شما با از طریق تبلت یا لپ تاپ چک کنید Gateway و رنج آیپی مودم وایمکس چی هست و سپس اون رو روی PC وارد کنید.نقل قول:
Printable View
شما با از طریق تبلت یا لپ تاپ چک کنید Gateway و رنج آیپی مودم وایمکس چی هست و سپس اون رو روی PC وارد کنید.نقل قول:
باید مرحله به مرحله عیب یابی کنید، خیلی دلیل ها می تونه داشته باشه که دسترسی نداشته باشید.نقل قول:
این فکر نمی کنم احتیاجی به پورت فوروارد داشته باشه سرعت اتصال پایین هست احتمالانقل قول:
اول مطمئن شید که درایور جدید مربوط به اداپتور روی سیستم نصب باشه!نقل قول:
اینکه چرا با connectify نتونستید کار کنید برای من جای سوال داره چون خیلی سادست! ریست شدن مودم در هنگام اتصال Airdroid هم خیلی عجیب هست، متوجه نمی شم آخه Airdroid کاری به مودم نداره مثل یک کلاینت عمل می کنه!نقل قول:
شما Hotspot رو روی گوشی که فعال کردید و پسورد ست کردید (با دکمه Option ) روی لپ تاپ به کانکشن ساخته شده AndroidAP وصل بشید و حالا این دو دستگاه شبکه اند و می تونید تاپیک زیر رو پیگیری کنید، مورد مشابه هست فقط شما اسمارت فون دارید ایشون تبلت داشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مشکل من حل شد ولی اخر نفهمیدم ایراد از کجا بود چون چند روز پیش من نرم افزار utorrent رو دانلود کردم...یه بار موقع نصب انتی ویروس به فایل گیر داد منم فک کردم ..الکیه ایگنور کردم خلاصه بعد چند روز دیدم کامپیوتر ویروس shortcut گرفته اون موقعم یه چندتا انتی تروجان دانلود کردم و نصب کردم و ویروس پاک شد فک کنم حدودا یه روز بعدش اکسس قاطی کرد...یه چند روز بعدم وقتی سیستم روشن کردم ویندوز که loadمیشد یه صفحه سیاه میومد و همونجا گیر میکرد منم با یه restore point ویندوز رو اوردم قبل نصبutorrent و اون انتی تروجان ها و ویندوز درست شد بعد این ماجرا وقتی اکسس رو به کامپیوتر وصل کردم خودش وصل شد و خبری از مشکلای قبل نبود...میخواستم ببینم ممکنه یه ویروس یا یه بد افزار تنظیماتش و ریخته باشه به هم؟؟؟
ببخشید طولانی شد
بله بد افزار می تونه هم نوع مشکلی در سیستم ایجاد کنه ممنون که گفتید مشکل از چی بوده چون سایر دوستان هم ممکنه به این مشکل دچار بشوند.
این بخش ربطی به سوالات ویندوز نداره اینجا مطرح کنید :نقل قول:
درود
من میخواستم کامپیوتر و لپتاپ رو شیر کنم به صورتی که از کارت --- که روی کامپیوتر هست بر روی لپتاپ استفاده کنم ؟ (کارت --- ، LOCAL NETWORK تعریف میشه)
به نظرتون این کار شدنیه ؟
اینکه یک دیوایس رو از طریق شبکه شیر کنید برای شما امکان پذیر نیست ولی احتمالش هست برنامه ای باشه که تصویر دریافتی رو شیر کنه و به لپ تاپ بده.نقل قول:
سلام لطفا راهنمایی کنید
مودم من zyxel p-660 HNU-T1 (پورت usbدارد) و مدل پرینتر KYOCERA FS-1060DN
این کارها انجام دادم؛ پرینتر به پورت USB مودم وصل شد مودم و پرينتر روشن بعد لپ تاپم با مودم به صورت وایرلس در ارتباط هست از ADD NETWORK PRINTER داخل کنترل پنل ویندوز 7 شروع به جستجو کرد اما پرینتر پیدا نمی کنه بعد گزینه دیگر که میشه آدرس داد را انتخاب کردم و این آدرس دادم
وارد مرحله بعد میشه که یه لیست پرینتر میده من هم انتخاب کردم و سی دی نصب گذاشتم نصب کردم بعد در مرحله آخر میخواد TEST PRINT بگیره که وقتی اطلاعات برا پرینتر ارسال میکنه ERROR میده که PRINTER IS NOT CONTACTED OVER NETWEORK
من از شبکه زیاد سر در نمیارم لطفا کمکم کنید ممنون
سلام دوستان من یک سیستم سرور با سیستم عامل 7 و 9 سیستم با سیستم عامل ایکس پی سرویس پک 3 دارم اینها با هم شبکه شدند دنبال یک نرم افزار خوب برای چک کردن پروسسور دسترسی به ریجستری و فایلها و هارد درایو کلاینت میگردم برنامه radmin برای ریموت دارم ولی کلن دنبال یک برنامه جامع که تمام امکانات دسترسی به کلاینتها رو بده هستم لطفا راهنمایی کنید
باسلام خسته نباشین
من یه سوال دارم دو تا کامپیوتر را شبکه میکنم ولی یکی از کامپیوتر ها پینگ نمیشه
به این صورت که کامپیوتر یک پینگ میکنه ولی دو نه
حالا به نظرتون مشکل از کجاست؟
فیروالها ام خاموش هستند.
با سلام دوستان.
من یک سوال مهم دارم و بدلیل دانش کم خیلی وقته دنبال پاسخ هستم و نمیدونم جاش اینجا هست یا خیر؟
من در منزل اینترنت وایرلس دارم که دارای پسوورد 10 رقمی هست.
می خوام بدونم با چه تجهیزاتی میتونم این اینترنت وایرلس رو بصورت بیسیم دریافت و با کابل به یک دستگاه مثل ایکس باکس و یا ... منتقل کنم؟؟؟
نمی تونم از usb اداپتور استفاده کنم فقط باید کابل اترنت باشه.
ممنون میشم پاسخ من رو بدید.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام
دوستان بنده یک پرینتر hp دارم که در شبکه قرار داره ولی از امروز یه مورد پیدا کرده به این صورت که در نرم افزار هایی مانند ورد و غیره دستور پرینت صادر نمیشه و وقتی روی پریتر هم کیلیک میکنم که باز شه اروری میده به شرح زیر :
ممنون میشم سریع تر راهنمایی بفرمایید .
دوستان ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایید . واجبه آخه .نقل قول:
سلام
یه سوال در مورد اتصال به شبکه داشتم، ممنون میشم کمکم کنید
من در یک کارخانه کار میکنم، جدیدا یه سیستم نسبتا حرفه ای خریداری کردیم برای کارای 3 بعدی و مدلینگ
کانفیگش اینه:
core i7 4770 k
asus z87
Vga: quadro k2000
hdd: 1 TB
Ssd: 256 GB
ram :16 GB
مسئله اینه که کارخونه دارای یک شبکه داخلی هست، میخوام بدونم اگه من این سیستم رو تحت شبکه ببرم خیلی رو سرعتش تاثیر منفی داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
برو تو Run بنویس Services.msc بعد تو صفحه ای که باز میشه دنبال سرویس Print Spooler بگرد و ببین اگه Status اون Started نیست کلیک راست کن و استارتش کن این پیغامی که میدی یعنی اینکه سروسیش خاموشهنقل قول:
نه دوست عزیز رو سرعت کامپوترت به صورت Local یعنی خود سیستم تآثیری نداره مگه اینکه سرعت شبکتون ضعیف باشه یا مشکل داشته باشه اونم فقط وقتی داری به یه دستگاه دیگه وصل میشه و کلآ روی شبکه کار میکنی ممکنه که کم بشه ولی در کل performance سیستم چه به شبکه وصل باشه چه نباشه فرقی ندارهنقل قول:
با سلام به همگی،
دوستان آیا امکانش هست تحت سیستم عامل ویندوز (Seven یا XP) مک آدرس رو به مک آدرس دلخواهمون تغییر بدیم؟ یعنی مثلا من میخوام مک آدرس مودمم رو به یک کاربر دیگه تغییر بدم، آیا چنین چیزی میشه؟
سلام برای راه اندازی گیم نت با 8 سیستم چه چیزهایی لازمه؟
سوییچ یا هاب؟ چه نوع کابلی میخواد؟cross? راستشو بخواهید اینا رو از دوران مدرسه یادم مونده!:n13:
یه سر کابل روکه rj45 دو سرش یکیش به سوییچ میخوره اون یکی به سیستم و سرور هم به سویچ میخوره.به هر سیستم یه ای پی میدادیم بعد.:n13:
کلیات چیزیه که یادمه! الان 25 سالمه و از دوران دبیرستان کلی میگذره!!!:n10:
یه اطلاع کلی بدید واقعا ممنون میشم.
منتظر جواب شما اساتید محترم هستم.خواهش میکنم لطفا اگه امکانش هست یه توضیح خوب بدید.
یا علی
- :n16:
سلامنقل قول:
- سویچ؛ دیگه هاب وجود نداره؛ الان همه سویچ هستند. باید به تعداد سیستم های مورد استفاده سویچ با تعداد پورت مناسب تهیه کنید.
- کابل Cross برای ارتباط بین دو دستگاه به صورت مستقیم هستش. برای این کار شما کابل Straight نیاز دارید.
- از همه ی سیستم ها یک کابل به سویچ وصل میشه؛ به هر کدام از سیستم ها (به کارت شبکه ی اون که با کابل به سویچ وصله) یک IP از یک رنج باید بدی؛ مثلا 192.168.1.0؛ ت.ی این مثلا شما میتونید آخرین عدد که 0 هست رو برای همه ی سیستم ها عوض کنی؛ به یکی بدی 11 به یکی بدی 10 و...
(اگر بخوای به سیستم ها اینترنت هم بدی کافیه مودم رو بزنی به سویچ؛ اینطوری از DHCP مودم خودشون IP میگیرند و دیگه نیازی با IP دادن به صورت دستی نیست.)
- به غیر از همه ی اینا برای Gamenet شما نیاز به یه برنامه محاسبه گر زمان و Accounting دارید مثل Gameport. برنامه های فارسی هم هست مثل Seven Net.
(حواست باشه اگر مودم رو هم به سویچ بزنی همه ی سیستم ها اینترنت دارند؛ پس باید یه جوری مدیریت بشه؛ نیاد یکی الکی دانلود کنه کلی. اینترنت رو هم با یه سری برنامه مثل همین که بالا گفتم میشه مدیریت کرد)
مادربرد سیستم هارو میخوام MSI H81M-P33 بگیرم .کارت شبکه onboard داره.
به نظر شما همین کافیه واسه کلاینت و سرور؟عایا؟
دمت گرم دستت درد نکنه خدا خیرت بده واقعا کمکم کردی خیلی تو وقتم صرفه جویی شد.:n12:
بازم ممنون.:n16:
سلامنقل قول:
آره دیدم مادربورد خوبی بود؛ همین کافیه.
سلام و مرسی.
آقا الان فرض رو بر این میگیریم که من دو سر کابل رو سوکت هاشو(RJ.45) زدم و میخوام بدونم اتصال درسته یا نه! :n01: (منظورم اتصال سوکت هاست!)
چیکار میتونم انجام بدم؟:n13:
سلامنقل قول:
بهترین راه که استفاده از Tester هست. یه وسیله ای دو تکه هست که یکیش به یه سر کابل و اون یکی هم به سر دوم کابل وصل میشه و توی اون نشون میده که قدرت ارتباط چقدره و سالم هست یا نه.
اما اگر تستر نداری فقط می تونی روی دو تا سیستم تست کنی. مثلا دو تا سیستم رو تنظیم کن که بتونن File Share کنن و بعد کابل رو بزن و ببین می تونی یه فایل کپی کنی یا نه. این کار رو واسه همه ی کابل ها انجام بده.
البته اگر از نوع کابل مطمئنی و بتونی درست سوکت بزنی میتونی تست هم نکنی، ولی خب به ریسکش نمی ارزه که همه ی کارها رو انجام بدی بعد بفهمی که کابل مشکل داشته.
ممنون خیلی زیاد.:n16:
پس اینطور میشه.
1-کارت شبکه که نمیخواد! داریم انبورده!
2-سر کابلهای cat5e رو سوکت میزنیم.درسته ؟ (دو برابر سیستم ها سوکت میخرم)
3-کلاینت و سرور رو به سوییچ (16 پورت مد نظرمه!) وصل میکنیم؟
4-یه هر سیستم یه ip میدیم.(البت منظم!)
5-بعد برنامه مدیریتی رو نصب میکنیم.)فک کنم نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی به دردم بخوره!....)
6-و بعدش یا علی دیگه شروع کاسبی!!:n20:
7-این مراحل رو درس گفتم؟ چیزی از قلم نیفتاد یا اشتباه شده باشه
8-من اولین تجربمه تو این کار به نظر چه چیزهایی رو باید رعایت کنم.؟
9-فقط یه سوال دیگه دارم! cpu سیستمIntel Pentium G3220 Haswell هستش و گرافیک داخلی داره.به نظرت این gpu به کارم میاد یعنی میشه گرافیک نگیرم!!؟(البت بعید میدونم!!)
10-ممنون از راهنماییهای کاملت داداش.:n16:
سلام
1. درسته دیگه نمیخواد؛ کارت شبکه ی خودش هم خوبه و 1000 هستش.
2. درسته. اگر داری اون جا رو کابل کشی میکنی و هنوز کابل نخریدی برو Cat6 بخر. یهتر از Cat5e هست و برای آینده هم خوبه.
3. درسته. همه رو به سویچ وصل می کنی.
4. درسته. باید همه ی IP ها توی یه رنج باشه.
5. از این برنامه استفاده نکردم؛ ولی هرچی باشه خوبه، ولی قبلش اگر کسی داره برو و مشکلاتش رو ازش بپرس؛ Backup این برنامه خیلی مهمه چون شارژ Account ها توی اون نگهداری میشه و ممکنه بعدا داستان بشه.
6. پول دار شدی دست ما رو هم بگیر :n02:
7. اگر سیستم ها رو همه رو یکی میخری، یه چیزی یادت رفت: Backup. من قبلا برای چند نفر کافی نت راه انداختم؛ برای سیستم هاشون با Acronis یه Backup می گرفتم؛ هم سریع همه رو نصب می کردم و هم اگر یه سیستم به مشکل می خورد کمتر از 10 دقیقه طول میکشید تا مثل روز اول بشه.
پس اگر سیستم ها همشون یکیه، روی یکی همه ی تنظیمات رو انجام بده (به غیر از IP و نام سیستم و برنامه هایی که باید برای هر سیستم جداگانه تنظیم بشن) و بع از اون یه Backuo با Acronis True Image بگیر و اون رو روی باقی سیستم ها برگردون. بعد همون ایمیج رو روی هارد هر سیستم هم نگهدار. اینطوری اگر یه سیستم خراب شد سرع Backup رو برمیگردونی و بعد برنامه های آخر رو نصب می کنی و آخرین تنظیمات رو انجام میدی و همین؛ سیستم دوباره برمیگرده و شروع به کار میکنه.
البته اگر سیستم ها یکی نیست هم راه های دیگه ای داریم. مثل Sysprep توی ویندوز 7 به بعد.
یه چیزی هم یادت باشه؛ همیشه یه سری برنامه ها هستند مثل Anti-Virus و مرورگر وب و ... که همیشه باید نسخه ی جدیدشون نصب بشه، اونا رو یچ وقت توی سیستم اول نصب نکن که میخوای ازش Backup بگیری؛ سعی کن سیستم اول یه جورایی خام باشه؛ بعد اون برنامه های جدید رو جداگونه نصب کن. اینطوری شاید هر سالی یکبار نیاز باشه که ackup جدید بگیری.
8. مورد 7 رو بخون. و یه مقداری که بگذره و مشکلات اصلی دستت بیاد راه میافتی.
9. بستگی داره که چه بازی هایی رو بخوای اجرا کنی.
آقا محمد دستت درد نکنه باور کن خدا وکیلی کارت جایی گیر باشه امروز فرداست که راه بیفته از بس دعات کردم!!!!!:n18: خدا خیرت بده واقعا کمکم کردی. مرسی داداش:n16:
یعنی این پیشنهادت حرف نداشت خیلی خیلی خوبه یه همچین برنامه ایی.باور کن فکر نصب ویندوز و برنامه و بازی رو میکردم ماتم میگرفتم!:n28: دمت گرم رییس :n06:
طبق معمول سوال برام پیش اومده!
1-این برنامه از ویندوز هم backup میگیره؟ .... فرض رو بر ایم میزاریم که backup گرفته شده و میخوام رو یه سیستم که اصلا ویندوز نداره Restore کنم؟جواب میده؟ باید رو سی رایت شه و بوت کنیم؟ یا فقط وقتی ویندوز خرابه و به زور بالا مید کار میکنه!!؟(منظورم اینه یعنی حتما باید ویندوز باشه و از داخل ویندوز ریستور کرد؟)
2-ویندوز رو جدا بکاپ میگیره برنامه هارو جدا؟ یا از رو هارد بکاپ میگیره؟
3-کدوم نسخه رو نصب کنم به نظر شما بهتره؟ 2012؟ 2013؟ 2014؟(این نظر شخصیمه= درسته ورژن جدید بهتره اما معمولا پچ و کرک مشکل دارن!!!!)
3-سوالامو زیاد نمیکنم برنامه رو مینصبم ببینم چی به چیه!!!:n16:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16:
سلام
ممنون؛ کاری نکردم؛ بازم خوشحال میشم تجربیاتم رو تو این زمینه در اختیارت قرار بدم. خیلی مخلصم :n16:
1. آره از همه چیز میتونه Backup بگیره؛ مثلا شما بهش میگید که از کل پارتیشن C بگیره و اونم میگیره؛ حالا هر چی که توی C میخواد باشه.
نیازی به ویندوز نداره؛ سیستم فقط یه هارد داشته باشه کافیه (حتی اون هارد اصلا پارتیشن بندی هم نشده باشه).
بستگی به حجم ایمیجی که میگیره داره، میتونی هم اونو توی یه فلش یا هارد اکسترنال و یا DVD بزنی و ازش استفاده کنی.
2. از هارد Backup میگیره.
3. نیازی نیست که نسخه ی نصبی رو نصب کنید؛ نسخه ی Bootable رو روی CD رایت کن یا تو فلش بریز و از اون استفاده کن. (آخرین نسخه بهتره)
به صورت کلی:
- روی هارد ویندوز نصب کن و تنظیمات رو انجام بده و برنامه ها رو نصب کن.
- برنامه ی Acronis True Image ر نسخه ی Bootable رو از یه سایتی دانلود کن.
- از پارتیشن ویندوز (و اگر ویندوز 7 به بعد نصب می کنی، از اون پارتیشن 100 یا 350 مگابایتی) ایمیج بگیر و داخل یه پارتیشن دیگه از هارد بریز.
- هارد باقی سیستم ها رو به این سیستم وصل کن و کل هارد رو روی هارد جدیدی Clone کن؛ اینطوری هم پارتیشن ویندوز رو کپی کردی و هم توی یه پارتیشن دیگه همون ایمیج رو داری.
- هارد رو به سیستم ها وصل کن و باقی تنظیمات رو انجام بده.
پس فردا خدای نکرده یه سیستم خراب شد و خواستی Image رو برگردونی:
- اون CD بذار و بوت کن و برو توی همون پارتیشن که Image رو اونجا گرفتی، از اونجا انتخاب کن و بگو که توی C برگردونه.
- خیلی سریع این قضیه تموم میشه.
این تجربه ی من بوده؛ چون مثلا حجم ایمیج ممکنه مثلا 15 گیگ بشه؛ پس بهتره که یه نسخه از اون ایمیج توی یه پارتیشن از همه ی هاردها باشه؛ حجم کمیه، ولی خب دیگه بعدا دردسر نداری برای اینکه بگی اونو رایت کنی و یا از توی فلش و... به برنامه ی Acronis برسونی که برگردونه.
بازم سلام رفیق:n16:
با یه اصطلاح برخورد کردم به نام "پینگ" اصلا یادم نمیاد که شنیده باشم برام خودمم عجیب بود!!
امکانش هست این اصطلاحاتی که استفاده میشه رو با یه توضیح مختصر و خودمونی! تعریف کنی؟
با سپاس فراوان
درودنقل قول:
پینگ در واقع مدت زمان لازم برای ارسال یک بسته به سرور و دریافت پاسخ هست.
شما برو تو این آدرس ping.eu/ping میتونی از سرور های مختلف پینگ بگیری و ببینی که مدت دریافت و ارسال بسته یا همون پکت چه قدره.
تو محیط cmd هم میتونی از سایت های مختلف پینگ بگیری و متوجه پینگت نسبت به اون سرور بشی مثلا تو بازی آنلاین سرور بازی رو پینگ کن تا ببینی چه قدر زمان لازمه با این دستور :
ping ip
اگر متوجه نشدی بگو تصویری توضیح بدم.
سلامنقل قول:
Ping = برای چک کردن نوع ارتباط با یک مقصد از یک سری پروتکل ارتباطی استفاده میشه؛ به نوعی که مثلا یک درخواست فرستاده میشه، چک می شه که به مقصد رسید یا نه، و بعد جواب مورد نظر رو برمیگردونه و به شما نمایش میده.
وقتی از Ping استفاده می کنی که مثلا بخوای ببینی که سیستم شما ره ی 1 با سیستم شماره ی 2 ارتباط شبکه ای داره یا نه؛ و اگر داره چقدر این ارتباط از نظر کیفی خوبه.
خودمونی = این یه دستوره که توی Command Prompt می زنند و برای موارد زیر کاربرد داره:
یکی چک کردن ارتباط یه سیستم با اینترنت؛ که توی این روش آدرس های زیر رو Ping میگیرند:
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
8.8.8.8
8.8.4.4
اینها آدرس یه سری سرور هستند که چون از نظر ارتباطی با اینترنت همیشه ارتباط دارند از اونها استفاده میشه برای چک کردن ارتباط یه سیستم با اینترنت.
یکی هم چک کردن ارتباط دو سیستم در شبکه.
(این موارد کاملا مختصر بود)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DNS = یه سرویس که برای تبدیل IP به اسم و برعکس استفاده میشه. یعنی توی یه سرور DNS تعریف میشه که مثلا Alaki.ir همون IP 200.10.12.54 هست؛ پس وقتی که یکی توی سیستم خودش آدرس DNS رو روی اون سرور تنظیم میکنه، وقتی توی Internet Explorer میزنه Alaki.ir سیستم میره سراغ DNS و ازش میپرسه که میدونی IP این سایت رو یا نه. بعد پشت سر قضیه که اسم رو تبدیل به IP کرد میده به Internet Explorer و اونم سایت رو باز میکنه.
سرویس های DNS رایگان توی جهان به عنوان مثلا همه ی اون IP های بالا هست.
که دور مورد شروع شده با 8 برای گوگل هست و موارد شروع شده با 4 برای Sun بود.
به خاطر همینه که توی تنظیمات کارت شبکه قسمت DNS رو یکی از این IP ها قرار میدن.
پس سیستم همیشه وقتی با اسم کار میکنه پشت سر قضیه میره سراغ تبدیل اون به IP.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Workgroup = برای شبکه های کوچیک از گروه های کاری استفاده میشه تا بشه تشخیص داد کدوم سیستم جزو کدوم گروه های هست.
به صورت پیش فرض وقتی شما وارد قسمت Network میشید و میخواید باقی سیستم های اون شبکه رو ببینید، سیستم های دارای همون گروه کاری سیستم خودتون رو میاره.
مثلا اگر Workgroup توی تنظیمات سیستم شما به نام Gamenet تعریف شده، پس وقتی وارد قسمت Network بشید، سیستم هایی که دارای همین Workgroup هستند رو بهتون نشون میده (اگر روشن باشند و تنظیمات IP هم داشته باشند)
اصطلاحات دیگه رو هم اضافه می کنم.... (اگه خودت بازم یادت اومد چیزی بگو تا توضیح بدم)
به صورت کلی:
- روی هارد ویندوز نصب کن و تنظیمات رو انجام بده و برنامه ها رو نصب کن.
- برنامه ی Acronis True Image ر نسخه ی Bootable رو از یه سایتی دانلود کن.
- از پارتیشن ویندوز (و اگر ویندوز 7 به بعد نصب می کنی، از اون پارتیشن 100 یا 350 مگابایتی) ایمیج بگیر و داخل یه پارتیشن دیگه از هارد بریز.
- هارد باقی سیستم ها رو به این سیستم وصل کن و کل هارد رو روی هارد جدیدی Clone کن؛ اینطوری هم پارتیشن ویندوز رو کپی کردی و هم توی یه پارتیشن دیگه همون ایمیج رو داری.
- هارد رو به سیستم ها وصل کن و باقی تنظیمات رو انجام بده.:n16:
سلام خدمت شما و سال نو شما مبارک
آقا این قسمت که بولد کردم رو کاملا متوجه نشدم !
چطور clone کنم ؟
از داخل برنامه؟
ممنون میشم کاملتر توضیح بدید.
با سلام
شما با نرم افزار GNS3 کار کردید؟
همچین سناریویی میخام پیاده سازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک میخاستم!!!!
با تشکر
سلام به بچه های پی سی ورلد
مشکل
مشکل من اینه که لب تاپ خودم و خواهرم رو میخواهیم از طریق وایرلس شبکه کنیم
ولی من حتی نمی تونم وارد کامپیوتر خودم بشم دایم میگه شما دسترسی ندارید؟
اینم عکس اررور
سلام به بچه های پی سی ورلد
مشکل
مشکل من اینه که لب تاپ خودم و خواهرم رو میخواهیم از طریق وایرلس شبکه کنیم
ولی من حتی نمی تونم وارد کامپیوتر خودم بشم دایم میگه شما دسترسی ندارید؟
اینم عکس اررور
سلام دوستان
من با چیز پی ان مشکل دارم
با سیستمم نمیتونم به چیز پی ان داخلی و خارجی وصل بشم
ارور 708 میده
قبلا درست بود
از وقتی تنظیمات مودمم و ریست کردم و دوباره کانفیگش کردم خراب شده
دوباره چند بار دیگه تنظیمات مودم و ریست و کانفیگ کردم درست نشد
بعضی وقتا هم با ک ر ی و هم مشکل پیدا می کنه
مطمئن شدم که مشکل از سیستم خودمه و از طرف سرویس دهنده های چیز پی ان نیست
ممنونتون میشم راهنماییم کنین....
سلام اساتید من یه مودم dlink - dsl - 2520u دارم و یه مودم مبین نت میخواستم ببینم میشه از مبین نت به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد و adsl رو به صورت وایرلس استفاده کرد؟
در ضمن مودم adsl دو پورت برای اتصال به pc داره usb و rj45 یا همون lan , من مودم adsl رو با usb به pc وصل کردم و مبین نت رو با lan به مودم adsl و اینترنت شیر شد اما وقتی از وایرلس استفاده میکنم اینترنت تو pc قطع میشه دوستان لطفا راهنمایی کنین اگه امکان این کار هست ببخشید طولانی شد
شما باید تنظیمات مربوط ب اشتراک رو انجام بدید.نقل قول:
برای راحتی کار بهتره که نام کاربری و کلمه عبور ورود به ویندوز در هر دو لپتاپ یکی باشه.
در اخطاری که قرار دادید دسترسیها بسته شده و تنظیمات لازمه صورت نگرفته.
به قسمت Open Network and Sharing Center برید و در سمت چپ روی گزینه Change advanced sharing settings کلیک کنید.
حالا با توجه به مواردی که هست تنظیمات اشتراک گذاری رو انجام بدید.
شاد باشید:n12:
نقل قول:
اخطار 708 در سایت مایکروسافت به منظور اکسپایر شدن اکانت هست.
با این حال شما از چه نوع سیستمعاملی استفاده میکنید؟
پروتکلی که برای ارتباط استفاده میکنید چیه؟
لطفاً یه اسکرین شات از تنظیمات کانکشن رو در اینجا قرار بدید تا یه نگاهی کنم!
شاد باشید:n12: