سپرده یکماهه کف موجودی 5 میلیون 16%
یکساله 22 یا 21 درصد کف موجودی 10 میلیون.
بانک سپه
Printable View
سپرده یکماهه کف موجودی 5 میلیون 16%
یکساله 22 یا 21 درصد کف موجودی 10 میلیون.
بانک سپه
با سلام
کسی از دوستان میدونه بانک رفاه چه طوری سود واریز میکنه؟ بنده 23 دی حساب باز کردم تا الان سود واریز نکرده! حساب روز شمار 20 درصد.نکنه سرمون رو این بانک کلاه گذاشته.:n24:
بالای 50 تومن گذاشتی ؟نقل قول:
زیر50 چقدر سود میده ؟
سوال منم هست کسی میدونه؟نقل قول:
بستگي به شرايط وام داره.از كارمزد 2يا 4 درصد داريم تا وامهايي كه سود 23-27 درصدي دارننقل قول:
درود
برای مبلغ 60 میلیون
1-کدوم بانک سود بیشتر و روز شمار میده
2-فقط جوری باشه روز شمار حساب کنه مثلا سره 6 ماه اگه پول لازم شد جریمت نکنه
من امروز سوال کردم بانک گفت سودش 15 درصد....برای 2 میلیون 167000 هم سودش میشهنقل قول:
بعد تو برگه مدارک لازم نوشته کارمزد یک سال 5 درصد که باید نقدا پرداخت شود این یعنی چه؟ این مقدار چقدر میشه ؟ کارمزد همون سوده یا نه مبلغ دیگری است؟
دوستان من تو بانک گردشگری ماه پیش حساب 22% باز کردم منتها اول پولم زیر 10م بود ولی بعد 1کی 2روز 30م کردمش اما در کمال تعجب دیدم این ماه سودی که بم دادن 17%هس!
بعد که رفتم بانک میگه باید میومدی میگفتی تا 22% میکردیم!حساب هوشمند نیس!گفتم گیریم 29روز بالای 10م باشه،اونموقع چی،میگه هیچی سودتون میسوزه!!اصن مدل مسخره رو میبینین
جالبه که کارمند بانکم با اعتماد به سقف میگفت نه من بهتون گفتم شرایطو!
در هرصورت گفتم که حواستون باشه ضرر نکنین
سلام دوست عزیزنقل قول:
بانک گردشگری روزشمار 22 درصد البته مبلغ زیر 10 میلیون تومن نباید کمتر بیاد
اگر 6 ماهه میخاید بگذارید بانک سینا هم هست 21.5 درصد سود میده اما بلند مدت روزشمار هست
اما خوب بهر حال بانک سینا شعبه هاش بیشتره و معتبرتره
بانک پاسارگاد هم هست 6ماهه 21 درصد
سلام دوستان
تو استفاده از سیستم پایا تو بانک ملت خطای زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشتري محترم , در حال حاضر سرويس مورد نظر فعال نمي باشد . (500)
مشکل از سمت بانکه یا من ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
در چه ساعتی عملیات حواله (پایا ) رو انجامک دادی ؟
ممنون
از سمت بانکه. بانک ملت در هر ساعتی حواله پایا رو انجام میده و تاریخ موثر حواله مهمهنقل قول:
معمولا سریع برطرف میشه
قبلا باهاش کار میکردی؟یا اولین بار هست؟نقل قول:
اگه اولین بار هست که فعالش کرد اینترنت بانک رو باید بری شعبه دوباره قسمت حواله رو فعال کنی.
اگر هم تازه اینطوری شده که از سمت بانکه.
من همین الان تست کردم مشکلی نداشت
توصیه های پلیس فتا در مورد خرید با دستگاه کارتخوان POS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان
اولین بار بود میخواستم استفاده کنم که خودش درست شد
با درود من 5 میلیون تومان دارم و یه سالی دستم هست میخواستم بدونم کدوم بانک معتبر بذارم که بالا ترین سود را داشته باشه در ضمن هر وقت هم اگر احیانا لازم شد بتوانم برداشت کنم با تشکر.
بانک پاسارگاد سپرده ویزه 5 ساله.سود ماه به ماه واریز میشه.تا یکسال با نرخ سود 20% بعد از اون 22%
زیر یکسال رو به خاطر این 20 درصد کردن که جریمه حساب میشه.
ولی بازم خوبه
یعنی اگر بنده 1 میلیون تومان بمدت 1 ماه در بانک پاسارگارد بگذارم بعد یک ماه 200 هزار تومان میاد روش یا که این 20 درصد جور دیگه ای حساب میشه ؟ سود یک میلیون در یک ماه چقدر میشه؟ با تشکرنقل قول:
ببینید این سپرده رو وقتی بازش کردین تا یکماه نمیتونین حساب رو ببندید بعد از یکماه هر مدتی که خواستید میتونید که 20 حساب میشه یکسال که به بدون جریمه تا پنج سال 22 میش.اون یکسال اولی که 20 بهت میدن به خاطر این هست که اگه از سپرده برداشت کامل کنی این 2 درصد جرمیه حساب میشه.هر 1 میلیون 20 هزار تومن یعنی 10 میلیون بزارین ماهی 200 هزارتومن به حساب کوتاه مدتی که برای واریز سود ماها باز کردی به حساب واریز میشه و میتونی هر ماه برداشت کنی سودش رو.واریز و برداشت هم داری .تا آخر این ماه فعاله این سپرده تو سال جدید ممکنه کنار گذاشته بشه زمانش محدوده.سپرده 5 ساله اوراق گواهی ویژه هست.نقل قول:
با سلام
دوستان بانک ملت سوده سپرده رو آخر ماه واریز میکنه یا همون روزی که افتتاح حساب کردی؟
دوستان بانک ایرانیان اعتباری بهش هست ؟
جدیدا سپرده 3 ماه با 23 درصد سود میده اما باید حداقل 30 میلیون بگذاری
سلام . سود یک ماه بعد از افتتاح واریز میشه .البته بعضی از صندوقها روزانه سود رو واریز میکنند مثل عسکریهنقل قول:
رفتار بانکها و تلاششون برای جذب پول و رقابتشون در پرداخت سود , یه جورایی علامت بالا رفتن نرخ ارز و طلا و ملک و کالا در آینده ی نزدیک هست .ظاهراً روزهائی سخت تر از این روزها در راهه .
سلام . واحد اندازه گیریِ سود , درصد در سال هست . سود روزشمار 20% یعنی 20% در سالنقل قول:
نقل قول:
ممنون بنده حدود 30 م گذاشته بودم روز شمار ملت 22 درصد امروز دیدم 115000 ت به حسابم واریز شوده!!!!:n04: این که میشه 7 درصد! البته 7 بهمن حساب باز کرده بودم نمیدونم چطوری سود حساب میکنن.
اگر هنوز یک ماه از افتتاح نگذشته پس بانک ملت اول هر ماه پرداخت میکنه . شما هفت بهمن حساب باز کردین . باید حدود 400 ت واریز بشه . ازشون سوال کنین . درضمن تا حالا نشنیدم ملت روزشمار 22% بده .نقل قول:
نقل قول:
نه 7 بهمن باز کردم.
طرحه جدیده کفه 10 میلیون 22 درصد روز شمار میتونی واریز و برداشت داشته باشی.
دوستان با تجربه در زمينه بانكداري
يه سوال خيلي مهم .
در بين بانكها كدوم بانكها روز شمار و بلند مدت از همه بيشتر سود ميدن؟
بلند مدت تو سررسید بانک پارسیان 180 درصد سپرده ممتاز-بانک پاسارگاد هم 180 هست که مشخص نیست تا آخر امسال باشه یا نه.نقل قول:
یه سری طرح های ویژه هستن که سودهاشون خوبن و ماه به ماه واریز میشن بلند مدت هستن خوبن.اگه روز شمار میخوای بانک شهر خوبه.بانک پاسارگاد هم سپرده ای داره که 5 سال هست ولی از یکسال به بعد 22 درصد حساب میشه قبل یکسال هم 20 درصد میتونی واریز و برداشت کنی کف موجودی هم نداره
نقل قول:
الان قوامین 23 درصد روز شمار میده به اسم حساب 6 ماهه حساب باز میکنن اما بعد از یکماه کل پولتو میتونی برداری! البته با کفه 1 میلیون. 1ساله هم ثامن 25 درصد میده.
بانک مهر اقتصاد هم طرح فجر روز شمار 23 درصد میده منتها با کف 1 تومن
کف 1 تومن یعنی چی؟
یعنی باید 1 میلیون بزاری تا برات حساب باز بشه وسود روش برهنقل قول:
سلامنقل قول:
یعنی حداقلِ موجودی
minimum balance
أدنی رَصید adna raseed
دوست عزیز کفش فکر کنم5 هست،چون من چند جا دیدم این بود..درضمن ظاهرا سود شده23%نقل قول:
از دوستان کسی سود روزشمار کوتاه مدت موسسه نور را نمیدونه؟با شرایط اص وکف مثلا 10 م تومن و...
الان بهترین سود رو کدوم بانک میده ؟
قوامین که 21 درصد 1 ساله
6 ماهه هم 23 درصد !
باقی بانک ها برای طرح یک ساله کدوم ها هستند؟
و این بانک مسکن که سود رو همون اول میده کف پولی که باید بذاریم چقدر هستش؟
بیشترین سود مالی اعتباری
یکساله ثامن هر مبلغی25%میده
چند وقت پیش هم آرمان(فرشتگان)میگفتن با حداقل 10 یا 20م تومن 27%سود یکساله میده!!!ولی من مطمئن نیستم..
گردشری هم فکر کنم23.5.%یکساله بده..
خب دوستان ممنون از راهنماییتون ...
فردا اگه برم میتونم تو قوامین حساب شش ماهه باز کنم ؟ چون شنیده بودم برای بهمن ماه هست
الان هم هست ؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان جواب منو هم بدیننقل قول: