خدمت شما دوست گرامینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خدمت شما دوست گرامینقل قول:
10 بار زنگ زدم گفتم ترافیکمو برگردونید گفتن باشه اما هیچ کاری نکردن دیگه موندم چکار کنم:n13:
این روش ها را رفتم ولی بازم حالت اینکه خودش شماره بگیره کار نمیکنهنقل قول:
باز برای اینکه به اینترنت وصل بشم مجبور شدم کانکشن بسازم
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال از مودم هست یا از شرکت مخابرات؟
نقل قول:دوست عزیز شما چه جوری کانفینگ می کنید؟نقل قول:
مودم رو یک بار ریست کنید از دوباره کانفینگ کنید
از quick setup استفاده کنید
vpi و vci هم درست بزنید
نقل قول:
با سی دی اش کانفیگ میکنم
vpi را 0
vci را 35
ppope
و isp را هم پارس انلاین میگذارم
اخه قبلا که طرح بعثت داشتم مودم ام را صد بار کانفیگ کرده بودم با همین تنظیمات و مشکلی نبود
از روشی هم که تو کاتالوگ که تو دو تا پست بالاتر هم بود رفتم
شماره نمیگیره احتمالا چون وصل نمیشم
الان دوباره اول ریست میکنم بعد دوباره کانفیگ میکنم ببینم چی میشه
تیک dial on demand را بزنم یا نه؟
این تیک نمی دونم چیه دقیقانقل قول:
ولی تا جایی که می دونم فقط باید vpi vci و یوزر و پس بدی
من تا حالا مودمی کانفینگ نکردم که تیکی توش بردارم یا بزنم
ديروز رفتم مرکز مخابرات تو شهرمون براي ثبت نام ADSl سه ماهه و سه گيگ که تو سايت تعرفش زده بود 14310. اما طرف ازم 14500 گرفت. گفت مبلغ رو رند ميکنم!!! جالب بود برا شارژ مجدد هم مبلغ 4500 ميگرفت. وقتي بهش گفتم چرا گرون فروشي ميکني گفت: پنل شرکته و شخصي!! کسي ميدونه براي شکايت ازش بايد کجا مراجعه کنم؟؟
با 2030 تماس گرفتم ميگه برو مرکز مخابرات.اما اين اقا خودش تو مرکز مخابراته.
اگه کسي اطلاعاتي داره راهنمايي کنه تا جلو اينکارشو بگيرم
پارس آنلاین مشهد چطوره؟
آسیاتک که پوکیده
امروز حین تماشای بازی ایران و کره جنوبی ناخودآگاه یاد تفاوت کیفیت اینترنت در این دو کشور افتادم :n08:
اخیرا پینگ بهتر نشده ؟
ولی خدایش از جمعه که انتخابات تموم شده سرعت و پینگ زیر و رو شده.
این یعنی اینکه ما میتوانیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق این طرح های مخابرات چیه؟
الان من 128 گرفتم سعت دانلود در روز و شب حدودا 130 هست و هر ماه هم 4 گیگ دارم 6 ماهه 24 گیگ
الان اگه نقره ای یا برنزی یا طلایی میگرفتم چه فرقی میکرد؟:n13:
ضمنا من طرح بعثت داشتم و چند ماه تمدید کرده بودم مخابرات دزد چون از تلفن همسایه گرفته بودم اینترنتم را و اونا هم چند ماه نبودن و نزدیک 50 تومن بدهی داشتن کلا خط را جمع کرد و اینترنت من هم کاملا پرید انگار نه انگار من پول اینترنت را جدا داده بودم
اساتید امروز متوجه شدم voice یاهو رو مخابرات برای من شیلتر کرده حالا چرا نمیدونم...!اینا هم خودشون با خوشون مشکل دارن ما رو محدود میکنن
من گیم نت دارم و از اینترنت مخابرات استفاده میکنم . حدود 450 هزار تومان در 3 ماه کمتر پول اینترنت به مخابرات دادم . امروز رفتم و یه نامه از طرف اتحادیه گرفتم که بلکه شاید بتونم از اینترنت نامحدود مخابرات که ماهیانه 180000 هست بگیرم ولی ندادن چون خط من فیبر نوری هست . اصلا موندم اخه چرا خط هارو فیبرنوری کردن که حالا تو دادن خدمات موندن . والا اگه نوری نبود میمردم از این اینترنت داغون مخابرات استفاده نمیکردم . بخدا این نمونه بارز بی برنامه گی در مخابرات هست که 10 متر در میان خط ها نوری و مسی هستن .که شانس ما نوری هست . امیدوارم با این همه فشار های مختلف حداقل هزینه رو که پایین نمیارن حداقل رو این مساعل اینقدر اذیت نکنن که واقعا چشم اب نمیخوره .
من به حداقل ها راضی شدم که همونم دریغ میکنن .
مثلا باید با فیبر نوری سرعت بیشتر بشه ولی امکاناتشو ندارننقل قول:
جاهای دیگم فیلهنقل قول:
هم صدا هم تصویر:n27:
سلام ،، من طرح طلایی مخابرات گرفتم که پهنای باندش 2mg هست ولی رو خط تلفن من 1mg پهنای بیشتر نمیده!! ولی یوزر و پس رو دادم به دوستام میگن تا 280 کیلوبایت در ثانیه بهشون سرعت دانلود میده!! زنگ زدم پشتیبانی میگه از سمت ما مشکلی نیست !!! از دوستان کسی همچین اتفاقی براش افتاده ؟ خواهش میکنم جواب بدید ممنون
افتضاح
افتضاح
افتضاح
سرعتو میگم
تو همین تاپیک یکی از دوستان بامعرفت قبلا هشدار داده بود.نقل قول:
بنده هم طرح طلایی دارم ولی چه فایده! بر فرض هم که سرعتم در روز به 250 برسه اما بدردم نمیخوره، تا ساعت یک میشه میخوام بذارم رو دانلود سرعتم از سرورهای شناخته شده که فیلم و موسیقی و... دانلود می کردم به 60 هم نمیرسه، از این سایتهای داخلی هم در بهترین حالت سرعت نصف میشه که تازه اونم سودی نداره چون به کار ما نمیاد، باز کردن سایت و پینگ و تایم اوت این چرت و چرت ها هم برای همه سرویسا یکیه پس از من میپرسید پولتون رو تو جیب این دزدا نریزین.
یادش بخیر حدود سه سال نامحدود 512 داشتم که اقلا یک ثباتی داشت و تکلیفت باهاش معلوم بود، حیف که این پفیوزها که فیبر نوری رو هم در انحصارشونه ازم گرفتنش و با کمال پررویی گفتند باید از این طرح های آشغال جدیدمون بگیری می خوای بخواه می خوای نخواه!
کاش این روحانی یه آدم حسابی رو که حداقل تحصیلات این کار رو داشته باشه و مدیریت بلد باشه بکنه وزیر ارتباطات شاید که اندک سر و سامونی به این وضعیت افتضاح اینترنت بده (البته میدونم مخابرات مشهد اعلام خودمختاری کرده!) نه کسی که میخواد با فیبر نوری...
سرعت دانلود شما در روز چند است؟نقل قول:
کدام منطقه هستی؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من یک ماه بودش تعرفم را تمید نکردم
از یوزر کسه دیگری استفاده می کردم الا امدم تمدید بکنم می گه شما ای دی اس ال نداری
فیبرنوری هم خطم هستش هنوز هم چراغ لینگم فعال هستش
اما به 2020 زنگ زدم گفت پورت شما پر هست
4سال ای دی اس ال دارم به نظرتون چیکار بکنم؟؟؟؟
بروم مخابرات برام درست می کنند؟؟؟
با مرکر استقلال که زنگ زدم گفت این ها اتوماتیک هست پورتت خالی می شود ها می روی توی انتظار و....
خلاصه بدبخت شدم رفت
شنبه می روم مخابرات استقلال
کسی از دوستان اگر کمکی به این بنده حقیر می تواند بکند
کسی اونجا هست که بتواند کار من را راه بندازد
نت من را از من بگیرین من چه بکنم؟؟؟
اگر مخابرات استقلال جوابم را نداد چه بکنم؟؟؟؟
خواهش می کنم راهنمای بکنید
ممنون
نقل قول:
دقیقا مشکل من رو داری
زنگ زدم بهشون گفتم که من 2 تا خط دارم یکیشون با 300 تا دانلود می کنه یکیشون 120 تا چرا این قدر کم فروش می کننین برگشته به من میگه امکان نداره !!!!
