مدلش رو درست نکردم فقط ادیتش کردم اگه مدل رو باز کنی تمام کلاسهای a, b ,c همه توی یک فایلن اما دسته بندی شده.نقل قول:
اگه توی فایل زدمودلر نبوده از سایت مایکروسافت دانلودش کن:
کد:http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5638
Printable View
مدلش رو درست نکردم فقط ادیتش کردم اگه مدل رو باز کنی تمام کلاسهای a, b ,c همه توی یک فایلن اما دسته بندی شده.نقل قول:
اگه توی فایل زدمودلر نبوده از سایت مایکروسافت دانلودش کن:
کد:http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=5638
ZModeler is ready.نقل قول:
Only registered version can import files.
این پیغام را میده چطورباید ریجسترش کنی کرکش را دارید؟
این سوالو یکی جواب بده بدجوری لازمه (:))-نقل قول:
پوشه ی مود رو که بلدی؟نقل قول:
باید همون آدرسی رو که مدل رو از اونجا باز کردی توی پوشه mod هم بسازی و اونجا اسپورتش کنی.
بعدش هم ذخیرش کن: با بارنامه Winrar\ add to archive پسوند zip و از نوع store ذخیرش کن.
همین!
مگه نه از 4shred گرفتیش؟ په دیگه مشکلش چیه؟نقل قول:
کدش اینه : CHMCM-R5HH8-VF5J2-RRS8R-EO8HD فکرکنم تو بخش اوپشن / سیتسنگ / ابورت کد رو باید بدی.
راستی به زودی اسکانیای TRUCK & TRAILER رو که ادیت شده خودم باشه رو میذارم
تاپیک رو میترکونم ایشالا.
دوست عزیز نایس 2000 تو که زحمت کشیدی توضیح دادی یه پک flare کامل برام آپ میکنی هرچی گشتم چیز خوبی پیدا نکردم
تو یه پوشه به این اسم وتو این مسیر اکسپورتش کردم :نقل قول:
mod/vehicle/truck/scania_rcab/truck.pmg
یه سری فایل اکسپورت میشن من کل پوشه vehicle رو مثلا با نام scania زیپ کردم رو حالت store ولی تو بازی هنگ میکنه not responding میشه ورژن بازیم هم 1.32هست ،شاید تو اکسپورتش اشتباه کردم میشه دقیق و مرحله به مرحله بگید چطور اکسپورتش کنم وچطور ذخیرش کنم ؟ نباید هیچ فایل دیگه ای بهش اضافه یا کم بشه ؟ آخه تو اسکانیایی که شما ادیتش کردید یه سری فایل و پوشه دیگه هم هست .
باتشکر
میشه یکی توضیح بده تو این بازی چطوری میشه تریلر رو عوض کرد و به ایمیل ها جواب داد ؟ من وقتی ایمیل ها رو باز می کنیم هیچ گزینه ی accept ای وجود نداره .
چیز سختی نیست یه تکسچره. به PNG تبدیلش کن و ادیتش کن. چیزی که دوست داری بساز.نقل قول:
اگه هم 3D MAX داری که راحت میتونی باهاش نور برا فلار بسازی.
از خود پوشه vehicle باید ذخیره کنی ها. گرچه اگه اشتباه کنی مود اجرا نمیشه.نقل قول:
فایلهای کناریش باید باشن تا درست اجرا بشه.
تو بازی هنگ میکنه یا زمان لودینگ.
شاید حجم فایل PMG صفره.
وقتی بازش کردی پیام خطایی داخلش نبود: ( generic.dds رو تو بیس کپی کردی)؟
اینا رو چک کن.
از خود vehicle ذخیره میکنم بصورت zip رو store و بانام مثلا scania.scsنقل قول:
منظورتون از فایل های کناریش چیه ؟ اگه همون فایل های محل export هست که اوناهم باهاشه .
زمان لودینگ not responding میشه.
نه حجم فایل 7MB هست .
اگه zmod رو میگی که نه موقع import نوشته zmodeler is ready ولی بعد از مثلا merge ( اضافه کردن قطعات) یه چیزایی مینویسه که تو بعضی آموزشایی که من دیدم همون خطاها هست ولی مداشون کار میکنه .
generic_s.dds رو باید اسمش رو به generic.dds تغییر داد یا جایی کپی کرد من این قسمتش رو متوجه نشدم .
لطفا حذف شود
لطفا حذف شود
آفرین خوب راه افتدای ها.نقل قول:
مگه generic.dds رو کپیش نکردی؟(ولی گفتی که زدمودلر اروری نمیده) اگه متریال رفرکس نداشته باشه اجرا نمیشه.و پایین در زمان ایمپورت مینویسه
Texture "generic.dds" was not found بخاطر اطمینان توی متریال ها متریال ماشین بخش texcher layer ببین بجز تکسچر اصلی تکسچر generic.dds هم پایینش هست؟
این generic رو کجا باید کپی کنم ؟نقل قول:
یه نگاه به این بندازین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این چیزا زیاد سر در نمیارم ولی وقتی یه قطعه به کامیون اضافه میشه نباید این قطعه برای بازی یه جوری تعریف بشه ؟
مشکلی نیست توی material\environment باید یه عکس پیش فرض برای رفلکس باشه به اسم generic.dds و اگه نبود باید یکی اونجا بذاری فرق نمیکنه چی باشه میتونی یکی از اینارو کپی کنی:material\environment\building_reflection ولی ظاهرا شما کپیش کردی چون میشناسدش.نقل قول:
من همین الان این مدلی که شما باز کردی اسکانیا رو باز کردم و همونو اکسپورت کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
شما بدون اینکه چیزی اضاف کنی اکسپورتش کن ببین اجرا میشه. این کار رو انجام بده و مطمعئن شو که اشکال از بازی نیست. فایل base.scs مشکل نداره؟
وقتی اجسام رو اضاف میکنی متریال هاش باهاش باز میشن؟ اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه بذا یکم در مورد متریال ها توضیح بدم:
ببین اسم های دو متریال اول color هستن اما تکسچر پایینی دیگه اسم نیست یه آدرسه چون color داخل پوشه scania_rcab نیست یعنی اسم color همون اسم تکسچره که داخل پوشه scania_rcab هست.اما اگه تکسچر توی اون پوشه نبود باید آدرس تکسچر رو به عنوان اسم بدی مثل متریال سومی.
اون پرانتز هم اسم معرف گروه متریاله که میگه از چه گروه متریالی استفاده میکنه.
برای اجسامی که اظافه میکنی اینارو مدنظر داشته باش.
گفتم که اسم متریال اگه مشکل داشته باشه اجرا نمیشه همینطور پرانتز معرف مترال به تکسچر لایر مرتبطه از جهت تعداد مترال ها. به مترال اولی و دومی نگاه کن بخش تکسچر لایر اولی رفلکس نیاز داره ولی دومی نیاز داره.
بعد اجسامی که اظافه میکنی توی زیر مجموعه truck قرارشون میدی؟
نوع تعریف شدنش هم با مترال و قرار گرفتن درست توی truck و باید توی زیر مجموعه های truck باشه. مثلا توی:defaultpart (ABC)
بدون هیچ تغییری فقط با import و export وتبدیلش به فایل scs رفت تو بازی ومشکلی پیش نیومد . موقع اضافه کردن چند تا قطعه اینجوری میشه :نقل قول:
و جلو اسم متریال هیچی نیست :
بله زیر مجموعه truck قرار میدم drag میکنم تو مثلا part A
[/COLOR]خو حق داره که نیاد منم بودم نمیومدم!!!:20:نقل قول:
خوبه درگشون کن.
تکسچر هایی که نیاز داره رو تو پوشش بنداز یا یه پوشه اضاف کن کنارش بندازشون تو اون و به جای اسم آدرسشو ده و بعد اسمشو تو پرانتز هم گروه مترالی رو معرفی کن:
(dif_spec) حساس به نور
(dif_spec.add.env) رفلکس دار حساس به نور (برای اون کروم استفاده کن).
درضمن رو ماشینا یورو تراک کار نکن ارزش ندارن مثلا رو daf.iveco.man کار کن بهتره.
اسکانیای t&t که تموم شد اونو میزارم به جا این اسکانیا بی کیفیت یورو تراک.
تکسچر هاشو از کجا بیارم ؟ تو پوشش یعنی همون پوشه ای که فایل ها export شده ؟نقل قول:
رو ماشینای gts کار میکنم .
واسه مدلهایی میگم که میخوای بهش اظافه کنی پس باید تکسچرش هم بهش معرفی کنی. تو پوشه همین مدلهایی که دانلود کردی قطعا تکسچرهاشونم داخل پوشه هست.نقل قول:
نظرتون درباره این چیه؟
ماشین رو ادیت کردم ولی تانکر رو خودم برا gta sa ساخته بودم به جرمن تبدلیش کردم
خوبه قشنگه جالب شده.تانکرت هم انصافا خوبه خوب ساختیش. مخصوصا این نوشته هاش :46:نقل قول:
اما چندتا اشکال داره:متریال بدنه تانکر رو از توی تنظیمات رنگ متریال یکم رنگ اصلی رو روشن ترش کن چون خیلی تاریکه: بیسیک پارامتر :Ambent
اما به نظر من اگه یه مقدار رفرلکس هم داشته باشه خوبه (بدنه ماشین استیل چرخها و شاید بعضی از اجزای تریلر) پرانتز جلوی متریال رو برای ماشین (paint.dif_spec.add.env) بزن و پایین یه مترال رفلکس پیش فرض براش انتخاب کن برای این که بهتر متوجه بشی یه مدل رو باز کن.
وبرای چرخها و شاید بعضی از اجزای ترییلر :(dif_spec.add.env)
خوشم میاد همه افتادن تو کار ادیت!:20:
اگه خواستی بذارش برا دوستان دانلودش کنن!
مد چراغ سکن (نه نور بالا و نور معمولی) برا بازی هست؟؟؟
البته سخته ساختنش ولی گفتم اگه کسی پیدا کرد حتما بهمون معرفیش کنه.
این چراغایی که میگی یعنی چه؟:31:نقل قول:
تمام ماشینها چند مدل نور دارن: نور بالا. نور چراغها معمولی. نور چراغهای سکن.نقل قول:
مثلا اکثر ماشینها وقتی کلید چراغهارو یکم بچرخونی چراغهای سکن رو شن میشن و اگه بیشتر بچرخونی چراغهای جلو هم روشن میشن واگه به سمت خودت بکشی نور بالا میزنه. ها الان فهمیدی چه وشد.چطور فهمیدی؟ من خودم نفهمیدم.
شاید خودم تونستم یه کارایی کنم.
الان فهمیدم چطور شدنقل قول:
منم خیلی دنبالش بودن ولی به نتیجه ای نرسیدم چون این مدل چراغ برای بازی تعریف نشده
منظورت همون سو بالا هست يا مثلا چراغ بديم ماشينه بره كنار ! ؟ !؟ اگه بشه اينطوري خيلي خوب ميشه ولي فكر نكنم بشه ! اگه بشه كاري كرد كه وقتي تو بزرگراه بهش چراغ بديم تا بره كنار خيلي جالب ميشه !نقل قول:
سلامنقل قول:
توضیحاتت خیلی کلیه عزیز
واسه منی که مبتدی مبتدی ام سخته
میشه واسه یه اماتورتوضیح بدی
ماشینت را آپلودنمیکنی؟نقل قول:
ماشین را با نرم افزار باز کردم اما نمیدونم چطوری میشه تغییرات مورد نظرمو اعمال کنمنقل قول:
یه سری تغییرات را انجام دادم به وسیله برداشتن تیک های قطعات که سمت راست نرم افزار لیست شده اند
اماهنوز بلد نیستم ویرایشش کنم لطفا راهنمائی کنید
بسم الله یعنی همه زدمودلر رو برات توضیح بدم؟!!:31:نقل قول:
( سی دل بربچون ) ترجمه دزفولی = فارسی: ( برای بره بچ ):
آموزش مبتدی کار با زدمودلر :
کد:http://s3.picofile.com/file/7379091391/zmp1.7z.html
vegetation modفایل متنی مربوط به درختان رو ادیت کردم.
