دوستان من بازيرو تو كنسول تموم كردم
الان ميخوام مولتي رو با پي سي بازي كنم اونم به خدا دوستام
الان گرافيك من 8400 جي تي هست:2: بازي اجر ميشه؟ يا نه؟:31:
ممنون
Printable View
دوستان من بازيرو تو كنسول تموم كردم
الان ميخوام مولتي رو با پي سي بازي كنم اونم به خدا دوستام
الان گرافيك من 8400 جي تي هست:2: بازي اجر ميشه؟ يا نه؟:31:
ممنون
سلام دوست عزیز این کارت گرافیک تا اونجایی که یادمه 128 BIT هستش و DDr2 هستشنقل قول:
فرکانسش هم پایینه باید بگم اصلا بتلفیلد 2 رو هم اجرا نمیکنه سومش رو بی خیال:31:
تهران که اینجوریه که XboX ریخته ولی برای PC نه :31:نقل قول:
این بازی گرافیکش مثل کال اف دیوتی 8 یا بالا تر از اونه من بتلفیلد 3 رو گیر نیوردم ایا بتلفیلد 2 گرافیک داره یا قشنگ هست
این خیلی بالاتره...:46:نقل قول:
از دستش نده !
گرافیک بازی واقعا عالیه
پکیج B2K هم اومد , الان مپ های BF2 رو با گرافیک BF3 بازی میکنیم و واقعا عالیه
بازی با لپ تاپ 1557studio dell با این مشخصات اجرا میشه؟
vga : ati 4570 512 share 1gig
ram 4gig ddr3
cpu core i7:46:
گرافیکتون پایینه....اما امتحانش ضرر نداره :46:نقل قول:
یک هفته تو کرمان دنبال این بازیم همه مغازه دارا ، نامردا میگن نداریم !
کسی نمیدونه تو کرمان از کجا پیدا کنم ؟
سایت فروش کسی سراغ نداره که قیمتش ارزون باشه اگه هست تو پیام خصوصی بگین
ممنون
ای بابا! پس باید بیخیالش بشیم! هیچکی نداره! من هارد ندارم ، رو فلش میشه ریخت؟ بعد چه وطوریاست این اچ دی اش؟ تلویزیون ال سی دی هم ندارما... مانیتورم پی سی ام هم دائما داره ازش استفاده میشه نمی تونم ایکس باکسو وصل کنم... این بدردم می خوره!نقل قول:
اصلا هنوز بازی دستم نیومده دنبال اچ دی کانتنت اش هستم :دی
شایعست ارمین! باور نکن :دی
خبرا چه زود می پیچه! این جا از روستایی که توش زندگی می کنم هم کوچیک تره :دی :دی
بچه ها اول بازی تو مترو هست .یارو بمب رو می ترکونه . بعد از یه واگن به واگن دیگه میری . بعد یه تیر میزنه بعد علامت میاد که backspace رو بزن . چطوری اینو رد کنم هرکاری می کنم نمیشه خواهشن بگین .هرچی backspaceرو میزنم نمیشه بعد از مترو پرت میشه بیرون.خواهشن یکی بهم بگه چطوری ردش کنم .
بگین دیگه:11:
space بزن برادرنقل قول:
مدام بزن تا از واگن بره بالا
تند تند پشت سر هم بزن
من اونجا که باید بدوم و دنبال یه نفر برم اونجا که از پله های قطار هوایی بالا میرم یه نفر باهام درگیر میشه که همش منو میکشه چی کار کنم؟
BATTLEFIELD3 VS CALL OF DUTY MODERNWARFARE3-IGN RESULTS
(از همین الان میگم بحث را نندازید ،چیزی ک ب عیان هس چه حاجت ب بیان است!)
اینم نتیجه نظر سنجیه سایته ایرانه دی بازی نیوز :کد:http://www.4shared.com/video/xBsqISt5/Modern_Warfare_3_vs_Battlefiel.html
کد:http://www.dbazinews.com
جالبه , MW3 تو لیست نامزدهای بهترین شوتر سال از طرف سایت gamespot هم نیست
الان دقت کردم دیدم کلا تو هیچ کتگوری نامزد نشده! عجیب نیست ؟
ب خاطر تکراری بودنشه...گیم اسپات ب بازیای تکراری علاقه نداره...انچارتدو با اون عظمتش گزاشته کنار!نقل قول:
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
:31:نقل قول:
ب نظر من bf3 هرچی باشه دیگه تو کمپین از MW3 پایینتره!
(اما موردای دیگرو قبول دارم)
آنچارتد تو لیست نامزدهای بهترین بازی ادونچر هست.نقل قول:
آره ...منظورم بهترین بازیه سال بود...:46:نقل قول:
محتوای مخفی: نقد بازی
برادر چی میشد عکسارو بزاری تو اسپویلر؟:41:نقل قول:
یا مثلا لینکشونو بزاری؟:13:
گذاشتمش.:10:نقل قول:
بچه ها سایتی برای فروش این بازی سراغ ندارین ؟
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم عکشم میزارم . هی میگه E رو بزن بعد هر چی میزنم منو میکشه با یارمو
کمک کنید . 2 روزه اینجای بازی گیر کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یارمو پرت میکنه اونور خودمو یه تیر میزنه میمیرم .
اگر دیدین یه مرحله جلو نمیره و مشکل داره ریستش کنید مرحله رو. طبیعتا اگه اون دکمه هایی که میگه رو بزنید باید طرف رو له کنید.نقل قول:
لطفا یکی راهنمایی کنه که چجوری میشه bf3 رو آنلاین بازی کرد. چون بتلفیلد فقط آنلاینش حال میده single player ضعیفه!
با خریدن نسخه ی اصلی بازی. خرید cd key و ...! :20:حالا حالا ها منتظر کرک شدن و این حرفا نباش که بتلفیلد 2 هنوز بگیر نگیر داره بعد از این همه سال :دینقل قول:
[میدان نبرد ۲۱۴۳ در میدان نبرد ۳
شاید این نشان میدهد یک ادامه از بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ در حال ساخت است و این موضوع در عکس در بازی میدان نبرد ۳ مشخص است. بلاگ طرفدارن میدان نبرد از میدان نبرد ۳ میگوید:در نقشه جدید این بازی با نام Wake Island در روی دیواری شمارگان ۲۱۴۳ حک شده بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1002x560. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت گفته است که DICE ممکن است این نشان را به عنوان ساخت یک بازی در زمان اینده در جهان نشان داده باشد که عاقبت ادامه بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ نیز ساخته خواهد شد. چنان چه در نقشه های میدان نبرد ۲ نیز موضوع مشابهی بود این بازی سال ۲۰۰۶ توسط DICE ساخته شد و در مورد جنگ در اینده دور بوده است زمانی که کره زمین یخبندان میکند و ملت ها به جان هم می افتند.
منبع:
کد:http://www.dbazinews.com/?p=13308
این بازی رو خوب نساختن حالا که مشکل گرافیکش حل شد مشکل موسش شروع شد و قتی موس رو میبری بالا نشونه گیری میاد پایین و برعکس ... عجب بازی مزخرفی
bf 2 واقعا عالی بود ولی این ..
داداش خیلی تو باحالی :39:نقل قول:
این invert موسه که از تنظیمات بازی قابل تغییره :39:
خوب حالا یکی یه حرفی زده شما یگه لازم نیست اینقدر کشش بدید:13:
می تونید برید تو options فکر کنم قسمت control در تنظیمات ماوس تیک inverted mouse رو برمیدارین.دیگه این مشکلو نخواهید داشت.نقل قول:
من تو این مرحله که با snipe هستم گیر کردم همون اولش کی رو باید بزنم؟
حل شد لامپ ها رو باید میزدم پاک کنید پست رو
سلام من با کارت گرافیک gtx 560 و سی پیو corei3 و رم 4 میتونم با گرافیک خوب اینو بازی کنم؟
این که میگن چندتا از مراحلش توی ایران . این بازیه یا کال آف دیوتی 3؟
همین بازیه... :46:
بله به راحتی!نقل قول:
کاملا درست گفتی گرافیک پایین بود! یه سوال جدیدتر دارم!:20:نقل قول:
اگه کارت گرافیکم رو UP کنم تا حدود دو گیگ با سایر مشخصاتی که گفتم میشه راحت بازی کرد؟
.................................................. .
بتلفیلد 3 رو که خریدم به طرف گفتم میشه یه بار بازی رو روی سیستم خودت ببینم چجوریه؟ اجرا کرد و دیدم اوه اوه عجب گرافیکی!!! یه چند دقیقه بعد از بازی اومده بود بیرون بتمن آرخام سیتی رو اجرا کرد دیدم بازی جالب اجرا نمیشه انگار سیستمش کم میاورد. خودم قبلا بتمن رو روی سیستم خودم عالی اجرا کرده بودم. خلاصه با خودم گفتم این بابا بتمن به زور رو سیستمش اجرا میشه ولی بتلفیلد راحت اجرا میشه پس حتما سیستم من میترکونه! نگو اون بتمنه خراب بوده به یکی فروخته یارو اومده پس بده داشتن تست میکردن!:31:
دوستان یک مرحله هست باید دنبال یک نفر بکنی ! اونجا که فرار میکنه میره بالای پل !! من بهش رسیدم اما من و میزنه نامرد :دی
E هم میزنم اما باز کتک میخورم ! میشه راهنمایی کنید ؟