منم بهش گفتم من دارم می بینم یا شما ؟؟؟؟؟
انقدر باهش دعوا کردم که منو وصل کرد به سرپرستشون آقای منشی زاده وقتی وصل کرد بوق می زد ولی کسی گوشی رو برنمی داشت
دوباره زنگ زدم بهش گفتم چرا جواب سر بالا میدیدن الان که وصل کردین کسی گوشی رو بر نمی داشت
گفت آقای میشی زاده رفته بیرون
بهش گفتم همون اول هم می تونستی اینو بگی !!!
انقدر اعصابم خورد شد چند تا تیکه بهش انداختم
بعد به من میگه صدای شما داره ضبط میشه منم بهش گفتم به درک!!!!!:n09:
بعد گوشی رو قطع کرد:n24::n24::n08::n08:
فعلا گذاشتم اعصابم یکم آروم بشه بعد دوباره بهشون زنگ می زنم
اگه هنوز با رمز و پسورد دوستت می تونی وصل بشی یا چراغ لینکت ثابته یعنی پورتت سره جاشهنقل قول:
فقط زنگ بزن به 2020 بهشون بگو یکی از طرح هایی که می خوای برات اعمال کنن درست میش
پس توجه داشته باش اگه چراغ adsl مودمت ثابنته یعنی پورتت هست چیزی به غیر از این گفتن دارن چرت و پرت تف می دن
دوستان یک چیزی بگم شاید ناراحت بشین ولی من که دیگه دوست ندارم برگردم به زمانی که اینترنت نامحدود بود!!!!!!
دلیلش هم اینه که تو روز باید صبح تا شب کامپیوتر روشن بزاری تا به زور 2 گیگ دانلود بشه
الان خیلی بهتره هر شب با سرعت 300 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کنم یعنی دقیقه ای میشه 18 مگ پس در ساعت میشه 1 گیگ پس در کل ساعات رایگان شب میشه6 گیگ !!!!!
تازه سرعت صفحه باز کردن هم خیلی بهتر شده دیگه از این بهتر چی می خوای !!!!
(البته مخابرات به بعضی ها کم فروشی می کنه به جای سرعت 2 مگ سرعت 1 مگ میده )
دیشب که تا ساعت 3سرعت افتضاخ بود
لینگم ثابت هست با هر یوزر دیگی به نت وصل می شوم با یکی خودم نمی شود از سیستمشون پاک کردننقل قول:
اینم از شانس بد من خیر سرم رفتم اینترنت 2 مگ گرفتم :n28: پهنای باندم به 1 مگ هم نمیرسه :n03:
امکان داره از نویز باشه؟ایا اسپلیتر میتونه کل نویز روی خط رو بگیره؟ اگر دو تا پشت سر هم بزارم بهتر نمیشه؟ ممنون
سلام دوست عزیز؛؛سرعت دانلود من حداکثر به 130 میرسه و منطقه بلوار خیامنقل قول:
یوزر و پس دوستم رو گرفتم پهنای باندش 1 مگ هست سرعت دانلود هیچ فرقی نکرد!
سلام حالا باید چکار کنیم ؟ زنگ زدم به پشتیبانی میگه زنگ بزن به 17 خط شما مشکل داره!!شما زنگ بزن ما تایید میکنیم!!!بعد من زنگ زدم به 17 بهشون گفتم خط من با اینترنت مشکل داره اون ها هم گفتن به ما ربطی نداره باید خود پشتیبانی به مرکز خرابی تلفن اطلاع بده!!! دوباره به 2828 زنگ زدم گفتم باید خودتون اطلاع بدید !!!طرف بهم گفت ما نمیتونیم زنگ بزنیم!! واقعا برای ادم اعصاب نمیزاره این مخابرات مسخره:n27:نقل قول:
بله دوست عزیز این مخابرات دزد هیچوره سرش کلاه نمیره ! بخوای سرش کلاه بذاری سره خودت به باد میره!نقل قول:
دوستان دقت کنن اینکه بعضی ها می گن شبها سرعت میاد پایین یک دلیلش می تونه ان سروری باشه که دارین ازش دانلود می کنین چون معمولا اکثر افراد اینترنت رایگان شبانه دارن همه می زارن رو دانلود سرورشون دیگه جواب گو نیست. برای اینکه مطمئن بشید ایراد از پهنای باند مخابراته یا نه بهتره از یه سرور ناشناخته یه چیزی دانلود کنید ببینید سرعت چجوریهنقل قول:
اینو خودم امتحان کردم که می گم دقیقا زمانی که یه سرور معروف فیلم و موزیک یه فیلم جدید می زاره رو سایتش شبش اصلا نمی شه از این سرور چیزی دانلود کرد یا حتی سرورهای دانلود نرم افزار معروف
چون این سرور ها پهنای باند مشخصی در اختیار دارن دیگه حالا شما فرض کنید 100 نفر می خوان با سرعت 2 مگ از این سرور دریافت اصلاعات داشته باشن خب این سرور باید پهنای باند حداقل 200 مگ داشته باشه تا جواب گوی همه باشه (البته 100 تا خیلی بیشتر دانلود می کنن)
در نتیجه دوستان سعی کنن تا جایی که امکان داره از سرور های ناشناخته یا مطمئن از نظر پهنای باند دانلود داشته باشن
دمت گرم باحال گفتی :n02:نقل قول:
سلام
من برنزی 6 ماهه 30 گیگ خریدم ، شبانه رایگان
الان حجمم تقریبا داره تموم میشه ولی شارژ زمانی هنوز زیاد دارم
میشه دوباره 6 ماهه 30 گیگ خرید یا باید حتما جداگانه فقط حجم بخرم؟
تعرفه ها از عید تغییر کرده یا نه؟
طرح بهتر و به صرفه تری نیست واسه کسانی که دانلود دارن؟
وضعیت اینترنت شرکت های خصوصی خیلی بهتر از این مخابرات هست . والا نظر من اگه امکانش هست از خصوصی بگیرین پولتون رو تو جیب اینا نریزین .
مخابرا ت مشهد دزد ترین شرکتـــــــــــــــ
دوستان زنگ زدم مخابرات
می خواستم رو خط دیگمون هم یک adsl دیگه هم داشته باشیم :n09::n09::n09:
در کمال تعجب به من گفت پورت هامون تموم شده 2 ماه دیگه تماس بگیرین:n04::n04::n04:
اخه کی از این مخابرات داغون adsl می گیره که حالا برای ما هم کلاس می زاره می گه پورت هامون تموم شده:n27::n27::n27:
چقدر تازگیا سریع حجم میدزده
بعد از آبرو ریزی 27 اردیبهشت 92:n08:
که گیگ های همه رو دزدید اینبار ابتکار جدیدی دست زد و باز کردن حتی همین صفحه چند مگ رو میدزده
واسه من پینگ مهم بود که خدا رو شکر فعلا بهتر از قبل شده
دوستان من هنوز با یاهو مشکل دارم به نظرتون طرح عوض کنم درست میشه؟یاهو برام مهمه برای مکالمه با خارج از کشور ازش استفاده میکنم
چرا ازskype استفاده نمیکنی اونکه کار می کنهنقل قول:
دیروز رفتم طرحم رو تغییر بدم، میگم چقدر حجم مونده میگه حجمتون تموم شده!!! گفتم خب برنزی 48 تومنی سه ماهه رو میخوام، بعد شماره کارت داده 50 تومان برو بریز...میگم چرا 50 تومن میگه 1 درصد برای شهرداری، یک و نیم درصد برای خدمات...
بعد گفت تا شب وصل میشه، اومدم خونه میبینم هنوز 700 مگابایت حجم دارم هنوز هم دارم استفاده می کنم و طرح جدید هنوز وصل نشده
گیر چه نفهم هایی ما افتادیم
ازش استفاده میکنم ولی گاهی لاگین نمیشه
زنگ زدم به مخابرات میگن سرعت کمه عیب از ما نیست حالا از کیه نمیدونم...این همه حجم میدزدن این همه خلاف دیگه میکنن کسی چیزی نمیگه سرعت دیگه چرا درست نمیکنن...خدایا چه گناهی کردیم ما