عکس بالایی حالت معمولی رو نشون میده و عکس پایینی حالت ادیت شده رو نشون میده.
به درختها و بوته ها دقت کنید طبیعت و بزرگی فظا بهتر حس میشه.
خط های جاده رو هم باریک تر کردم.
لینک دانلودش هم گذاشتم براتون: فقط 52kb
چطوره؟:20:کد:http://s3.picofile.com/file/7379167311/mod_vegetation.7z.html
بالاخره تونستم یه مد بسازم ووارد بازی کنم و بازی هم هنگ نکنه :31: با ویندوز 7 نمیشه از تو بازی عکس گرفت وگرنه عکسشم میذاشتم . قضیه متریال ها و آدرس دادن بهشون رو فهمیدم .نقل قول:
چندتا سوال :
1.از یه عکس میشه بجای تکسچر استفاده کرد یا باید بصورت فایل dds باشه ؟ اگه نه چطور میشه یه عکس رو به فایل dds تبدیل کرد ؟
1.1 . فایل های dds همون متریال ها هستن ؟
2. گروه متریال ها مثلا dif_spec و... برای همه متریال ها جواب میده ؟
3.حساس ترین به نور و براق ترین گروه متریال کدومه ؟
3.1. میشه تمام گروه های متریال رو بنویسید و بگید خاصیتشون چیه ؟
4.اگه بخوام از flare pack استفاده کنم چطور باید flare رو به بازی بشناسونم ؟
فعلا همینا :31:
با تشکر.
معذرت میخوام ولی این آموزش زیاد کامل نیست آخه یه دستور حیاتی مثل merge رو که برای ادیت خیلی مهمه نوشته نمی دونم مال چیه . بهترین روش برای یاد گرفتن zmod آموزش تصویریه . چه عکس چه ویدیونقل قول:
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
بگو دقیقا میخوای چیکار کنی تا اون چیزایی که خودم یاد گرفتم رو بهت بگم .نقل قول:
با ویندوز 7 نمیشه از تو بازی عکس گرفت وگرنه عکسشم میذاشتم . خوب کلیدش رو از تو بازی تنظیم کن.
1.از یه عکس میشه بجای تکسچر استفاده کرد یا باید بصورت فایل dds باشه ؟ په نه په مگه تکسچرا بازی رو ندیدی
اگه نه چطور میشه یه عکس رو به فایل dds تبدیل کرد ؟با dds converter نرو 8 رو اگه داری فقط بخش فتو شاپش رو نصب کن چون با دو کلیک پسوند dds رو باز میکنه.
1.1 . فایل های dds همون متریال ها هستن ؟ نه تکسچر هستند فایلهای mat متریالند.
2. گروه متریال ها مثلا dif_spec و... برای همه متریال ها جواب میده ؟ آره دیگه ولی فقط باید برای متریالهایی که نیاز به رفلکس دارن تکسچر رفلکس هم توش اظاف کنی.
3.حساس ترین به نور و براق ترین گروه متریال کدومه ؟ (dif_spec.add.env)
3.1. میشه تمام گروه های متریال رو بنویسید و بگید خاصیتشون چیه ؟ ماشینا رو باز کن یکم متریالهاشون رو زیرو رو کن همه رو میفهمی.په فکر کردی من چطور یاد گرفتم.
4.اگه بخوام از flare pack استفاده کنم چطور باید flare رو به بازی بشناسونم ؟ په این رو که دربارش کاملا توضیح دادم.از طریق اسم معرف.
راستی عکسشو بذار بینم چه کردی؟
آره گفتم که آموزش مبتدیه و مال کار با زدمو داره نه آموزش مخصوص ادیت gts
:31: حالا فهمیدم کجای آموزش رو میگی طرف نوشته تاحالا ازش استفاده نکردم نمیدونم چیه!!!:27:
راستی یادم نبود تو خود بازی میشه عکس گرفت .برم خونه این کارو میکنم .نقل قول:
اگه بخوام یه جسم براق تر از حد معمول بشه باید چه کنم ؟
چرا وقتی یه عکس رو با dds converter میخوام کانورت کنم ارور size=not a power 2 میده قضیه این x1,x2 تو عکسا چیه ؟
دوست عزیز آقای nice 2000
یه چند تایی سوال داشتم و میخواستم که کمکم کنید...
1.من فایل base رو از فشرده خارج کردم .ماشین مورد نظرمو هم وارد زمودلر کردم و ادیتش کردم.(مشکل نبودن تکسچر هم همونطور که گفته بودید درست کردم)
حالا که کارم روی ماشین تمام شده . باید اونا کجا اکسپورت کنم !؟؟
یعنی من فایل truck رو از داخل مرسدس باز کردم و ادیتش کردم.حالا کجا باید استخراجش کنم...؟؟؟
من چند بار تلاش کردم و ماشینم رو بعد از ادیت( مثلا آرم بنز رو براش گذاشتم) اکسپرت کردم .اما در کنار فایلی که من در 1 فولدر اکسپرت کرده بودم چندتا فایل دیگه ام هست!!!!
اونا چیه ..؟؟؟
من یه فایل رو ادیت کردم اما چندتا فایل برام اکسپرت میشه!!! (فکر میکنم فایل تکسچر و ... باشه)
و اما..
مگه نباید دوباره اون ماشینی که ادیت کردیم رو وارد پوشه base/vehicle/truk/mercedes_actros کنیم و با وینرار به حالت فشرده تبدیل کنیم..!!!؟؟؟ یعنی store کنیمش
من این کارو انجام میدم و داخل فولدر بازی با اصلی جایگزین میکنم اما بازی اجرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!
من لنگ اینم.ممنون میشم اگه کمک کنید.
یه توضیح کامل در این مورد بدید ممنون میشم
بذارین من یه سوال از شما بپرسم :نقل قول:
شما به اون لوگوی بنز متریال میدید ؟
یعنی اون سمت راست قسمتی که لیست قطعات رو نوشته میرید روی لوگوی بنز راست کلید کنید و در قسمت polygon / material متریال مورد نظرتون رو میدید .در ضمن متریال انتخابی باید در material editor یا باشه یا ادیتش کنید .
فایل رو با فایل اصلی جایگزین نکنید تو یه پوشه با این مسیر بریزید : vehicle/truck/mercedes_actros .
اون فایلای دیگه ای که اکسپورت میشه باید باشه طبیعیه .
سلام...نقل قول:
حامد عزیز ماشین های اصلی بازی خودشون آرم اصلی رو هم دارن.متریال یا تکسچر هم بهشون داده شده...
من فقط اون آرم جلوی بنز رو پاک کردم.وآرم اصلی رو از پشتش آوردم جلو و در جای اصلی قرار دادم.
حالا آرمش هیچی.من ماشینو با زمودلر باز کردم.آدرس فایل بیس رو هم دادم بهش و بدونه هیچ خطایی تو زمودلر باز شده و قابل ادیته.
اما بعد از هر نوع دستکاری یا ویرایشی رو ماشین.اونو با پسوند مخصوص Ets/Gts توی یک فولدر جداگانه اکسپورت میکنم.ولی داخل اون فولدر به جز اون فایل ماشین که پسوندش pmg هست چندتا فایل دیگه ام با پسوند های مختلف هست!!!!!
و حالا من از این لحضه به بعد چجوری ماشینی که ادیت کردمو وارد بازیم کنم؟؟؟؟؟؟؟
این قسمتو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
کار با زمدلر رو هم ، نه حرفه ای ، اما بلدم.