاد دانلود داری , طرف مخابراتتون برو اگر خوبه . چون نامحدود بیشتر حال میده.
بچه از های وب به من زنگ زدن گفتم که اگر شما طرح فشفشه یک ساله بگیرین میتونید هر گیگ را به هزار تومن بخرید ولی با محدودیت زمان در مصرف گیگ خریداری شده مثلا تو یک هفته باید مصرفش کنید بعدش یک مدم وایرلس رایگانم ( به ارزش 120 تومن ) روشه وهمچنین هزینه رانژه و نصب هم نداره
حالا کلا وظعیت های وب از نظر پینگ چطوره ؟
سلامنقل قول:
دوست عزيز پينگ هاي وب نسبت به شركت هاي ديگه خيلي خوبه البته به جز مخابرات كه اونم اگر مخابرات شهرتون خوب باشه.
هادی جان بنظرم شبانه برای هر کاربر دوره ای خوب میشه..منظورم اینه که مثلا 3روز هفته خوب هست ولی 4 روز دیگش سرعت پایینتر...نقل قول:
دوست عزیز این اطلاعات کلی در مورد طرح فشفشه هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا هادی ممنون . اما یارو امروز زنگ زد گفت تو چند گیگ دانلود داری منم گفتم مثلا 70 گیگ . بعد گفت فشفشه بگیر سرعت 8 هست و فلان 47 تومن . سرعت واقعی رو چنده ؟ یعنی یه گیگ فایلو تو چند دقیقه قورت میده ؟ مخابرات خوبه ولی هم pc و هم لپ تاپم برا دانلود باید زیاد روشن باشن . نمی دونم منظورمو خوب رسوندم ؟ صرف زمان کمتر سرعت بیشتر . لااقل میانگین سرعتش رو چنده ؟ ممنون .
:n03:
خوب برای داشتن این طرح فشفشه باید قبلش چه طرحی رو فعال کنیم ؟نقل قول:
هر طرحی داشته باشید بغیر از نامحدود...نقل قول:
پس از فعال شدن سرویس داخل پنلتون بسته فشفشه قابل مشاهده میباشد.
..................
سلام
میخوام نامحدود بگیرم از این شرکت سرویسی هست که سرعت دانلود بالای 200kb بده؟
بله هست...دو مگ نامحدود با قیمت فضایی!نقل قول:
این بسته نقره ای گنجینه کلا چند گیگ حجم واسه یک سال داره داره ؟
4.5 گیگ ساعات رایگان گرفتم:n02::
اونم با سرور خارجی!
سومین شب متوالی هست که خوبه.....
امیدوارم چشم نخوره:n22:
این رو دوستان جواب بدن ممنون میشم راستی کسی تو مسهد هست که از های وب سرویس داشته باشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز سايتش مشكل داره باز نميشه هر وقت باز شد بهتون اطلاع ميدم .
شانس مایه دیگه هم ما امیدم بخریم کلا نابود شدنقل قول:
سلام
این چند وقت بدجوری اوضاع های وب داغون بوده،توی ساعات رایگان چند شب خوبه،ولی چند شب بد میشه،دیشب زیر 100 مگ دانلود کرده :n04: امروز خیلی مشکل داشت جوری
که نتونستم سرویسم را تمدید کنم و حجم باقی ماندم پرید :n03: این ماه به جای 512 سرویس 256 را گرفتم،دوستانی که این سرویس را دارند اوضاعش چه جوریه؟ساعات رایگانش
2 تا 5 دیگه؟
بای
سلام
دوستان
سرویس ها و قیمت هارو دیدم یه مقدار گیج کننده هست برای من که شرکتی نداشتم
بیشتر برای دانلود میخوام ولی نه دیگه شبی 3.4 گیگ
شاید ماهیانه 15 گیگ برای دانلود ( حدودا یه شب درمیون یه فیلم ) و وبگردی هم که نمیدونم چقدر حجم میبره
512 خواستم بگیرم اما نمیدونم توی ساعت رایگان چه سرعتی میده
گفتم اگه کم شه یه مگ بگیرم ولی یه مگ هم چون سرعتش بالاست میترسم همون دو روز اول 8 گیگ رو مصرف کنم و فقط دانلود شبانه برام بمونه :D
ساعات رایگان هم 4 به بعد هست دیگه؟
چقدرم زیاد شد :)
راهنمایی کنید ممنون
Sent from Tapatalk 2
سلامنقل قول:
دوست عزيزم 512 ساعات رايگانش از 5تا 8 هست و 1مگ ساعات رايگانش از 4تا 7 . اگه مركز مخابراتيتون خوب باشه تا 400 تا سرعت يا حتي بيشترم ميتونيد دانلود شبانه داشته باشيد .
ممنوننقل قول:
256 نامحدود چی؟
توی روز 150 تا 200 سرعت میده؟
چون ساعات شبانش خیلی بده
البته اولویت من 1 مگ بود ولی اگه سرعت نامحدود با 16 تومن هزینه بیشتر خوب باشه میشه به اونم فکر کرد ؟
راستی درباره وبگردی چطور؟ میزان حجمی که میبره بالاست؟
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين اطلاعات دقيق سرويس هاي گنجينه خدمت شما :
دوست عزيزمن نا محدود اين شركت رو چون استفاده نكردم نميتونم نظري بدم اما قيمتش نسبت به شركت هاي ديگه بالاتره شايد كيفيتشم بيشتر باشه ولي دقيق نميدونم . ولي 256 نامحدود سرعتش نهايت 40 تا هست بيشتر از اين سرعت خيلي بعيد ميدونم بده .نقل قول:
آره ميزان حجمي كه ازت كم ميشه زياده البته بيشتر براي دانلود با وبگردي نه . شما به هيچ وجه سرعت سرويس هاي محدود رو با نامحدود مقايسه نكن .
برای اطمینان :دینقل قول:
نقل قول:یکی از دوستان بنام ارش 256 داره سرعتش شبا بین 2 تا 2.5 مگ ثابت هست.نقل قول:
شبانش هم از 2 تا 5صبح هست.
بای:n02:
سلام دوستان
تفاوت سرویس512با1mچیه؟لطفا سرعت دانلود شبانه و روزانه هر کدومو بگین.واینکه من الان مخابرات دارم اگه بیام های وب چن روزه برام وصل میکنن؟
سلامنقل قول:
والا دوست عزيز من تا حالا تجربياتي كه داشتم فرقي بين سرويس 512 با 1 مگ نديدم فقط ساعات شبانه رايگانش فرق داره . هاي وب اگه مركز مخابراتيتون سريع كار انجام بده دو روزه وصل ميشه .
در تکمیل صحبت های علی جان بگم هردوشون روی 4مگ بسته میشن!نقل قول:
خوب واسه بسته نقره ای کلا میشه 48 گیگ در 12 ماه؟نقل قول:
یکی در مورد سرویس گنجینه توضیح میده؟فشفشه چیه دیگه؟