اقا برا شرکت در مسابقات در استان اصفهان باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
اقا برا شرکت در مسابقات در استان اصفهان باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی یاد بده چه جوری با dive کردن یه کاری کنیم بازیکن حریف کارت زرد بگیره و برای خودمون خطا بگیریم :10:
سلام.نقل قول:
من با نسخه 2010 3-2 بار diving کردم. دو تا پنالتی گرفتم و یک بار هم خطا.
طریقه اش هم اینه که دور طرف بازیکن ات باید پر از بازیکن حریف باشه که دارن سعی می کنن توپ رو ازت بگیرن. همین که دارن با قدرت بدنی سعی می کنن ازت بگیرن دکمه ها رو می زنی و دایوینگ می کنی. اینطوری احتمال گول خوردن داور بسیار بالاست. باید منطقه شلوغ باشه. وگرنه داور مچ بازیکن رو می گیره. یا مثلا بازیکن داره با پا سعی می کنه توپ رو ازت بگیره و تنه می زنه و.... این طور وقتا کلا.
دوستان یه کمکی به من بکنید ممنون :11:نقل قول:
نقل قول:
خب چه دکمه هایی رو باید بزنیم تا اینکار انجام بشه؟
دانلود گزارشگر فارسی برای pes 2012 با صدای مزدک میرزایی
حجم کل : 365 مگابایت در چهار پارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش نصب : فایلها رو که دانلود کردید دوبار اکسترکت میکنید و فایل با نام dt00_e.img رو در فولدر img بازی کپی میکنید . وقتی وارد بازی شدید از قسمت
System Setting>>Language Setting>>Commentary Language زبان انگلیسی رو انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع و پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . خودت امتحان کردی ؟ جواب میده ؟ دانلود نکنیم بمونه رو دستمون :31:نقل قول:
آره من خودم دانلود و امتحانش کردم ... به دانلودش میارزه . تا حالا گزارش فارسی به این خوبی ندیده بودم.اسم تمام بازیکنها رو هم میگه . البته یه نقصای کوچیکی هم داره ولی در کل دانلود کنید پشیمون نمیشید :31:نقل قول:
این گزارشگر فارسی که گذاشتی وقتی میرم به صفحه دانلودش صفحه خالیه:13:شما خودت دانلود کردی؟
انجمن شون به مشکل برخورده(کل انجمن) اینم از شانس ماست. حالا درست میشه...نقل قول:
سلام.نقل قول:
دکمه های E,Q رو می گیرین و Z می زنین.
نقل قول:
خب من با دسته ما بازی میکنم - این کلیدارو نداره که
باید چیو زد؟
منم دسته ندارم ولی تا جایی که یادمه:نقل قول:
E=سرعت. که میشه R1
Q= میشه L1
Z هم باید بشه L2
دوست عزیز اینو با لینک دانلود مدیافایر یا مستقیم نداری؟نقل قول:
نقل قول:سلام. دوست عزیز مثل اینکه این لینکها پاک شده.
نقل قول:نقل قول:دوستان الان دارم واستون روی مدیافایر آپ میکنم . لینکها به مرور تکمیل خواهد شد :نقل قول:
محتوای مخفی: Download Links
24 آپریل اولا تریلر PES13 میاد . امیدوارم خبر قدیمی نباشه. این تریلر معرفی و اعلام تاریخ پخش تریلر رسمی که با حضور کریس رونالد بود هم تیکه هایی به فیفا داشت.
سیستم مورد نیاز pes2013 در pc :
System: XP , Vista and Windows 7
CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
RAM : 1 GB or more
Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
DIRECT X : Direct X 9.0 or more
RESOLUTION : 800×۶۰۰ or more
بچه ها فک کردن به 2013 یه ذره زود نیست؟:19:
بابا حال 2012 رو ببرید!:27:
همیشه اینجوریه ، عذابمون میدن ، هی میگن یه نسخه دیگه در راهه تا 5 ماه دیگه :19:
همینطور کاربراشو تشنه تر میکنه :20:
سلام.
نمی دونم یادتون هست یا نه، قبلاها که PES بازی می کردیم توی بخش "آموزش" این بازی روشهای بازی آموزش داده می شد. (مثلا چطوری باید ضربه_ی ایستگاهی بزنیم.)
ولی توی PES 2012 این خبرا نیست. البته توی ورژن 2011 هم نبود. قبل تر از اون رو نمی دونم. ولی توی 2005 و 2006 اون بود.
خلاصه اینکه من بعضی تکنیکهای بازی رو فراموش کردم. (مثلا دریبل زیدانی یا ضربه ایستگاهی) حالا چطوری می تونم به اونا دسترسی داشته باشم؟
ممنون از دوستان PES باز!!!
خسته شدم تو 2012 چه جوری باید دفاع کرد هر کلیدی میزنم یا جا میمانه سریع حتی سرعت را تا میگیرم یک لحظه مکث میکنه بعد میدوه خوب جا میمونه یا اینکه خطا میشه یا اینکه دریبل میخوره اصلا نمتونم توش دفاع کنم چه باید انجام بدم تو قسمت اموزش خودش هم چیزای مسخره گفته نمیشه سر در اورد یک بیاد درست برام توضیح بده شاید بشه از این فوتبال لذت برد ؟
سرعت را بگیر و دستترو بزار روی ضربدر (دکمه مربوط به پاس) و برندار! رسیدی به طرف دو سه تا ضربدر بزن. (فلش نیاز نیست بگیری)نقل قول:
دوست عزیز روش دفاع درست حسابی اینه که باید پاسو + شوت بگیری بعد فلش هارو همجهت با سمت دویدن طرف تنظیم کنی!(معمولا" به طرف دروازه ی خودت!):5:نقل قول:
بعد به راحتی میتونی توپشو بگیری!:46:
واقعاً؟نقل قول:
منظورتون از دکمه مربوط به شوت، دکمه ای است که برای گل زدن باید بزنیم؟ (دکمه مربع یا 4)
---> یعنی دکمه 3 + 4 در حالت Default
ولی من با دکمه های 3 + سرعت هم به راحتی توپ میگیرم (بدون فلش). امتحان کنید.
چطور میشه ضربه های کاشته که خارج از محوطه هستند را گل کرد؟ این کامپیوتر خیلی باخال این ضرباتو گل میکنه!
میشه یه نفر منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
دوست عزیز اینی رو که من فتم برو امتحان کن ببین چه راحت میشه!:46:نقل قول:
ولی با اون روش که شما فرمودید خیلی باید پشت توپ بدویی !:31:
البته دوستان من یه چیزی هم پیشنهاد کرده بودم به کسایی که انگلیسی یه ذره میدونن!
برن تو command list تو منوی pause وسط بازی :
میتونین تو 6 صفحه از اون نکات جالبی نسبت به بازی بیابید!:10:
سلام
گزارشکر فارسی رو چه جوری نصب کنم؟
نقل قول:
نصب کردنی نیست
فایل مربوط به گزارشگر فارسی رو باید در محل نصب بازی و داخل پوشه img کپی کنی
فقط قبل از این کار از فایل dt00_e یه کپی بگیر یا اسمش رو عوض کن تا اگه یه موقع
از گزارشگر فارسی خوشت نیومد و پاکش کردی ، فایل گزارش انگلیسی رو همچنان
داشته باشی
نقل قول:
برا من روی گزارش انگلیسی هست
ولی اصلا درست گزارش نمیکنه / یعنی فقط صدای تماشاچیا میاد
اول بازی یخورده یارو حرف میزنه و بعضی وقتها هم وقتی گل میزنیم
چکار باید کرد که قشنگ گزارش کنه
البته گزارشگرو مثلا گذاشتم روی فرانسوی قشنگ گزارش میکرد ولی خب خیلی حال نمیداد
فایل گزاشگر انگلیسی خیلی از DVD های این بازی اشکال دارهنقل قول:
میتونی گراشگر سالم رو از اینجا دانلود کنی
کد:http://www.pesbaz.com/commentary-a-language-/115-commentary/514--pes-2012
نقل قول:
مممنون از راهنماییت
2 تا سوال
اول اینکه از کجاش باید دانلود کرد / چیزی بنام دانلود من توش ندیدم / درضمن بعداز دانلود کجا باید past بشه
دوم اینکه یکسری از دوستان یکسری مطلب نوشتن که درست نشده گزارشش و از این جور حرفا
می خواستم بپرسم من دانلود کنم درست میشه انشاءالله؟
مرسی
با سلام خدمت همه دوستان یک سوال داشتم تو pes2012من هر وقت با رئال مادرید ی هر تیم دیگه ای جام باشگاهای اروپا میرم همش یک یا دو گروه خاص برام میان مثلن رئال همش با این تیما میفته
real madrid-napoli-olmpiaco-otlol galanti ya rela madrid-bayern munich-benfica-zenithصد بار هم امتحان کردم همین تیمها فقط میان چرا اینطوری هستن نمیشه کارش کرد کسل کننده میشه همیشه با همین تیمها بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما می تونی یکی یکی تیم هارو دستی بچینی!
1 - زیر توضیحات بالای نظرات لینک DOWNLOAD رو میزنی تو صفحه بعد پایین صفحه دکمه (دانلود کنید ) رو میزنی دانلود میکنه، برا نصبم فایل فشرده رو باز میکنی بعد از توش فایل dt00_e.img رو تو فولدر img داخل پوشه اصلی بازی جایگزین فایل قبلی میکنی تموم.نقل قول:
2 - گزارشگر خود منم مثل مال تو بود اینو دانلود کردم درست شد.
وقتی تو لیگ قهرمانان بازی میکنم خودش یهو تعویض میکنه ! :41:
تو حالت بازی عادی اینطور نیست ولی تو لیگ قهرمانان اینطوریه ، چیکارش کنم ؟
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
DVD Version Update File: PES2012Patch106.zip
Download Version Update File: PES2012_Patch1.06.exe
دیتا پک رو دانلود کردم البته برای اکس باکس یه دونه توپ اضافه کرده!
دوستان pesباز، 2 سه روز پیش یه اتفاقی افتاد که باعث شد من دست به خودکشی بزنم دوباره(:31:) گفتم اینجا بنویسم دور هم بخندیم:46::
اینجا ------- (اسم شهرمون که فیتلره:27:) شهری که گیمرهاش فرق بین نسخه ی اصلی و پچ رو نمیدونن!
کلا من با کلوپیها یا گیمرها و هرکس که بازی میکنه یا با گیم سروکار داره و یا ادعای فهمیدن گیم و مساول مربوط به گیم میکنه در اینجا،زیاد تناقض دارم.از تناقض منظورم اختلاف نظره(!؟!)
که همیشه بلا استثنا حق با همه ـست و من اشتباه میکنم. مثل همین نسخه ی اورجینال بازی ها که دوست عزیز بازی فروشی،بازی اصل خود شرکت ea یا یوبی سافت رو میداد 5 تومن ولی من باور نکردم که البته ناگفته نماند که آخرسر بدلیل عدم توانایی در قانع کردم طرف به این که بازی اورجینال 5 تومان نیست و 50 تومانه،بالاجبار به غلط کردن افتادم.
حالا میخوام یک از اتفاقات مشابه و جالبی که اخیرا برام افتاده رو اینجا با شما درمیون بذارم تا شما هم در غم من شریک بشین(:31:)
دو سه روز پیش با یکی از دوستان رفته بودم بیرون که با یکی از دوستان این دوستم برخورد کردیم و دیدمش(قابل توجه عزیزان،من قبلا درباره ی یارو چیزایی مبنی بر اینکه یارو فهمیدست و اهل گیمه و خیلی حرفه ایه.. کلا گاگول نیست)،در همین حین من از نسخه ی جدید بازی(pes 2013) یادم اومد و خواستم تعریف کنم که تبلیغات بازی شروع شده و این یارو سازنده ی بازی بازم کلی وعده ی سرخرمن داده که این یارو(همون که گاگول نیست:31:) گفت این نسخه ی دوم بازیه که هرسال میاد!...:18::18::18::18::18::18: ما رو میگی سوسمارو میگی(:31:) .... گفتم:چی؟!چی چیه این؟!یعنی چی؟ ... گفت:همون 2012 هست که یک نسخه ی دیگه داده بیرون... هرسال دونسخه میده ... نمیدونستی؟!
منم گفتم:نه والا...
چنان قیافه ای گرفت که گویا سیباس رفیق جونجونیشه و گوشیو برداشت منم با خودم گفتم احتمالا میخواد به سیباس زنگ بزنه بهش بگه"چرا درستو حسابی اطلاع رسانی نمیکنی؟... بچه های ما اینجا عقب موندن.. یه نسخه اورجینال بازی رو بفرست اینجا واسه این دوستمون که آرزو به دل از دنیا نره"(:31:)
تا اومدم بگم اونیکه تو میگی پچه ... دی ال سیه ... نسخه ی دیگه چیه؟! یعنی چی؟! ... چرا اسکول بازی درمیاری؟
گفت :نه .. تو نمیفهمی .. پچ؟؟!!(با این قیافه :18:) چی میگی تو؟! ...... گفتم: اون یه چیز دیگســـ
همینجا قطع کردم ... گفتم اصلا تو راست میگی... دیدم هرچی بگم این که نمیفهمه .. چرا خودمو اذیت کنم... مگه خودآزاری دارم که بیام به این یارو که هنوز فرق فیفا با ساکر رو نمیفهمه ... هنوز به pes میگه پِس، توضیح بدم.
راهمو کشیدم و گفتم حق با توئه .. برو بازی کن حالشو ببر..
بله بچه های عزیز،این بود یکی دیگر از داستان های امینِ گاگول و گیمرهای اطرافش که بسیار فهمیده ان.:31:
نقل قول:
آقای امیرحسین پور ی سوال دیگه
موقع بازی سرعت بازی کمه / speed بازی روهم روی +2 'گذاشتم ولی بازم یخورده یواش میره
راهی داره سرعت بازی بیشتر بشه؟