بیا اینجا شاید باشه footiran.ir:10:نقل قول:
Printable View
بیا اینجا شاید باشه footiran.ir:10:نقل قول:
:42::24::19::19:من الان سه ساعته دنبال سوپر پچ میگردم نیست تروخداااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا:19::19::41::41:
سلام
پچ جدید دیگه نیومده؟!!!!:20:
تاپیک خوبیه
ولی به خدا این حرفا که میزنیدو مال 2 تا 3 سال پیشه
نمیشه به روزتر کار کنید
نقل قول:
عزیز بعد زدن شوت فقط یکی از جهت ها رو بگیر صد در صد گله
به خدا سطح آپدیتاتون پایینه
منتظر باشین یه آپدیت pes6بزارم کف کنین
چهره ها رو خودم ساختم
بی نهایت طبیعیه
سلام بچه ها
آخرین و بهترین سیو گیم رو میذارید برام؟
پس چی شد؟ منتظریم.نقل قول:
سلام
کسی آپشن فایل جدید نداره؟
آقایون مدیرا یه سری به این تاپیک بزنین لطفا
خیلی وقته که آپدیت نشده
از کجا میشه ترکیب و لیست تیمها رو توی اینترنت بدست آورد؟(غیر از سایت خود تیم ها)
چون میخوام نقل و انتقالات رو خودم بنا بر ترکیب جدید تیم ها انجام بدم.
از طریق سایت گل میشه لیست بازیکنان و ترکیب رو دیدنقل قول:
از کجا میشه ترکیب و لیست تیمها رو توی اینترنت بدست آورد؟(غیر از سایت خود تیم ها)
چون میخوام نقل و انتقالات رو خودم بنا بر ترکیب جدید تیم ها انجام بدم.
توی قسمت تراسنفر هم میشه همه نقل و انتقالات انجام شده رو دید
این لیست کل ترانسفرهاست...ولی اگه بصورت انتقالات لیگ دنبال کنین کار شما راحت تر میشهکد:http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone
دوستان من نمیتونم از سایت زیر فیس بازیکنان رو دانلود کنم این اخطار میده باید چی کارکنم؟
pesfaces.co.uk
Forbidden
You don't have permission to access /download/Rooney11.rar on this server.
کسی آپشن فایل جدید نداشت؟ :41:
بچه ها برید تو سایتمن و دوستام یه سری پچ و اپشن فایل جدید گذاشتیم :5:کد:www.footiran.com
ولی خدایی تنها پسی هست که ادم حال می کنه با هاش بازی کنه.بقیه شون فقط پس رفت داشتن.
تیم هم فقط فرانسه با وجود زیدان و تیری انری سرحال هیچ تیمی نمی تونه جلوش واسته
اقا پس چی کار کردی منتظریمنقل قول:
من pes 10 هم دارم ولی خدایی pes 6 یه چیز دیگس
هنوز آماده نشده اين آپشن فايل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاتون خالی،من دارم دوباره 2006 میزنم.الان فصل 2016 هستم.(فکر کنم واسه 10 همین باره که نصبش کردم!)
البته اینبار گزارش اسپانیولی رو فعال کردم،چه فازی میدههههههههههههههه!!!!!!!!!:21:
كسي هست كه آپديت براي PES6 داشته باشه .... چون بازي PES6 خيلي خاطره انگيزه و هيچ فوتبالي مثل اون حال نمي ده خدايي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه مشكل داره اونم اينكه خيلي از بازيكنا و تيما و لباسا تغيير كردن كه اگر اونم درست بشه عاليه...
سلام من یه مشکل با کیت سرور دارم استادیوم برای pes 6 را که در قسمت مربوطه کپی می کنم وارد بازی که میشم عکسش توی لیست هست اما تا می خواد وارد باز یبشه ارور میده مشکل چیه؟
کسی نیست جواب بده چرا کیت سرور استادیوم بالاتر از 10 مگ را ارور میده ولی برای زیر 10 مگ راحت جواب میده
بهترین وجدیدترین کیت سرور برای pes 6 کدام است ولینک دانلور را هم فرار بدین
ممنونم
چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
دایرکت ایکس من 11 هست؟؟
من فهمیدم که چرا کیت سرور ورزشگاهها را ایراد می گیره اخرین ورژن کیت سرور را نصب کنید همه ایرادات رفع میشه 100 % تضمینی
منم این مشکل رو دارم/کارت گرافیک من hd5670 هست/کسی نیست جواب بده؟:41:نقل قول:
چرا تو ویندوز 7 پس6 با تیک اجرا میشه
دایرکت ایکس من 11 هست؟؟
آپشن فایل pes6جدید2011 جام ملت های آسیا
حاشو ببرکد:http://www.mediafire.com/?pfrqpmmwbx1parb
Real Update – AFC Asian CUP 2011 Update
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hi All
For Asian people and for ALL Asian football fans, here you are with PES6 Asian teams update.
You are waiting for this update too long. Its in your hands now in parallel with you’re excitement with ASIA AFC CUP 2011.
The Update related to the five brilliant ASIAN team:Australia, Iran, Japan, South Korea & Saudi Arabia according to AFC CUP 2011 squad.
The "Real Update" option file contains the various update items like:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
player number
player status
player Appearance
team formation
team Lineup
Team Captain
Also let me notify that this OF also includes the most latest winter 2011 transfers of European leagues.
سلام - من عضو جدیدهستم :10: مثل شما عاشق بازی soccer 2006 . اگه اطلاعاتی در خصوص تیم چلسی داره بزار برام همیشه با سیستم 2-5-3 ی B2 بازی می کنم ولی معمولاً تو این سیستم بالاک رو دفاع راست بازی میدم . برای این تیم بهترین سیستم بازی و نحوه چیدمان بازیکنان چطوریه ناگفته نمونه خیلی خوب بازی میکنم تو دفاع عالی ولی تو خط حمله افتضاح . ممنون تقدیم به شما:11:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://pes6.blogfa.com/
راجع به چلسی که نمیدونم ،چون من همش تو لالیگا بازی میکنم.ولی فرق نمیکنه،واسه سیستم کلی بهتره که حتماً از یه هافبک مهاجم تمام عیار و شوت زن مثل لمپارد ،دقیقاً پشت سر مهاجم ها استفاده کنی.نقل قول:
یه هافبک دقاعی بذار،دو تا بال چپ و راست،یه هافبک وسط و یه هافبک مهاجم.سعی کن زیاد در بند تنظیمات پیش فرض بازی نباشی،خودت از طریق set position ، موقعیت بازیکنات رو به صورت دستی جا به جا کن.
سلام. به پاسخی که دوستمون برا گل کردن تک به تک ها داده کاملاً موافقم ولی برای نگه داشتن دکمه R2 بهتره تنها زمانی این کار رو انجام بدی که بازیکنت کاملاً رو به چهارچوب دروازه نباشه برای مثال هنگامی که بازیکنت پشت محوطه جریمه حریف در عرض حرکت میکنه در این حالت وقتی ضربه شوت رو زدی بعد سریع دکمه R2 را نگه دار.نقل قول:
نحوه مقابله با سیستم 3-3-4 اینتر رو فردا براتون میزارم دوست عزیز 100 %.تقدیم به شما با احترام:11:
سلام مثل اینکه فقط شما به سایت سر میزینین.شرمنده چندتا بازی خیلی حساس دارم . یکی از دوستامون گفته که به چند تا از فرمول های بازی دست پیدا کرده مثل: 1.گرفتن تمام توپ ها با دروازباننقل قول:
2.زدن تمام سر تا توي دروازه
3.دريبل ها وحشتناك
4.توپ گيري صحيح
5.زدن تمام ضربه هاي ازاد توي دروازه
6.زدن تمام گل ها در حالت تك به تك
7.گل شدن تمامي پاس ها
8.خالي كردن دفاع حريف
9.زدن شوت ها به كنج دروازه (اگه میشه برا من بزارموارد2و3 را میدونم) ممنون از لطف شما دوست عزیز.:11:
سلام به همگی کسانی که بعد از 4-5 سال هنوز ساکر 6 بازی میکنن. :10:
یه اپشن فایل خوب میخوام که این 3 ویژگی رو داشته باشه:
1) برای سال 2011 باشه
2) لباس اکثر تیم ها مخصوصا تیم های ملی رو اپدیت کنه (همه ی تیم های ملی)
3) چهره ی اکثر بازیکنان(مخصوصا بازیکنان تیم های ملی) رو اپدیت کنه
دوستان چندتا سایت گذاشته بودن اما لینک ها کار نمی کرد:13:
لطفا سایتی بزارین که بی دردسر فایل رو دانلود کنه.
باتشکر:40::11:
:20::20::20: به ما هم یاد بده :20::20::20:نقل قول:
به مه هم یاد میدی؟؟؟:46:
آره یاد میدم با کمال میل چرا نه آقای کریمی.نقل قول:
1. برای گرفتن تمامی توپ ها با دروازبان اینه بعداً براتون میزارم چون الان یادم نیست.
2.زدن سرها توی دروازه: سعی کن بازیکنت تا نزدیکی نقطه کرنر جلو ببری بعد سانتر کنی فقط یک دایره اما اگه از لب خط و دور تر از محوطه جریمه یا نرسیده به نقطه کرنر حریف سانتر میکنی دو دایره بزن تا بازیکنت درست سانتر کنه بعد سریع دو مربع بزن که اگه بازیکنت فاصله از توپ داشته باشه با شیرجه توپ رو بزنه.
3.برای دریبل ها روشهای مختلفی وجود داره الف ) میتونی با نگه داشتن دکمه R2 وقتی بازیکن حریف بهت نزدیک شد با بالا و پائین کردن جهت ها به راحتی جاش بزاری این دریبل برای لبه خط و خصوصاً وسط زمین خیلی خوب جواب میده البته اگه بازیکنت از تکنیک بالائی برخوردار باشه ب ) وقتی که به سرعت«R1» از لبه خط حرکت میکنی و بازیکن حریف درست شونه به شونه بازیکنت است میتونی چند کار انجام بدی دکمه سرعت رو رها کن تا مقداری از سرعت بازیکنت کم بشه و مجدداً سریع دکمه سرعت را نگهدار دار و دوبار هم روی جهت جلو ضربه بزن مطمئناً جا میمونه یا همزمان که دکمه«R1» رو نگه داشتی دکمه«R2» رو هم فشار بده سعی کن زمانی این کارو انجام بدی که فضای خالی در اطرافت وجود داشته باشه در این حالت بازیکنت توپ رو خیلی جلوتر میندازه و میتونی به راحتی بازیکن حریف رو جا بزاری یا اینکه سریع دستت رو از دکمه«R1» برداری و سریع دکمه «R2» رو نگه داری که در اینصورت بازیکنت بر خلاف جهتی که حرکت میکرد برمیگرده و مزیت این حرکت اینه که حداقل توپ رو از دست نمیدی و میتونی به سایر بازیکنت پاس بدی روش دیگه این که زمانی که بازیکن از روبه رو بهت نزدیک میشه یا به صورت اریب از بغل برای تصاحب توپ به سمت میاد میتونی سریع دکه شوت و پشت سرش دکمه پاس رو بزنی در این حالت بازیکنت سر توپ میزنی اما این حرکت خیلی سخته و بازیکنت باید خیلی تکنیک بالائی داشته باشه.
4.توپ گیری صحیح: با دکه سرعت و نگه داشتن دکمه پاس میتونی توپگیری کنی البته در بعضی از موارد خطا میشه .روش دیگه اینکه به جای دکمه پاس دکمه شوت رو نگه دار در این حالت علاوه بر اینکه یک بازیکن که شما کنترل اونه در دست دارین و بازیکن حریف رو تحت فشار قرار میده یک بازیکن دیگه به صورت اتوماتیک تو این امر شما رو کمک میکنه و روش بسیار خوبیه. در این زمینه روش دیگری که وجود داره اینه که اگه دکمه پاس و دکمه مثلث که همون پاس توی عمقه با هم نگه داری در این حالت دو بازیکن شما بازیکن حریف رو تحت فشار قرار میدن در این حالت نکته مهم که باید توجه کنی اینه که در این روش مخصوصا زمانی که حریف در نزدیکی محوطه جریمه شما است باعث خالی شدن دفاعتون میشه و بهتر در اواسط میدان یا در زمین حریف از این ترفند استفاده کنی.
5.ضربه آزاد: توپ های نزدیک به محوطه جریمه و چسبیده به اونه بهتره بعد از شوت زدن بلافاصله دکمه پاس و جهت پائین رو نگه داری ، توپ های که فاصله شون زیاده بعد از شوت زدن دکمه پاس توی عمق و جهت بالا رو نگه دار .
خیلی زیاد شد ولی حتی نصف اطلاعاتمه نگفتم چون خیلی میشه اگه بتونی سوالات خودتونه به صورت مجرا بگی خیلی بهتره. میشه در خصوص یک دو کردن ، پاس های پشت دفاع حریف ، پا عوض کردن ، گل کردن توپ های چسبیده و خیلی نزدیک به دروازبان و ... در هر کدوم از روشهای بالا خیلی از ترفند های دیگه وجود داره برای دفاع کردن هم روش های خوبی بلدم که چنتاش ر و گفتم نظر خودم اینه که تو این بازی اگه خوب دفاع کنی همیشه موفق تری در آخر من خیلی کوچکتر از اینم که برای دوستدارن سوکر6 مطلب بنویسم چون همشون استاد من هستند .
@ همیشه زمانی موفقی که از حریفت یک نکته بیشتر بدونی@:10::11:
سلام دوستان جدیدترین پچ فکر کنمابان یا اذز 89 هستش رو برام ویزارید هر کدوم جدیده بزارید مرسی
جدید ترین پچ ساکر 6 رو تو سال 89-90 می خواستم میزارید دوستان
دوستان جدید ترین پچ 89-90 ساکر 6 رو میزارید مرسی از شما
بابا چی شد این اپشن جدیده ما هنوز توکف پک یم
سلام دوستان یه سوال داشتم البته میدونم سوالم تکراری هست چون یه جایی دیدم اما حالا هرچی میگردم نیست.
من یه مستر لیگ گذاشتم اولاش هستم تا حالاهم مسترلیگ نذاشتم:13:
توی این مسترلیگ لیگ FAروکه تموم میکنم و قتی که می خوام بیام توی محیط مسترلیگ صفحه سیاه میشه وارور don't send میاد چه کار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید:46: نمیدونم باید چه کار کنم:41: