25 میلیون برای ایوانوویچ ؟!!!
حتی 18 میلیون هم شگفت انگیزه !!!
اون هم برای مدافعی که صرفا مدافعه ؛ درحالیکه در فوتبال نوین امروز یکی از مشخصه های مدافعان کناری سرعت قابل قبول و قدرت نفوذ کردن اونهاست ؛ مثل آلوس و مایکون و اورا و برادران داسیلوا /
Printable View
25 میلیون برای ایوانوویچ ؟!!!
حتی 18 میلیون هم شگفت انگیزه !!!
اون هم برای مدافعی که صرفا مدافعه ؛ درحالیکه در فوتبال نوین امروز یکی از مشخصه های مدافعان کناری سرعت قابل قبول و قدرت نفوذ کردن اونهاست ؛ مثل آلوس و مایکون و اورا و برادران داسیلوا /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم رئال مادرید فصل بعد را با بازی در ورزشگاه "کفیان" از سفر خود به خاورمیانه آغاز میکنند.
رئال مادرید فصل 12-2011 را با بازی با تیم ملی کویت به پایان میبرد. این بازی در ورزشگاه کفیان با گنجایش 18.500 نفر برگذار میشود. کویت در رنکینگ فیفا رتبه 86م و به همراه کره شمالی رتبه دهم کنفدراسیون آسیا را دارد. این اولین بازی خارج از اروپای سپیدپوشان و اولین بازی در خاورمیانه در سال 2012 میباشد.
نه که کاسیاس تا حالا 5تا و 6تا نخوره و این افتخار بزرگ فقط نصیب نویر شدهنقل قول:
کاسیاس اگه 5-6 تا هم خورده، 20-30 تا رو دفع کرده. زمانی که تیم بد بازی میکنه، نمیشه کاریش کرد.نقل قول:
بازی با تیم ملی کویت هم انجام شد و با نتیجه 2-0 بردیم.
گل اول بازی رو "دی ماریا" با یه ضربه پای چپ، خارج از محوطه جریمه زد و گل دوم رو هم رونالدو به ارسال همیت آلتینتوپ وارد دروازه کرد. رونالدو یه ضربه ایستگاهی رو هم به دیرک زد.
تقریبا تمام بازیکنا بازی کردن. از "آدان" و "کاسیاس" گرفته تا "کایخون" و "گرانرو". فقط خدیرا بازی نکرد.
رو بازوی رونادو چیه؟
کاپیتان بوده مگه؟
یه نکته ای نباید فراموش بشه اینه که :دروازه بان تا چه حد در خوردن گل مقصر هست و گرنه تو سابقه بازی هر دروازه بانی خوردن 5یا6 گل وجود داره و تعداد گل خورده دلیلی بر ضعف دروازه بان نیست :46:نقل قول:
به جز گل پنجم که بازی عملا تموم شده بود نویر روی کدوم گل مقصر بود؟نقل قول:
گل اول که 2به 1 شدن،گل دوم که پنالتی بود
گل سوم و چهارم هم که جفتشون تک به تک از پشت 6 قدم بودش و فقط گل پنجم بود که معلوم نشد چطوری توپ از دستش خارج شد.
در حالی که شما هم اگه به بازیهایی که بارسا با اختلاف از رئال میبرد نگاه بکنی ردپای واکنشای کاسیاس رو تو حداقل یه گل پیدا میکنی.
الان هایلایت بازی 0-5 رو ندارم که دقیقا بهت بگم کاسیاس سر کدوم گل بد واکنش نشون داد،یا توی بازی که با میلان مساوی کردید گلای اینزاگی مقصر اصلیش کاسیاس بود.
ولی هر دروازبانی بالا و پایین داره و در نهایت مسلما امثال فلورنتینو پرز و پیتر اشمایکل و جی جی بوفون،یار غار من نبودن که همشون نویر رو بهترین دروازبان دنیا دونستن.
با این حال عقیده هوادارای رئال هم برای دفاع از کاپیتانشون قابل پذیرش هستش.
آقا هرکاری میکنین هر بازیکنی از رئال رو میزنین تو سرش بزنین اما کاسیاس رو بیخیال شین خواهشا : دی
نویر و امثال نویر خیلی خیلی مونده تا به جایگاه ایکر از نظر فنی و افتخارات برسن .
آقا چرا اینا کسی رو نمیخرن ؟ بد عادت شدیم اینام کاری نمیکنن . 5 6 تا بازیکن الکی بخرن شاد شیم : دی
دوست عزیز قبول کن که نویر دروازبانی در حد و اندازه های کاسیاس افسانه ای نیست......نقل قول:
نه که کاسیاس تا حالا 5تا و 6تا نخوره و این افتخار بزرگ فقط نصیب نویر شده
+
من فک میکردم بحث و کررکری خوندن تو این انجمن ممنوعه!
بحث کل کل نیستنقل قول:
قضیه ثابت کردن یه چیز ثابت شده بود
یه چیزی تو مایه های
مقایسه ی بوگاتی ویرون با پراید بود.:27:
آره ترکیب نیمه اول طوری بود که کریس قدیمی ترین بازیکن تیم بود:31:نقل قول:
اینم خبرش:
کاپیتان رونالدو 7
کریستیانو رونالدو برای اولین بار در بازی با تیم کویت ، کاپیتان رئال مادرید شد . ترکیب غیرمعمول مورینیو باعث شد که بازیکن پرتغالی به عنوان قدیمی ترین بازیکن ترکیب ، بازوبند را ببندد .
بازیکن پرتغالی که در کنار بنزما و گرانرو در کنار اصلی قرار گرفته بود به خاطر این که چند هفته زودتر از آنها به رئال پیوسته بود ، بازوبند کاپیتانی را بست . بین دو نیمه ، مربی ترکیب را عوض کرد و کاسیاس به جای کریستیانو ، بازوبند را بست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این تجربه جدیدی برای کریستیانو نیست چرا که او کاپیتان تیم ملی پرتغال هم هست . اما این اولین باری بود که بازیکن مادیرایی ، بازوبند رئال را می بست .
او هفتمین کاپیتان فصل رئال مادرید بود . پیش از او هم کریستیانو ، کاسیاس ، راموس ، په په ، آلبیول ، مارسلو و هیگوائین در مقاطعی بازوبند را بسته بودند . این اولین باری است که پس از رائول ، یک شماره 7 ، بازوبند را می بندد .
...
کریس ,
محبوب ترین ورزشکار در شبکه های اجتماعی
کریستیانو رونالدو ، محبوبترین ورزشکار در شبکه های اجتماعی است و پس از او لبرون جیمز ، بازیکن تیم میامی و هم تیمیش ، کاکا قرار دارند .
ستاره پرتغالی ، بیشترین تاثیر را در شبکه های اجتماعی دارد . به گزارش "اسپورتز سوشال مدیا " ، او در رده اول قرار گرفته است . این بررسی در شبکه های اجتماعی مختلف نظیر توئیتر ، فیس بوک ، گوگل پلاس و یوتیوب انجام پذیرفته است .
ستاره رئال مادرید بیشترین هوادارا را در فیس بوک دارد ، در توئیتر در رده دوم است ، از نظر تعداد ویدئوها در یوتیوب در رده دوم است و در گوگل پلاس در رده ششم قرار گرفته تا از 10 بتواند 9.8 نمره را بگیرد . در رده دوم ، لبرون جیمز ، بازیکن لیگ بسکتبال آمریکا با نمره 9 قرار دارد . کاکا با 7.9 امتیاز که در توئیتر بیشترین هوادار را دارد ، در رده سوم است .
در مورد دیگر ورزشکاران اسپانیایی ، آندرس اینیستا بالاتر از بقیه در این رنکینگ است و پس از او هم نادال و فابرگاس قرار گرفتند . در فیس بوک ، رونالدو اول است در توئیتر ، کاکا ، در یوتیوب ، کوبی برایانت و در گوگل پلاس ، دیوید بکام .
.......
مرجع اخبار رئال
رونالدو: فکر مي کنم اين روزها از مسي بهترم
ستاره پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که نمي توان او و مسي را باهم مقايسه کرد ولي دراين برهه زماني خودش رابهتر از مسي مي بيند.
کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي دنياي فوتبال معتقد است که رقابت ميان او و مسي باعث رشد او مي شود و البته اعتقاد دارد که به خاطر تفاوتهايي که ميان او و ستاره آرژانتيني وجود دارد،اين دو قابل مقايسه نيستند.
رونالدو اعتقاد دارد که هر دوي آنها (مسي و خود او) بازيکناني هستند که نهايت تلاششان را براي تيمهاي باشگاهي شان به کار مي گيرند و اين باعث مي شود که هردو رشد و پيشرفت زيادي داشته باشند.
اين مهاجم پرتغالي نظرش را دراين باره به سي ان ان ورلد سپورت ابراز کرده و گفته:«گاهي وقتها اين مقايسه ها من را خسته مي کند.مسي را هم همين طور.چون هميشه و هميشه ، همه درحال مقايسه کردن ما دو نفر باهمديگر هستند.شما نمي توانيد فراري را با پورش مقايسه کنيد، چون آنها موتورهاي متفاوتي دارند. اصلا قابل مقايسه نيستند. مسي نهايت تلاشش را براي بارسلونا به کار مي گيرد ومن با تمام قوا در خدمت رئال هستم.»
رونالدو ادامه داد:« البته اين اتفاق جالبي است. چه براي مسي و چه براي من. . چون هردوي ما رکوردهاي خودمان را مي شکنيم واين فوق العاده است.فکر مي کنم که دراين مسير ما همديگر را رو به جلو هل مي دهيم. به همين خاطر هم هست که رقابت ميان ما دونفر اين قدر حساس و نفس گير است.به همين خاطر هم هست که بارسلونا و رئال بهترين تيمهاي دنيا هستند.چون يکي ديگري رابه جلو هل مي دهد.»
رونالدو درادامه صحبتهايش گفت:« اصلا بحث بهتر يا بدتر نيست. من دوست ندارم تا باکسي مقايسه شوم.بعضي ها مي گويند من بهترم و بعضي ها مي گويند که مسي بهتر است.ولي در پايان روز آنها تصميم مي گيرند که بهترين بازيکن در شرايط کنوني چه کسي است که من فکر مي کنم که من هستم.»
رونالدو در رقابتهاي اين فصل لاليگا46 گل به ثمر رساند ولي مسي با به ثمررساندن 50 گل، فصل را در صدر جدول گلزنان لاليگا به پايان برد.
مرجع خبري رئال-مادريد: به گزارش الکونفیدنشال ، گونزالو هیگوائین نمی داند که چه آینده ای دارد اما رئال برای مشتریانش ، سنگ بزرگی انداخته است ، یعنی رقم فسخ قراردادش که 150 میلیون یوروست . هیگوائین دو ماه است که در مورد آینده اش مردد است و به گزارش الکونفیدنشال ، علت این قضیه هم اعتماد بیش از حد مورینیو به بنزماست . مربی پرتغالی به فلورنتینو قول داده که کریم که مهاجم محبوبش است را در بازیهای بزرگ مورد استفاده قرار داد و حالا به وعده اش عمل کرده تا مدیر را خوشحال کند . ال پیپیتا فکر می کند که به او ارزش لازم گذاشته نمی شود . اما باشگاه حاضر نیست که او را به سادگی بفروشد و قیمتش را هم 150 میلیون یورو تعیین کرده است.
مرجع خبري رئال-مادريد: نونو گومز ، مهاجم اسپورتینگ براگا ، به تمجید از هموطنش کریستیانو رونالدو پرداخت و گفت که بازیکن رئال مادرید ، مهمترین عنصر تیم ملی پرتغال در یورو خواهد بود . مهاجم 27 ساله رئال ، انتظار می رود که نقشی کلیدی در یورو در تیم ملی کشورش داشته باشد و حالا گومس در موردش می گوید : زیباست که بتوان روی رونالدو حساب کرد . نه تنها به این خاطر که بقیه برایش احترام قائل می شوند ، بلکه با توجه به توانایی هایش می تواند بازی ها را تعیین کند . وی افزود : گاهی او فراتر از انسان ها می شود . یکی از بزرگترین مشخصه هایش اسن است که همیشه بهتر می خواهد و دوست دارد که بهترین باشد . نونو گومز که 79 بازی ملی دارد ، در مورد خط خوردنش از لیست گفت : امیدوار بودم که نامم در لیست باشد اما نشد . نمی توانم تکذیب کنم که ناراحت شدم.
احتمال حضور دیوید سیلوا در ترکیب فصل بعد تیم به جای ریکاردو رفتنی:46:
آس نوشت : داوید سیلوا ، جانشین کاکا
مورینیو به دنبال خلاقیت بیشتر در خط هافبک تیمش است و برنامه ریزی برای فصل بعد را هم آغاز کرده است . او از مثلث هجومی با 118 گل کریستیانو ، هیگوائین و بنزما خیلی راضی است اما اعتقاد دارد که در فاز خلاقیت ، به جز اوزیل گزینه دیگری ندارد . از کاکا نمی توان انتظار چندانی داشت . در حقیقت بسیاری معتقدند که بازیکن برزیلی در نهایت به پی اس جی ملحق می شود . بدین ترتیب مورینوی در بازار به دنبال بازیکن است و یکی از گزینه هایی که خوش درخشیده است ، داوید سیلواست .
هافبک منچستر سیتی که در لیست دل بوسکه ، جایش را تثبیت کرده توانسته که نظر مثبت مربی پرتغالی را جلب کند . مورینیو عملکرد این بازیکن را در لیگ انگلیس تحت نظر داشته و از پیشرفتش کاملا رضایت دارد .
در حقیقت اطرافیان سیلوا خبر داده اند که یکی از طرف رئال اخیرا در مورد شرایط بازیکن جویا شده و پرسیده که آیا خود بازیکن راضی به مذاکره است یا نه . نباید فراموش کرد که روابط رئال و سیتی فوق العاده است ، به حدی که پارسال این دو باشگاه در مورد پیوستن آگرو به سیتی ، کاملا با یکدیگر به توافق رسیدند تا با توجه به کنار کشیدن رئال ، سرجیو به لیگ انگلیس برود . دو سال پیش هم سیلوا می توانست به رئال بپیوندد اما مورینیو خودش جلوی این انتقال را گرفت .
در تابستان 2010 ، رئال مادرید مذاکراتی با والنسیا صورت داد و حتی توافقات حاصل شد . اما در نهایت این انتقال به خاطر نظر مورینیو محقق نشد . مربی می خواست که دی ماریا که یک بال است ، کاروالیو در خط دفاع ، خدیرا به عنوان یک هافبک جنگنده و اوزیل به عنوان یک بازیکن تکنیکی بهره ببرد .
اما مورینیو ، از روند سیلوا در لیگ انگلیس راضی است . این بازیکن در 26 سالگی ، خود را به عنوان بازیکنی تکنیکی با دید بالا مطرح کرده است . حضور بازیکن اهل قناری در رئال باعث خواهد شد که اوزیل زیاد هم بی خیال نباشد و از سویی پروژه اسپانیایی شدن فلورنتینو هم به ثمر می نشیند . سیلوا که چندین روز در جزایر قناری استراحت کرده ، منتظر خبر از سوی رئال است .
بهترین پاس گل دهنده در لیگ انگلیس
سیلوا بهترین آمار را در زمینه پاس گل در لیگ انگلیس داشت . امسال 15 پاس گل داد ، در حالی که اوزیل با 17 پاس گل ، بهترین آمار را در لالیگا داشت . جالب است که ماتا و اکوادور با 13 و آدبایور با 11 پاس گل ، دیگر نفرات در این رده بندی بودند .
مرجع اخبار رئال
آه آه بیا وسط شله حالا دست دست :31:
بیا آه آه:8:
خبر فوري : مورينيو تا 2016 تمديد كرد
رئال مادريد اعلام كرد كه قرارداد خوزه مورينيو با رئال تا 2016 تمديد شد . پيش از اين قرارداد مربي پرتغالي تا 2014 بود .
پس از يك فصل كه مملو از شايعات در مورد آينده مربي رئال بود ، باشگاه با اعلام خبر تمديد قرارداد اين بازيكن ، همه را سورپرايز كرد . اين خبر درست چند هفته پس از اتمام لاليگاي 12-11 اعلام شد .
مورينيو در دو سال حضور در رئال به دو جام رسيده است . يكي كوپا دل ري و ديگري لاليگا .
مرجع اخبار رئال
رونالدو: شايسته توپ طلا هستم
ستاره پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد بر اين باور است که شايستگي او براي کسب طلاي امسال بيشتر از ديگران است.
کريستيانو رونالدو در گفت و گو با روزنامه »مارکا» اسپانيا گفت که اگر سرمربي تيم معتقد است من امسال شايسته کسب توپ طلا هستم، حتما حق با او است.
وي که در اين فصل رقابتهاي لاليگا جام قهرماني را با رئال مادريد بالاي سر برد، افزود: اميدوارم که اين قهرماني براي چند فصل ديگر هم تداوم يابد. ما الان بهتر از بارسلونا هستيم و اين را ثابت کرديم. فصل را با 9 امتياز اختلاف نسبت به شاگردان گوارديولا به پايان رسانديم و جام قهرماني را بالاي سر برديم. و اين دستاورد بزرگي به شمار ميآيد.
وي درباره ليگ قهرمانان اروپا گفت: ما امسال بازيهاي بسيار خوبي را در اين رقابتها به نمايش گذاشتيم. به خودم از 10 نمره کامل و به رئال مادريد نمره 9 را ميدهم. در آستانه قهرماني قرار داشتيم، اما متاسفانه در بازي مقابل بايرن مونيخ با بدشانسي مواجه شديم و در ضربات پنالتي باختيم. اما به هواداران مي گويم که نگران نباشيد، فصل آينده دهمين قهرماني رئال مادريد در اين رقابتها را رقم خواهيم زد.
ستاره پرتغالي رئال مادريد درباره جام ملتهاي اروپا 2012 گفت: بر اين باورم که تيمهايي مثل اسپانيا، هلند و آلمان شانسهاي اصلي قهرماني در اين رقابتها هستند، اما بدانيد که پرتغال همه را غافلگير خواهد کرد.
ستاره سابق منچستر يونايتد که در سال 2008 به عنوان بهترين بازيکن جهان انتخاب شد، درباره اين سوال که امسال چه کسي بيشترين شانس را براي کسب توپ طلا دارد، گفت: نميتوانم بگويم که آيا من شايسته کسب توپ طلا هستم يا نه؟ اما من فصل بسيار خوبي را با رئال مادريد پشت سر گذاشتم و قهرمان سختترين ليگ جهان شدم. اگر مورينيو معتقد است که من شايسته کسب توپ طلا هستم، پس حتما هستم. اميدوارم که در يورو 2012 نمايش خوبي داشته باشم. چرا که اين شانس مرا براي کسب توپ طلا بيشتر ميکند. ولي زياد به چنين موضوعاتي فکر نميکنم.
رونالدو در حالي خودش را شايستهي توپ طلا ميداند که در رقابت انفرادي با مسي هم در اروپا و هم در اسپانيا آقاي گلي را به مهاجم آرژانتيني بارسلونا واگذار کرده است.
تمدید قرارداد مورینیو خبر خیلی خوبی بود . فقط امیدوارم دیگه وسط فصل اینده مثل فصل قبلی اینجور شایعاتی در مورد رفتنش رو نداشته باشیم:20:
دوستان الان کدوم خرید و فروش ها قطعی شدن ؟!
التین توپ -البیول -کاروالیو -شاهین -کاکا -...... کدوم هاشون رفتن ؟!
جشن قهرمانی رئال در برنابئو .
خودم داشتم دانلود میکردم گفتم بذارم شما هم حال کنین .
فک نکنم لینکش زیاد دووم داشته باشه .
شاهین و آلبیول که نمیرن چرا جزء اینا نوشتی؟نقل قول:
بقیه رفتنی اند.
واسه خرید هم دیوید سیلوا خیلی به برنابئو نزدیکه:21:
انالله و انا الیه راجعون
همسر فلورنتینو به دیار باقی شتافت
:45:
رئال مادرید در شوک فوت ماریا آنخلس ساندوال ، ملقب به پیتینا ، همسر فلورنتینو پرز بسر می برد .
همسر مدیر رئال مادرید که دچار سرطان بود ،
اخیرا به عنوان یک هوادار از قهرمانی رئال در لالیگا لذت برده بود .
شواهد حاکی از آن است که علت این اتفاق ، سکته قلبی بوده است . برای زنی که همیشه مادریدیسمو بودنش را نشان داده بود . روحش شاد .
:37:مرجع اخبار رئال
مرجع خبري رئال-مادريد: خوزه مورینیو در اولین صحبت هایش پس از تمدید قراردادش با رئال مادرید تا 2016 گفت : خیلی خوشحالم . اگر این طور نبود ، این قرارداد را امضا نمی کردم . دوست داشتم نه فقط من ، بلکه مادریدیسموها هم راضی باشند . مدیر ، خوزه آنخل سانچز و دیگر اعضای هیئت مدیره ، به من اعتماد کردند و فکر کردند که من مربی ایده آلی برای این پروژه تا سال 2016 هستم . بیش از هر چیزی رضایت مادریدیسموها برایم شرط بود . فکر می کنم که اکثریشتشان از این تصمیم هیئت مدیره که تصمیم من هم بود ، راضی باشند . با تماسهایی که با بازیکنان در ماه های اخیر داشتم و بررسی شرایط ، حسم این است که تیم هم عموما از این تصمیم ، خرسند است . همسرم و بچه هایم که مرکز ثقل تصمیمات حرفه ایم هستند هم از این تصمیم ، رضایت دارند. *دلایل برای تمدید: مربی پرتغالی در مصاحبه با وبسایت رئال مادرید در مورد علل تمدید قراردادش گفت : این پروژه ، برنامه های خاصی را دنبال می کرد . تصمیم مدیر چیز یبود که در فوتبال امروز ، رایج نیست . این که به بلندمدت فکر کنیم . همیشه به کار و شخص من ، اعتماد کرد . "حسی" که همیشه داشت خیلی مهم بود ، به خصوص در زمانی که من گفتم که شاید بروم . همیشه گفته ام که او برایم خیلی مهم بود و البته همین طور حس هواداران و تیم و این که چقدر نسبت به کار من ، مطمئن باشند . من آرام آرام چیزهای بیشتری را از این باشگاه و کم و کیف کارم ، یاد گرفتم و با مشکلات کوچکی که در تمامی تیمها و افرادش وجود داشتند ، سازگاری پیدا کردم و خوشحالم که ادامه می دهم و برنامه ورزشی رئال مادرید برای آینده را طراحی می کنم که طبیعتا می دانیم که باید چه فکری در مورد فردایمان داشته باشیم . این چیزی است که برایش در دو فصل اخیر ، تلاش کردیم . کار کردن برای آینده و فکر کردن به جلو . اگر به تیم نگاه کنید ، می بینید که با قطعیت از تفکرمان برای آینده می گویند . اما در باشگاهی با این عظمت ، باید نتیجه گرفت . باید برنده شد و این کاری است که در دو سالی که گذشت برایش تلاش کردیم و در چهار سال آینده هم برایش تلاش خواهیم کرد. *اهداف برای فصل بعد: مورینیو گفت که در سال دوم ، همان طور که طرح ریزی کرده بودیم لیگ را بردیم و باید ببینیم که چه می شود . اما این گونه نبود که تمام فکر و دکرمان را به این کار اختصاص دهیم چرا که فایده ای ندارد . تنها فکر و ذکرمان این بود که این گروه باید چه کار کند که در موردش کاملا مطمئن بودیم . این که با حرفه ای گری و تعهد ، کارمان را انجام دهیم . همیشه تا جایی که می توانیم و بر اساس حد و مرزهایی که تاریخ رئال مادرید دارد ، کارمان را انجام دهیم . این جا و با این امید ، برنامه های کارمان را برای امروز و فردا می چینیم . یک پروژه چهار ساله دیگر داریم و باید از آن لذت ببریم.
مورينيو: اين چالش ايده آلي براي من است
مورينيو، مربي پرتغالي باشگاه رئال مادريد در صحبتهايي خوشحالي اش را از ادامه حضور در باشگاه مادريدي ابراز کرد.
او روز گذشته قراردادش را براي 4 سال ديگر و تا سال 2016 به تمديد رساند و بعد از امضاي قرارداد جديد به خبرنگاران گفت:« خوشحالم که ادامه مي دهم و براي آينده ورزشي تيم اصلي رئال مادريد برنامه ريزي مي کنم. من به چالش هايي نياز دارم که من را به انجام تلاشهاي بيشتري وا دارد و رئال مادريد باشگاهي است که بيش از هر تيمي ديگري مرا به انجام حداکثر تلاش واداشته و باعث شده تا به عنوان يک مربي و يک انسان حرفه اي پيشرفت کنم.»
اين مربي پرتغالي در آستانه آغاز رقابتهاي فصل بعد، اهداف خاصي را براي خودش تعريف کرد و گفت::« بايد چه به صورت تيمي و چه به صورت فردي بهتر شويم و فوتبالي را ارائه کنيم که نه تنها براي برد در بازيها، بلکه براي برد دلهاي هواداران نيز باشد.»
مربي تيم قهرمان اين فصل لاليگا دراين باره ادامه داد:« قطعا رئال در طول امسال، هواداران فراواني را به دست آمده. چون ما با وجودي که نتوانستيم در رقابتهاي اروپايي به قهرماني برسيم، اما بهترين فوتبال دنيا را ارائه کرديم و بدين ترتيب قهرماني لاليگا را به دست آورديم و دراين شرايط ارائه يک فوتبال خوب کار به مراتب سخت تري است و اين به نظر من مهمترين نکته است.»
مورينيو درادامه درمورد تيم کنوني اش صحبت کرد و اين تيم را :«تيم صد امتيازي » ناميد و گفت:« اين تيم شايسته تمام اين اعتمادها هست و با اين تيم خودمان را براي فصل آينده آماده خواهيم کرد.»
آقاي خاص که از تمديد قراردادش خوشحال بود، گفت:« از اينکه نه فقط خودم، بلکه هواداران رئال، رئيس باشگاه و اعضاي کادر فني راضي هستند و به من اعتماد کرده اند و من را مربي ايده آلي براي پيش برد پروژه شان تا سال 2016 مي دانند، واقعا خوشحالم.»
او با تمجيد فلسفه کاري فلورنتينو پرس و ايده هاي بلند مدتش گفت:« احساس پرس به عنوان رئيس باشگاه را تحسين مي کنم. من شروع به شناخت بهتر اين باشگاه با تمام کيفيت هاي فوق العاده اش وهمچنين شروع به شناخت مشکلات ريزش نموده است. مشکلاتي که تمام تيمها و تمام افراد با آنها دست و پنجه نرم مي کنند.»
بخش پاياني صحبتهاي مورينيو که در وب سايت مارکا بازتاب يافت به حرفهاي او درمورد بازيکنان تيمش اشاره داشت:« اين گروه بازيکنان جوان هستند و روزهاي بهتر آنها هنوز در راه است. اين تيم، مسير متفاوتي را طي نمي کند و تيمي نيست که در سالهاي اخير در سطح تراز اولي بازي کرده باشد. دقيقا برعکس. اين تيم ، تيمي است که تمام شرايط کافي براي رشد و پيشرفت را دارد.»
خب حدس زدم :31: البیول که به نظرم بهتره بره اما شاهین نه .نقل قول:
مورینیو ، هیگوائین را راضی به ماندن کرد
گونزالو هیگوائین در رئال مادرید می ماند . خوزه مورینیو در جلسه دیروز با پدر مهاجم آرژآنتینی او را راضی کرد . در این جلسه که خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی رئال هم حضور داشت ، خورخه هیگوائین راضی شد که پسرش در فصل آینده از رئال مادرید ، جدا نشود . در حقیقت رئال مادرید فقط در صورتی راضی به فروش ال پیپیتا می شود که باشگاهی ، رقم فسخ قرارداد 150 میلیون یورویی اش را بپردازد .
در این جلسه که دیروز عصر در برنابئو برگزار شد ، مورینیو توانست که خورخه هیگوائین را متقاعد کند که پسرش ، بازیکن مهمی در تیم است . مربی پرتغالی توانست که پدر مهاجم را راضی کند تا بدین ترتیب گونزالو در باشگاه بماند .
هیگوائین 54 بازی با رئال مادرید در این فصل داشت اما جایگاهش به روی نیمکت در بازیهای مهم تنزل پیدا کرد . او اعتقاد دارد که در هر تیم دیگری در دنیا می تواند در ترکیب اصلی باشد . مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی ما قبل آخرش هشدار داد که این بازیکن را به کمتر از 150 میلیون یورو نمی فروشد . حالا مربی توانسته که اتفاقاتی که در گذشته رخ داده را از دل این بازیکن ، در آورد .
پنجشنبه گذشته و پیش از سفر به بوینوس آیرس ، گونزالو هیگوائین به همراه پدرش و وکیل خانوادگیشان ، کاسچو رکاسنس با خوزه آنخل سانچز دیدار کردند . در این جلسه انتظار می رفت که خوزه مورینیو و فلورنتینو پرز هم حضور داشته باشند . در این جلسه خوزه آنخل گفت که اجازه رفتن هیگوائین را نمی دهد . بدین ترتیب پدر بازیکن ، خواستار جلسه ای با مورینیو شد که دیروز برگزار شد .
مربی پرتغالی می داند که هیگوائین از زمانی که به رئال مادرید پیوسته ، برای رسیدن به ترکیب اصلی جنگیده است . او را یکی از بهترین مهاجمان جهان می داند و ترجیح می دهد که او را داشته باشد تا در بازار نقل و انتقالات در جستجوی مهاجم دیگری باشد . پس از ملاقات با پدرش ، مورینیو به هیگوائین فرستاد که منتظر حضورش در آغاز تمرینات در 25 تیر است . هیگوائین با این پیغام و پس از صحبت با پدرش ، راضی شد که در رئال مادرید بماند .
هیگوائین تا 30 ژوئن 2016 با رئال مادرید ، قرارداد دارد . هیچ گاه تعصبش به باشگاه کم نشده اما همیشه دوست داشته که دستمزدش بیشتر شود . باشگاه احتمال دارد که در ماه های آتی ، دستمزد او و بنزما را بیشتر کند . ماندن ال پیپیتا گزینه بهتری است تا خرید مهاجمان دیگری نظیر آگرو و فالکائو که زمان می برد تا با تیم ، هماهنگ شوند .
مرجع اخبار رئال
محتوای مخفی: 22
هشتاد برابر شدن قیمت کایخون در عرض پنج سال اخیر
سودرسانی یعنی کایخون . بازیکن موتریلی در می 2011 با پنج میلیون یورو از اسپانیول به برنابئو برگردانده شد و حالا پس از یک سال ، یکی از درخشان ترین بازیکنان فوتبال اسپانیاست .
این بازیکن در این فصل در حالی که تنها 1368 دقیقه بازی کرد ، 13 گل زد . در 36 بازی در تیم اصلی حضور داشت و مورینیو بار ها او را به عنوان یار تعویضی مورد استفاده قرار داد که او با گلزنیش ، پاسخ داد . بسیاری او را بهترین خرید تابستان گذشته می دانند .
پیشرفت کایخون در پنج سال اخیر فوق العاده بوده است . بر اساس آمار سایت آلمانی " ترانسفرمارکت " ، در نوامبر 2007 قیمت بازیکن گرانادایی فقط 100 هزار یورو بود . در آن موقع در کاستیا بازی می کرد . پس از آن به اسپانیول رفت و آرام آرام خوش درخشید .
در ژوئن 2008 ، ارزششش به یک میلیون یورو رسید . این رقم در آوریل 2010 به سه میلیون رسید و در آگوست همان سال تا پنج میلیون یورو هم رسید . در تابستان 2011 ، قیمتش هفت میلیون یورو تخمین زده شد . بی تردید رئال با خریدش سود خوبی کرد چرا که قیمتش حالا 8 میلیون یوروست یعنی در عرض پنج سال ، ارزش این بازیکن ، 80 برابر شده است .
پی نوشت:اینو هم در نظر بگیرید که قیمتهای ترنسفر مارکت همیشه 30-40%زیر قیمت واقعی بازار نقل و انتقالاته(مثلا اوزیل32 میلیون :2: ) این یعنی اینکه قیمت واقعیش الان بالای 15 میلیون شده یعنی بالای 150 برابر :5:مرجع اخبار رئال
مرجع خبري رئال-مادريد: زین الدین زیدان ، اسطوره فرانسوی با یکی از وبسایت های هواداری خود مصاحبه کرد و به بررسی فصل گذشته رئال پرداخت . وی در مورد اهمیت قهرمانی اروپا گفت : قهرمانی اروپا ، ضروری است . می توانستیم امسال به آن برسیم اما سال بعد ، خواهیم رسید . این رویا امسال خیلی نزدیک بود اما بایرن مونیخ مانعش شد : نیازی نیست که در آن بازی متوقف شویم . گاهی اوقات شرایط به سود ما هستند و گاهی نه . حذف در ضربات پنالتی ، یک حادثه است و نمی توان در موردش بحث کرد . زیدان به تمجید از دو هموطنش در تیم پرداخت : کریم هنوز جا برای پیش فصل دارد . امسال نشان داد که چه توانایی هایی را می توان از او انتظار داشت . علاوه بر گلهایی که زد ، به خاطر کارش برای تیم ، ماندنی شد . هنوز جوان است و می تواند خیلی بهتر شود . حالا باید برای تیم ملی کشورش در یورو ، همین گونه باشد و فصل فوق العاده ای را به اتمام رساند . در مورد رافائل واران نیز زیزو به تمجید پرداخت . بازیکن جوانی که زیاد در تیم مورینیو بازی نکرد اما در همان مقدار هم درخشید : در هر بازی که انجام داد ، خوب جنگید . پانزده بازی انجام داد . برای فصل اول ، کارش فوق العاده بود . درون زمین جواب داد . همه از او راضی بودند . باهوش است و زود یاد می گیرد . اگر همچنان با په په ، راموس ، آلبیول و مارسلو بازی کند ، خیلی پیشرفت می کند . زیزو در پایان در خلاصه ای از فصل گفت : این یک نبرد مردانه بود . توانستیم بر بارسلونا غلبه کنیم و هدفمان پیشروی است . شرایط مشکلی را داشتیم اما هرگز کم نیاوردیم . رسیدن به 32 برد از 38 بازی را می توان خارق العاده خواند.
خارق العاده بودن عنصر اصلی وجودی مورینیو بوده از ابتدا تا انتها...نقل قول:
رسیدن به 32 برد از 38 بازی را می توان خارق العاده خواند.
بچه ها...به نظرتون کارنکا دستیار مناسبی برای مرد بزرگی چون مورینیو هست؟؟؟واقعا دانش و فن و تواناییش در حدی هست که مورینیو رو ارضا کنه؟؟هر چند مورینیو اونقدر کامل به نظر میاد که نیاز به دستیار نباشه...اما منظور اینه شخص مناسبی کنارش نشسته به نظرتون یا نه؟
نه من که خوشم نمیاد ازش!خیلی آیه یاس میخونه : دینقل قول:
دوستان میگم که معلوم شده کاکا کجا میره؟
من فکر میکنم کارانکا گزینه ی مناسبی برای دستیاری مورینیو و حتی سرمربیگری در آینده هست ، مورینیو هم اخیرا در دفاع از کارانکا فکر میکنم گفته بود هرجا بروم کارانکا رو هم میبرم ...
به نظرم بعد از مورینیو رئال باید فرصت رو در اختیار خانواده ی خودش قرار بده ، کسانی مثل زیدان و همین کارانکا .
در صورت جدایی مورینیو بهترین گزینه برای جایگزین کردنش همین کارنکا هستش..! چون با شرایط رئال آشنایی کامل داره و با رفتن مورینیو و روی کار اومدن کارنکا ، به علت آشنایی کارنکا با وضعیت رئال و بازکن ها تیم دچار افت زیادی نمیشه...و تقربا همون تاتیک ها خوزه رو پیاده میکنه....!
خوزه دستیار های متفاوتی داشته تو تیم های مختلف...دلیلش چیه که به شخص خاصی وابسته نیست و اونا رو با خودش نمیبره این ور و انور...؟
حتی بازیکن هایی که شدیدا بهش وابسته هستن...
بازیکن ها برتر لالیگا در هر پست به صورت یک تیم توسط یوفا انتخاب شد و در نهایت بی رحمی ایکر کاسیاس دروازه بان اول تیم اسپانیا در این تیم جا نداره و به جای اون والدز رو به عنوان برترین دروازه بان فصل قرار دادند :دی
یک آدم عاقل باید به اینا بگه دروازه بان خوب بودن صرفا گل نخوردن نیست و بهترین دروازه بان فصل باید با توجه به Save هایی گه داشته انتخاب بشه ، نه گل های خوره...امکان داره یک تیم خط دفاعش اینقدر خوب باشه که هیچ توپی ازش عبور نکنه اون موقع یک گوسفند رو هم بزارید تو دروازه به عنوان بهترین دروازه بان انتخاب میشه.
+
در این لیست از رئال : ژابی - اوزیل - رونالدو - راموس هستند.
بنتو :" کریستیانو بدون یورو هم لایق توپ طلاست "
پائولو بنتو ، مربی تیم ملی پرتغال ، گفت که کریستیانو رونالدو ، شایستگی رسیدن به جایزه توپ طلا را دارد . بازیکن 27 ساله در این فصل ، موفق به زدن 60 گل در رئال شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنتو در کنفرانس مطبوعاتی گفت :" فکر نمی کنم که عمیکردش در یورو 2012 ، هیچ تاثیری داشته باشد . او کاری که باید می کرد را کرده است . با فصلی که داشته و آماری که داشته ، باعث قهرمانی در لالیگا شده است . " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی افزود :" بدین ترتیب فکر می کنم که همین حالا ، شایستگی رسیدن به توپ طلا را خواهد داشت . " بنتو در مورد انگیزه های رونالدو برای یورو گفت :" فکر نمی کنم که این یک انگیزه برایش باشد . این یک فشار بیشتر رویش است . "
.........
ژابی ، پنالتی زن اول ماتادورها
نبود داوید ویا به علت مصدومیت باعث شده که اسپانیا ، پنالتی زن اولش را برای یورو از دست بدهد . حالا ژابی آلونسو این مسئولیت را به عهده خواهد داشت چرا که از زمان حضور دل بوسکه ، دومین نفر از نظر زدن پنالتی ها بوده است .
مسئله پنالتی ها در تیم ملی اسپانیا در زمان دل بوسکه ، تبدیل به یک اپیدمی شده است . از 16 پنالتی که برای اسپانیای دل بوسکه گرفته شده ، تنها نه تا به گل تبدیل شده اند و از هفت پنالتی آخر هم فقط چهار تا گل شده اند . جالب این است که داوید ویا هم از 13 پنالتی خود در رده ملی ، پنج تا را خراب کرده بود .
مرجع اخبار رئال
شرط مورينيو براي انتخاب تيم
ژوزه مورينيو اعلام کرد در سال 2016 در هر شهري که دخترش براي ادامه تحصيل انتخاب کند، مربيگري خواهد کرد.
سرمربي رئال مادريد اخيرا قرارداد خود را به مدت چهار سال با اين باشگاه اسپانيايي تمديد کرده اما مي گويد که آينده او پس از آن به انتخاب دخترش بستگي دارد.
مورينيو گفت: در فوتبال ممکن است يک قرارداد پنج ساله ببنديد اما وقتي دو مسابقه را واگذار کنيد، قراردادتان فسخ شود. قرارداد من با رئال مادريد در سال 2016 به پايان مي رسد. اميدوارم که بتوانم کارم را به درستي انجام دهم و تا آن مدت در رئال مادريد بمانم.
وي گفت: دختر من در سال 2016 به دانشگاه خواهد رفت. در آن زمان من در شهري مربيگري مي کنم که او بخواهد آنجا دانشگاه برود. حداقل اميدوارم در آن کشور، مردم اهل فوتبال باشند!
سرمربي رئال مادريد با اشاره به قهرماني تيمش در رقابت هاي لاليگا گفت: رئال مادريد با 100 امتياز فصل را به پايان برد، در حالي که بارسلونا 91 امتياز کسب کرد. اين ميزان اختلاف معمولا در ليگهاي کوچک رخ مي دهد و درليگ هاي معتبر کمتر شاهد چنين اختلافي هستيم.
وي ادامه داد: به عنوان نمونه مي توانيم به انگليس، ايتاليا و فرانسه نگاه کنيم. 9 امتياز، اختلاف قابل توجهي است. همچنين نبايد از ياد ببريم که ما در ليگ در حال رقابت با بهترين تيم جهان بوديم.
مورينيو درباره حذف تيمش در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: بهترين تيم ها لزوما در ليگ قهرمانان پيروز نمي شوند. در مرحله حذفي، هر اتفاقي ممکن است رخ دهد و در يک چشم به هم زدن ممکن است نتيجه تغيير کند. به عنوان مثال در بازي فينال، بايرن مونيخ 18 کرنر داشت، در حالي که چلسي فقط يک کرنر به دست آورد که همان هم تبديل به گل شد
سرمربي پرتغالي رئال مادريد گفت: اين در حالي است که در ليگ، نزديک به 40 بازي وجود دارد و فقط بهترين تيم است که مي تواند قهرمان شود. در ليگ اگر تيمي يک هفته خوب نباشد يا داور مرتکب اشتباهي شود، اين فرصت را دارد که در هفته بعد جبران کند.
مورينيو سپس به تمجيد از مسعود اوزيل هافبک آلماني رئال مادريد پرداخت و گفت: اوزيل بهترين بازيکن شماره 10 جهان است. همه او را دوست دارند و نشانه هايي از لوئيس فيگو و زين الدين زيدان را در وجود او مشاهده مي کنند. اوزيل در رئال مادريد تاريخ ساز خواهد شد.
امشب ، اولین تست رونالدو در تیم ملی پرتغال
کریستیانو پس از 46 گلی که در لالیگا زد به قهرمانی رسید ، آماده یوروی اوکراین و لهستان می شود تا بتواند با درخشش در این تورنمنت ،
پس از چهار سال ، توپ طلا را برگرداند .
بازیکن پرتغالی در این فصل ، 60 گل با رئال مادرید زده که بی تردید ، بهترین فصل دوران فوتبالش بوده است .
برای اولین بار از زمان حضور در اسپانیاست که کریستیانو بیش از ستاره بارسا که رقیب جدیش است ، تحسین ها را بر می انگیزد .
کریستیانو در روزهای اخیر ، تمجیدهای پائولو بنتو و رود گولیت را پشت سرش داشته است .
مربی تیم ملی پرتغال گفت :" فکر می کنم که کریستیانو باید به خاطر فصلی که در رئال مادرید داشته به توپ طلا برسد نه آن چه که در یورو می کند . " اسطوره هلندی هم گفته است :" کریستیانو فصل فوق العاده ای داشت . یوروی فوق العاده ای خواهد داشت . حریفان از او می هراسند . "
امشب کریستیانو مقابل مقدونیه قرار می گیرد که این اولین تست بازیکن پرتغالی پیش از یوروست تا خودش را بیش از پیش به اثبات رساند .
....مرجع اخبار رئال
دوران حرفه اي ام بايک قهرماني باپرتغال تکميل است
کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، اعلام کرد بزرگترين آرزوي دوران حرفه اي اش، رسيدن به جام در يک تورنمنت معتبر با پيراهن تيم ملي پرتغال است
اين ستاره پرتغالي که با نشريه آلماني کيکر مصاحبه مي کرد، رسيدن به چنين دستاوردي را اوج دوران حرفه اي اش توصيف کرد .
" پرتغال مدعي قهرماني در يورو نيست؛ ما يک تيم جوان هستيم که توسط يک مربي جوان هدايت مي شويم. فشار براي رسيدن قهرماني روي تيم هايي مانند هلند، آلمان و البته اسپانياست.
از اينکه پرتغال در سخت ترين گروه قرار گرفت، ناراحت شدم. البته اگر بخواهيم قهرمان شويم، بهتر است مقابل تيم هايي مثل آلمان و هلند قرار بگيريم تا تيم هاي کوچک. اگر بتوانم با پرتغال به يک جام برسم، از دوران حرفه اي ام کاملا راضي خواهم بود."
رونالدو همچنين در مورد کري خواني اش با بازيکنان آلماني رئال گفت:" من بيشتر با اوزيل شوخي مي کنم چون خديرا کمي جدي است.
ما هيچ ترسي از آنها نداريم اما به آنها احترام مي گذاريم. هيچ فشاري روي پرتغال نيست. ما بايد تمام تلاش مان را انجام دهيم و خوش بگذرانيم."
مورینیو برای دیدن بازی لوکاس ، به هامبورگ رفت
تمایل رئال مادرید به لوکاس مورا ، کاملا مشخص است . بهترین نمونه ، حضور مورینیو در هامبورگ برای دیدن بازیکن سائوپائولو در بازی دوستانه
برزیل و دانمارک بود .
به گزارش اوندا مادرید ، مربی رئال از ترکیه به المان سفر کرده بود تا یکی از جواهرات درخشان فوتبال جهان را از نزدیک ببیند . مورا در ترکیب تیم ملی برزیل فیکس بود هر چند گانسو و نیمار ، ستارگان سانتوس در ترکیب اصلی نبودند . مارسلو هم در این نبرد حضور داشت .
لازم به ذکر است که سائوپائولو برای این بازیکن ، حداقل 50 میلیون یورو می خواهد و وگنر ریبریو هم اعلام کرده که این بازیکن تا 2014 ،
فروشی نخواهد بود .مرجع اخبار رئال
50 میلیون یورو ؟!!!!
یا یورو نمیدونن چیه !!!! یا نمیدونن 50 میلیون چقدر میشه !!!