سلام
من و برادرم از مخابرات اینترنت گرفتیم
من 512
وبرادرم 256
حالا مشکل که هست اینه که وقتی مودم خودم قطع میشه مودم برادرم رو می گیرم وصل میشه ولی سرعت 256 هست !!باید چکار کرد که با مودم برادرم سرعت 512 داشته باشم؟؟
Printable View
سلام
من و برادرم از مخابرات اینترنت گرفتیم
من 512
وبرادرم 256
حالا مشکل که هست اینه که وقتی مودم خودم قطع میشه مودم برادرم رو می گیرم وصل میشه ولی سرعت 256 هست !!باید چکار کرد که با مودم برادرم سرعت 512 داشته باشم؟؟
دوستانی که 512 گرفتن راهنمایی کنن به چه بهانه ای تونستن که ما هم بتونیم یه ارتقایی به سرعتمون بدیم...:31:
پارتی همین!
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟
یعنی چی مودم برادرتون رو میگیری؟ با مودم و اکانت اون وصل می شید؟ چون سرعتها روی خط ست میشه.نقل قول:
سلام صبح دوستان به خیر
خوب امروز کله سحری یه تست گرفتم ببینم اوضاع چطوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:happy:دیروز بد نبود جمعه هم خوب بود.
منم کلی گفتم....نقل قول:
اتفاقا همیشه برعکس هست! پیگیری کنید مشکلتون رو چون عادی نیست. من با یک پارت دانلود 64 سرعت دارم.نقل قول:
نقل قول:پارتی نمیخواد برید از منطقه مخابراتی خودتون سوال کنید سلیقه ای عمل میکنن. ولی معمولا با یک معرفی نامه شرکت و کپی روزنامه رسمی و اینا 512 میدن.نقل قول:
مشکل کذایی انگار امروز نیستنقل قول:
ماله من هنوز خرابه..فقط 12 شب به بعد درست میشه..:((...من که رفتم داتک....ری. تو مخابرات:((
باز خراب شد:نقل قول:
از سرور اپل:
از سرور ماکروسافت:
دوستان میتوانند خودشان با لینکهای بالا سرعت خود را تست و از گنجره دانلود عکس و نمایش دهند
دانلود منیجر خود مرورگر که همیشه سرعتش داغون هست! فرقی نداره با چه اینترنتی. شما با IDM تست کن.
یعنی جی که داغونه؟ شما همین رو 8 صبح با دانلود منیجر ببین میفهمی سرعت چی هستنقل قول:
تا 1 ماه پیش این مشکلات نبود
سرعت شما همین هست نه IDM و باید گفت چون خیلی دوستان از اینترنت چیزی نمیدونند و فقط IDM میدونند برای همین براحتی سرشان کلاه و پهنای باند را بهشان نمیدهند و گول میخورند با IDM
شما نمونه تست ISP را فلان ساعت عصر و همین سرور را ببینید تا اینترنت را درک کنید:
تا جمعه درست بود و دیروز و امروز اینجوری شده باز:
سلامنقل قول:
سرور اپل
سرور ماکروسافت
نقل قول:
شما 6 عصر چک کن الان که خوبه بالا هم گفته بودم که:
شما همین رو 8 صبح با دانلود منیجر ببین میفهمی سرعت چی هست
دقیقا این بحث رو با دوستان حدود 3 هفته پیش همین جا داشتیم. از حدود ساعت 10 صبح تا 1 صبح سرعت دانلود خراب بود ولی چند وقتی هست که برای من مشکل مرتفع شده(البته گاهی مشکل بوجود میاد ولی نه مثل 3 هفته پیش)نقل قول:
الانم دوباره تست کردم برای اطمینان.
واسه ما که خرابه....از 11 12 ظهر تا 12 1 شب سرعت دانلودم شدیدا افت میکنه..
دوستان الکی جوش نیارید. موقعی که قرداد رو امضا کردید باید کامل می خوندید. یه بند خیلی قشنگ داره که جلوی هر اعتراضی رو می بنده.
نوشته شده که با توجه به اینکه ضریب اشتراک سرویس یک به ده می باشد مشترک حق اعتراض نسبت به بیشتر از یک دهم پهنای باند مورد نظر را نخواهد داشت. یعنی سرعت دانلود 32 بشه 3.2 نمی تونید اعتراض کنید. اما اگه قطعی داشته باشه می تونید اعتراض کنید.
سلام من برای انبار می خوام بگیرم می خوام بدونم حداکثر چه سرعتی بهم می دن . ایا 512 برای اینکه دوربین مداربسته رو از خونه ببینم کافیه یعنی سرعت اپلودش خوبه .لیست قیمتاش رو کجا می تونم ببینم من تهران هستم تهران نا محدوده دیگه؟ ممنون می شم جواب بدید
فکر میکنم باید ip ثابت داشته باشید که مخابرات نمیده.
بله نامحدوده ولی با پینگ بالا که فکر نمیکنم بدرد تصویر بخوره
اپلودش یک یکه (از اخر) با 512 فکر کنم 18 یا 17بده
برای سرعت چه مدرکی داری؟ شاید چون محل کاره بدن ولی بسته به مرکز داره چون تنها چیزی که وجود نداره قانونه.
داداش میشه واضحتر توضیح بدی؟این که میگن یک به ده فقط تو برگست در واقع یک به 6 هست از پشتیبانی هم بپرسید میگن بهتون....شما یا سرعتت خوبه اینجوری صحبت میکنی یا از مخابرات نداری...نقل قول:
سلام
ببینید دوستان جریان از این قراره اول اینکه تو این مملکت نت درست و حسابی نیستش این از این مورد بعد اینکه اونهایی که یک سال و بیشتره از مخابرات سرویس دارن اینو فهمیدن و میدونن که در طول سال سه ماه درسته سه ماه اینطوری میشه اینم فقط دلیلش برمیگرده به پر شدن پهنای باندشون یعنی مثلا 2 گیگ پهنای باند دارن و رفته رفته این مقدار پهنای باند که به یوز ها میدن پر میشه و باعث کاهش سرعت میشه که شما نمیتونید کل سرعت رو با یه کانکشن و در وبگردی در برخی ساعات یا در طول شبانه روز بگیرید و شرینگ 1 به 10 هم به طور کامل اجرا میکنن منتها اونی که تو ذهن شما هستش اشتباس الان بهتون میگم جریان از چه قرار مثلا پهنای باند 100 مگ در فلان مرکز مخابرات قرار داره درست؟!!! حالا اینا میان 10 برابر این مقدار اینترنت میفروشن یعنی 1 گیگ اینترنت میفروشن که کل این پهنای باند در کل این مرکز مخابرات شناور هستش نه این جور که شما فکر کنید یک خط 128 تقسیم 10 میکنن میدن به ملت دلیل افت سرعت که بیشتر در ساعات شلوغی هست(تنها نکته که از این مخابرات فهمیدم اینه که اصلاو ابدا از این بامبول های کاهش سرعت از روی قصد مثل شرکت های خصوصی دیگه همچنین بستن پهنای باند روی حداقل انجام نمیده) هم برمیگرده به همین اشباه پهنای باند کل مخابرات منطقتون از جمله منطقه ما و اکثر منااطق تهران هیچ کاری تاکید میکنم هیچ کاری از دست ما هم برنمیاد
در نهایت بگم که من اصلا از مخابرات راضی نیستم یه وقت فکر نکنید و هر روز نیست که فحش ندم به این رییس مرکز مخابراتمون
بدی های مخابرات سعت بسار کم 128 هست هچنینخواستن مدارک خاص برای سرعت بالا مثل 512 و 1 مگ نکته مهم تر از اینا بستن سرعت اپلود که خیلی کمش کردن هیچ کسم نه اعتراض کرد نه ککش گزید!!! این موضوع اهداف سی ا سی داشت از نظر من بستن سرعت اپلود که خیلی مشکلات هم اضافه کرده مثل مشکل تو گیم تماس تصویری اپلود یه فایل و.....
من به دوستانی که فکر میکنن شرکتها از مخابرات بهتر هستن پیشنهاد میکنم یک سری به تاپیکهای بقل هم بزنن... تا بحال با 3 تا شرکت سرو کار داشتم عملا هیچ تفاوتی بین همدیگه و مخابرات ندیدم بجز پینگ و قیمت بهتر مخابرات. (منظورم از بهتر در مقایسه هست وگرنه..... !!!)
سلام
در مورد سرعت آپلود باید بگم من با 256 ایرانسل هم تست گرفتم وضعیت همین بود،فقط شاید سرعت دانلودش یه کم بیشتر بود
سرویس قبلی که من داشتم(داتک)خیلی عالی بود سرعت آپلود 256 دیگه کم کمش 22 الی 24 بود،چون سرویسش متقارن بود
همون برگه دست مارو میبنده. شاید اصلا اینطور نباشه ولی چیزی که مکتوب شده اینه. من خودم اصلا راضی نیستم. با زور مجبورم کردند که از مخابرات سرویس بگیرم. گفتند که خط pcm هست و اگر از ما سرویس بگیری خط رو عادی می کنیم وگرنه کاری از دستمون بر نمیاد !!!! من فهمیدم دروغه ولی به هیچ جا نرسید. عوضش مخابراتمون مثل مخابراتهای دیگه واسه 256 مدرکی نمی خواد. خلاصه از مخابرات گرفتم.نقل قول:
من قبلا از پارس آنلاین 512 می گرفتم . کارم وبگردیه و دانلود. صبحا با سرعت 2 مگی که می بستن حتی وبهای سنگین هم هلو باز میشد واست. شبم که همون سرعت 512 بود حداقل 1 گیگ دانلود داشتم. والا من که راضی بودم. قطعی در ماه شاید 3-5 ساعت اونم که ممکنه برای هر isp اتفاق بیفته.نقل قول:
پینگ خوب مخابرات به خاطر کم بودن میزان گره هایی که بسته طی می کنه تا به مقصد برسه. isp های دیگه اگه به صورت مستقل عمل می کردن پینگشون چند برابر بهتر از مخابرات بود اما به خاطر عمل هیلترینگ باید ISP ها با مخابرات تبادل اطلاعات داشته باشن که این باعث میشه هر چقدر هم سرعت رو بالا ببرن تاثیر زیادی تو وضع پینگ نداشته باشن. چون پهنای باندشون بین ISP و مخابرات دست اینا نیست. مخابرات هم از همین استفاده کرده.
برای قیمت پایین هم بگم که مخابرات فقط هزینه خرید پهنای باند رو می پردازه. نه مالیات و ... . البته سرویس بدی هم ارائه نمیده اما تو بازار اینترنت که خیلی هم پول توشه رقابتی رو ایجاد کرده که برنده خودشه به کسی هم امکانی نمیده که باهاش رقابت کنن. مثل این می مونه که توی مسابقه دو بازیکنای دیگه پا نداشته باشن بهشون ویلچر هم ندی که شاید بهت برسن.
من بحثی در رابطه با چیزهایی که گفتید ندارم صرفا در شرایط فعلی و واقعیتها تجربه ام رو گفتم. اگر و اما ها و باید و نبادها خیلی زیاد هستن ولی با واقعیت جور نیستن.
ولی من هنوز متوجه نمیشم چطور بعضی ها سرویس نامحدود رو با سرویس دانلود محدود مقایسه میکنن. معلومه که کیفیت سرویسی که عملا دانلودی ازش انجام نمیشه بهتره! سرعت رو هم معلومه که بالا میبرن تا زودتر حجم شما تموم بشه و مجبور به خرید حجم بشید. حالا حجم دزدی شرکتها و مشکلات خاص خودش به کنار.... در کل سرویس نامحدود و ارزون رو به هر سرویس دیگه ای ترجیح میدم دلی هم واسه شرکتهایی که سر دزدیهاشون سود میلیاردی میکنن نمیسوزونم.
با بخش آخر حرفاتون کاملا مخالفم.نقل قول:
1.قیمتی که مخابرات داره میده نسبت به هزینه ای که میکنه همیچین ارزون هم نیست.
2. اتفاقا isp ها پا هم دارند خیلی هم خوب میتونند بدو اند ولی انقدر به مفت خوری و زیاد خوری عادت کردند که حاضر نیستند یه ریزه از سودشون کم کنند.
3. isp ها دارند فقط برای پهنای باند پول میدند نه برای ترافیک! چرا باید هم پول پهنای باند وهم پول ترافیک از مشتری بگیرند؟ (مثلا 2گیگ در ماه حتی بدرد ایمیل باز کردن هم نمیخوره!)
آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخابرات قیمت پهنای باند اختصاصی رو برای مشتری نوشته.( این قیمت برای مشتریه نه برای isp. isp خیلی ارزونتر میگیره تقریبا نصف این مقدار! ولی ما با همین قیمت حساب میکنیم.)
قمیت هر 155 مگابیت هست 42,174,000 تومن.
فرض کنیم isp به همه 512 بده با اشتراک 1 به 10:
155*1024=158720 کیلوبیت
158720/512=310 : تعداد 512 هایی که به صورت اختصاصی میتونه بده
310*10=3100 : با اشتراک 1 به 10
42174000/3100= 13640 تومن
در صورتی که مخابرات گفته 512 رو میتونین تا 30 تومن هم بدین! تازه من قیمت رو خیلی دست بالا گرفتم در صورتی که isp تقریبا نصف این مقدار پول پهنای باند میده.
حالا بازم بیاید برای isp های دل بسوزونید.
درسته حق با شماست. ولی مخابرات هم اینطور نمی مونه. تو بعضی از استان ها سرویس های حجمی رو اضافه کردند. فعلا داره کاربر اضافه می کنه.نقل قول:
نقل قول:
حرف شما درسته ولی پاسخ مشکل نیست
بنده بالاخره مشکل رو پیدا کردم کامل نمیتونم توضیح بدم ولی راحت بگم اذیت و مشکل از مخابرات نیست
مشکل همش زیر سر روتور مضخرف مخابرات یعنی روتر شرکت چینی huawei هست
و مخابرات باید دوباره مناقصه برگزار کنه و زیر ساخت سیتمهاشو کلا عوض کنه
وقتی ان چینی ارزونه برنده شد این مشکلات هم گاها در فصل و یا ماهی همانطور که شما اشاره کردید بروز میده
بله مشکل همین هست فقط
دوستان من وقتی با https یوتیوب رو باز می کنم، نمی تونم ویدئوهاش رو ببینم و an error occurred میده. شما هم با اینترنت مخابرات این مشکل رو دارید؟
همین الان باز چک کردم منطقه 8 مخابراتی مشکل نداره
ولی منطقه 2 هنوز داره
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید که روتر چه مشکل داره در مورد اینکه میگید چینی هست و این چیزا زیاد نمیتونه ربط داشته باشه چون huawei شرکت کوچکی نیست خلاصه هر چیزی چینی باشه که بد نیستش یعنی شما میگید روترشون خراب شده یا ظرفیت روتر جواب نمیده باید اضافه کنن؟
سلام
دوستان برای سرعت یک مگ نامه از جایی دولتی داشته امکان هست بدن ؟!!!
برای سرعت یک مگ مدرک که میخواین ببرین باید خط هم به نام هموئن شرکت باشه مثلا مجوز نظام پزشکی یکی ببرید باید خط هم به نام طرف باشه فقط روی خط خودش میدن نه به شما
این عکس رو نگاه کنید دشتم تو مودما میگشتم سرعتا و نویز خطارو ببینم که اینو پیدا کردم سر 256 با ادم چیکار میکنن اونوقت ببنید پهنای باند کشور چیکار میکنن متاستفم:18::41:حسابشو بکنید اینارو نفری یک مگ به هر کی بدن 22 نفر رو راضی کردن
من فعلا رفتم داتک...منطقه کذایی 2 مخابراتی..از بدو تولدش مشکل داشته:)) ولی مث که تو منطقه ما همه ISP ها مشکل دارن بازم با یه لینک دانلود سرعتم بالای 20 نمیره...اینطوری نه میشه خوب بازی کرد نمیشه از Client ها استفاده کرد...نه میشه ویدِو دید :(( ..ولی احتمالا باز برم مخابرات...Isp ها بدترن ....اوققق....
بله من احساس میکنم کلا مشکل از روتور هستنقل قول:
چون یک جا درست و یک جا خراب هست
همین الان خونه مون فلان کشور درست و فلان کشور سرعت دانلودش خراب هست
الان هم داشتن با بخش فنی که بم زنگ زده بودند صحبت میکردم گفتند پیگیری میکنند چون باز نفهمیدند و من میفهم منطقه 2 رتورش یک تغییری کرده
فعلا هم اینو بهم دادند تا حالا: Upstream Rate: 575 kbps
ولی من همچنان دارم پیگیری میکنم
نه داتک نرونقل قول:
هم منطقه ای
البته من میدونم داتک مشکل نداره ولی گرونه
برو لطفا سپنتا . خوب بود به ما هم بگو چون من یکساله میگیرم اگر 1 ماه تستش برام خوب بود فقط هم نامحدود
فقط بدون ما مشکل سرعت الان نداریم چون از یک کشور و با پروتکل اش خوب میگیرم حالا بماند کجا و .... ولی بقیه جاها خراب هست
چطور بگم از 9 تا سورس من هفته پیش 9 تا خوب یکی خراب این هفته دقیقا بر عکس 9 تا خراب و یکی خوب هست الان
هنوز هم مشکل پکت لاست برای من هست. نمیشه آنلاین بازی کرد :(
عجب من که گیج شدم نمیدونم والا:9:نقل قول:
اونوقت شما گفتید مشکل روتر هستش اپ استریم شما رو بردن بالا که چی بشه!!؟ مگه از این کارا هم میکنن؟ سرعت دان شما چقدر هست یعنی چه سرویسی گرفتید؟
Downstream Rate: 568 kbpsنقل قول:
بله والا ما هم نفهمیدیم هنوز هم مشکل پابرجاست و به این چیزها نیست
دانلود از فلان کشور خراب تقریبا خیلی از کشورها
فقط یک کشور الان سرعتش درست هست
:9: