نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شایان دان استریم و آپ اسریمت رو روی چند بستن.ببینم اگه خطم میکشه بیام سرویس دو مگ محدود.
توی ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد بصورت تقریبی...
مال شایان خداوکیلی خیلی خوبه . 140 پینگ گوگل :n04:
همین حالا هم به احتمال زیاد دان استریمت بیشتر از مال منه :n02:نقل قول:
برا من 2600 و 1080 هست , البته من همه رو تست کردم آخر سر فهمیدم این از همه بهتره:n02:
ساعات رایگان میشه تقریبا 3.5 گیگ گرفت
تازه الان پینگ کشیده بالا , اکثر اوقات پینگم با لندن بین 135 تا 151 هست:n02:نقل قول:
ما نزذیک مرکز مخایراتیمون هستیم و پینگ 80 ( 128 نامحدود )
پینگ با کجا 80 ؟نقل قول:
الان با گوگل 200نقل قول:
دوستان وضعیت دانلود چطوره ؟!
میتونین از همه پهنای باندتون استفاده کنید؟
واسه من 1مگ دارم سرعت حدودا 60 تا 70 هستش :n21:
من هیچگونه افت سرعتی رو حس نمیکنمنقل قول:
1مگ محدود ریت دانلودم 190 تا 210
سرعت طبیعی یک ماهه من باید 110تا 120 باشه ولی بخدا این 23 روز از تمدیدم گذشته یک روز کامل سرعت 110تا 120 رو نداشتم همش 30/40میزنه افت سرعت برا من بیداد میکنه بخدا خسته شدم پول هنگفت میدم سرعت افتضاح میگیرم اخه چرا؟
هر کی و شانسش بعضی دوستان اصلا تو اینترنتشون نمیدونن افت سرعت چیه ولی بعضی های دیگه مثل من بدشانس این 4ماه با این افت سرعت سروکله میزنیم.
خدایا به امید تو نه امید خلق روزگار
از تنظیمات مودم ببین دان استریم و upstream و snr خطت چنده ؟نقل قول:
کدوم مرکزی ؟
دوستان امروز سرعت مزخرف شده
پینگ با گوگل هر کاری میکنم زیر 500 نمیاد
دیروز تا 390 هم میومد اما الان زیر 500 نمیاد:n21:
.................................................. .......................
امروز وضعیتتون چطوره دوستان ؟
.................................................. ......................
راستی سایت اسپیدتست رو باز نمیکنه که بخوام عکس بگیرم:n29:
snrmargin:نقل قول:
downstream:37
downstream:41.5
upsream:26.6lineattenuation:
upstream:24.4
خوبه یا نه؟اصلا چجوری بفهمیم خوب هستش یا نه؟
مرکز سوسنگرد
snr مشکلی ندارهنقل قول:
ببین دان استریم و upstream چقدره ؟
خوب همینه دیگهنقل قول:
ds:41.5
ups:26.6
نه , منظورم دانلودریت هست باید پیش همون snr زده باشهنقل قول:
باید یه عددی باشه مثل 4096 یا مثلا 2048 یا ....
اگر تونستی یه عکس از صفحه مودمت بزار
دختر عمم 256 نامحدود گرفته خطش رانژه شده . مودم نداره باید برم براش مودم بگیرم . فردا که براش وصل کردم میام خبر میدم سرعت دانلودش + پینگ رو :n01:
کسی از مرکز رجایی اینجا هست ؟ میخوام بدونم وضع مرکز رجایی به چه شکله ؟
توی cmd تایپ کن tracert google.comنقل قول:
در خدمتیم :n02:نقل قول:
مرکز رجایی هم مثل بقیه مراکز .....
در کل مشکل خاصی نداره
چجوری عکس بگیرم؟با چه برنامه ای؟نقل قول:
دکمه print screen روی کیبورد بزننقل قول:
بعد تو paint ویندوز past بزن
خوب حالا نظرتون چیه؟
یعنی این از سرور داخلیه ورزش 3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خطت مشکلی ندارهنقل قول:
میتونه مشکل از مرکز مخابراتی باشه , به نظر من زنگ بزن پشتیبانی بهشون گیر بده تا درستش کنن چون مشکل از خودشونه
بابا زنگ زدم میگن سراسریه خسته شدم بس که زنگ زدم هیچ کاری نمیکنن بهشون میگم من معلولم فلجم غیراز اینترنت سرگرمی دیگه ای ندارم ......فایده ای ندارهنقل قول:
حالا شما میگی چجوری بهشون گیر بدم چی بهشون بگم؟بخدا 25هزارتومان پول میدم اونم از حقوق بهزیستی که دیدی سرعتم اینه
بگو من الان 4 ماهه افت سرعت دارم چطور ممکنه سراسری باشه ؟ ( اینا هم یچیزی یاد گرفتن تا هر کی زنگ زد مثل طوطی میگن سراسریه )نقل قول:
به نظر من بگو پروفایل سرعتتو عوض کنن شاید مشکلت حل بشه پروفایل پیشفرضشون دان استریمش 4096 هست ( البته سرعتو به وسیله acconting محدود میکنن )
سعی کن شب زنگ بزنی ( مثلا همین الان ) که اقایون هستن هم واردتر هستن هم منطقی تر البته باید بیشتر پشت خط بمونی
اگر مشکلت حل نشد با سرپرستشون صحبت کن ( قبلا آقای قندی بود , اگر بتونه برات درستش میکنه) البته فکر کنم فقط روزا هستش
البته ممکنه مرکزتون هم مشکل داشته باشه , ولی شما سعیتو بکن ببین چی میشه
تکراری شد:n02:
شایان بیام مخابرات بگیرم؟ این پارس آفلاین خیلی گرون فروشه :n03: ولی خدایی سرعت داره البته چه فایده حجم نمیده خو :n14:نقل قول:
128 میده دانش رو 100 - 120 بسته شده :n27:
سرعت وپینگ عالیه .مرکز رجایی.سرعت دانلود ۳۰۰ تو ساعت های رایگان ۱۵۰ . پینگ با ر های داخلی ۲۰ !
این دستور رو تا حالا نشنیده بودم.واسه چیه؟نقل قول:
والله چی بگم , اگر بگم خوبه بعد اومدی دیدی خوب نیست اونوقت دوشواری پیش میاد:n02:نقل قول:
ولی کلا چند نکته در مورد مخابرات هست :
یکی اینکه خیلی بستگی به شانس داره و اکثرا سرعت و ... رو هر جور دلشون بخاد میبندن
دوم اینکه خیلی به تقویم حساسه !
و آخر اینکه زیاد نباید رو پشتیبانی حساب کنی و بیشتر on your own هستی:n02:
اگر تونستی با اینا کنار بیای بیا مخابرات( ولی در کل به نظر من از پارس آنلاین بهتره :n02: )
این دستور مسیر رو تا مقصد نشون میدهنقل قول:
چون پینگ دوستمون خیلی پایین بود گفتم حتما cache میشه به همین خاطر گفتم تریس بگیره که مسیرش مشخص بشه
آی آحاد ای ملت
بابا من به کی بگم سرعت دانلودم با وجود داشتن سرویس 512 نامحدود زیر 30
خودشو بکشو میاد 40 البته با نوسان رو به پائین بیشتر
بابا یکی به ما بگه حداقل سرعت باید چقدر باشه من قبلن 2 مگ داشتم سرعتم اوایل خوب بود ولی بعد افت کرد
من تمامی سرویس های مخابرات امتحان کردم همیشه اینجور بوده 3 و 4 روز اول خوب بوده بعد افت سرعت نمیدونم چرا مخابرات اینجوریه
آقا جوون من بیشتر وقتمو صرف گیم آنلاین میکنم. دانلودم کمه / دوستان بگید چه کنم /
ریلکس ریلکس... :دینقل قول:
سرعتت باید حداقل 65 باشه.این دیگه کفشه.
من وقتی 512 داشتم سرعتم بین 70 تا 100 بود معمولاً.
شایان توام هی اسپیدتست بده :دینقل قول: