نقل قول:
اگر برای آینده ش منظورتونه اغلب رشته های مهندسی از رشته های علوم پایه بهترن . کامپیوتر که جای خود دارد!
اما اینکه کجا قبول میشین اصلا نمیدونم.
نقل قول:
اگر برای آینده ش منظورتونه اغلب رشته های مهندسی از رشته های علوم پایه بهترن . کامپیوتر که جای خود دارد!
اما اینکه کجا قبول میشین اصلا نمیدونم.
یکی از دوستام سهمیه جانبازی داره و 402 شده کشوری هم 36000 میتونه پزشکی جایی بیاره یا نه؟
با رتبه ۵۴۰۰۰ منطقه دو میشه تو دانشگاه غیر انتفایی شیخ بهایی اصفهان قبول شد؟ بومی خرم اباد
من شدم 600 سهمیه شاهد حالا اصلا نمیدونم چی قبول میشم ... نفت دوست دارم قبول میشم؟
یک بامرام نیست به ما یک کمک بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با رتبه 17000 توی منطقه یک با سهمیه و 44000 کشوری میشه مخابرات توی هرجای ایران خوند.:20:
ترجیحا پیوسته. :31:
پنچر همه لطفا کمک:11:
1.تفاوتش توی امکاناتش و رنکینگ جهانیشهنقل قول:
2. خوابگاهها متفاوته مثلا برای ما که توی زنجانیم خوابگاه دخترا کاملا مجهزه. اینترنت/ سرمایش و گرمایش/هر اتاق یه یخچال /تختای تاشو و خلاصه یه خوابگاه شیک و کامل البته برای پسرا اصلا شرایط خوبی نداره. لوازمی که میشه برد هم من دیدم بچه ها همه چی میارن بجز بخاری برقی به خاطر اینکه ممنوع شده تو خوابگاه ما . غذا هم دانشگاه میده هم شام هم ناهار به جز روزای تعطیل که بچه ها همه با هم هر کسی یه گوشه از کارو میگیره. مثلا یکی سیب زمینی پوست میکنه یکی سرخ میکنه یکی پلو درست میکنه یکی خورشت و ....
کلا اگه شانس بیاری و هم اتاقیات خوب باشن قشنگترین خاطراتت شکل میگیره که اغلبم همینطور میشه.
کاردانی غیرانتفاعی قبولی و مهندس پیام نور.نقل قول:
---------- Post added at 04:13 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
دولتی که فکر نکنم اما غیر انتفاعی و پیام نور استان خوتو فکر کنم بیاری،بیشتر پیام نور.نقل قول:
بچه ها شما نمی دونید آخرین رتبه ی قبولی علوم تغذیه ی شیراز چنده؟ تو گزینش این رشته جنسیت مهمه؟
این گزینه ی2 هم شورشو در آورده ها اصلن هنر نذاشته :19:
نقل قول:
1.تفاوتش توی امکاناتش و رنکینگ جهانیشه
2. خوابگاهها متفاوته مثلا برای ما که توی زنجانیم خوابگاه دخترا کاملا مجهزه. اینترنت/ سرمایش و گرمایش/هر اتاق یه یخچال /تختای تاشو و خلاصه یه خوابگاه شیک و کامل البته برای پسرا اصلا شرایط خوبی نداره. لوازمی که میشه برد هم من دیدم بچه ها همه چی میارن بجز بخاری برقی به خاطر اینکه ممنوع شده تو خوابگاه ما . غذا هم دانشگاه میده هم شام هم ناهار به جز روزای تعطیل که بچه ها همه با هم هر کسی یه گوشه از کارو میگیره. مثلا یکی سیب زمینی پوست میکنه یکی سرخ میکنه یکی پلو درست میکنه یکی خورشت و ....
کلا اگه شانس بیاری و هم اتاقیات خوب باشن قشنگترین خاطراتت شکل میگیره که اغلبم همینطور میشه.
