دوستان نظرتون راجع به 55lm6610 چیه قیمت بانه 4900 میارزه؟کیفیتش قابل قبوله؟
Printable View
دوستان نظرتون راجع به 55lm6610 چیه قیمت بانه 4900 میارزه؟کیفیتش قابل قبوله؟
ببخشید یک سئوال الان بهترین مدل 47 یا 42 ال جی 3d که بتونه mkv 1080P یا 720p ها رو از روی usb پخش کنه چیه ؟ ممنون!
با سلام خدمت دوست عزیز
دانگلش خراب شده باید تعویض کنی
[ سلام خدمت دوست عزیز
دانگلش خراب شده باید تعویض کنی
تظیمات سینما خانواده تو TV مدل led 7610 به چه صورته ؟؟ ............... من از قسمت منو tv بلندگوهای خارجی رو انتخاب میکنم و صدای tv رو از تو منو قطع میکنم ولی هیچ صدایی از بلندگوهای سینما نمیاد!! ........... سینما با hdmi وصله و رو پورتهای دیگه hdmi هم تست کردم فرقی نداشت!!
وقتی cd میذارم تو سینما خانواده همه بلندگوها کار میکنه .............
مهم تر از اون اینکه من از رسیوور معمولی استفاده میکنم و فیش سفید و قرمز رسیوور رو به سینما وصل میکنم ولی فقط از یه بلندگو صداش میاد!! ............... رفتم یه رسیوور HD آوردم و با کابل HDMI وصل کردم به TV باز هم صدداش از تو سینما نمیــــــاد .......... بدجور کلافم کرده:n13:
مدل سینما هم سونی هست تولید 2011 :: DAV-DZ910W
:n19::n24::n25:چيزاي واجب توو زندگي
اهي اون:n18:قدر زيادن كه به :n08:مسائل جنبي نميشه توجه كرد:n15:
دوستان قضیه این led plus و edge led چیه ؟!
کدوم پنل جدیدتره و کیفیتش بهتره ؟!
دو مدل LG 42LA66000 دارای LED PLUS و مدل LG 42LM66100 دارای EDGE LED هستن !
la6600 جدیدتر هست امکاناتش هم بهتره ولی فکر کنم پنلش 120 هرتز باشهنقل قول:
اگه تصویر واست مهم هست بنظرم 42lm7610 بگیر چون پنلش 240 هرتز هست
برو سایت گلدایرا ن اونجا راحتتر میتونی انتخاب کنی
42LA66000 ال جی یا 76100 lm کدام بهتر از همه نظر ممنون مرسی
مگه سری la اومده ؟نقل قول:
مدل های LA همه جدیدن برای همین نه کسی باهاشون آشنایی داره نه نقد هاش توی اینترنت هست . شما باید مشخصات جفتشونو بررسی کنید و مقایسه حضوری بکنید .
فکر کنم کیفیت تصویر 7610 بهتره
پنل la66000
120 هرتز هست
و قابلیت انطباق تصویر 400 هرتز داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها قیمتla66000 چنده ؟
دوستان ببخشید
یه سواله چند وقته میخوام بپرسم
من یه lm 66900 دارم هر سری چه تو تصویر عادی چه 3d
کلید ok رو میزنم بالای صفحه زده 60hz
برام جالبه پس این 400hz انطباق چیه یادمه پنله خودشم از 60hz بیشتر زده بود تو سایت پس چرا همیشه رو 60 کار میکنه !!!!!!
سلام
یه سوال داشتم
من LED LM76100 دارم. فلش وصل کردم اما وقتی ضبط میخوام بکنم میگه دستگاه DVR میخواد. این DVR چیه؟
سلام
دوستان من بتازگی 42la66000 گرفتم...
وقتی فلش میزنم و میخوام فیلم ببینم کیفیت فیلم یجوریه !!! نمیدونم من عادت نکردم یا کلا اینجوریه !
وقتی فیلم اچ دی میزارم انگار از دوربین عادی گرفته شده و یکم صحنه کند نیست ! نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه !
یجور احساس میکنم سرعت زیاده و تصویر اون تصویری نیست که باید باشه ! زیادی رووونه !
وقتی تو کامپیوتر همون فیلم رو اجرا میکنم یجور دیگست ! فیلم به رنگ و لعاب دیگه ای داره !
بازم بیشتر توضیح بدم بهتره:
فک کنم کیفیت شبکه 1 و 3 رو دیده باشین !
شبکه 1 انگار یکم روون تره و فیلماش یه جورین ! انگار روش کار نشده و یکم سرعت حرکات بالاست !
ولی وفتی همون فیلم از شبکه 3 پخش میشه فیلم رنگ و لعاب بیشتری داره و ریت فیلم یکم کندتر هست !
منظورم رو رسوندم ؟!
سلام
فایل PDF راهنمای تلویزیون 47LM96000 را کسی داره ؟ لینک بزاره ؟
سپاس
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
صفحه قبل پرسیدم
دوست عزيز شما قابلیت trumotionرو فعال کردید و تصویر نرم تر و بهتر شده اگه اون رو خاموش کنید مثل تلویزیون های قدیمی تصویر رو نشون میده من هم به تازگی یه ال آی دی ال جی مدل 47la6210 گرفتم که این قابلیت رو داره اولش فکر می کردم تلویزیون مشکل داره ولی حالا که عادت کردم میبینم چقدر کیفیت و سرعت انطباق تصویر بهتر شدهنقل قول:
Sent from my LT30p using Tapatalk 4 Beta
فیلم the amazing spider-man 3d که دارای تصویر عریض 16:9 هست در تلوزیون بشکل تمام صفحه پخش میشه که همین باعث میشه قسمتهای کناری نشون داده نشه
تلوزیون ال ای دی مدل 57000 ال جی
متاسفانه برای فیلمهای سه بعدی عریض تنظیمات تی وی خاموش میشه و قابل تغییر نیست
دوستان آیا راه حلی هست؟
چقد سوت و کور شده اینجا ....
پا قدم ماست فکر کنم :دی
نقل قول:
سلام دوست خوبم
راستش من هم ترغیب شدم تا la6600 رو بخرم (بین این و سونی w804 شک دارم)... شما الان از خرید این تلویزیون راضی هستی؟
کیفیت تصویر چطوره؟ موردی که ازار دهنده باشه مثلاً در فوتبال یا چیز دیگه ندیدید؟ (کیفیت تصویر برام خیلی مهمه)
سوال دوم اینکه این مدل جک هدفون داره . درسته؟
سلام دوستان بعد از کلی تحقیق من از بانه تلویزیون 47la8600رو تهیه کردم فقط دوستان تنظیمات بهینه تصویر رو از کجا میتونم پیدا کنم سوالی بود در خدمتم:n06::n06::n06:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز مبارکه
چند خریدی و قیمت 42 اینچش چنده خودت از بانه اوردی یا اینکه فر ستادن و قیمت ارسالش چقده
رو هم هم رفته از این tv راضی هستی ؟
ممنون
نه تماس گرفتم برام ارسال کردند امروز عصر هم کلی باهاش ور رفتم خداییش ته تصویره عمق رنگش تو فیلم های hd حرف نداره قیمت هم شد 4300 که با هزینه ارسال 200 تومانی به اضافه یه عینک اضافی و یه فیلم 3dاشانتیون گرفتم کلا 4500 پام آب خورد روز قبلش قیمت lm8600 از نمایندگی 5200 بود فقط هنوز کانال یابی نکردم نمیدونم میشه کانالهای دیجیتال ایرانو پیدا کنه یا نه چون دیجیتالش رو آفریقای جنوبی و گزینه ای نداره که نشون بده عوض میشه از طرفی تازه به اینجا نقل مکان کردم هنوز اینترنت درست حسابی نداره ببینم ایترنتش چه حالیه ولی سوالی بود درخدمتم
دوستانی که تاحالا تل نخریدن قصد خرید دارن برن تل های سری ال آ LA LG بخرن مدل های
la 66000
la76000
la86000
واقعا عالیه از لحاظ انتباق تصویر و وشفافیت تصویر از همه لحاظ خوب خوب خوبه با یک ساب بوفر که پشتش داره صدای عالی داره میده
از همه مهمتر موشن کنترل هم داره البته سری 86000 میگم هرچند برای دیگر سری ها مثل 66000و 76000 باید خودتون دوربین تهیه کنید اسم دوربین ها
an-vc400
an-vc300
an-vc200
هرچند که تو ایران ازش نیست یعنی بنده حقیر کل جمهوری رو گشتم اما دست از پا درازتر برگشتم نبود که نبود
الان قیمت 42la8600 تو ایران 3.350 هست. فقط باید بگم حرررررررررررررررررف نداره. من خریدم....................... :n19:
با سلام من هم از بانه مدل LA-8600047 اینچ خریدم من 3900 خریدم خودم اونجا نیم ساعت تمام تستش کردم دوربین اسکایپ داره USB3 رو با هارد 2 ترابایت چک کردم وای فای مستقیم رو نیز با تبلت چک کردم همگی جواب داد گیرنده دیجیتالش هم ایران رو داره و راحت شبکه ها رو سرچ میکنه مزایا نسبت به LA74000 دوربین اسکایپ USB3 8 گیگ حافظه داخلی دو تیونر تصویر در تصویر کلا تلویزیون جالبی هست کیفیت تصویر عالی صدای 24 وات با ساب ووفر 6 عدد عینک هم داره فقط من تنها مشکلی که دارم برنامه اسکایپ رو طبق دستور العمل خود تلویزیون نمیتونم پیدا و نصب کنم. اگر میشه راهنمایی نمایید. با تشکر
دوستانی که دوربین اسکاپ تونستن تهیه کنن خواشا بگه ودیگران رو از محل خرید اون در جریان بزاره
سلام به همه دوستان
من یه LA66000 خریدم میخواستم بپرسم چطور میتونم برنامه هایی که داخل تلویزیون نصب میشه رو پاک کنم؟ و سوال دیگه اینکه چجوزی میتونم با استفاده از ماشین زمان کانات های ماهواره رو نصب کنم؟
ممنون
دوستان من معذرت میخوام تا 20 پست نتونم بزنم به پیغام خصوصی جواب نمیتونم بدم اما اینجا جواب دوستان رو میدم من دیروز بانه تماس گرفتم قیمت 47 LA8600 کاملترین مدل ال جی هست که وارد بازار ایران شده دوستان توجه داشته باشند در بانه این مدل فقط کنترل جادویی داره و کنترل معمولی نداره ولی بقیه چیزهاش کامل هست و برنامه اسکایپ به دلیل فیلترینگ روی محتوای ویژه ایران نیست و باید یک چوری دورش زد. من با سونی مقایسه نکردم ولی تلویزیونی هست که خیلی دوستش دارم فیلم از روی هارد رو با ساپورت کامل زیرنویس در انواع رنگها پخش میکنه که فکر میکنم سونی نتونه به روانی ال جی این کار رو انجام بده شماره تماس من البته اگر مدیران اجازه بدهند
[QUOTE=hamid562000;7887027]د
دوست عزیز
شما برخلاف قوانین انجمن عمل کردید لطفا مطلب پست تان را اصلاح کنید
دوستانی که قصد راهنمایی و کمک به سایرین را دارند،
- لطفا پس از آگاهی کامل از مناسب بودن یک قطعه آن را پیشنهاد دهید.
- لطفا پیشنهادات خودتون رو با توجه به نیاز هها و انتظاراتی که در تاپیک مطرح می شند هماهنگ کنید و بر اساس نیازها کاربر مورد نظر رو راهنمایی کنید.
- درسته که مسئولیت مشاوره بر عهده شخص راهنمایی شونده است ولی این بهانه ای برای پیشنهادات ناصحیح و نامناسب نیست. در صورت مشاهده فعالیت نامناسب در انجمن با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
- از دادن سایت برای خرید اینترنتی، آدرس فروشگاه و شماره تلفن برای خرید قطعات جدا خود داری کنید.
- محدود کردن پیشنهاد ها به یک برند خاص، یا برندهای تحت پوشش یک شرکت خاص، فعالیت تبلیغاتی محسوب می شود و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
- در صورت مشاهده تخلف از سوی یک کاربر، از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و به هیچ وجه با کاربر خاطی وارد بحث و جدال نشوید. در صورت مشاهده با هر دو کاربر به طور یکسان برخورد خواهد شد.
- تمامی مشاوره ها در انجمن لوازم صوتی و تصویری P30world ، بر اساس قیمت رسمی محصولات در کشور و در نمایندگی های رسمی محصولات در کشور است. ارجاع دادن کاربرها به خرید از شهرهای مرزی (به هر دلیلی) یا اعلام قیمت های محصولات در این شهرها، بر خلاف قوانین بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
- به یاد داشته باشید که همیشه فعالیت شما باید در راستای قوانین کلی انجمن های P30world باشد.
سلام.نقل قول:
ببخشید من قصد خرید این مدل رو دارم.اگر میشه بفرمایید این مدل قابلیت کنترل با حرکات دست را دارد؟
این قابلیت توسط دوربینی که روی تلوزیون تعبیه شده انجام میگیره؟
با فرمان صوتی عمل میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیزنقل قول:
تنها تلویزیون که همچین قابلیت را دارد فکر میکنم فقط سری 7 و 8 سامسونگ است نه ال جی.
ممنون که سریع پاسخ دادید.راستش من بین خرید 66000 با 86000 مرددم. اگر میشه راهنمایی بفرمایید.امروز هم تو یکی از سایتها دیدم قیمت ها اومده پایین و 86000 شده قیمت چهار روز پیش 66000.صفحه قبل یکی از دوستان راجع به دوربین 86000 صحبت کرده بود.ایا این دوربین فقط استفاده اسکایپ داره؟ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در باقی برندها دوربین فقط برای ارتباطات اینترنتی بکار میرود. ولی در سامسونگ بغیر از اینترنت کار برد فرمانهای حرکتی هم دارد.
و مدل 86000 به نظر من بهتر است
سلام دوست عزیز من مدل 42 lm 67100 دارم خروجی صدا به جز اپتیکال نداره ایا راهی هست که بشه خروجی صدا ازش گرفت به جز اپتیکال یا مبدلی نداره که اپتیکال رو به خروجی معمولی تبدیل کرد؟ و راهی هست که بشه بازی تو گوشی رو از طریق وای فای از تی وی دید و بازی کرد ؟با تشکر.
ببخشید تفاوت این دو تا تلویزون 32 اینچ دقیقا چیه؟
LG LA66100 و LG LA 62100
1 عدد تلویزیون مدل 42 6600 5 روز کارکرده میفرو
شم 09379787795
سلام.لطفا در صورتی که اطلاعاتی دارید مقایسه ای بین مدل 66000 و 86000 قرار بدیذ.ممنون از راهنمایی تون