البته سینا جون یه مسئله رو یادت رفت اضافه کنی
زندگی دانشجویی حالا چه خوابگاه باشه چه خونه اجاره کنه در مرحله اول یعنی درک متقابل فرهنگ هم دیگه
سلام
يه سوال
واسه من چرا سوابق تحصيلي رو تاثير ندادن
يعني رو نمره كلم اون علامت * نيست
در صورتي كه به نظرم تو خيلي از درسا ميتونست كمكم كنه
مثلا ديني 60درصد زدم تو امتحان نهايي شدم 20
يا عربي 18 درصد زدم تو امتحان نهايي شدم 17
به نظرتون ممكنه اشتباه شده باشه؟يا من بد فهميدم؟
آخه گفتن تو درسايي كه نمره بالا آورديد تاثير مثبت ميديم
ببین بر طبق گفته سازمان سنجش در صورتی که میانگین کل دروس شما باعث کم شدن ترازتون بشه،سوابق تحصیلی رو تاثیر نمیدن،واسه منم همینطور بود.نقل قول:
کسی هست در مورد دانشگاه قم اطلاعلاات داشته باشه؟:46:
همونطور که خودشون گفتن ... یه بار کل دروس رو به صورت تک درس تاثیر میدن 25 درصد و نمره رو حساب میکنن ... یه بار هم 100 % کنکور و نمره رو حساب میکنن ... هر کدوم از این 2 نمره که بیشتر شد رو تو کارنامه لحاظ میکنن !نقل قول:
پ.ن: کسی میتونه راجع به محیط دانشگاه های تهران از لحاظ بسته بودن و باز بودن و ... ! توضیح کوچیکی بده ! کدوم دانشگاه ها کمتر مقررات اجتماعی و ... رو تاکید میکنن و ... ؟! ...
برو تو سایتش اونجا اطلاعات داده:نقل قول:
کد:http://www.qom.ac.ir/Portal/Home/
کسی اینجا از نرم افزار انتخاب رشته کانون ( 90 ) استفاده کرده ؟! ... من دیروز که نصب کردم ... متوجه شدم قفلی که روش گذاشتن باعث میشه تسک منیجر رو نتونید باز نگه دارید ! >... یا ماشین حساب ویندوز رو باز میکردم خودش بسته میشد ! ... مجبور شدم از پست زیر کمک بگیرم ! اولین نرم افزار که معرفی کرده مشکل رو حل کرد !!! ...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6076092&postcount=7
دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟
1-دانشگاه درجه1 (تهران-شهید بهشتی) رشته درجه2
2-دانشگاه متوسط (دانشگاه دولتی شهرستان - دانشگاه غیر انتفاعی تهران ) رشته درجه1
نقل قول:
سلام ، به نظر شما بین رشته های فیزیک و ریاضی و کامپیوتر ( بیشتر شبکه ) کدوم یک آینده ی بهتر دارند و بهتره که کدوم رو انتخاب کنم.
رتبه کشوری : 135739
رتبه کل در سهمیه ( منطقه 3 ) :28011
در ضمن به هر سه موردی که گفتم علاقه دارم.
و خواهش می کنم متخصصین این حوزه ها ( ریاضی ، فیزیک ، کامپیوتر ) هم جواب بدهند.
اولا که کامپیوتری که شما نام بردی در مقطع کارشناسی هیچکدوم از رشته هایی که ارتباط دارن با کامپیوتر ( نرم-سخت-آی تی - علوم کام ) با شبکه جز 3/6 واحد کاری ندارن و شبکه هم در مقطع ارشد هست که رشته تخصصی مرتبط با اون رو داریم
آینده بهتر رو میشه گفت تقریبا کامپیوتر داره
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
شما رشته و شهر-دانشگاه رو مشخص کن تا بشه نظر دادنقل قول:
دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟
1-دانشگاه درجه1 (تهران-شهید بهشتی) رشته درجه2
2-دانشگاه متوسط (دانشگاه دولتی شهرستان - دانشگاه غیر انتفاعی تهران ) رشته درجه1
به هر رشته ای علاقه داری برو دیگه دانشگاش زیاد مهم نیست.نقل قول:
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
[QUOTE=elendil;6341036]
اولا که کامپیوتری که شما نام بردی در مقطع کارشناسی هیچکدوم از رشته هایی که ارتباط دارن با کامپیوتر ( نرم-سخت-آی تی - علوم کام ) با شبکه جز 3/6 واحد کاری ندارن و شبکه هم در مقطع ارشد هست که رشته تخصصی مرتبط با اون رو داریم
آینده بهتر رو میشه گفت تقریبا کامپیوتر داره
تایید میکنم:10::10::10:
لطفا جواب بدین؟:11:نقل قول:
اين دانشگاه كاملا تفكيك جنسيتي شده... از نظر سطح علمي هم زياد بالا نيست...نقل قول:
کسی هست در مورد دانشگاه قم اطلاعلاات داشته باشه؟
البته فكر كنم تهران باشيد.... كه بهتون نزديكه... به دانشگاه همدان و بابل و بابلسر هم فكر كنيد....
من با رتبه 2600 منطقه 2 استان اصفهان کامپیوتر(نرم افزار) صنعتی اصفهان را بالاتر بزنم یا برق کاشان؟
واحد های دانشگاه پیام نور هم مثل دانشگاه آزاد گروه بندی (درجه بندی شده) هستند؟
سلام.دانشگاه علوم پزشکی شیراز 32 نفر پذیرش میکنه که حالا دقیقا نمیدونم جنسیت مهمه یا نه.فکر نکنم تاثیری داشته باشه.من رفیقم سال قبل شانس آورد و به عنوان آخرین نفر(نفر 28 ام ) تو این رشته و تو این دانشگاه قبول شد.رتبش حدود 4600شده بود فکر کنم.نقل قول:
چه ها شما نمی دونید آخرین رتبه ی قبولی علوم تغذیه ی شیراز چنده؟ تو گزینش این رشته جنسیت مهمه؟
ولی به طور کلی:با میانه رتبه ی حدود 4000 میشه تو اون رشته قبول شد
کسی نمیخواد جواب منو بده لطفا کمک کنید !نقل قول:
دوستان من سیرجان هستم و سیرجان هم یکی از شهرستانهای کرمان هست اگر بخوام یک رشته توی اصفهان رو انتخاب کنم با توجه به اینکه منطقه 2 هم هستم رتبه زیر گروه در سهمیه مهم هست و یا رتبه کشوری در زیر گروه (بدون سهمیه )؟
دوستی که گفته بودی دانشگاه قم چطوره
من در مورد دانشگاه قم اطلاعی ندارم ولی خود قم به نظر شخصی خودم اصلا جالب نیست
البته دوستان قمی بر نخوره
آب و هوا که نداره. آبش هم که شوره (هر از گاهی یه مسئول میاد آب شیرین میشه بعد یه هفته قطع میشه)
کویری که هست. پر آ.... که هست. افغانی هم که فت و فراوون.
شهر زیارتی و پر گدا
جای دیدنی هم که نداره ( تا شعاع 60 کیلومتری خبری از دار و درخت نیست)
البته بزرگترین حسنش اینه که نزدیک تهرانه
رتبه در سهمیه مهمه.بقیه واسه اطلاع از وضعیتت تو کل شرکت کننده ها هست
اما من تو یادگار ماندگار که نگاه می کنم با رتبه ی 5200 هم قبول شدن!!!نقل قول:
دوستتون کدوم منطقه بود؟
سلام به همگی،
مجبورم دوباره سوالمو بپرسم
می خواستم بدونم اگه کسی بتونه روزانه، در یکی از رشته ها یی که علاقه داره قبول بشه ولی به علت دوری راه و مشکلات دیگه ازش صرفنظر کنه،وبجاش در شهر خودش همون رشته رو دریکی از غیر انتفاعی های معتبر ومعروف رو بزنه آیا کار احمقانه ای کرده یا نه؟:wac:
با سلام
با رتبه 8400 در منطقه یک ساکن تهران با علاقه به کامپیوتر نرم افزار کجا میشه قبول شد
این دفترچه قلم چی رو از کجا میشه تهیه کرد(که تراز و رتبه سال پیش رو داره)؟ تو نت هستش؟
سلام مهلت انتخاب رشته تا کی هستش؟
منطقه 2نقل قول:
اما من تو یادگار ماندگار که نگاه می کنم با رتبه ی 5200 هم قبول شدن!!!
دوستتون کدوم منطقه بود؟
---
با 5200؟
مطمئنی؟
----
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
از ساعت 14 امروز شروع میشه تا تقریبا دوشنبه ی هفته ی بعد.
دوستان با 2900 منطقه 2 ، دختر ، شانس قبولی توی پزشکی،دندان پزشکی یا داروسازی وجود داره؟(هر جای مملکت می خواد یاشه ...)
مرسی ...
از امروز تا 7 روز هستشنقل قول:
بچه ها ممکنه شهر های نزدیک تهران که تا 2 ساعت راهی و کمتر هست رو بگید
باسه ی غیر انتفایی م یخوام
بچه ها یه چیز جالب تا حالا توجه کرده بودید؟
دفترچه 89 رو با دفترچه 90 مقایسه کردم
تو دفترچه 89 جلوی هر رشته بین زن و مرد تفاوت قائل نشده. یعنی ظرفیت رو تقسسیم نکرده. چون دخترها هم رتبه هاشون بهتره بیشتر کلاسا دختر شدن
ولی الان تو دفترچه 90 ظرفیت رو بین دختر و پسر تقسیم کرده . با این تفاوت که ظرفیت برای پسرا بیشتره تا حد 2 برابر دخترا. خیلی جالبه . دمشون گرم. :27:
پسرا امیدوار باشید امسال قبولی برای ما پسرا خیلی بهتر خواهد بود
(پسرا تشکر یادتون نره!!)
یه مثال هم از دانشگاه شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:منم بخاطر نزدیکیش می خوام قم رو انتخاب کنمنقل قول:
شما تو چند صفحه قبل در مورد دانشگاه قم پرسیده بودیننقل قول:
من از طرف مدرسه یه بار اونجا رفتم رشته های زیادی نداره (بخصوص تو ارشد) ولی کارشناسیش خوبه تقریبا
ساختمون بانوان از آقایون کاملا جداس (فاصلش تقریبا 1000متره فک کنم)
من رفتم دانشکده فنی مهندسی (بالاش اسم پروفسور حسابی رو نوشته بودن که به نظرم بیشتر آبروی ایشونو برده بودن وضع دانشجوها که:2: البته همه نه هاااا )
ضمنا مسئول دانشکنده فنی خیلی آدم خوبیه
کارگاهی هم برای مهندسی صنایع و برق داشتن که من تا رفتم اونجا از ترس میخواستم فرار کنم :31: (مثل قتلگاه بود
برای همینم که شده من نه برق میرم نه صنایع)
ضمنا نکته مهم اینجاس که دانشگاه تقریبا خارج از شهره (یه 20-30کیلومتر) و خیلی هم منطقه کویریه ولی خوب محیط دانشگاه قشنگه ( یه 4-5تیکه گل پیدا میشه)
در کل اگه تصمیم داری حتما بیای قم بیشتر تحقیق کن
موفق باشی
با رتبه 10000 منطقه دو انتخاب رشته گزینه 2 واسم مکانیک شبانه تربیت دبیر شهید رجیی رو میاره بهش اعتماد کنم یا نه؟ عمران علم و فرهنگم میاره ولی من هر جا رو میگردم میگه عمران علم و فرهنگ زیر 3000 میخواد. خواهشا هر کی میدونه جواب بده
ارهنقل قول:
اینم لینکش
کد:http://up.--------.com/images/u2he9dbj703unnr2w7f.png